FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Amatorism

«123»
eddie the 'ead23.04.2008 13:27

meciurile bune si jocul spectaculos lipsit de victorii, odata si odata se va concretiza si in rezultate pe cand jocul mimat,slab dar norocos nu va merge de prea multe ori,in cazul Stelei a mers vreo 10 etape si tare imi e sa nu se termine si norocul.

Foarte corect. Am ramas dezamagit de rezultatele acelui sondaj cu "sunteti multumit de jocul de la Galati". Nu vreau rezultate la noroc, ci bazate pe ceva mai solid si mai concret, cum ar fi jocul echipei.

Si nu vreau neaparat ca Steaua sa faca spectacol, vreau sa joace fotbal. Nu ca ar fi facut spectacol aseara si, vezi Doamne, de asta am fost egalati...

Nu stiu daca e Lacatus vinovat, nu sunt in masura sa-l judec (desi a-ti exprima o parere, chiar si negativa despre un om, un simbol, un mai stiu eu ce nu inseamna a judeca si nici nu ai nevoie de diplome de antrenor pentru asta), cert este ca Steaua a cistigat 9 etape plus 1 jucind fotbal IN TOTAL cam o repriza...

Si nu cred ca explozia asta de nemultumire impotriva lui Lacatus a izbucnit din senin. Ea a mocnit atita timp cit au fost rezultate. Acum, cind rezultatul a fost altul decit cel asteptat (cu atit mai mult cu cit e vorba de echipa acelui obez infect), a sarit forumul in aer.

xDaJACKALx23.04.2008 13:36
degeaba are atatea pase decisive...nu se vede in meci delok

Asta e cel mai tare comment, cu alte cuvinte degeaba dai goluri ca esti slab :hmmm:

victor23.04.2008 13:38

desi nu subscriu la toate sub-punctele din articol, cred ca el rezuma corect situatia noastra de azi: am pierdut (caci egalul este ca o infrangere) nepermis, amatoristic, un joc pe care l-am avut in mana. putem cauta mult si bine cauzele in prestatia jucatorilor, putem sa-l injuram pe Banel si sa-l transformam in acarul paun, dar in fapt vina este EXCLUSIV a bancii tehnice. un joc de sah banal si clasic, in care trebuia doar sa mutam corect, s-a transformat intr-o problema uriasa din cauza unor erori impardonabile: formatie alcatuita fara logica, schimbari aiurea si facute in momente nepotrivite, incremenire intr-un modul tactic originar, desi Timisoara se repozitionase dupa intrarea lui Ganea, si lista poate continua inca mult. din punctul meu de vedere este impardonabil modul cum este tratata "problema Dayro moreno". nu poti sa investesti cea mai mare suma din istoria transferurilor Stelei intr-un jucator pe care il retii pe banca in majoritatea timpului, chiar din primul lui sezon la echipa?? se naste firesc intrebarea, de ce l-ai mai transferat atunci?

ar trebui inteles o data pentru totdeauna ca regii si simbolurile sunt importante pentru istoria unei grupari, dar prezentul il construiesc marii antrenori. ori Stelei tocmai asta ii lipseste, UN ATRENOR stapan pe mijloacele sale de exprimare! DIN PACATE!

PS: din pacate in Ghencea a inceput sa se adune si multa prostie. injurarea jucatorilor, mai ales in momentele de cumpana ale jocurilor, nu aduce absolut nimic benefic echipei, dar ea continua cu o indarjire demna de o cauza mai buna. au trecut prin acest "calvar" golanesc Dica, o.Petre, Lovin, surdu si acum Nicolita. peste un timp ne vom mira tare de ce jucatorii nu mai sunt receptivi la semnalele suporterilor si vor parea nemultumiti si lipsiti de atasament fata de tribune?! uite d-aia! si o sa revenim mereu cu sloganul ca "Steaua suntem Noi!" pana cand vom ramane singuri.

DT23.04.2008 13:59

intr-adevar, au fost cateva decizii ale lui Laca pe care nu le-am inteles aseara. cum ar fi Banel titular si introducerea lui Vali Badea si nu a lui habibou. totusi hai sa il lasam in pace pe Lacatus! trebuie sa avem incredere in el si sa il sustinem. si in special trebuie sa invatam sa sustinem echipa atunci cand are nevoie mai mult! merci

Joga Bonito23.04.2008 15:07
P.S.

Catre moderatori:

Aseara un user cu nickname-ul Joga Bonito a proferat continuu amenintari la adresa mea

pe acest forum, neprimind nici macar un warning.

Pot raspunde si eu cu aceeasi moneda fara teama de a fi cenzurat sau banat ?

@off-topic

Ce sa-ti povestesc... Eu nu mi-am dorit decat sa-ti arda pc-ul/"laptopul anti-flamabil" si le dadeam sugestii cum sa te baneze definitiv ... :sleep:

Dc le consideri jiginiri, astept aceleasi "urari de bine" anti-stelistule...

@on-topic

Ai punctat bine Piece greselile lui Laca, acuma ramane de vazut daca le va mai repeta.

