FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Amatorism

«123»
fcsteaua.ro23.04.2008 05:46

Sunt tare amarat si nu am nici cea mai mica intentie sa ascund acest lucru. Mi-a fost teama de meciul de aseara, pentru ca era unul capital, prin prisma pastrarii avansului de doua puncte fata de cei de la CFR, un rezultat pozitiv putandu-i pune sub o mare presiune diseara. Desi nu doresc ca cele ce urmeaza sa fie percepute ca un rechizitoriu la adresa nimanui, nu ma pot impiedica sa pun anumite intrebari, pe care le consider absolut indreptatite:

1. Cum este posibil sa continuam sa jucam titular cu aceasta nulitate numita Nicolita, un jucator care pur si simplu nu face altceva decat sa bage capul in pamant si sa o ia la fuga? Un fotbalist care nu gandeste pe teren, dovada faza din minutul 4, cand am fi putut avea deja 1-0 si ne-am fi putut face jocul infinit mai usor, un jucator lipsit de tehnica, dovada faza din minutul 90, cand a batut ca la rugby o lovitura libera care ar fi putut reprezenta ultima sansa a victoriei? Trebuie sa joace la Euro cu orice pret, acesta este pretul pe care trebuie sa-l platim?

2. Cum este posibil ca prima varianta de schimbare pentru postul de atacant sa fie Vali Badea, un fotbalist complet atehnic, cu preluari absolut hilare, iesit de multa vreme dintr-o forma sportiva si asa indoielnica? Mai mult, cum e posibil ca acelasi jucator, in urma unor schimbari halucinante, sa fie trimis sa joace in banda, desi este evident pentru oricine ca singurul post pe care ar putea da un anumit randament este cel de atacant?

3. Cum este posibil ca Dayro Moreno sa joace doar 15 minute, care a venit la Steaua cu 17 goluri inscrise in 17 partide pentru fosta lui echipa de club, in tur? De ce nu a fost introdus de la bun inceput si folosit ca al doilea varf, alaturi de Pepe Moreno, in pofida faptului ca a demonstrat, in multe ocazii, ca se "simte" excelent in joc alaturi de conationalul sau?

4. Cum este posibil ca la 1-1 sa fie introdus Lovin si scos Plesan, un jucator care speculeaza excelent loviturile libere, avand un plasament inteligent in majoritatea fazelor? De ce a fost tinut pe banca Habibou, un fotbalist inalt, tehnic si puternic, care ar fi putut face diferenta pe final, cand a plouat cu centrari in jumatatea timisoreana?

5. De ce se continua cu Mendoza titular, cand este evident ca peruanul, in pofida calitatilor sale incontestabile, joaca lovit, de aici si senzatia ca "inoata" pe teren, de multe ori pur si simplu facand figuratie?

In fine, dincolo de schimbarile stupefiante oferite de banca tehnica, cum a fost posibil sa pierdem din mana un meci pe care il controlam autoritar, de ce nu am inghetat jocul la 1-0, asteptand contraatacul si am preferat un joc pe contre, in care am fost net dezavantajati, pentru ca Poli are jucatori mai rapizi decat greoaia noastra linie de fund?

Sigur, imi veti spune ca poate dramatizez si ca, in eventualitatea in care vom castiga toate cele 3 partide ramase, vom lua titlul. Este un punct de vedere corect, insa nu stiu daca vom avea capacitatea necesara de a gestiona corespunzator urmatoarele doua partide, in care vom evolua cu sabia lui Damocles deasupra capului...Oltenii vor fi purtati pe val de public, iar cainii traiesc doar pentru meciul asta, de totul sau nimic.

Sper ca bunul Dumnezeu sa-i dea gand bun lui Lacatus si acesta sa alcatuiasca un prim 11 fortificat din punct de vedere psihic si compus doar din fotbalistii aflat intr-o forma sportiva optima si care sa joace exclusiv pe posturile pe care pot da un randament maxim. Este marea lui sansa in cariera de antrenor, pe care nu trebuie sa o rateze.

