Pentru non-smokers...
Cred ca inainte sa dam cu pietre in Lacatus, in echipa, trebuie sa fim foarte multumiti ca am reusit sa recuperam diferenta mare de puncte si sa devenim lideri. Din punct de vedere sportiv, noi am fost la inaltime, am dus o lupta in doi, care a dat roade. Sincer, eu unul sunt foarte bucuros de ce am vazut acum in primavara, pentru ca, dupa mult timp vad potential in jocul nostru. Iar spiritul de lupta a fost uul exemplar...ca si la englezi sau nemti.
Sunt sigur ca angoasa ar fi prea mare daca am pierde titlul...sa nu uitam ca avem doua deplasari deosebit de grele, una in Banie, iar alta la fostii spartaci, si fostii campioni...Personal sper din toata inima ca meciul de la Craiova sa nu fie o copie a meciului de anul trecut cu javrele de pe Ghencea (tristul 2-4), unul la fel de capital si jucat, la fel doar cu cateva ore inainte de Inviere..Si acum, ca si atunci comform spuselor ciobandantului, Divinitatea va fi cu noi, in aparare, la mijloc si atac, ba chiar si cu un set nou-nout de brichete a indemana. Una peste alta, imi doresc o victorie, pentru a spera la titlul 24.
Meciul din groapa javrelor se anunta unul extrem de incrancenat, ei sunt sub o dubla presiune, fani-conducere. Nu uitati ca o eventuala victorie a noastra la ei ar putea insemna titlul pentru noi, ceea ce ar fi o mare umilinta, iarasi una peste alta...
Cred ca CFR si-a cam asigurat spatele, singura care o sa o mai incerce sa o incurce e Dacia, care se lupta sa scape de divizia B...in rest Gloria a jucat extrem de prost ultimele meciuri, conducerile se cam inteleg intre ele...U Cluj, o sa faca figuratie mai degraba in ultimul meci, nu cred ca o sa se riste ei, retrogradatii, sa incerce sa fure titlul marilor rivali locali...Asta nu cred ca o sa o faca, in ciuda marii rivalitati...oricum, din punct de vedere fotbalistic, ultimele meciuri au fost tratate de U-isti cu dezinteres total, fiind resemnati cu retrogradarea...
Concluzia...Trebuie sa batem tot...simplu si concis...Sper sa si reusim...
Asalt spre 24!!! Trei batalii ca trebuie sa insemne trei victorii!!!
Forza Steaua!!! Vinci Per Noi!!!