FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rãbdare și tutun, prieteni

«123»
fcsteaua.ro23.04.2008 22:40

E prima oara când dãm cu adevãrat de greu în acest retur și mulți par sã cedeze. Mult prea ușor, cred eu. E drept, am fãcut un prim pas greșit, într-un meci pe care-l treceam dinainte la "victorii". Egalul acesta era planificat probabil pentru deplasarea din Groapã sau cel mult pentru cea de la Craiova, nimeni nu-și punea cu adevãrat problema cã nu vom bate Timișoara în Ghencea, în fața a 18.000 de oameni. Sincer, nici eu.

Ei, nu i-am bãtut. Ne-am fãcut-o cu mâna noastrã și ne-am fãcut finalul ceva mai greu. El oricum era greu. Vochin avea mare dreptate: de fapt, CFR-ul este cea de care depinde acest titlu. Dacã ei vor rezista și vor bate tot (și nu prea vãd sã nu batã...), șansele noastre sunt mai mici decât par, la adãpostul acestui dulce și înșelãtor "totul depinde de noi".

La Craiova ne așteaptã un meci de foc, de care pe care. Oltenii sunt fãrã doar și poate naivi (meciul de azi, din Groapã, o dovedește cu vârf și-ndesat), dar joacã. ªi au un Costea într-o formã incredibilã. Un jucãtor de care cred cã vom mai auzi. Plus un Andrei Ionescu care dribleazã mai bine și mai în vitezã decât mijlocașii noștri. Cu toate acestea, un joc deschis, de luptã s-ar putea sã fie fix ce ne trebuie. Steaua n-are lejeritatea defensivã a lui Dinamo și nu va încasa 4 goluri în veci! Rãmâne sã dãm cu unul mai mult decât ei.

Iar Derbyul e Derby. ªi dacã Dinamo pierdea azi cu 3-0 și sâmbãtã, în Ghiulești, cu 4-0, tot aia ar fi fost. Pentru cã Derbyul nu depinde mai deloc de forma sportivã, ci de încrâncenarea din teren. ªi de forma de moment, strict de moment. Poți sã prinzi o zi ca niciodatã (cum au prins ei, în Sâmbãta Mare) și bați ORICE-AR FI! E clar cã "amicii" vor juca cu noi câinește, cãutând sã rãzbune un sezon dezastruos pentru ei. E clar cã singura lor șansã pentru a spãla rușinea este sã ne fure nouã titlul. Datele problemei nu sunt, deci, cu nimic schimbate. În ªtefan cel Mare se va decide titlul (dacã nu se va decide în Bãnie), iar cine va avea mintea mai limpede și noroc mai mult, va câștiga.

Cu toatã aprecierea pe care o meritã pentru realizãrile de la Steaua, în sfârșit Nicolițã ia un loc unde meritã! În afara lotului. Bãnele, ai avut o copilãrie grea, provii dintr-o etnie defavorizatã, ai fost muncitor, ți-ai vãzut de treabã, ai fost fair-play cum nu mulți români get-beget sunt, DAR nu știi fotbal! N-o zic pentru cã ți-ai bãtut joc de faza din minutul 4 și nici pentru lovitura liberã din minutul 90, o zic pentru cã am zis-o de la bun început. ªi nu doar eu, ci mulți care se uitã de ani mulți la fotbal. Ești un om de ispravã, dar cu fotbalul...mai subțire. Pe cuvânt, nu cred c-o sã-ți gãsești vreo mare echipã pe-afarã, dimpotrivã, mi-e teamã cã o sã ajungi pe la FC Vaslui sau Farul Constanța. Sau la Steluța, aproape de casã.

Lui Lãcã nu pot sã i-l reproșez pe Nicolițã, pentru cã el e într-o galerie selectã, alãturi de Zenga, Protasov, Olãroiu, Hagi și Pițurcã. Dar pot sã-i reproșez cã nu l-a bãgat pe Dayro mai devreme. ªi pot sã-i reproșez cã nu-i trage-un perdaf ca la armatã lui Mendoza! Bãiatul ãsta devine mai indolent și mai LENT decât Dicã (care e doar lent). Dacã n-are chef sã alerge și dacã de pe loc nu poate sã tragã la poartã sau sã dea pase decisive, poate ia un loc pe bancã.

