meciurile bune si jocul spectaculos lipsit de victorii, odata si odata se va concretiza si in rezultate pe cand jocul mimat,slab dar norocos nu va merge de prea multe ori,in cazul Stelei a mers vreo 10 etape si tare imi e sa nu se termine si norocul.
Foarte corect. Am ramas dezamagit de rezultatele acelui sondaj cu "sunteti multumit de jocul de la Galati". Nu vreau rezultate la noroc, ci bazate pe ceva mai solid si mai concret, cum ar fi jocul echipei.
Si nu vreau neaparat ca Steaua sa faca spectacol, vreau sa joace fotbal. Nu ca ar fi facut spectacol aseara si, vezi Doamne, de asta am fost egalati...
Nu stiu daca e Lacatus vinovat, nu sunt in masura sa-l judec (desi a-ti exprima o parere, chiar si negativa despre un om, un simbol, un mai stiu eu ce nu inseamna a judeca si nici nu ai nevoie de diplome de antrenor pentru asta), cert este ca Steaua a cistigat 9 etape plus 1 jucind fotbal IN TOTAL cam o repriza...
Si nu cred ca explozia asta de nemultumire impotriva lui Lacatus a izbucnit din senin. Ea a mocnit atita timp cit au fost rezultate. Acum, cind rezultatul a fost altul decit cel asteptat (cu atit mai mult cu cit e vorba de echipa acelui obez infect), a sarit forumul in aer.