Forza Steaua! Intotdeauna Superiori!

SPRE 24, CALCAND TOTUL IN PICIOARE! TREBUIE SA CREDEM!

Alex (Piece)

MoWeed23.04.2008 06:05
Sper ca bunul Dumnezeu sa-i dea gand bun lui Lacatus si acesta sa alcatuiasca un prim 11 fortificat din punct de vedere psihic si compus doar din fotbalistii aflat intr-o forma sportiva optima si care sa joace exclusiv pe posturile pe care pot da un randament maxim. Este marea lui sansa in cariera de antrenor, pe care nu trebuie sa o rateze.

Atunci ar trebui sa jucam fara mijlocasi de banda.

Cred ca toata lumea isi pune aceleasi intrebari...

Il Soldatino23.04.2008 06:47

Salutare.

Mendoza se afla la originea a peste 50% din golurile steliste din acest tur de campionat.

In ceea ce-l priveste pe Nicolita sunt perfect de acord cu ce ai scris. La fel, nu am inteles de ce a fost introdus Lovin atunci cand aveam nevoie sa marcam un gol. Sa inteleg ca Lacatus s-a temut sa nu piarda acest meci?

JDERUL23.04.2008 06:56

Cred ca Lovin a fost introdus pentru ca Plesan nu mai putea continua meciul.Lovin a fost preferat in conditiile in care Radoi urca des in jumatatea adversa asumandu-si sarcini de ,,coordonator".

bhuttu23.04.2008 06:59

Doar pentru ca n-o vedem uneori, nu inseamna ca logica nu exista. La Galati Steaua a jucat prost si-a castigat, aseara a jucat ceva mai bine si-a facut un egal care face cat o infrangere.

Dupa parerea mea, Neaga si Nicolita au fost mainile moarte ale Stelei aseara. Dar de aici si pana la a ataca antrenorul, cu argumentul ca "nu e posibil asa ceva" mai e ceva drum.

Nimeni nu castiga mereu, si uneori poti sa pierzi impotriva oricarei logici. Dupa joc, rezultatul de aseara e nedrept, dar e o lectie pe care Steaua o merita. Lectia ca nu poti sa stai mereu in 1-0.

Mergem inainte, mai sunt 3 meciuri pe care trebuie sa le castigam ca sa fim campioni. Putem s-o facem si o vom face, chiar daca unul e deplasare la Dinamo.

fsoica23.04.2008 07:06

parca pentru a ne inchide gurile spurcate (mai ales a mea), Riise a dat aseara in ultimul minut un autogol marca Nicolita care, cel mai probabil, va ingropa Liverpool...

s0rins_9223.04.2008 07:07

"Dupa parerea mea, Neaga si Nicolita au fost mainile moarte ale Stelei aseara."

Neaga mana moarta?!...esti total pe dinafara baiete ..cred ca a fost printre cei mai buni de pe teren.

Living_Dead_Stripper23.04.2008 07:17

Ecuatia acestui sfarsit de campionat mise pare foarte smipla: Mai sunt 3 meciuri, unul de dificultate medie la Craiova, unul de dificultate ridicata in groapa de la spital si inca unul ;-)

Daca vom castiga aceste 3 jocuri atunci iesim campioni si putem avea o speranta pentru CL in toamna, daca vom esua atunci sunt convins ca Marius Lacatus va avea bunul simt sa demisioneze, fie si numai pentru incapatanarea de a-l introduce titular pe zgubiliticul Banel, Steaua a jucat aseara cu un om in minus !

Examenul va fi meciul cu Dinamo.Un examen greu, dar necesar, in care jucatorii si conducerea tehnica a Stelei VOR TREBUI sa-si demonstreze valoarea.

