FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rãbdare și tutun, prieteni

«123»
grizzly24.04.2008 09:30

miaus are dreptate, costea o sa se stinga. deocamdata joaca la o echipa mica si toata atentia e pe el, tot jocul merge spre el. la o echipa cu pretentii o sa se intalneasca mai rar cu mingea.

@ Ovidiu : e clar ca ne trebuiesc mijlocasi laterali, nu mai merge cu atacantii reprofilati. insa eu cred ca cel mai mult ne lipseste atacantul central. golgheterul. n-am mai avut unul de prea mult timp.

Virgil24.04.2008 09:47
miaus are dreptate...

Reguli:

1. Miaus are dreptate.

2. Miaus are intotdeauna dreptate.

3. Cand Miaus nu are dreptate se aplica primele doua reguli. :)

w3bmaster24.04.2008 10:03

Eu sunt increzator in faptu ca titlu chiar depinde doar de noi

Si eu zic ca CFR se va incurca si vom castiga si la dif de puncte , in fine pe Dinamo vreau sa ii batem urat pentru cas nijte javre muis... cu Craiova mie frica doar pentru ca astia is olteni adica mai imprevizinili ca uraganu Elninio

Forza Steaua

Living_Dead_Stripper24.04.2008 10:03

Cu tutunu' și rãbdarea

Mã apucã disperarea,

C-o sã-l vãd pe alde tricã,

,,Vedeatã'' de șampion ligã...

Miaus24.04.2008 10:07
Reguli:

1. Miaus are dreptate.

Appendix:

4.Nerespectarea regulilor de mai sus vor duce la ban direct.

Motivul:

A transformat forumul intr-un teatru de lupta impotriva moderatorului, fara ca acesta sa-l fi deranjat cu ceva. A amenintat, a incercat sa intimideze. Pentru o zi a destabilizat site-ul.

:)

Virgil24.04.2008 10:13

@ Miaus

Apreciez. Ai memorie buna. :)

bodanelu24.04.2008 11:39

ca sa fiu si eu off-topic... voi doi chiar trebuie sa va certati pe fiecare topic? ironii ieftine si toate cele?

revivo24.04.2008 11:43

Nicolita trebuie dat afara. N-are nici o valoare.

Lacatus ar trebui sa-i traga una si lui Goian sa se trezeasca si asta odata.

dr.adrian924.04.2008 11:56
Reguli:

1. Miaus are dreptate.

miaus e mai tare ca chuck norris.

refresh24.04.2008 12:31

Nu trebuie sa se culce ninemi pe ideea ca este slaba Craiova sau mai stiu eu ce. Nu au fundasi, atacu e cum e, Bornescu a inceput si el sa doarma. Dar Costea si Wobai fac minuni pentru echipa, au scos-o de la retrogradare. Daca sambata il vedem pe Banel titular, va spun cu parere de rau, e posibil sa luam bataie. Costea ar trebui adus la Steaua, nu szekely sau mai stiu eu cine. Stie cu mingea, are viteza, si in plus gandeste. Inlocuiotorul perfect pentru Banel.

Mihai Gruia24.04.2008 12:32

BRAVO Ovidiu !!!! FRUMOS SI LA OBIECT ... Se dea Domnul sa fie bine - ca doar e 7 mai nu ????

piturca200224.04.2008 12:34
Uite bai cati fani are Oli...

Dar Herrera cine e? :blink:

un fost antrenor al lui inter milano din anii 1960-1970 cu care aceasta echipa a castigat cele doua cupe ale campionilor