Trei meciuri, 3 victorii, 24 de titluri!

kosm1n23.04.2008 16:04

Da, puncte de vedere dar antrenor e Laca, si numai el stie cine e bun si cine nu e bun! Deci sa lasam antrenorul sa-si faca treaba si la sf de sezon tragem linie atunci putem spune ca a facut bn sau a facut rau! Asa ca eu propun sa credem inca in sansa noastra pentru ca daca nu credem noi atunci cine va crede! Stelist pana la moarte!

fcr196923.04.2008 16:39

SOC! Elton se intoarce in Ghencea!!!!

Fostul idol din Ghencea si-a reziliat contractul cu arabii fiind satul de viata urata de acolo si cu atatea restrictii mai ales ca era sa fie chiar si arestat din cauza acestora, el devenind in acest moment liber de contract,astfel drumul lui Elton spre Ghencea este liber mai ales avand in vedere dorinta enorma a suporterilor stelisti ca magicianul sa se intoarca in "Templul Fotbaluiui Romanesc" si ca pe patronul clubului George Becali nu l-ar mai costa niciun ban transferul,el si declarand in urma cu cateva ore:

"Bine ma daca este adevarat ca a plecat de la arabi si ca-l pot lua gratis atunci o sa-l iau naibi sa nu ma mai tot bata suporterii la cap cu Eltonu lor dar sa fie clar pe mine ma intereseaza punctele nu specatacolu asa ca Elton daca vine nu va juca titular sa fie clar daca vrea daca nu asta e"

Sursa din care sa prevede ca Elton si-a reziliat contractul cu arabii este unul din cele mai bune site-uri de fotbal din lume: www.transfermarkt.de

swamp23.04.2008 17:37

Iubesc Steaua. Am plecat din Ploiesti aseara sa vad meciul desi era furtuna napraznica pe drum. Norii se rupeau pe DN 1 , pomii cadeau , firele electrice scanteiau. Imagine idilica . Nu e prima oara . Villarealul cu zapada , Valencia cu noroi ...etc. Dramatic , dar cu sperantza ca Steaua ve castiga . 3 Ore in infernul din Bucuresti. INcredibil !! Am ajuns abia la repriza a doua desi am plecat din PLoiesti la 17.00. SI toate acestea pentru echipa mea iubita. si nu regret. Nu am cum , pentru ca sangele meu e ros albastru fermecat.

Vin si vad un Nicolitza neputincios si bineinteles in afara decorului fotbalistic. Un Badea impiedicat , un Lovin scos de la naftalina( saracul cocostarc , ce vina are el ca e bagat in teren) . NU ne invatzam minte. Vor veni echipe grele pe Ghencea , si iar vom mugi neputinciosi cand ne vor da clasa la actiunile lor penetrante pe poarta. Cum sa tii un Dayro, un Habib dornici de afirmare si cu alta mentalitate pe banca , doar fiindca ( arza-o-ar focu` de mentalitate paguboasa de romani ) trebuiesc rulati sa joace la nationala la CE 2008. Si cu noi , a carora echipa nationala este doar Steaua , cum ramane dragul nostru simbol Marius Lacatus ??? Oricum , multumim pentru tot ceea ce ne-ai oferit , dar te rugam din suflet

N U I L M A I B A G A I N T E R E N P E B A N E L ! ! ! !

CaTaLiNsm StElIsTu23.04.2008 17:43

Puteai sa sintetizezi toate acestea foarte usor,fara sa te mai chinui sa scrii atat si concluzia e una:Marius Lacatus nu este antrenor de Steaua!!!!!!! <.> (punct)

mdionis23.04.2008 17:43
SOC! Elton se intoarce in Ghencea!!!!

Fostul idol din Ghencea si-a reziliat contractul cu arabii fiind satul de viata urata de acolo [...]

Sursa din care sa prevede ca Elton si-a reziliat contractul cu arabii este unul din cele mai bune site-uri de fotbal din lume: www.transfermarkt.de

Extras de pe site:

Transferhistorie

Saison Monat/Jahr von zu ausgel. Ablöse

07/08 01.2008 Al Nasr Dubai Vereinslos ablösefrei

07/08 07.2007 Steaua Bukarest Al Nasr Dubai 500.000

[...]