Titlul se joacã încã, prieteni. E greu, se vor strânge toți împotriva noastrã, AªA e și normal sã fie într-o competiție sãnãtoasã! Disputele adevãrate ne cãlesc și ne pregãtesc pentru ce va veni. Din varã, avem șansa sã mai facem 3-4 transferuri (cu 3 mijlocași, 2 pe benzi și unul central, suntem aranjați!) cu care sã acoperim ce mai e de acoperit. ªi cred cã e prima varã pe care chiar o aștept cu încredere: am sentimentul cã cineva chiar simte și știe de ce jucãtori are nevoie Steaua.

Sã fim alãturi de Steaua pânã la capãt! Sã dea Domnul ca pe 7 mai...sã fie bine!

Forza Steaua! Hai Lãcã! Hai bãieții!

Ovidiu

piturca200223.04.2008 23:08

ovidiule eu cred ca tu ar trebui sa iti tragi un perdaf singur , tu si multi altii care nu inteleg ideea de baza din fotbal , nu din fotbalul actual , cel de acum 20 de ani sau de 100 de ani ,ci din fotbal , ideea ce sta la baza fotbalului este aceea ca portarul trebuie sa aiba viteza de reactie , fundasul trebuie sa aiba plasament si viteza, mijlocasul trebuie sa stie sa dribleze (cine nu stie sa dribleze foarte bine ori se face fundas ori se apuca de bascket) iar atacantul trebuie sa fie de asemenea tehnic si sa posede un sut bun ori mendoza dribleaza excelent incearca sa joace din prima cu devieri subtile prea subtile pentru semi-fotbalisti ca Lovin, Nicolita, Ovidiu Petre si Dica

SSK23.04.2008 23:50

Sa inteleg, deci, ca un mijlocas nu trebuie sa aiba viteza si "disponibilitate la efort", ci doar sa stie sa dribleze, nu? Reduci foarte mult lucrurile si le simplifici nepermis. Drept pentru care, n-o sa-mi trag niciun perdaf.

dragos0824.04.2008 00:43

intrati pe gsptv si uitati-va la faza golului...secunda 30!!!!!.....cum sa nu bata tot CFR???!!!!.....e OFFSIDE CLAR....poate de meciul asta va depinde titlul....atatea sperante ne facusem...

piturca200224.04.2008 00:47
Sa inteleg, deci, ca un mijlocas nu trebuie sa aiba viteza si "disponibilitate la efort", ci doar sa stie sa dribleze, nu? Reduci foarte mult lucrurile si le simplifici nepermis. Drept pentru care, n-o sa-mi trag niciun perdaf.

normal ca si mojlocasii pot avea viteza si disponibilitate la efort ca doar nu-i tine nimeni sa nu aiba dar principala lor calitate trebuie sa fie driblingul apropo de simplitate fotbalul la origini a fost simplu ,frumos si curat banii antrenorii (Olaroiu, murinho,helenio herera) si banii l-au facut complicat urat si murdar

Tudor_BOSS24.04.2008 01:13

Suntem favoriti la campionat,hai sa fim optimisti.Cred ca am fost printre cei mai putini care am crezut in cea dea 24-a Stea pe tricou cand aveam un devans de 11 pct.Trebuie sa fim optimisti chiar daca jucam cu Banel sau(si)Lovin.Haide-ti sa fim o singura galerie si sa credem cu toata puterea ca se poate.Daca ii face pe Olteni,eu cred ca pe Dinamo ne usuram(adica pisam) .Haide-ti toti sa fim STELISTI !!!!! Haide-ti sa credem in Laca ,haide-ti sa credem ca se poate,TITLUL 24 este totusi aproape, mai avem 2 meciuri care nu sunt prea grele!!!!! VA ROG, TREBUIE SA CREDEM IN Steaua SI IN Marius Lacatus!!!! fular-campionii:steagcruce:

Tupac Amaru24.04.2008 04:40
normal ca si mojlocasii pot avea viteza si disponibilitate la efort ca doar nu-i tine nimeni sa nu aiba dar principala lor calitate trebuie sa fie driblingul apropo de simplitate fotbalul la origini a fost simplu ,frumos si curat banii antrenorii (Olaroiu, murinho,helenio herera) si banii l-au facut complicat urat si murdar

Iar ai luat-o rau pe aratura, de Mourinho si de Helenio Herrera am auzit, dar cine o fi Olaroiu asta?