Chiar nu avem voie sa pierdem acest titlu...

cicerone23.04.2008 07:28

Autorul aricolului are perfecta dreptate,de ce naiba dam girul unor jucatori iesiti din forma? Echipa de start a fost facuta eronat si aici Lacatus poarta marea vina,daca nu avea de ales il intelegeam dar tu stai pe banca cu Dairo si Habib! S/a vazut lipsa din teren a lui Golanski si Ovidiu Petre,cat despre sansele la titlu...sunt sceptic deoarece toata lumea fotbalistica este contra noastra si sunt convins ca atat craiovenii cat si javrele vor muri pe teren sa ne bata,iar daca Buzaul va fi in pericol de retrogradare si va depinde de ultimul joc.........Orice ar fi speranta moare ultima si de ce sa nu vedem si partea plina a paharului,pana la sfarsit putem si avem Forza sa batem tot iar contracandidata joaca si ea doar nu i se cuvine totul de la sine.Hai Steaua,hai acum ca nu mai e mult,e greu dar lupta arata ca esti TU!

fsoica23.04.2008 07:34

Am citit multe opinii pe aici, majoritatea de inteles pentru ca vin din suflete de suporteri fanatici.

Opinia mea vis-a-vis de acest final de campionat este urmatoarea, si se vrea una rationala, venita din partea unui simpatizant al Stelei, fosta prezenta constanta in tribunele din Ghencea, dar actual samantzar de televizor dezgustat de Becali :

1. Nu imi doresc ca Steaua sa ia titlul pentru ca:

- managementul CFR mi se pare mai aproape de calificativul de profesionist, iar per-total, iesirile lor din mass-media au fost mai civilizate...

- Fotbalul jucat de Steaua mi se pare putin sub cel practicat de CFR, per totalul campionatului, iar per retur, balanta inclina foarte putin in partea Stelei;

- iesirile nervoase ale lui Lacatus ma deranjeaza infinit mai mult decat fata tampa care transmite lipsa de idei a lui Andone aratata atunci cand echipa sa merge prost;

- dorinta de a il vedea pe Becali pierzand in ciuda tuturor bazaconiilor debitate de el la adresa divinitatii este INFINIT MAI MARE decat dorinta de a lua Steaua campionatul;

- Dumnezeu nu are timp de fotbal (o stim cu totii, dar am scris-o si aici, de amorul artei);

2. Daca as fi FRF, nu as acorda titlul anul asta pentru ca:

- il va castiga o echipa care imi va face tara de ras in toamna in UCL;

- il va castiga ori o echipa care a profitat de non-combatul Rapidului si al lui Dinamo, ori una care a castigat la masa verde 3 puncte nemeritate, unde mai pui ca ambele au profitat de prea multe greseli de arbitraj pe perioada intregului campionat (dubios de multe, de-a dreptul, oarecum in afara procentajelor de greseli asa-zis omenesti intalnite in arbitrajele de peste tot);

Ar mai fi multe de spus, dar, venind din partea unui individ scarbit, prefer sa astept si, poate, sa ma bucur vazand fata tumefiata de ciuda a lui Becali.

Imi cer scuze fata de suporterii care isi doresc cu ardoare titlul, dar eu cred cu tarie ca nu il meritam nici noi, nici altii...

In opinia mea, singura sansa a fotbalului romanesc ar fi o curatenie generala, imposibil de imaginat in conditiile in care politicul nu se poate implica in fenomen.

Dupa parerea mea, pana cand Steaua sau o alta echipa nu va fi depunctata drastic din cauza circului mediatic provocat de conducatori, nu se poate incepe drumul constructiei sanatoase. Mai cred ca la Steaua este vorba despre o fundatura, pentru ca atata vreme cat Becali este nemultumit ca nu am inchis jocul alegand sa facem spectacol (fiind astfel egalati) - asta intr-un meci in care fotbalul aproape a lipsit, atata vreme cat antrenorii vor fi pusi pentru ca "au suflet bun, ca patronul", nu avem "ABSOLUT nicio SANSA" sa devenim profesionisti, oricate zeci de milioane de euro ar veni de la UEFA via UChL catre noi.

