FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Amatorism

«123»
morosanu'23.04.2008 09:13

un fel de middlesborough a fost aseara pentru mine,si nu pentru ca n-am fi putut dar am avut meciul in mana... totusi io mai sper ca nicii curvele din Cluj nu vor bate tot ,chiar din seara asta vor bucta,trag speranta ca se mai pot incurca undeva dar ramane conditia necesara sa batem noi tot! ...si mai cred ca aseara dupa meci porumboiu a primit o oferta de la jj... hai vasluiule,fi Steluta noastra pentru 90 minute...

fsoica23.04.2008 09:27
@@@@ fsoica

nu a zis nimeni ca adora fotbalul practicat azi de jucatorii Stelei...sunt ai nostri...momentan pe astia ii avem...pe Lacatus...pe baieti...ca nu au valoarea generatiei `86.....ca nu incanta la fiecare meci, ca nu sunt 100% optimist ca Nr. 24 e al nostru in 2008, asta nu inseamna ca trebuie ca la fiecare meci ce nu s termina cu rezultatul dorit...trebuie injurati....

aveam 2 ani in`86.....ce a fost inainte,nu am vazut...am citit si am auzit.....ca aia nu suntem..recunosc.....dar hai sa iubim si sa sa nu mai injuram si criticam in orice moment ceea ce nu ne convine...

STELISTII sunt prea multi in tara/lumea asta.....e greu sa faci pe plac tuturor..fiecare vrea pe cineva in echipa...are ceva de comentat..dar toti...toti...toti vor binele Stelei....

ehhh...aici e problema cu tine fSOICA....u ce bine sa vrei...dak u urasti Steaua.....nu ma vei convinge in nici un mod ca nu esti un dinamovist.........

doamne doamne cat de multi sunt cei kr ne vor raul.....dar suntem Steaua>>>>>INTOTDEAUNA SUPERIORI!!!!!!!

prietene, sunt doar un sociopat dornic sa fie bagat in seama...

merci ca nu imi ignori ineptiile

un stelist mare cu suflet bun...

multumesc !

s0rins_9223.04.2008 09:35
Neaga a fost cel mai util echipei aseara, ca sa nu zic cel mai bun si sa i se urce la cap ...... :steag_sah_mic:

Nu cred ca e f activ pe forum :)) ..deci putem sa'l laudam fular-campionii

razvan_cmi23.04.2008 09:40

Totul adevarat , mai putin partea cu inghetatul rezultatului la 1-0. Sincer , Steaua nu are o defensiva care sa stie sa se apere la un atac sustinut din partea adversarului . faptul ca nu am primit gol cu galatiul a fost si rezultatul norocului. Asta este. Decat 1-0 si conservat rezultatul ca pe vremea lui Zenga, Oli , prefer sa atacam tot meciul chit ca nu ne iese mereu rezultatul dorit.

choli23.04.2008 09:40
Cum este posibil toate astea????

E simplu! NU AVEM ANTRENOR!

Avem un antrenor venit de la UTA (succes in Liga a doua, a treia, etc) care se crede tot la UTA! Nicolita este CEL MAI SLAB jucator din Liga 1! Si cred ca si din Liga a 2-a!

Lovin, saracul, nu e vina lui! El e o papadie si nu are treaba cu fotbalul!

Eu am mai spus-o! Laca nu e antrenor! Jucam cu un varf??? Si fara extreme! Si echipele mari joaca cu un varf,dar au extreme bai! Nu se vede nicio idee de joc! Nu se vad scheme! Se joaca la intamplare! Am fost la meciul cu Poli si am vazut o echipa care nu stie sa joace! Nu se accelereaza pe ultimii 30 de metri! Jucatorii se calca pe picioare!

Nu avem antrenori in Liga 1! Singurul la care am vazut ceva este Dan Petrescu! Si stiti ce am vazut??? Ca echipa la care joaca pune osul! Am vazut atitudine din primul si pana in ultimul minut! Pai daca am vedea aceeasi atitudine la Steaua nu ne-ar sta nimeni in fata in campionat! s-a demonstrat ca exista valoare si individualitatile au facut diferenta! Nu antrenorul! Sa ne mai lase afonii din fotbal care ne explica ce inspiratie a avut Lacatus cu schimbarile! Asta inseamna ca nu a bagat in primii 11 pe cine trebuie! Pentru ca fara suparar, dar nici o echipa de Liga 1 nu are valoarea Stelei!