Sincer , daca ar fi sa o luam corect , cele trei puncte la masa verde nu trebuiau sa ni se acorde (ca sa nu mai zic de cele 2 penalty-uri sau hai macar unul , neacordate CFR-ului) , trebuia rejucat meciul de la 1-0 pentru milogi sau 0-0, parca era mai corect, ca om fi batut ca nu om fi batut , asta e alta poveste. Stiu , o sa-mi spuneti ca regulamentul este regulament , dar hai sa fim seriosi , puneti-va in locul tiganilor , nu cred ca ne-ar convenii! Deci daca ar fi sa ne uitam in clasamentul adevarat , am fi sub CFR la cel putin 3 pct daca nu 4.Normal , si pe ei i-au avantajat in tur si poate mai mult ca noi (uitati penalty-ul inventat de balaj cu Gloria Bistrita) dar noi suntem STELISTI si nu avem nevoie de ajutorul nimanui , cum spunea si domnu Ienei , daca vom lua titlu noi stelistii nu ne vom putea bucura pe deplin , cel putin eu o sa am o oarecare retinere! Pana la urma , si locul 2 este bun , dar preferam tiganii pe 1 loc decat pe CFR deoarece ei au muncit si au adus puncte pe cand aia n-au facut nimic , mai au si toata echipa de straini ca sa nu mai zic de tupeul cand spun ca vor iesii din grupe!

eu te-as prefera pe tine putin bannat asa dar se pare ca sunt din ce in ce mai multi abonati la internet prin zona cartierului giulesti-sarbi

Miaus24.04.2008 13:13
ca sa fiu si eu off-topic... voi doi chiar trebuie sa va certati pe fiecare topic? ironii ieftine si toate cele?

Ciudat cum naiba ai observat acum ca ne intepam la chestii din astea usurele.La injuraturi nu ti-a sarit nimic in ochi? =)))

@dr. Adrian 9 - Eu dorm cu lumina aprinsa -stii tu de ce:))

bodanelu24.04.2008 13:17

am vazut multe dar m-am abtinut. acum, a fost picatura care a implut paharul :clap: :clap:

Miaus24.04.2008 13:21

@bodanelu

Nu te mai abtine. da-ti drumu' =))))))))))))

In alta ordine de idei eu cred ca vom iesi campioni.De ce? Pentru ca noi suntem Steaua!

ariven2124.04.2008 13:27

Pentru non-smokers...

Cred ca inainte sa dam cu pietre in Lacatus, in echipa, trebuie sa fim foarte multumiti ca am reusit sa recuperam diferenta mare de puncte si sa devenim lideri. Din punct de vedere sportiv, noi am fost la inaltime, am dus o lupta in doi, care a dat roade. Sincer, eu unul sunt foarte bucuros de ce am vazut acum in primavara, pentru ca, dupa mult timp vad potential in jocul nostru. Iar spiritul de lupta a fost uul exemplar...ca si la englezi sau nemti.

Sunt sigur ca angoasa ar fi prea mare daca am pierde titlul...sa nu uitam ca avem doua deplasari deosebit de grele, una in Banie, iar alta la fostii spartaci, si fostii campioni...Personal sper din toata inima ca meciul de la Craiova sa nu fie o copie a meciului de anul trecut cu javrele de pe Ghencea (tristul 2-4), unul la fel de capital si jucat, la fel doar cu cateva ore inainte de Inviere..Si acum, ca si atunci comform spuselor ciobandantului, Divinitatea va fi cu noi, in aparare, la mijloc si atac, ba chiar si cu un set nou-nout de brichete a indemana. Una peste alta, imi doresc o victorie, pentru a spera la titlul 24.

Meciul din groapa javrelor se anunta unul extrem de incrancenat, ei sunt sub o dubla presiune, fani-conducere. Nu uitati ca o eventuala victorie a noastra la ei ar putea insemna titlul pentru noi, ceea ce ar fi o mare umilinta, iarasi una peste alta...

Cred ca CFR si-a cam asigurat spatele, singura care o sa o mai incerce sa o incurce e Dacia, care se lupta sa scape de divizia B...in rest Gloria a jucat extrem de prost ultimele meciuri, conducerile se cam inteleg intre ele...U Cluj, o sa faca figuratie mai degraba in ultimul meci, nu cred ca o sa se riste ei, retrogradatii, sa incerce sa fure titlul marilor rivali locali...Asta nu cred ca o sa o faca, in ciuda marii rivalitati...oricum, din punct de vedere fotbalistic, ultimele meciuri au fost tratate de U-isti cu dezinteres total, fiind resemnati cu retrogradarea...

Concluzia...Trebuie sa batem tot...simplu si concis...Sper sa si reusim...