Asta e. Suntem condamnati la mediocritate multa vreme de acum incolo, iar grav e ca nu putem face mai nimic...maxim sa ne scuipam plamanii pe Ghencea...asta pana cand creditorul va inchide portile definitiv...si cred ca nu e departe momentul cand se va intampla asta...

P.S.

Catre moderatori:

Aseara un user cu nickname-ul Joga Bonito a proferat continuu amenintari la adresa mea

pe acest forum, neprimind nici macar un warning.

Pot raspunde si eu cu aceeasi moneda fara teama de a fi cenzurat sau banat ?

amarel23.04.2008 07:44
"Dupa parerea mea, Neaga si Nicolita au fost mainile moarte ale Stelei aseara."

Neaga mana moarta?!...esti total pe dinafara baiete ..cred ca a fost printre cei mai buni de pe teren.

Neaga a fost cel mai util echipei aseara, ca sa nu zic cel mai bun si sa i se urce la cap ...... :steag_sah_mic:

unuspecial23.04.2008 07:47

Lacatus nu e antrenor , punct. Pe el il tin pe banca doar valoarea lotului Stelist si fazele fixe , pacat ca nu stie sa profite pe deplin de valoarea jucatorilor ca de faze fixe sunt satul. Asta e , o sa isi dea Gigi seama pe cine sustine si va lua masuri , oricum daca nu vom lua titlul desii am avut 2 puncte avans (!!!) isi va da singur demisia.Cat despre meciurile cu prazarii si cainii , nu pot sa zic ca, daca jucam cum am jucat aseara , nu cred ca facem un punct.

SebaSS23.04.2008 07:48

Dar de Goian, Dorin Goian nu ziceti nimic??? In ultimul timp isi baga cu brio picioarele in aparare! Gresete prea mult pentru un fundas central. Ca mai da un gol la 10 etape e ok! Dar rolul lui e sa blocheze eficient toate atacurile echipelor adverse. La galati era sa o faca lata de mai multe ori, cu Poli a gresit flagrant la golul lor... in loc sa il urmareasca pe karamyan pana cand iesea mingea in out, el a prefereat sa ridice mainile sa il lase sa iasa cu ea afara, derutand astfel toti jucatorii nostri din careu. S-a vazut titular in aparare, il doare la basca acum!

eduardo_stelist23.04.2008 07:52
v-am rugat sa numai folositi limbaj mirc sau sms. post sters pentru acest limbaj.
ssinpadureacualune23.04.2008 07:55

Nicolita trebuie scos din echipa!!!!!!!!!!Ce mai trebuie sa faca ca sa arate ca nu are ce cauta??Dupa mine le-a facut pe toate.

Vali Badea si Neaga pentru mine raman solutii doar in ultimele 20 de minute,in niciun caz de la inceput si este foarte clar ca niciunul din ei nu a fost,nu este si nu va fi niciodata mijlocas de banda,extrema...pentru ca nu pot.

Radoi nu are nicio taina cu jocul la mijlocul terenului,daca ati retinut a avut 4 suturi in prima repriza niciunul neapropiindu-se la 30 de cm de poarta.

Si cum sa intre la 1-1 Lovin???Cum e posibil???NU am nimik cu baiatul,dupa mine l-as fi pus titular langa plesan,dar cum sa intre la 1-1 el in teren??

Si nu-l bagi tu pe Habib care are 3 viteze in plus fata de toti atacantii nostri???Dayro chiar nu e mai bun ca Nicolita sau Neaga???

Si peste toate astea nici macar nu au avut bunul simt sa salute Sudul la sfarsit.Doar Dayro a venit singur si apoi Lacatus si Radoi...RUSINE!!!

fsoica23.04.2008 07:56
@@@@fsoica

sunt total de acord pentru tot ceea ce ti-a zis joga bonito aseara..sincere felicitari lui...recunoaste frate ca esti un dinamovist las..kr nu t poti da de gol din varii motive..un stelist frate nu are asemenea comentarii niciodata..nu e posibil ca un stelist sa atace atat Steaua.....frate u nu ai un reply....nu ai nimic nicaieri kr sa vb de bine pe Steaua.....

vrei u sa ia Steaua campionatul asa cum vreau io sa ia federer wimbledonul sau mai stiu io c turneu.....las-o in papusoi..las-o in varza cu stelismul tau ca nu e....

pentru moderatori.....cuvintele lui joga bonito de aseara au fost poate jigniri..dar erau adevaruri....dak astea supara..mars fsoica pe site`uri ale cainilor...mars !!!!