PAi saracul Banel, dupa ce a ratat prima faza si a pierdut vreo 3 mingi in primele 5 minute il huiduiau toti si Lacatus iese de pe banca sa puna tribuna la punct in loc sa vada ca baiatul asta e penal!

Il bagi pe Lovin la 1-1??? CE draq schimbare e asta?? Va spun eu! De echipa mica ce vrea sa inghete scorul! Si cu cine?? Acasa, cu o echipa care a avut 2 ocazii! DOUA! Si il scoate si pe Mendoza, care asa slab cum a jucat tot poate da o pasa de gol, spre deosebire de Lovin!

V-am spus sa va uitati la Banel, cate mingi pierde pe meci si cate faulturi inutile face si de cate ori intoarce mingea cand trebuie sa atacam! V-am spus ca Lovin nu e fotbalist si s-a vazut cat a fost suspendat, jocul incepu sa mearga! A revenit, jocul s-a flescait! Si v-am mai spus ca Laca nu e antrenor! Asta e, ce sa facem acum? Sa mintim, ca e simbolul Stelei??? Sezonul asta e aproape pierdut! Problema e ca daca ramane Lacatus si sezonul viitor, adio titlu si podium! Si se vede asta si din faptul ca l-a dat pe Bicfalvi la Buzau si l-a pastrat pe Lovin! Pai daca Bicfalvi se transfera la Arsenal, acum era de valoarea lui Fabregas! Are un talent extraordinar, dar daca nu ai antrenor se pierd astfel de jucatori! Ce sa faci? Continui cu alde Banel, Lovin si Surdu! Astie he vahloare manca-ti-ash!

Am avut rabdare cu Lacatus la inceput, dar a demonstrat ca nu e si nu va fi niciodata antrenor de Steaua!

Asta e! Singurele noastre sanse sunt Vaslui (dar onoarea lu' Porumboiu nu exista, deci blat cu cefere) si Mioveni (dar valoare ioc, deci iar ciuci)! De Bistrita si U Cluj nu mai vorbesc ca as fi ridicol sa sper la aceste echipe!

IAr la noi, chiar daca s-ar da Craiova si Dinamo la o parte, Banel nu ar da gol nici cu poarta goala!

Stiu e baiat cuminte, bun la suflet si are viteza, dar noua ne trebuiesc fotbalisti!

PS: La Craiova poate ne lasa Mititelu, iar cu Dinamo s-a putea sa vrea Netoiu sa piarda Dinamo ca sa iasa scandal sa revina el acolo! Mai vedem! Valoare avem, antrenor,nu! Deci, que sera,sera!

Nici mie nu mi-a placut ce sa intamplat aseara...Din punctul meu de vedere am atacat incontinuu din primul minut pana la golul lor, apoi am cazut..psihic! INACCEPTABIL!

Nu trebuie sa uitam ca pana la golul lui bucur, tim. nu a avut nicio ocazie de gol, pe cand noi ne-am jucat cu ele...Doar Banel (care de cand merge cu limuzina a uitat sa joace) si amatorismul lui Neaga a facut sa nu conducem detasat in prima repriza! Sincer, eu personal, nu mai pot suporta fuga cu capul in pamant a lui Banel, "driblingurile" (de tot rasul) si incetinirea, pasa in lateral(mereu) a lui rica. Intradevar, "poate" Marius Lacatus nu a fost la fel de inspirat in alcatuirea primului 11 sau la efectuarea schimbarilor, dar El, trebuie sa stapaneasca vestiarul. Poate asa se explica aceste schimbari....,cel putin asa cred. Iar ceea ce spui tu cu privire la val. ca antrenor a lui Marius Lacatus, te rog sa nu uiti, ca EL, Marius Lacatus ne-a adus in lupta pentru. campionat...sau asta ai uitat?

