FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua București - Politehnica Timișoara

«123»
CaTaLiNsm StElIsTu22.04.2008 06:11

Ia sa vedeti cum maturam noi in repriza a2-a cu ei terenu.Nu de altda da are JJ de platit niste polite lui Iancu,iar pentru asta cred o sa faca o vizita la vestiar pentru ai umili pe Banateni.

Ce-a fost si Poli asta inainte cand aplauda la8-1 si acum cand traiesc in mocirla porcului botezat pe numele lui <Iancu,....Marian Iancu>.

colaps22.04.2008 06:36
si eu vad acelashi 11. nu inteleg de ce se continua cu Nicolita!nu a confirmat in nici un meci! o sg centare in toot returul(cea din meciul cu "U")! AS AVEA UN PROCENTAJ MAI BUN ca EL!

dar uite ca lucrurile se pot schimba din mers... se pare ca Ov Petre nu e refacut total, in schimb Golanski s-ar fi antrenat..

Kekea22.04.2008 06:47

Eu zic ca Dayro nu o sa joace.Este clar de acum ca ceva s-a intamplat intre Dayro si Lacatus.Cel mai probabil va juca Neaga in locul lui Dica, iar Banel iar va fi titular.Trist...

zzip22.04.2008 08:37

O reeditare a meciului din sezonul trecut cu Poli la capitolul goluri,atmosfera,spectaculozitate ar fi frumos :) Forza Steaua!!

alexmk1722.04.2008 09:06

Ma, acum mi-am dat seama de ce il baga pe Nicolita! Vin alte cluburi sa il vada si nu poti sa-l tii pe banca!

E grav, oricum, ca jucam si cu Lovin si Banel! Dar daca nu avem antrenor ce sa facem!

Noroc ca echipa e mai valoroasa ca in tur si sezonul trecut, dar iti trebuie si antrenor! Noi suntem ca un Mercedes, iar soferul Laca, ii pune roti de dacie! Degeaba e masina buna daca joci cu roti, gen Banel sau lovinel!

Macar de s-ar accidenta Banel sau Lovinel, ca sa intre Dayro! Se vede ca are talent si stofa, dar daca nu joaca nu are cum sa aiba valoare!

Da' ce ne pricepem noi la fotbal, nu??? E clar! In Romania nu exista antrenori! Sa speram ca Steaua va incepe in forta si nu in stilul lalait si de lehamite cu care joaca in deplasare!

E bine ca-l baga pe Radoi fundas, ca ne trebuie viteza daca o sa stam cu fundasii la centru! Pai bai Laca, cu Galati noi jucam cu fundasii sus, aia ne asteptau si contraatacau si noi nu aveam fundasi de viteza??? Asta e Laca! Nu stie! Da' lasa ca avem simbol pe banca,nu?? Pai daca Lacatus ar fi jucat azi, nu mai ajungea simbol, ca nu avea antrenor si Steaua,o echipa fricoasa!

O echipa mare cu adevarat incepe tare meciul si calca adversarul pe gat! Si nu ii da drumul pana nu il face praf! Noi jucam exact ca UTA pe care o antrena Lacatus, la frica, trecere de timp si la noroc!

w3bmaster22.04.2008 09:38

Sa le rupem capu la micuti :)

Forza Steaua

kostadanny22.04.2008 10:00

Vand bilet la peluza 1...Steaua-Poli!!!..nr. tel. 0728 ******...daca vrei ti-l pot da disera la stadion.

Editat de Moderatori

Datele se dau EXCLUSIV prin PM.

metuzu22.04.2008 10:14

Am stat ceva timp si m-am gandit care este motivul pentru care apare Banel in prima echipa si nu am gasit decat o explicatie. Nu stiu daca a mai spus-o cineva pana acum (daca da, ii cer scz) dar eu cred ca il foloseste pentru ca vrea sa scape neaparat de el in vara. pentru. ca vrea sa-l vanda, trebuie sa joace titular si in nici un caz nu-l va cumpara vreo echipa din Anglia. Singura lui sansa o reprezinta Rusia si Ucraina. Trebuie sa-l mai suportam putin atat pe el cat si pe Dica. Sa speram apoi ca Dayro va avea loc in echipa.

=)))))) ce durere !! exact asta scrisese alexmk17 mai sus =)))) scz

pika_stelistul22.04.2008 10:28
:steagcruce: Timisoara E VARZA
DT22.04.2008 10:39
Eu zic ca Dayro nu o sa joace.Este clar de acum ca ceva s-a intamplat intre Dayro si Lacatus.Cel mai probabil va juca Neaga in locul lui Dica, iar Banel iar va fi titular.Trist...

intr-adevar, s-a intamplat ceva. si anume la meciul dintre rapid si Steaua, Dayro a refuzat sa dea mana cu habibou atunci cand a fost schimbat. a preferat sa treaca la vreo 2 metri pe langa francez, gest foarte foarte urat. probabil enervat de cat tupeu are Laca sa il schimbe. 7 i-a dat si inca ii da o lectie si bine face parerea mea. merci!

carbone22.04.2008 10:44

ce au frate astia cu rada?? cum ar arata o linie de fund cu rada-Goian-Ghionea-golanski? si Radoi cand la mijloc cand pe fund? ca si Petre Marin are o varsta..iar nesu are si el o limita!!!

bodanelu22.04.2008 10:48

@Carbone, Rada e fundas central. nu lateral!

razvan_cmi22.04.2008 11:21

Nu este adevarat ca Poli a castigat meritat meciul din tur. Steaua a avut 2 penalty-uri

.Ax3L.22.04.2008 11:36

eu pentru meciul din seara asta zic ca o victorie a Stelei 1-2 goluri nu mira pe nimeni

xDaJACKALx22.04.2008 11:55

Daca echipa e aia care o dau aia in gazeta, atunci... nu mai inteleg nimic.