Daca as scrie acum ca sunt dinamovist ar schimba asta cu ceva amatorismul, mediocritatea, lipsa de fotbal adevarat din curtea Stelei ?

Sunt curios ce varsta ai. Ai prins vreuna din echipele Stelei care a jucat fotbal adevarat?

Caci daca da, e pacat ca nu iti doresti ca acele vremuri sa se intoarca in templul fotbalului romanesc.

Mergeam pe Ghencea atunci ca la spectacol si cand ajungeam la ora tarzie acasa aveam in suflet acelasi simtamant pe care ti-l lasa un film reusit, o stare de bine, de echilibru, de fericire...

Steaua asta de cand nu ne-a mai oferit un asemenea spectacol ?

alexmk1723.04.2008 07:58

Cum este posibil toate astea????

E simplu! NU AVEM ANTRENOR!

Avem un antrenor venit de la UTA (succes in Liga a doua, a treia, etc) care se crede tot la UTA! Nicolita este CEL MAI SLAB jucator din Liga 1! Si cred ca si din Liga a 2-a!

Lovin, saracul, nu e vina lui! El e o papadie si nu are treaba cu fotbalul!

Eu am mai spus-o! Laca nu e antrenor! Jucam cu un varf??? Si fara extreme! Si echipele mari joaca cu un varf,dar au extreme bai! Nu se vede nicio idee de joc! Nu se vad scheme! Se joaca la intamplare! Am fost la meciul cu Poli si am vazut o echipa care nu stie sa joace! Nu se accelereaza pe ultimii 30 de metri! Jucatorii se calca pe picioare!

Nu avem antrenori in Liga 1! Singurul la care am vazut ceva este Dan Petrescu! Si stiti ce am vazut??? Ca echipa la care joaca pune osul! Am vazut atitudine din primul si pana in ultimul minut! Pai daca am vedea aceeasi atitudine la Steaua nu ne-ar sta nimeni in fata in campionat! s-a demonstrat ca exista valoare si individualitatile au facut diferenta! Nu antrenorul! Sa ne mai lase afonii din fotbal care ne explica ce inspiratie a avut Lacatus cu schimbarile! Asta inseamna ca nu a bagat in primii 11 pe cine trebuie! Pentru ca fara suparar, dar nici o echipa de Liga 1 nu are valoarea Stelei!

PAi saracul Banel, dupa ce a ratat prima faza si a pierdut vreo 3 mingi in primele 5 minute il huiduiau toti si Lacatus iese de pe banca sa puna tribuna la punct in loc sa vada ca baiatul asta e penal!

Il bagi pe Lovin la 1-1??? CE draq schimbare e asta?? Va spun eu! De echipa mica ce vrea sa inghete scorul! Si cu cine?? Acasa, cu o echipa care a avut 2 ocazii! DOUA! Si il scoate si pe Mendoza, care asa slab cum a jucat tot poate da o pasa de gol, spre deosebire de Lovin!

V-am spus sa va uitati la Banel, cate mingi pierde pe meci si cate faulturi inutile face si de cate ori intoarce mingea cand trebuie sa atacam! V-am spus ca Lovin nu e fotbalist si s-a vazut cat a fost suspendat, jocul incepu sa mearga! A revenit, jocul s-a flescait! Si v-am mai spus ca Laca nu e antrenor! Asta e, ce sa facem acum? Sa mintim, ca e simbolul Stelei??? Sezonul asta e aproape pierdut! Problema e ca daca ramane Lacatus si sezonul viitor, adio titlu si podium! Si se vede asta si din faptul ca l-a dat pe Bicfalvi la Buzau si l-a pastrat pe Lovin! Pai daca Bicfalvi se transfera la Arsenal, acum era de valoarea lui Fabregas! Are un talent extraordinar, dar daca nu ai antrenor se pierd astfel de jucatori! Ce sa faci? Continui cu alde Banel, Lovin si Surdu! Astie he vahloare manca-ti-ash!