Sti, mentalitatea jucatorilor o da in special suporterii, galeria. Atunci cand, la primul egal acasa am si sarit la gatul antrenorului, cu toate ca acel antrenor ne-a adus pe primul loc, mi se par INACCEPTABILE ACESTE COMENTARII!

IN REST.... TOATE CELE BUNE..TUTUROR!

FORZA Steaua! FORZA Laca!

bhuttu23.04.2008 09:41

La inceputul sezonului, cand a venit Hagi antrenor, mi-am spus sa ma astept la un sezon complet ratat. Locul 8 si ratarea grupelor CL, fara cupe europene in anul urmator.

Au fost tulburari la Steaua, am schimbat antrenorul de doua ori, dar am jucat in grupele CL (regretabila performanta acolo, dar gol pe Emirates e o performanta pe care AC Milan n-a reusit-o in sezonul asta), iar acum suntem pe primul loc, cu 3 etape inainte de final. Ah, e posibil sa nu luam campionatul si aseara am facut un egal? Adevarat. Si care e solutia? Sa-l desfiintam pe Lacatus, care a preluat in toamna o echipa cu joc si lot catastrofal, pentru un egal cu Timisoara?

Alex Ferguson a stat 3 ani la Manchester pana la primul trofeu, 5 ani pana la primul titlu. Dupa 12 etape in care a recuperat 13 puncte, toti marii antrenori de pe forumul fcsteaua urla ca Lacatus nu e antrenor!

Pun pariu ca aceeasi mari antrenori laudau echipa dupa jocul mizerabil de saptamana trecuta de la Galati, incheiat insa cu o victorie. Iar daca pana la urma o sa luam titlul, Lacatus o sa fie din nou cel mai bun, simbolul Stelei etc., nu?

Urlati cat de mult va indigneaza banii lui Becali si campania anti-Steaua din presa, dar sperati la blaturi cu Dinamo si Buzau...

O sa merg in continuare pe stadion sa urlu pentru Steaua, dar mi-e din ce in ce mai scarba de marea masa a asa-zisilor ultrasi. Ganditi, fratilor, ca de-aia v-a dat Dumnezeu creier.

choli23.04.2008 09:49
pentru mine un lucru e clar: Lacatus nu e inca de Steaua!

Acest rezultat era de asteptat.

De la inceputul sezonului mergem numai pe faze fixe.Deci asta nu e o noutate, deci nu poate sa ii fie atribuita lui Lacatus fiecare reusita din faza fixa.

Meciurile trecute au aratat un lucru clar: Cand nu a jucat gitanul Nicolita Steaua a facut spectacol:3-0 cu Farul,3-1 cu cefere,3 goluri date lui u dupa ce a iesit Nicolita,etc.

Lacatus demonstreaza ca nu gandeste! Oricine poate sa vada clar ca tiganul nu poate sa ajute echipa din punct de vedere ofensiv.Si nici defensiv daca ne luam dupa ce s-a intamplat aseara cand el statea la marginea careului si vedea cum un jucator rapid ca si Karamian isi bate joc de unul lent ca Ghionea(acolo trebuia sa fie Nicolita, nu Ghionea)

Prin faptul ca nu ii foloseste pe Habibou(care in timpul putin cat a jucat a aratat ca e mult mai "hotarat" ca pepe in fata portii) si pe Dayro Moreno(mult peste Nicolita si chiar si Dica!) iarasi dovedeste ca nu merita sa antreneze la Steaua.

La Steaua trebuie sa urmaresti performanta,titluri,cupe,europa, nu sa incerci sa ajuti echipa nationala bagand in teren jucatori pe care a zis piti ca ii vrea la euro.

Lacatus m-a dezamagit aseara.

Acest egal trebuia pastrat pentru meciul cu Universitatea Craiova( o echipa foarte foarte foarte in forma).

L-am irosit cu o echipa care a luat 4 de la Vaslui in deplasare si 3 de la olteni acasa si care a mai luat acasa bataie si de la dacia mioveni!

Nicolita si Badea nu au ce cauta in Ghencea!