Asalt spre 24!!! Trei batalii ca trebuie sa insemne trei victorii!!!

Forza Steaua!!! Vinci Per Noi!!!

MoWeed24.04.2008 13:29
Jocul nu ne merge.

Daca nu strangem randurile s-ar putea sa luam si noi cateva de la olteni.

Costea ala e un jucator fantastic.

DACA AS FI PATRON DE ECHIPA DE FOTBAL AS DA 5-6 MIL EURO PE EL IN SECUNDA 2.

De acord cu tine jocul nu merge si oltenii nu-s slabi o sa se lupte cu noi...

Cat despre Costea, la fel s-a zis si de Zicu,Bogdan Stancu, Andrei Cristea,Torje,Mitea, etc...Toti au avut un moment bun in tinerete si apoi s-au stins. Stai sa vedem mai intai daca va fi si constant.

Oricum nu cred ca face 5-6 milioane de euro

AdrianUltras2524.04.2008 13:40

MoWeed

totusi, Costea are 23 de ani, nu 18-19-20 ca restul fostilor fotbalisti(sunt un pic rau aici desi in cazul multora e adevarat).

Acum e momentul pentru el sa faca pasul la o echipa adevarata, la o echipa mare si sa joace intr-o competitie puternica, ca CL.

Acum, cat poate sa mai invete lucruri noi.

Daca il tine mititelu prea mult la Craiova o sa ajunga sa se plafoneze.

O sa fie ca Lutu si alti jucatori care puteau sa fie mari dar care nu au stiut ce sa faca cu cariera lor.

bodanelu24.04.2008 13:43

@ariven21 si pentru smokers? :whistle:

ca sa fiu iarasi off-topic

Miaus24.04.2008 13:46
MoWeed

totusi, Costea are 23 de ani, nu 18-19-20 ca restul fostilor fotbalisti(sunt un pic rau aici desi in cazul multora e adevarat).

Acum e momentul pentru el sa faca pasul la o echipa adevarata, la o echipa mare si sa joace intr-o competitie puternica, ca CL.

Acum, cat poate sa mai invete lucruri noi.

Daca il tine mititelu prea mult la Craiova o sa ajunga sa se plafoneze.

O sa fie ca Lutu si alti jucatori care puteau sa fie mari dar care nu au stiut ce sa faca cu cariera lor.

Lutu sau Trica aia care au jucat la Steaua?

Sa ii dam timp lui Costea sa demonstreze ca poate sa fie ce vrem noi sa fie, ca si Banel era "promitator".

Gandeste-te asa: While form is temporary, class is permanent si de-aia Dica e Dica si Banel e Banel.

morosanu'24.04.2008 13:49
Pentru non-smokers...

Cred ca inainte sa dam cu pietre in Lacatus, in echipa, trebuie sa fim foarte multumiti ca am reusit sa recuperam diferenta mare de puncte si sa devenim lideri. Din punct de vedere sportiv, noi am fost la inaltime, am dus o lupta in doi, care a dat roade. Sincer, eu unul sunt foarte bucuros de ce am vazut acum in primavara, pentru ca, dupa mult timp vad potential in jocul nostru. Iar spiritul de lupta a fost uul exemplar...ca si la englezi sau nemti.

Sunt sigur ca angoasa ar fi prea mare daca am pierde titlul...sa nu uitam ca avem doua deplasari deosebit de grele, una in Banie, iar alta la fostii spartaci, si fostii campioni...Personal sper din toata inima ca meciul de la Craiova sa nu fie o copie a meciului de anul trecut cu javrele de pe Ghencea (tristul 2-4), unul la fel de capital si jucat, la fel doar cu cateva ore inainte de Inviere..Si acum, ca si atunci comform spuselor ciobandantului, Divinitatea va fi cu noi, in aparare, la mijloc si atac, ba chiar si cu un set nou-nout de brichete a indemana. Una peste alta, imi doresc o victorie, pentru a spera la titlul 24.