Am avut rabdare cu Lacatus la inceput, dar a demonstrat ca nu e si nu va fi niciodata antrenor de Steaua!

Asta e! Singurele noastre sanse sunt Vaslui (dar onoarea lu' Porumboiu nu exista, deci blat cu cefere) si Mioveni (dar valoare ioc, deci iar ciuci)! De Bistrita si U Cluj nu mai vorbesc ca as fi ridicol sa sper la aceste echipe!

IAr la noi, chiar daca s-ar da Craiova si Dinamo la o parte, Banel nu ar da gol nici cu poarta goala!

Stiu e baiat cuminte, bun la suflet si are viteza, dar noua ne trebuiesc fotbalisti!

PS: La Craiova poate ne lasa Mititelu, iar cu Dinamo s-a putea sa vrea Netoiu sa piarda Dinamo ca sa iasa scandal sa revina el acolo! Mai vedem! Valoare avem, antrenor,nu! Deci, que sera,sera!

fsoica23.04.2008 07:58
vrei u sa ia Steaua campionatul asa cum vreau io sa ia federer wimbledonul sau mai stiu io c turneu.....las-o in papusoi..las-o in varza cu stelismul tau ca nu e....

Si eu vreau sa ia Federer al saselea Wimbledon consecutiv anul asta, dar stii de ce?

Pentru ca el chiar este CEL MAI BUN jucator pe iarba al planetei...

Joint23.04.2008 08:01

Imi pare rau de ceea ce se intampla. Cel mai mare vinovat, "antrenorul", daca il putem numi asa pe Lacatus. Lacatus, "legenda" Stelei, toata stima pentru el ca fotbalist, ca stelist, ca simbol, fiara si ce mai vrea el, dar este cel mai slab individ care a stat pe banca Stelei in calitate de antrenor de 24- 25 de ani, de cind tin eu cu echipa asta. Nu am crezut nici in cele mai negre vise ca voi ajunge sa-l regret pe Turcaloiu. Ala era Wenger pe linga "fiara" noastra.

Drum bun Laca, la cit fotbal ai matale in cap, in clipa asta NU MERITI NICI UN TITLU DE CAMPION IN PALMARES ! Jiji, ia-l pe Laca si mergeti de mina la orice alta echipa vreti, unde veti vedea cu ochii !!!

bodanelu23.04.2008 08:01
Doar pentru ca n-o vedem uneori, nu inseamna ca logica nu exista. La Galati Steaua a jucat prost si-a castigat, aseara a jucat ceva mai bine si-a facut un egal care face cat o infrangere.

Dupa parerea mea, Neaga si Nicolita au fost mainile moarte ale Stelei aseara. Dar de aici si pana la a ataca antrenorul, cu argumentul ca "nu e posibil asa ceva" mai e ceva drum.

Nimeni nu castiga mereu, si uneori poti sa pierzi impotriva oricarei logici. Dupa joc, rezultatul de aseara e nedrept, dar e o lectie pe care Steaua o merita. Lectia ca nu poti sa stai mereu in 1-0.

Mergem inainte, mai sunt 3 meciuri pe care trebuie sa le castigam ca sa fim campioni. Putem s-o facem si o vom face, chiar daca unul e deplasare la Dinamo.

foarte frumos spus. felicitari.