84ava24.04.2008 05:11

De mic am fost invatat ca daca vreau sa fac ceva bun si sa realizez ceva sa o fac pana la capat.Steaua a recuperat o gramada de puncte si ne-a dat speranta asta de care ne legam astazi si care acum 2 luni era practic inexistenta.Mai e putin pana la capat si sper ca inspiratia si norocul sa tina cu noi ca jocul....nu prea.

Eu cred ca meciul de la Craiova o sa fie cel mai greu si sunt de acord ca trebuie sa profitam de naivitatea lor cu toate ca acolo se construieste o echipa frumoasa.Cu Dinamo nu e nevoie de motivatie suplimentara,trebuie doar gasita formula potrivita.

S.B!

bodanelu24.04.2008 05:26

foarte bine spus Ovidiu. Rabdare si tutun... de asta avem nevoie acum...

maimultdecatstelist24.04.2008 05:48

totusi un lucru este foarte ingrijorator:

daca pana acum toti stelistii (conducatori, jucatori, etc.) ziceau ca totul depinde de ei, ca nu mai depindem de rezultatele clujului vad acum o schimbare in atitudine care efectiv nu se justifica prin acest egal. se pune deja in discutie - parerea mea ca mult prea prematur - varianta locului doi.

este o indolenta exagerata. sa inteleg ca stiu ei sigur ca nu vom castiga la Craiova si la Dinamo? ce atitudine este asta?

in continuare tre' sa batem tot pana la final. acest egal nu a schimbat cu nimic datele problemei doar ca a venit mai repede decat se asteptau toti ...

danimarcu24.04.2008 06:29

Ai dreptate cu Mendoza,a fost dezastru in ultimele meciuri...In cel cu Poli parca era pe gheatza,aluneca tot timpul,dadea doar pase gresite,parea indolent,nu fugea...Cred sincer ca i s-a urcat la cap.Pepe M. la fel,trebuia lasat pe banca si introdus Habibou!

Ii reprosez lui Laca obsesia numita Banel,precum si faptul ca nu-l inghite pe Dayro.Si introducerea lui Lovin la 1-1 e o lipsa de tupeu.Sunt sigur ca in momentul ala Laca a vrut sa nu pierdem,in loc sa-si doreasca victoria,calculand ca daca pierdeam CFR-ul trecea inaintea noastra cu un punct...Sau poate a avut dreptate.

E bine ca acum vom juca doar la victorie,nu mai putem juca la egal in niciunul din cele doua meciuri grele!Cu Buzaul va fi oricum o caterinca de meci...

Miaus24.04.2008 06:43
Iar ai luat-o rau pe aratura, de Mourinho si de Helenio Herrera am auzit, dar cine o fi Olaroiu asta?

At the age of only 37, Olãroiu managed some impressive results in his very short coaching career, winning the Romanian football championship and the Romanian Supercup with Steaua Bucharest, both in 2006, and qualifying the team in the semifinals of the UEFA Cup in the same year. He is very much loved by Steaua's owner, Gigi Becali, who recently said that "Should Olãroiu wish, he can stay at Steaua 100 years."

He started his coaching career in 2000 at FC Național Bucharest, finishing a respectable 7th in his first season. During the following season, FC Național became a challenger to the Romanian football championship title. However they lost the leader position in the last game of the season, against Universitatea Craiova.

In 2002 Olãroiu signs for Steaua Bucharest but resists only seven games, giving the team the poorest championship start in their history. At the time of his resignation there were voices that said that Olãroiu managed results with FC Național because there was no pressure -- FC Național being renowned as a team with only few, but devoted supporters -- while at Steaua pressure is everywhere. It has been also told that Olãroiu was sacked by the club president Viorel Pãunescu as advised by Victor Pițurcã, head coach before 2002 and general manager at that time, who wanted to return to head-coaching.

After leaving Steaua, Olãroiu returns to FC Național, this time as a general manager. In 2003 he is named head coach again, replacing Walter Zenga.

In the winter of 2004 a very controversial Romanian businessman, Marian Iancu buys FCU Politehnica Timișoara, and, at his request, Olãroiu is signed head coach. Olãroiu did not go emptyhanded at Timișoara but together with the best players from FC Național. He managed some interesting results, finishing fourth in Divizia A, but in November 2005 was sacked by the same Iancu, who said about his coach that he is not capable of winning championships, being rather good for third and fourth places.

