Cum este posibil toate astea????
E simplu! NU AVEM ANTRENOR!
Avem un antrenor venit de la UTA (succes in Liga a doua, a treia, etc) care se crede tot la UTA! Nicolita este CEL MAI SLAB jucator din Liga 1! Si cred ca si din Liga a 2-a!
Lovin, saracul, nu e vina lui! El e o papadie si nu are treaba cu fotbalul!
Eu am mai spus-o! Laca nu e antrenor! Jucam cu un varf??? Si fara extreme! Si echipele mari joaca cu un varf,dar au extreme bai! Nu se vede nicio idee de joc! Nu se vad scheme! Se joaca la intamplare! Am fost la meciul cu Poli si am vazut o echipa care nu stie sa joace! Nu se accelereaza pe ultimii 30 de metri! Jucatorii se calca pe picioare!
Nu avem antrenori in Liga 1! Singurul la care am vazut ceva este Dan Petrescu! Si stiti ce am vazut??? Ca echipa la care joaca pune osul! Am vazut atitudine din primul si pana in ultimul minut! Pai daca am vedea aceeasi atitudine la Steaua nu ne-ar sta nimeni in fata in campionat! s-a demonstrat ca exista valoare si individualitatile au facut diferenta! Nu antrenorul! Sa ne mai lase afonii din fotbal care ne explica ce inspiratie a avut Lacatus cu schimbarile! Asta inseamna ca nu a bagat in primii 11 pe cine trebuie! Pentru ca fara suparar, dar nici o echipa de Liga 1 nu are valoarea Stelei!
PAi saracul Banel, dupa ce a ratat prima faza si a pierdut vreo 3 mingi in primele 5 minute il huiduiau toti si Lacatus iese de pe banca sa puna tribuna la punct in loc sa vada ca baiatul asta e penal!
Il bagi pe Lovin la 1-1??? CE draq schimbare e asta?? Va spun eu! De echipa mica ce vrea sa inghete scorul! Si cu cine?? Acasa, cu o echipa care a avut 2 ocazii! DOUA! Si il scoate si pe Mendoza, care asa slab cum a jucat tot poate da o pasa de gol, spre deosebire de Lovin!
V-am spus sa va uitati la Banel, cate mingi pierde pe meci si cate faulturi inutile face si de cate ori intoarce mingea cand trebuie sa atacam! V-am spus ca Lovin nu e fotbalist si s-a vazut cat a fost suspendat, jocul incepu sa mearga! A revenit, jocul s-a flescait! Si v-am mai spus ca Laca nu e antrenor! Asta e, ce sa facem acum? Sa mintim, ca e simbolul Stelei??? Sezonul asta e aproape pierdut! Problema e ca daca ramane Lacatus si sezonul viitor, adio titlu si podium! Si se vede asta si din faptul ca l-a dat pe Bicfalvi la Buzau si l-a pastrat pe Lovin! Pai daca Bicfalvi se transfera la Arsenal, acum era de valoarea lui Fabregas! Are un talent extraordinar, dar daca nu ai antrenor se pierd astfel de jucatori! Ce sa faci? Continui cu alde Banel, Lovin si Surdu! Astie he vahloare manca-ti-ash!
Am avut rabdare cu Lacatus la inceput, dar a demonstrat ca nu e si nu va fi niciodata antrenor de Steaua!
Asta e! Singurele noastre sanse sunt Vaslui (dar onoarea lu' Porumboiu nu exista, deci blat cu cefere) si Mioveni (dar valoare ioc, deci iar ciuci)! De Bistrita si U Cluj nu mai vorbesc ca as fi ridicol sa sper la aceste echipe!
IAr la noi, chiar daca s-ar da Craiova si Dinamo la o parte, Banel nu ar da gol nici cu poarta goala!
Stiu e baiat cuminte, bun la suflet si are viteza, dar noua ne trebuiesc fotbalisti!
PS: La Craiova poate ne lasa Mititelu, iar cu Dinamo s-a putea sa vrea Netoiu sa piarda Dinamo ca sa iasa scandal sa revina el acolo! Mai vedem! Valoare avem, antrenor,nu! Deci, que sera,sera!