Cand nu stii sa faci o preluare si sa dai o pasa printre, nu ai ce cauta in Ghencea!

Meciul de ieri l-au pierdut cei 3: Lacatus,Nicolita si Badea.

PRIETENE...............TE-A DEZAMAGIT Laca ASEARA? AM O INTREBARE pentru. TINE CARE CRED CA REFLECTA MENTALITATEA TA SI A ALTORA:

CREZI CA DUPA CE RIISE A DAT AUTOGOLUL DE ASEARA, SAU DUPA CE CHELSI A EGALAT IN MIN 90, CREZI CA VREUN SUPORTER AL ECH. Liverpool A INCEPUT SA TIPE CA ANTRENORUL ESTE VINOVAT SI NU ARE VALOARE DE Liverpool?

ASTA ESTE MENTALITATEA.....LA BINE CANTAM, NE BUCURAM IAR LA PRIMUL SEMIESEC(NICI MACAR ESEC) INCEPEM SA TIPAM CA ANTRENORUL NU ARE VALOARE DE Steaua!

RUSINICA!!!

fsoica23.04.2008 09:50

Apropos de ziaristii nostri sportivi...

neuronul lor poate produce maximum analogii elementare...deci articole de genul:

Titlu: Banel Arne Riise

Continut: Banel nua fost in Ghencea aseara, ci pe Anfield. Cum comentati?

Asa ca, varza fiind, presa noastra merita doar sa fie ignorata...n-am mai dat bani pe ea de 2 ani de zile.

Voi?

razvan_cmi23.04.2008 09:51
Doar pentru ca n-o vedem uneori, nu inseamna ca logica nu exista. La Galati Steaua a jucat prost si-a castigat, aseara a jucat ceva mai bine si-a facut un egal care face cat o infrangere.

Dupa parerea mea, Neaga si Nicolita au fost mainile moarte ale Stelei aseara. Dar de aici si pana la a ataca antrenorul, cu argumentul ca "nu e posibil asa ceva" mai e ceva drum.

Nimeni nu castiga mereu, si uneori poti sa pierzi impotriva oricarei logici. Dupa joc, rezultatul de aseara e nedrept, dar e o lectie pe care Steaua o merita. Lectia ca nu poti sa stai mereu in 1-0.

Mergem inainte, mai sunt 3 meciuri pe care trebuie sa le castigam ca sa fim campioni. Putem s-o facem si o vom face, chiar daca unul e deplasare la Dinamo.

@bhuttu

Nu cred ca ai fost pe stadion aseara pentru ca altfel nu ai putea spune ca Neaga a fost mana moarta aseara.

Ca nu e Ronaldinho e altceva , dar numai ca nu a alergat nu poti sa spui ( si spre deosebire de Nicolita , a alergat chiar cu folos) Parerea mea este ca Neaga a fost cel mai bun de pe teren.

choli23.04.2008 09:57
Lacatus nu e antrenor , punct. Pe el il tin pe banca doar valoarea lotului Stelist si fazele fixe , pacat ca nu stie sa profite pe deplin de valoarea jucatorilor ca de faze fixe sunt satul. Asta e , o sa isi dea Gigi seama pe cine sustine si va lua masuri , oricum daca nu vom lua titlul desii am avut 2 puncte avans (!!!) isi va da singur demisia.Cat despre meciurile cu prazarii si cainii , nu pot sa zic ca, daca jucam cum am jucat aseara , nu cred ca facem un punct.

[...]......PRIETENE! BA MOR PE MENTALITATEA DE TOT *** PE CARE O AI !!!CRED CA SUNTETI AICI DOAR SA INCITATI, ALTFEL NU PREA VAD DE CE ATI LASA ASEMENEA MESAJE. ITI RECOMAND SA TST LA GSP SAU PROSPORT, SAU ORIUNDE VREI U.

Editat de Moderatori

unuspecial23.04.2008 10:10
[...]......PRIETENE! BA MOR PE MENTALITATEA DE TOT *** PE CARE O AI !!!CRED CA SUNTETI AICI DOAR SA INCITATI, ALTFEL NU PREA VAD DE CE ATI LASA ASEMENEA MESAJE. ITI RECOMAND SA TST LA GSP SAU PROSPORT, SAU ORIUNDE VREI U.