Just days after being sacked from Timișoara, where he left the team fourth in the league, Olãroiu is signed by Gigi Becali, the new president, and this time owner, of Steaua Bucharest, to replace Oleg Protasov.

Olãroiu's first championship title as coach came in June 2006 and then one month later his team also won the Romanian Supercup. In May 2006, Steaua Bucharest coached by Olãroiu reached the semifinals of the UEFA Cup.

In 2007 Olãroiu signed for Al-Hilal, supposedly drawn by the more attractive financial aspects that are typical of Saudi football. In 2008 he again proved his coaching worth, winning the title with Al-Hilal.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cosmin_Ol%C4%83roiu

Sper ca acum iti e mai clar.

yo_marius24.04.2008 06:57

Uite bai cati fani are Oli...

Dar Herrera cine e? :blink:

unuspecial24.04.2008 07:22

Sincer , daca ar fi sa o luam corect , cele trei puncte la masa verde nu trebuiau sa ni se acorde (ca sa nu mai zic de cele 2 penalty-uri sau hai macar unul , neacordate CFR-ului) , trebuia rejucat meciul de la 1-0 pentru milogi sau 0-0, parca era mai corect, ca om fi batut ca nu om fi batut , asta e alta poveste. Stiu , o sa-mi spuneti ca regulamentul este regulament , dar hai sa fim seriosi , puneti-va in locul tiganilor , nu cred ca ne-ar convenii! Deci daca ar fi sa ne uitam in clasamentul adevarat , am fi sub CFR la cel putin 3 pct daca nu 4.Normal , si pe ei i-au avantajat in tur si poate mai mult ca noi (uitati penalty-ul inventat de balaj cu Gloria Bistrita) dar noi suntem STELISTI si nu avem nevoie de ajutorul nimanui , cum spunea si domnu Ienei , daca vom lua titlu noi stelistii nu ne vom putea bucura pe deplin , cel putin eu o sa am o oarecare retinere! Pana la urma , si locul 2 este bun , dar preferam tiganii pe 1 loc decat pe CFR deoarece ei au muncit si au adus puncte pe cand aia n-au facut nimic , mai au si toata echipa de straini ca sa nu mai zic de tupeul cand spun ca vor iesii din grupe!

predatorpulse724.04.2008 07:26

Ecuatia acestui campionat e simpla, castigam cu Craiova si Dinamo,meritam sa fim campioni,ne impotmolim, nu meritam. Daca pierdem acest campionat jucatorii nostri ar trebui sa-si roada unghiile de ciuda, Dumnezeu,soarta,Becali,cine vreti voi le-au dat o sansa imensa CFR pierzand vreo 13 puncte in 8 etape pana la soarta meciului cu Poli noi avand 2 pc peste ei.

Am primit un cadou si vad ca nu prea am stiu sa-l gestionam. Acum e un moment zero,suntem la egalitate cu chefere(care a marcat din ofasaid din cate am auzit) si depindem doar de noi.

Intalnim o echipa buna cu o aparare varza si cu 3 oameni foarte periculosi(costea-wobay-ionescu),insa care poate fi pusa repede la pamant daca fortam la inceput. Sigur atmosfera va fi incendiara mai ales ca oltenii au reusit performanta de fi egalati de la 0-3 iar Craiova va cauta victoria cu noi. Noi nu jucam grozav,dar Craiova e o echipa de pusti, teoretic noi suntem o echipa cu pretentii europene,daca ne impiedicam de niste pustani inseamna ca nu meritam sa fim campioni.

Al doilea meci cu Dinamo e de fapt cel mai greu. De ce spun asta? Multi o sa spuneti ca e din cauza rivalitatii,ei bine sa stiti ca nu de aia, ci datorita faptului ca dinamu e o echipa cu cutitul la os. Putinii fani pe care au nu-i suporta,Borcea nu le da banii daca nu ne bat,plus ca soarta multor jucatori de acolo poate depinde de cat de bine se descurca in meciul cu noi. Ala va fi meciul cu adevarat greu.

Daca nu reusim sa batem acest Dinamo in debandada,inseamna ca nu meritam sa fim campioni.

Aceste 2 meciuri sunt grele dar daca primul 11 va fi alcatuit in mod echilibrat(fara stiti voi cine) si baietii nostri vor fi pragmatici(va asigur ca nu vor fi multe ocazii) in fata portii putem castiga.