Meciul din groapa javrelor se anunta unul extrem de incrancenat, ei sunt sub o dubla presiune, fani-conducere. Nu uitati ca o eventuala victorie a noastra la ei ar putea insemna titlul pentru noi, ceea ce ar fi o mare umilinta, iarasi una peste alta...

Cred ca CFR si-a cam asigurat spatele, singura care o sa o mai incerce sa o incurce e Dacia, care se lupta sa scape de divizia B...in rest Gloria a jucat extrem de prost ultimele meciuri, conducerile se cam inteleg intre ele...U Cluj, o sa faca figuratie mai degraba in ultimul meci, nu cred ca o sa se riste ei, retrogradatii, sa incerce sa fure titlul marilor rivali locali...Asta nu cred ca o sa o faca, in ciuda marii rivalitati...oricum, din punct de vedere fotbalistic, ultimele meciuri au fost tratate de U-isti cu dezinteres total, fiind resemnati cu retrogradarea...

Concluzia...Trebuie sa batem tot...simplu si concis...Sper sa si reusim...

Asalt spre 24!!! Trei batalii ca trebuie sa insemne trei victorii!!!

Forza Steaua!!! Vinci Per Noi!!!

eu sant sigur ca u se va lupta pentru a invinge pe CFR si o sa-i incurce,veti vedea!!! pentru ei ar fi cea mai mare cuida,sper ca la ora aia sa mai contam si noi in lupta pentru titlu!

AlexV24.04.2008 13:49

Nu am incredere in antrenorul Lacatus. Omul a facut o echipa dezechilibrata care se bazeaza pe faze fixe. Avem 5 atacanti buni dar nici un mijlocas lateral. Adi Ilie a adus jucatori buni dar nu a acoperit bine toate posturile. Dayro ,Mendoza, Neaga nu pot sa acopere laturile terenului. Dica,Pepe si Habibou cu atat mai putin. La vara fie ca vom castiga sau nu campionatul sper ca pe banca sa apara Petrescu. Post pe post avem cel mai bun lot din tara cu exceptia mijlocasilor laterali si totusi ne chinuim. Cu Lacatus Steaua poate castiga dar nu poate sa-si realizeze potentialul adevarat.

MoWeed24.04.2008 13:52

AdrianUltras25

Ok,inteleg ca ar trebui sa faca pasul spre o echipa mare, dar ar trebui sa faca acest pas pentru suma potrivita.

A dat si el 15 goluri sezonul asta dupa ce in sezoanele precedente era o prezenta discreta, mi-se pare hazardat sa se dea o gramada de bani pentru un jucator care sa fim sinceri mai are multe de dovedit.

bodanelu24.04.2008 13:57

@AlexV si cum poti sa zici ca echipa este dezechilibrata de Lacatus? cand el nu are mijlocasi laterali la dispozitie?

Joga Bonito24.04.2008 14:30
Ovidiu

e prima data cand dam de greu?

prima data?

nu cred!

Am mai avut multe meciuri grele.Meciuri pe care ni le-am facut noi grele.

Acum doar ca nu am mai avut noroc.

Jocul nu ne merge.

Daca nu strangem randurile s-ar putea sa luam si noi cateva de la olteni.

Costea ala e un jucator fantastic.

DACA AS FI PATRON DE ECHIPA DE FOTBAL AS DA 5-6 MIL EURO PE EL IN SECUNDA 2.

Repet, jocul nu merge de cateva etape bune.

Nu mai putem spera ca o sa avem bulan tot timpul.

TREBUIE SA JUCAM!

Hai las-o moarta... Tu esti primul care cedeaza... Iesi si ataci antrenorul in secunda 2, ca sa te citez pe tine. Nu a existat meci sa nu vii cu strategiile proprii. Ma bucur ca ti-a dat Laca peste nas si 5-6 etape ai tacut din gura.

Nu ma dau pe mine exemplu de om rabdator, dar nu stiu daca a mai crezut cineva in revenirea Stelei, tin minte ca doar eu si Virgil eram super-optimisti prin iarna... in rest cam aceeasi atitudine ce o regasim si acum.

Toti cantau prohodul Stelei...

O sa fie niste meciuri tari, de abia astept!

Mnadru ca sunt stelist!

«123»