Editat de Moderatori

"Amice" , faptul ca Lacatus nu are stofa de antrenor nu o spun numai eu , au spus`o si majoritatea suporterilor cand s-a terminat meciul de ieri seara , numai asta am auzit pana la destinatie! Si plus de asta , nu trebuie sa o zic eu sau altu , ca am ajuns sa castigam din faze fize spune totul despre Lacatus ce fel de antrenor este! L-au salvat fazele fixe si valoarea jucatorilor , in niciun caz tactica si schimbarile facute de el.

Piece of Mind23.04.2008 10:10
Salutare.

Mendoza se afla la originea a peste 50% din golurile steliste din acest tur de campionat.

Ai tinut tu statistica fazelor? :))

Lasand gluma la o parte, Mendoza e un jucator excelent, fin dribleur si bun executant al loviturilor libere, insa de multe meciuri incoace cam face figuratie pe teren, lasand de cele mai multe ori senzatia ca "trage" efectiv de el ca sa alerge. Pare ca e accidentat si sincer nu inteleg de ce este fortat in situatia asta.

bhuttu23.04.2008 10:12
@bhuttu

Nu cred ca ai fost pe stadion aseara pentru ca altfel nu ai putea spune ca Neaga a fost mana moarta aseara.

Ca nu e Ronaldinho e altceva , dar numai ca nu a alergat nu poti sa spui ( si spre deosebire de Nicolita , a alergat chiar cu folos) Parerea mea este ca Neaga a fost cel mai bun de pe teren.

Da, si Banel a alergat mult, dar cu ce folos? Dupa cum am vazut eu, Neaga a primit foarte multe mingi, dar din piciorul lui n-a plecat nimic util. Si mi se pare ca n-a avut nici un sut pe poarta. N-am pretentia ca enunturile mele sunt adevaruri universale, am spus doar ca pe mine m-a scos din minti jocul lui Neaga de aseara. E posibil sa ma insel si Neaga sa fi jucat extraordinar. Dar ce realizari a avut?

In treacat fie spus, am fost pe stadion.

colaps23.04.2008 10:16

am o intrebare pentru fsoica... e drept, nu sunt unul care intra aici pe forum din ora in ora, dar nici din an in paste, dar cum se face ca apari cu comentarii doar in momente din astea?

altminteri, cei care mai aveti chef sau timp de pierdut sa cititi presa (eu am timp) ati vazut ce liniste s-a facut dintr-o data? cum toti disperatii, toti frustratii, gagautzii si gushatzii s-au retras in vizuinile lor? ii disperaseram, ii nauciseram, iesisera ca gandacii ca cartitzele din vizuinile lor terifiati de cutremurul pe care Steaua l-a creat de 10 etape incoace... acum gata, s-au linistit... li s-a dus tremuratul, au primit drogul fara de care isi pierdeau orice control, orice urma de luciditate... Steaua a pierdut doua puncte!!! ahh, cum as vrea sa va treziti iar... doar atunci cand va fi prea tarziu.. cand vom fi luat titlul 24... sa stati sa rumegati la el o vara intreaga, si apoi sa va inecati in propria voastra fiere, buzarini, tolontani si alti scribalai plavani...

Recoba23.04.2008 10:17

aseara in timpul meciului recunosc ca si mie mi s au parut extrem de ciudate schimbarile ...insa date fiind situatiile si accidentarile sincer nu il condamn pe Lacatus...ca Nicolita e o nulitate dar nu avea alte solutii...plesan se vedea ca numai putea iar Badea a fost o solutie cu Uta cand a dat gol...asa ca nu vad asa mare problema de ataca lumea antrenorul in halul asta...sincer va convenea in iarna cand eram la 14 puncte...sa vazut ca toti au vrut victoria au incercat...au luptat...Neaga ...Ghionea..nesu..au fost exemple aseara de daruire...ca i-a tras Nicolita in jos asta e se intampla..trebuia sa vina momentul asta sa si facem un egal ...jucatorii pe care am eu cea mai mare boala sunt Lovin si Nicolita..din nefecire in afara de ei nu sunt solutii in anumite momente si daia Lacatus este fortat sa i bage nu ca o fi lipsa de profesionalism sau altceva....sincer...daca batem pe Dinamo meritam sa castigam campionatul...daca nu..nu...