Sper ca resemnarea pe care am auzit-o la Radoi si la Adrian Ilie( citez "nu e o tragedie daca nu luam titlul") sa nu se fi raspandit si la restul echipei.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

greco24.04.2008 08:15

Ce faci, Ovidiu, încurajezi fumatul? :chair: Oricum, dupã campionatul ãsta cred cã n-o sã mai fie voie în locuri publice, deci nici pe stadion... motiv ce va duce la un val de violențe din cauza suporterilor agitați :biggrin:

Apropo de finalul de campionat, deși nu sunt de obicei superstițios, parcã deja nu prea vreau sã mai fac calcule, sã mã gândesc la șanse și la adversari... Om vedea sâmbãtã la Craiova ce se întâmplã, și cred cã meciul cu Dinamo va fi de comã. Dar mereu mi-am dorit un derby în ultimele etape, iatã cã acum l-am primit!

serban2324.04.2008 08:18
Sincer , daca ar fi sa o luam corect , cele trei puncte la masa verde nu trebuiau sa ni se acorde (ca sa nu mai zic de cele 2 penalty-uri sau hai macar unul , neacordate CFR-ului) , trebuia rejucat meciul de la 1-0 pentru milogi sau 0-0, parca era mai corect, ca om fi batut ca nu om fi batut , asta e alta poveste. Stiu , o sa-mi spuneti ca regulamentul este regulament , dar hai sa fim seriosi , puneti-va in locul tiganilor , nu cred ca ne-ar convenii! Deci daca ar fi sa ne uitam in clasamentul adevarat , am fi sub CFR la cel putin 3 pct daca nu 4.Normal , si pe ei i-au avantajat in tur si poate mai mult ca noi (uitati penalty-ul inventat de balaj cu Gloria Bistrita) dar noi suntem STELISTI si nu avem nevoie de ajutorul nimanui , cum spunea si domnu Ienei , daca vom lua titlu noi stelistii nu ne vom putea bucura pe deplin , cel putin eu o sa am o oarecare retinere! Pana la urma , si locul 2 este bun , dar preferam tiganii pe 1 loc decat pe CFR deoarece ei au muncit si au adus puncte pe cand aia n-au facut nimic , mai au si toata echipa de straini ca sa nu mai zic de tupeul cand spun ca vor iesii din grupe!

Toata lumea zice ca daca nu luam punctele la masa verde eram mai jos.

Iti zic eu ca nu eram, pentru ca daca se rejuca de la 1-0 si ne batea Rapidul, poate jucau fotbal si cu CFR-ul, ii bateau si pe ei si tot la egalitate eram, doar ca era si Rapid mai aproape.

razvan_cmi24.04.2008 08:27

eu am putina teama doar pentru meciul de la Craiova. In cazul unei victorii, derbiul din groapa va fi ca o finala. Iar Steaua cred ca stie sa joace meciuri decisive ( cel putin in campionat ) Avem de trecut de aceasta semifinala cu oltenii si cred ca se poate atata timp cat in primul 11-vom avea cei mai determinati jucatori ( sau determinanti jucatori - si asta este adevarat) Putem trece peste frustrarile anti-steliste. Hai baieti ! Pe ei pe mama lor!

AdrianUltras2524.04.2008 08:28

Ovidiu

e prima data cand dam de greu?

prima data?

nu cred!

Am mai avut multe meciuri grele.Meciuri pe care ni le-am facut noi grele.

Acum doar ca nu am mai avut noroc.

Jocul nu ne merge.

Daca nu strangem randurile s-ar putea sa luam si noi cateva de la olteni.

Costea ala e un jucator fantastic.

DACA AS FI PATRON DE ECHIPA DE FOTBAL AS DA 5-6 MIL EURO PE EL IN SECUNDA 2.

Repet, jocul nu merge de cateva etape bune.

Nu mai putem spera ca o sa avem bulan tot timpul.

TREBUIE SA JUCAM!

Miaus24.04.2008 08:32
Jocul nu ne merge.

Daca nu strangem randurile s-ar putea sa luam si noi cateva de la olteni.

Costea ala e un jucator fantastic.

DACA AS FI PATRON DE ECHIPA DE FOTBAL AS DA 5-6 MIL EURO PE EL IN SECUNDA 2.