@fsoica atitudinea ta este de anti-stelist. mai bine spus de suporter subpodar sau de rasa animalica, care inainte de a tine cu propria echipa, e antistelist.

fsoica23.04.2008 08:03
@fsoica atitudinea ta este de anti-stelist. mai bine spus de suporter subpodar sau de rasa animalica, care inainte de a tine cu propria echipa, e antistelist.

mie imi place sa cred ca atitudinea mea e de om perfect rational, care, e drept, nu mai e un suporter infocat al Stelei.....

daca faci o statistica, o sa vezi ca rareori am jignit vreun partenet de dialog de pe forum asa cum ai facut-o tu mai sus...

dar banuiesc ca un comportament civilizat si un limbaj in regula nu mai reprezinta repere in lumea de azi, din ce in ce mai mult o lume "a la Becali"...

cate carti ai citit in viata, daca nu sunt indiscret ?

AdrianUltras2523.04.2008 08:12

pentru mine un lucru e clar: Lacatus nu e inca de Steaua!

Acest rezultat era de asteptat.

De la inceputul sezonului mergem numai pe faze fixe.Deci asta nu e o noutate, deci nu poate sa ii fie atribuita lui Lacatus fiecare reusita din faza fixa.

Meciurile trecute au aratat un lucru clar: Cand nu a jucat gitanul Nicolita Steaua a facut spectacol:3-0 cu Farul,3-1 cu cefere,3 goluri date lui u dupa ce a iesit Nicolita,etc.

Lacatus demonstreaza ca nu gandeste! Oricine poate sa vada clar ca tiganul nu poate sa ajute echipa din punct de vedere ofensiv.Si nici defensiv daca ne luam dupa ce s-a intamplat aseara cand el statea la marginea careului si vedea cum un jucator rapid ca si Karamian isi bate joc de unul lent ca Ghionea(acolo trebuia sa fie Nicolita, nu Ghionea)

Prin faptul ca nu ii foloseste pe Habibou(care in timpul putin cat a jucat a aratat ca e mult mai "hotarat" ca pepe in fata portii) si pe Dayro Moreno(mult peste Nicolita si chiar si Dica!) iarasi dovedeste ca nu merita sa antreneze la Steaua.

La Steaua trebuie sa urmaresti performanta,titluri,cupe,europa, nu sa incerci sa ajuti echipa nationala bagand in teren jucatori pe care a zis piti ca ii vrea la euro.

Lacatus m-a dezamagit aseara.

Acest egal trebuia pastrat pentru meciul cu Universitatea Craiova( o echipa foarte foarte foarte in forma).

L-am irosit cu o echipa care a luat 4 de la Vaslui in deplasare si 3 de la olteni acasa si care a mai luat acasa bataie si de la dacia mioveni!

Nicolita si Badea nu au ce cauta in Ghencea!

Cand nu stii sa faci o preluare si sa dai o pasa printre, nu ai ce cauta in Ghencea!

Meciul de ieri l-au pierdut cei 3: Lacatus,Nicolita si Badea.

yo_marius23.04.2008 08:25

Fara off-topic. Discutati la subiect; pentru discutii despre carti citite si altele, folositi cu incredere PM.

On-topic: @ alex

De acord in mare parte cu tine.

84ava23.04.2008 08:47
Am citit multe opinii pe aici, majoritatea de inteles pentru ca vin din suflete de suporteri fanatici.

Opinia mea vis-a-vis de acest final de campionat este urmatoarea, si se vrea una rationala, venita din partea unui simpatizant al Stelei, fosta prezenta constanta in tribunele din Ghencea, dar actual samantzar de televizor dezgustat de Becali :

1. Nu imi doresc ca Steaua sa ia titlul pentru ca:

- managementul CFR mi se pare mai aproape de calificativul de profesionist, iar per-total, iesirile lor din mass-media au fost mai civilizate...