DelPiero1022.04.2008 12:02
intr-adevar, s-a intamplat ceva. si anume la meciul dintre rapid si Steaua, Dayro a refuzat sa dea mana cu habibou atunci cand a fost schimbat. a preferat sa treaca la vreo 2 metri pe langa francez, gest foarte foarte urat. probabil enervat de cat tupeu are Laca sa il schimbe. 7 i-a dat si inca ii da o lectie si bine face parerea mea. merci!

Face bine?Noi jucam mereu in 10,pentru ca e Nicolita pe teren!Chiar v'a orbit pe unii dintre voi seria asta de victorii?Jucatori precum Nicolita sau Lovin n'au ce cauta in primum 'unpsrezece' al Stelei!Eu zic ca n'au ce cauta in lot...

Sky22.04.2008 12:23

Ce ziceti o sa fie plin stadionul ? va intb pe voi din Bucuresti..tinand cont ca e si marti .. sau o sa fie ca ultimu meci..6mii .. vreau sa vaad un stadion pliinn :steagcruce:

Dragoshel22.04.2008 12:45

s-au vandut cam toate biletele, deci va fi plin.

Alin B.22.04.2008 13:15

Va rog frumos, explicati-mi si mie. Eu recunosc ca nu le am. Am mai pus intrebarea asta: Dayro mi s-a parut cel mai bun la meciul cu u Cluj, alaturi de golanski. asa l-am vazut eu. si a doua zi intr-adevar in prosport a fost declarat omul meciului, iar in gsp a primit 7, a doua nota dupa Golanski care luase 8. vine meciul urmator cu Otelul si Lacatus nu-l baga nici macar un minut. a vrut sa-l pedepseasca sau ce s-a intamplat ? puneti-va in locul lui Dayro. cum v-ati simti ? el a jucat foarte bine pana acum avand in vedere ca nu a fost folosit pe postul lui. E pacat sa-ti bati joc de un asemenea jucator.

androsteaua22.04.2008 13:25

am vazut pe prosport.ro a va fi titular Neaga in detrimentul lui Dayro! cred totusi a ar fi bine sa il bage pe Dayro si sper sa fie adevarata faza cu o usoara accidentare a lui ca altfel nu poti sa il tii pe baiatul asta pe banca!

DT22.04.2008 13:28
Face bine?Noi jucam mereu in 10,pentru ca e Nicolita pe teren!Chiar v'a orbit pe unii dintre voi seria asta de victorii?Jucatori precum Nicolita sau Lovin n'au ce cauta in primum 'unpsrezece' al Stelei!Eu zic ca n'au ce cauta in lot...

cine zice ca trebuie sa joace Nicolita sau Lovin? exista variante in afara lor. eu zic doar ca face bine ca ii da o lectie ingamfatului de Dayro. cand va merita sa joaca, sa joace!

steaua-no122.04.2008 13:58

chiar nu inteleg ce au unii cu Lacatus, ba ca de ce nu-l baga pe rada, ba ca Nicolita nu e de Steaua, ba ca Dayro ar trebui sa fie in primul 11, ba ca Marin e prea batran si nu mai poate, ca Lovin nu face asa si face altfel, ca Dica e lenes si tot asa.......

bai fratilor voi ati uitat pe ce loc eram cand a venit Lacatus la echipa? ati uitat ce joc urat practicam? eu nu spun ca acum jucam excelent, da' totusi se vede o schimbare, in bine.

si eu cred ca rada este peste Ghionea si eu cred ca Nicolita nu este nici de Steaua 3 sau ca Dica ar trebui sa stea cateva etape pe banca. da' toate astea le decide numai antrenorul, el raspunde pentru rezultate si Lacatus, asa cum am spus si dupa meciul cu iasiul, trebuie sa ramana la Steaua cel putin pana in vara si atunci sa se decida daca se continua cu el sau nu.

butuus22.04.2008 14:11

Eu nu am fost la meciul cu "U" Cluj cand si atunci a plouat, spuneti-mi va rog daca vin cu umbrela risc sa mi-o confiste?

stelutawillis22.04.2008 14:16

forzza Steaua fular-campionii

carminastan22.04.2008 14:19
Eu nu am fost la meciul cu "U" Cluj cand si atunci a plouat, spuneti-mi va rog daca vin cu umbrela risc sa mi-o confiste?

Cam da. Depinde si de zona in care ai bilet si de dimensiunile umbrelei. Asa ca cel mai bine, lasa umbrela acasa daca tii la ea. Daca nu tii pasa ca iti arunca umbrela, ia-o

«123»