Adevarul e ca dupa meciul cu Poli e clar ca jocul nu ne merge, mai ales ca nici nu am avut okzii...

Costea ala e un super jucator cum era si Andrei Cristea alt super jucator sau Claudiu Raducanu alt super jucator.

Costea sa joace 3 ani la Craiova sa o duca in cupele europene sa o ajute sa se bata la titlul si dup-aia dam nu 5-6 ci 10 milioane pe el.

AdrianUltras2524.04.2008 08:36

Miaus

nu sunt de acord cu tine.

pentru Costea chiar nu trage nimeni ca sa ajunga el golgeter.

Baiatul are simtul portii, viteza de reactie,gabarit si tehnica.

E fix modelul atacantului modern.

1,85 inaltime, viteza, tehnica, forta de patrundere, plasament, 23 de ani.

Eu zic ca merita la nationala in momentul asta si ar trebui adus si la Steaua.

Miaus24.04.2008 08:53

Nu trage nimeni sa ajunga golgeter?

Costea e ca Mutu la Fiorentina, nu trece nimic prin 30-25 de metri fara stirea lui.Normal ca in conditiilea astea are sanse foarte mari sa atraga el toata atentia.

Fiind oltean il stiu pe Costea de ceva vreme:) Si mie imi place foarte mult de el si sper sa ajunga la Steaua dar vreau sa ajunga aici deja ca un jucator format cu presiunea si doar sa se desavarseasca la Steaua.

Altfel putem avea un nou Andrei Cristea sau Vali Badea (care era super golgheter la Vaslui).

septi_eu24.04.2008 08:58

Foarte bun articolul. E bina ca se revine cu picioarele pe pamant (Tonul l-a dat Catalin), ca m-au exasperat toti "stelistii" ce injurau la cald, fara sa gandeasca, orbiti de frustrarea egalului prostesc. (erau de batut clar)

Apropos de Steluta.... Bey deci nu mai pot cu Steluta (a borat muresan si deja a ramas "consacrat"). Au ajuns stelisti sa spuna despre Buzau ca e Steluta (prieteni de-ai mei, pe langa tine :P) si sa isi doreasca sa facem egal cu ei (inainte de Poli, pentru a le da un punct, nu pentru a fi frustrarea cefraierilor si mai mare). Zici ca e echipa a doua a lor de suflet. Pai ce facem daca dam imprumut cate unu doi juniori la jumatate din echipele din campionat? Ttinem cu toate?

FORZZA Steaua !!! SPRE 24!!

INTOTDEAUNA SUPERIORI!

AdrianUltras2524.04.2008 09:00

Miaus

Nu se compara nici cu Cristea nici cu Badea.

Cristea a venit la Steaua la 19 ani.Era foarte tanar.

Si in primul sezon a jucat foarte bine.Ma rog, pana la meciul cu Valencia.

Dupa s-a stins pentru ca probabil i s-a urcat la cap.Si eu zic si pentru ca a plecat Neaga, un jucator care il ajuta de multe ori intrand in combinatii in viteza cu el si dandu-i pase decisive.

Iar Badea a venit la Steaua cu 5 goluri marcate in Liga 1, a dat 13 in primul sezon in campionat si inca 4 in CL(2 in preliminarii) jucand datorita concurentei(Thereau,Iacob,Badea,Dica- Badea avea ultima sansa).

In momentul cand a plecat Thereau si gigelinho a decis ca Badea e un jucator de baza care va fi titular pe viata la Steaua a lasat-o si el mai moale.

Ca doar acum era vedeta.Masini scumpe(accidentul),femei,impresii,chestii.

Nu mai avea timp de fotbal.

Nu vedeti ca acum, de fiecare data cand intra pe teren se da mare smecher.Dribleaza,fenteaza(bineinteles ca nu ii iasa nimic) desi nu stie.

Costea a fost pupat in fund de 2 ani incoace constant si uite ca inca joaca.

Nu il cunosc personal dar mi se pare un jucator serios, un jucator care chiar vrea performanta.

Seamana la joc cu Adi Ilie.

bodanelu24.04.2008 09:17
Fiind oltean il stiu pe Costea de ceva vreme:) Si mie imi place foarte mult de el si sper sa ajunga la Steaua dar vreau sa ajunga aici deja ca un jucator format cu presiunea si doar sa se desavarseasca la Steaua.

sti ce stiu si eu? :whistle:

«123»