Vereinslos inseamna intr-adevar `fara echipa/contract` insa rezilierea pare (citind ceea ce scrie pe site) sa se fi produs in ianuarie 2008, ceea ce nu corespunde in nici un caz realitatii. Stirea-bomba imi pare mai curand un mare poc de balon de sapun.

paraipan_2923.04.2008 18:32

Mendoza trebuie sa fie pe teren deoarece de la el pleaca mai toate golurile. Nicolita n-are ce cauta iar Lovin sa-l bagi la 1-1? Poate doar dak vrei sa pastrezi rezultatul :)). Parerea mea, desi presimt ca o sa criticati, nici Neaga nu e jucatorul de bagat titular. Sa fim seriosi toti il iubim, dar dak omul nu mai joaca? Ma rog eu sper din tot sufletul, chiar dak e Postul Pastelui, si m-as bucura enorm ca CFR-ul sa piarda puncte cu Vaslui si Mioveni, ca sa se duca degeaba Borcea in galerie.....

micodo23.04.2008 19:21

De ce, Alex? Pentru ca marele antrenor Lacatus a decis ca trebuie aparat scorul egal. Da el a decis-o!. Simbolul, spiritul vitejistilor, fiara....cand de fapt este un antrenor fricos, defensiv, autobaza, bun pentru o echipa mica unde isi poate desavarsi jocul si poate scoate un rezultat bun cu granzii.

w3bmaster23.04.2008 20:31

Eu am doar 3 mari peobleme

Banel ce cauta la noi m-am saturat ?

Dayro si Habib de ce nus titulari ?

Si de ce mama drac intra Lovin cand noi trebuie sa atacam :( ?

Forza Steaua eu cred ca vom lua campionatu si nu ca batem noi tot (desi cred asta mai ales ca nici Craiova nici Dinamo nus mari echipe si in forma) dar cred ca CFR se va impiedica speram cu Vaslui da vad ca iau batut da mai au meciuri

Forza Steaua

Dragoshinho23.04.2008 20:44

Din punct de vedere tehnico-tactic Lacatus imi pune anumite semne de intrebare...dar referitor la legatura cu jucatorii...el stie f bine sa-i stranga cat de cat uniti...detine vestiarul....sa vedem ce o fi....sper sa fim: fular-campionii !!!!!!!!!!!!!!!

zoloz200523.04.2008 21:18
- iesirile nervoase ale lui Lacatus ma deranjeaza infinit mai mult decat fata tampa care transmite lipsa de idei a lui Andone aratata atunci cand echipa sa merge prost;

-

daca tu esti de acord ca toti care vin in Ghencea sa injure suporterii ei... (trica,traducatoru` ..) ...inseamna ca nu simti nimic pentru aceasta echipa..nu ai pic de stelism in tine..nici suporter nu ai dreptul sa te numesti..esti doar un instigator...poti sa tii cu cefere lejer...esti asemuit dlui muresan..

ENDer23.04.2008 23:32

La-ca-tus La-ca-tus La-ca-tus La-ca-tus La-ca-tus La-ca-tus La-ca-tus La-ca-tus La-ca-tus

In acest moment la noi in echipa se doreste vanzarea anumitor jucatori dupa EURO: Nicolita, Dica, Goian. Acesti jucatori vor fi rulati pana la Euro pentru a fi luati in lotul nationalei, unde vor juca destul de ok pentru a prinde un transfer. Pana in vara, Laca nu are control total asupra echipei. Este un cerc vicios: daca luam campionatul, Laca va face transferurile pe care le doreste si va juca cu cei mai in forma jucatori, daca nu o sa fie cam nasol

Meciul cu fulgerul bragadiru a fost un meci pe care l-am vazut intr-un bar (la TV dupa mult timp).

Ce am observat la TV mult mai bine ca din peluza:

- Banel Nicolita este praf - toata lumea spune ca este un atlet desavarsit - din pacate el are doar rezistenta, viteza si explozia fiind inexistente

- Neaga a jucat fenomenal

- fundasii centrali ezitanti

- nesu extraordinar

- Radoi cu multa determinare in joc si este cel mai aproape de un mijlocas central - da nu i-au iesit suturile, dar evolutia sa a fost buna

- plesan - hmm nu prea a mers bine - el trebuia sa vina cu Gigel bucur la gol dar n-a avut reactie

- Lovin - chiar n-are sens

- mendoza nu trebuia sa joace aseara - dar incredibil avem 5000 de atacanti in lot dar nici un mijlocas lateral

- zapata - trebuia sa stea pe linia portii la gol - in rest a fost imperial, ca de obicei

- Badea - trebuie sa-i dau dreptate lui sdrobis - n-are tehnica, e cam prostut si se mai intampla sa dea goluri importante; ca sa dea goluri importante trebui folosit ca varf nu extrema - ca extrema nu joaca nimic

- pepe - in afara de golul din offsaid - nimic

- Dayro - la primul contact cu mingea a tras un sut chiar bun - dupa aceea n-a mai fost jucat cat ar trebui; oricum este un jucator fenomenal, probabil cel mai bun din atac

Pana sa primim gol, am jucat destul de bine - combinatii destul de frumoase la firul ierbii, din prima, incercari de pase printre - un joc pe care nu l-am mai vazut de mult. Dupa ce am primit gol, baietii au picat psihic. Asta e, se mai intampla astfel de momente.

p.s. Rusine celor care nu au salutat SUDUL!

Spre 24

SEMPER SVPERIORES

La-ca-tus La-ca-tus La-ca-tus La-ca-tus La-ca-tus La-ca-tus La-ca-tus La-ca-tus La-ca-tus

androsteaua24.04.2008 11:30

si totusi am vazut cat de mult inseamna Dica pentru Steaua........

«123»