AdrianUltras2523.04.2008 10:26

Alex

Daca nu ma insel Mendoza are in jur de 9 pase decisive in acest sezon.

Dar sunt in totalitate de acord ca mijlocas de banda nu e postul lui.

Mendoza are explozia si viteza pe pe distanta scurta necesara unui atacant.Daca mai punem aici tehnica,forta, detenta si sutul veti vedea ca cea mai buna pozitie pentru Mendoza e varf intr-un sistem cu cu 2 atacanti centrali.

Crysty_STE23.04.2008 10:53

degeaba are atatea pase decisive...nu se vede in meci delok

Neaga fuge, dribleaza dar parca se misca prea incet si nu gandeste bine fazele in fata portii

orikum va fi greu in acest final de campionat si mie mi se pare aproape imposibil sa ia Steaua 9 puncte din urmatoarele 3 meciuri...poate avem si un pik de norok si mai se inkurka si kefere-ul

kop23.04.2008 11:04

Vina lui Laca aseara a fost ca n-a inchis jocul la 1-0. Cei care dupa meciul de la Galati au rabufnit la adresa spectacolului sa-si asume acum acest gol primit doar ca sa fie spectacol. NU! Steaua NU trebuie sa faca spectacol neaparat. Steaua trebuie intai de toate sa castige punctele. De aia Protasov nu ne-a dus in Liga Campionilor cu toate ca jucam superb si Olaroiu ne-a dus in semifinala UEFA jucand inchis cu Rapidul. De aia Grecia e campioana europei si Italia campioana mondiala.

Cat despre Lacatus antrenor prost vreau sa zic atat:

- Zenga - era sa piarda campionatul pe final si toata lumea i-a sarit in cap si l-a injurat

- Protasov - a piedut calificarea in LC si am luat o umilinta in Cupa Romaniei - incredibil cel mai bun antrenor

- Olaroiu - 1 campionat castigat venind din spate si o semifinala de UEFA - un imbecil afara cu el

- Lacatus - de unde eram pe locul 6 am ajuns sa fim convinsi ca luam 24 - un prost.

Concluzia ar fi ca noi preferam sa jucam la spectacol si sa pierdem? Atunci ne meritam rezultatul de aseara!

Suiram8723.04.2008 11:04

Daca nu as cunoaste limitele de intelect ale unora care frecventeaza acest forum , m-ar mira de ce atatea atacuri impotriva lui Lacatus .Nu cumva e acelasi antrenor care a condus-o pe Steaua si in ultimele 10 etape ?Singura mea neclaritate a fost de ce Banel Nicolita ca titular?La cum a jucat aseara a fost ca si cum a fost prima data cand a pasit pe un teren de fotbal.Forzza Steaua , spre 24!

DelPiero1023.04.2008 11:25

Daca il ataci pe Lacatus,esti facut prost!Ce chestie...oricum,felicitari pentru articol!Este primul articol in care se pun la indoiala anumite decizii ale ANTRENORULUI Lacatus!Spun acum ce am spus mereu:Lacatus nu e antrenor de Steaua!Din pacate...

dr.adrian923.04.2008 11:39

amatori suntem noi ca nu stim sa ne sustinem echipa, sa o purtam catre victorie. in plus nu stim sa pierdem ce demonstreaza gradul nostru de profesionalism

choli23.04.2008 12:02
Daca il ataci pe Lacatus,esti facut prost!Ce chestie...oricum,felicitari pentru articol!Este primul articol in care se pun la indoiala anumite decizii ale ANTRENORULUI Lacatus!Spun acum ce am spus mereu:Lacatus nu e antrenor de Steaua!Din pacate...

bai fratilor, de ce nu propuneti voi un alt antrenor? toti cei care dati in Laca? sa va vedem....ce antrenor doriti voi sa vina la Steaua? sau sa faca baietii un sondaj..cred ca ar fi interesant sa vad ce aberatii de antrenori sunt propusi.....

eu zic sa vina m Lucescu...! ce ziceti?