- Fotbalul jucat de Steaua mi se pare putin sub cel practicat de CFR, per totalul campionatului, iar per retur, balanta inclina foarte putin in partea Stelei;

- iesirile nervoase ale lui Lacatus ma deranjeaza infinit mai mult decat fata tampa care transmite lipsa de idei a lui Andone aratata atunci cand echipa sa merge prost;

- dorinta de a il vedea pe Becali pierzand in ciuda tuturor bazaconiilor debitate de el la adresa divinitatii este INFINIT MAI MARE decat dorinta de a lua Steaua campionatul;

- Dumnezeu nu are timp de fotbal (o stim cu totii, dar am scris-o si aici, de amorul artei);

2. Daca as fi FRF, nu as acorda titlul anul asta pentru ca:

- il va castiga o echipa care imi va face tara de ras in toamna in UCL;

- il va castiga ori o echipa care a profitat de non-combatul Rapidului si al lui Dinamo, ori una care a castigat la masa verde 3 puncte nemeritate, unde mai pui ca ambele au profitat de prea multe greseli de arbitraj pe perioada intregului campionat (dubios de multe, de-a dreptul, oarecum in afara procentajelor de greseli asa-zis omenesti intalnite in arbitrajele de peste tot);

Ar mai fi multe de spus, dar, venind din partea unui individ scarbit, prefer sa astept si, poate, sa ma bucur vazand fata tumefiata de ciuda a lui Becali.

Imi cer scuze fata de suporterii care isi doresc cu ardoare titlul, dar eu cred cu tarie ca nu il meritam nici noi, nici altii...

In opinia mea, singura sansa a fotbalului romanesc ar fi o curatenie generala, imposibil de imaginat in conditiile in care politicul nu se poate implica in fenomen.

Dupa parerea mea, pana cand Steaua sau o alta echipa nu va fi depunctata drastic din cauza circului mediatic provocat de conducatori, nu se poate incepe drumul constructiei sanatoase. Mai cred ca la Steaua este vorba despre o fundatura, pentru ca atata vreme cat Becali este nemultumit ca nu am inchis jocul alegand sa facem spectacol (fiind astfel egalati) - asta intr-un meci in care fotbalul aproape a lipsit, atata vreme cat antrenorii vor fi pusi pentru ca "au suflet bun, ca patronul", nu avem "ABSOLUT nicio SANSA" sa devenim profesionisti, oricate zeci de milioane de euro ar veni de la UEFA via UChL catre noi.

Asta e. Suntem condamnati la mediocritate multa vreme de acum incolo, iar grav e ca nu putem face mai nimic...maxim sa ne scuipam plamanii pe Ghencea...asta pana cand creditorul va inchide portile definitiv...si cred ca nu e departe momentul cand se va intampla asta...

Perfect de acord cu toate parerile tale de mai sus.Chiar daca uneori o mai dai cu bata in balta,acum iti dau dreptate in tot ceea ce gandesti.

S.B!

eduardo_stelist23.04.2008 09:09

@@@@ fsoica

nu a zis nimeni ca adora fotbalul practicat azi de jucatorii Stelei...sunt ai nostri...momentan pe astia ii avem...pe Lacatus...pe baieti...ca nu au valoarea generatiei `86.....ca nu incanta la fiecare meci, ca nu sunt 100% optimist ca Nr. 24 e al nostru in 2008, asta nu inseamna ca trebuie ca la fiecare meci ce nu s termina cu rezultatul dorit...trebuie injurati....

aveam 2 ani in`86.....ce a fost inainte,nu am vazut...am citit si am auzit.....ca aia nu suntem..recunosc.....dar hai sa iubim si sa sa nu mai injuram si criticam in orice moment ceea ce nu ne convine...

STELISTII sunt prea multi in tara/lumea asta.....e greu sa faci pe plac tuturor..fiecare vrea pe cineva in echipa...are ceva de comentat..dar toti...toti...toti vor binele Stelei....

ehhh...aici e problema cu tine fSOICA....u ce bine sa vrei...dak u urasti Steaua.....nu ma vei convinge in nici un mod ca nu esti un dinamovist.........

doamne doamne cat de multi sunt cei kr ne vor raul.....dar suntem Steaua>>>>>INTOTDEAUNA SUPERIORI!!!!!!!

«123»