P.S. BINEINTELES CA A FOST O GLUMA CU M. Lucescu. EU PERS. AS VREA SA SE DUCA IN PUSTIU! MERDA Lucescu!

mache23.04.2008 12:13

Daca tot suntem noi ca suporteri mari 'profesionsti' si cei din stafful tehnic sunt coplesiti de 'amatorisme' de ce nu se organizeaza un grup de suporteri cu o capacitate intelectuala peste medie sa discute coerent aceste aspecte cu ANTRENORUL Lacatus? Credeti c'ar fi el intr-atat de orgolios si de incuiat sa refuze dialogul?

Ce-ar fi sa ne facem si noi partea 'profesionist' si sa ne exprimam civilizat punctul de vedere direct celor implicati?

Prin lamentari si deplangeri pe forumuri nu realizam nimic. Prin injurii la adresa unui jucator sau altuia sau la adresa altor echipe cu care nu avem treaba cu atat mai putin realizam...

Sa speram totusi ca avem parte de bucurii in urmatoarele 2 saptamani si vedem totusi titlul in Ghencea. Chit ca o sa fim cei mai huliti din pricina unui personaj total antipatic care continua in propria imbecilitate sa'si lege numele de echipa Steaua si nu de societatea pe actiuni Steaua...

84ava23.04.2008 12:40
Vina lui Laca aseara a fost ca n-a inchis jocul la 1-0. Cei care dupa meciul de la Galati au rabufnit la adresa spectacolului sa-si asume acum acest gol primit doar ca sa fie spectacol. NU! Steaua NU trebuie sa faca spectacol neaparat. Steaua trebuie intai de toate sa castige punctele. De aia Protasov nu ne-a dus in Liga Campionilor cu toate ca jucam superb si Olaroiu ne-a dus in semifinala UEFA jucand inchis cu Rapidul. De aia Grecia e campioana europei si Italia campioana mondiala.

Cat despre Lacatus antrenor prost vreau sa zic atat:

- Zenga - era sa piarda campionatul pe final si toata lumea i-a sarit in cap si l-a injurat

- Protasov - a piedut calificarea in LC si am luat o umilinta in Cupa Romaniei - incredibil cel mai bun antrenor

- Olaroiu - 1 campionat castigat venind din spate si o semifinala de UEFA - un imbecil afara cu el

- Lacatus - de unde eram pe locul 6 am ajuns sa fim convinsi ca luam 24 - un prost.

Concluzia ar fi ca noi preferam sa jucam la spectacol si sa pierdem? Atunci ne meritam rezultatul de aseara!

Toata lumea e impartita intre a juca bine si fara rezultate si a juca prost uneori lamentabil si a castiga.Eu vreau sa va zic doar atat: meciurile bune si jocul spectaculos lipsit de victorii, odata si odata se va concretiza si in rezultate pe cand jocul mimat,slab dar norocos nu va merge de prea multe ori,in cazul Stelei a mers vreo 10 etape si tare imi e sa nu se termine si norocul.Tocmai acum,pe final...

SIMMAR55523.04.2008 13:05

Parerea mea !!! Din pacate exista telefoane... Daca Lacatus a facut schimbarile, anseamna ca nu e antrenor !?Daca a fost "influentat" e timpul sa ia Steaua in mainile lui. Este clar ca nu poate fi dat afara pentru ca toata suflarea STELISTA e cu el. Nu uitati ca anul trecut Becali a fost la un pas sa plece cand, cateva sute de suporteri l-au injurat in parcare .S-a vazut FRICA in ochii lui. Trebuie huiduit la fiecare aparitie, trebuie aruncat cu oua(ca tot vine Pastele)si cu rosii in el cand pleaca din parcare,TREBUIE ca tot stadionul sa-i intoarca spatele cu un minut inainte sa inceapa meciul. Asa poate scapam de rusinea ce pateaza BLAZONUL Stelei.

«123»