FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua București - Politehnica Timișoara

«123»
fcsteaua.ro21.04.2008 19:16

Etapa a XXXI-a a Ligii I o aduce în Ghencea pe Politehnica Timișoara. Meciul se disputã începând cu ora 20:30 și este transmis în direct de postul Kanal D.

Steaua își continuã marșul forțat cãtre titlul 24, atacând mâine searã cea de-a 11-a victorie consecutivã. Dupã victoria cu emoții de la Galați, la doar 3 zile distanțã Steaua disputã un meci foarte greu în compania Politehnicii Timișoara. Roș-albaștrii mai au de disputat 4 meciuri, în care au nevoie de 10 puncte pentru a fi matematic campioni (în eventualitatea în care CFR Cluj va câștiga tot). Iar primele 3 trebuie obținute mâine searã, în Templu, în fața celor de la Poli.

Echipa de pe Bega se aflã pe locul 6, la 18 puncte de Steaua, un loc ce îi asigurã calificarea în tururile preliminare ale Cupei UEFA. Conduși de un antrenor promițãtor și tânãr - Dusan Uhrin Jr - bãnãțenii au debutat în forțã în aceastã primãvarã, ajungând la un moment dat, vreme de 24 de ore, chiar pe locul 2 în campionat. ªi-au confirmat însã postura de echipã de provincie neobișnuitã cu aerul tare al înãlțimilor și au revenit în zona de clasament care vorbește cel mai bine despre posibilitãțile lor. De fapt, Timișoara aratã mult mai bine anul acesta decât în alți ani în care era gratulatã cu formule gen "EuroPoli", dar probabil resimte puternic presiunea declarațiilor veninoase ale celui supranumit "Elefantul" (sunt la modã animalele zilele acestea...). Marian Iancu a demonstrat în numeroase ocazii cã habar nu are de fotbal și probabil cã fãrã el Politehnicii i-ar fi mai bine. Iar fotbalului românesc, cu mult mai bine.

De cealaltã parte, Steaua continuã prezența sobrã cu care ne-a obișnuit anul acesta. Supuși unor atacuri din multe zone ale fotbalului (a se vedea ultimele, de la Galați, venite din partea unor oameni pe care îi lãudam în avancronica de sâmbãtã - Grigoraș și Marius Stan), roș-albaștrii își vãd cu eleganțã și seriozitate de treabã, fiind conștienți cã titlul 24 nu va veni prin declarații spumoase, ci doar jucând fotbal. Nota de sobrietate și decențã impusã anul acesta de Adrian Ilie și Valeriu Argãsealã pare sã își arate roadele și meritã, în tot cazul, aprecierea noastrã.

"Militarii" trebuie sã rãzbune partida din tur, când au fost învinși, meritat, cu scorul de 2-0. Victoria este obligatorie, ținând cont de avantajul terenului propriu, dar și de probabila victorie a celor de la CFR acasã, cu FC Vaslui-ul unui Porumboiu care ne-a declarat deja cã singura lui mare dorințã în fotbal era sã batã Steaua. Cum n-a reușit, are acum la îndemânã și alte metode sã rãzbune înfrângerea de pe teren propriu (unde, se pare, Vasluiul nu reușește sã mai batã pe nimeni).

Marius Lãcãtuș va trebui sã se dispenseze de Dicã, suspendat pentru cumul de galbene, care se adaugã mai vechilor absenți Emeghara și Ovidiu Petre. În locul lui Dicã, lui Dayro Moreno i se va oferi cel mai probabil șansa de a demonstra cã locul sãu nu este pe banca de rezerve. Depinde doar de columbian sã arate cã evoluțiile per total șterse din acest retur nu sunt în ton cu adevãrata lui valoare.

E de așteptat ca Steaua sã înceapã cu:

Zapata - Golanski (Petre Marin), Goian, Ghionea, Neșu - Rãdoi, Pleșan (Lovin) - Nicolițã, Dayro Moreno, Mendoza - Pepe Moreno

Forza Steaua! Hai Lãcã! Hai bãieții!

Ovidiu

Raulredblue21.04.2008 19:26

un 2-0 ar fi frumos....

Hai Baietzii...Hai Steaua.....spre 24..

Joga Bonito21.04.2008 19:43

Ov Petre nu joaca? :wall: Dupa Golanski, alt pion defensiv important pierdut....

DUuMMy21.04.2008 19:43

Parca vad ca Laca incepe cu Neaga in locul lui Dayro ..... in fine...vom vedea maine...le urez succes baietzilor...sper sa reushim si a 11a victorie consecutiva....eu oricum o sa fiu pe stadion sa ii sustzin :steagcruce:fular-campionii FORZZA Steaua!!!

SzabiStelistu21.04.2008 19:55

ar fi o echipa buna...insa Golanski e accidentat...in locul lui prefer pe Rada!vreau sa vad din nou pe teren si pe Rada!eu cred ca Rada e un jucator,care da totul pe teren....asa am observat eu.Vom vedea maine echipa de start!MULT SUCCES BAIETI!!!SPRE 24

84ava21.04.2008 20:07
Parca vad ca Laca incepe cu Neaga in locul lui Dayro ..... in fine...vom vedea maine...le urez succes baietzilor...sper sa reushim si a 11a victorie consecutiva....eu oricum o sa fiu pe stadion sa ii sustzin :steagcruce:fular-campionii FORZZA Steaua!!!

Si ce-are Neaga?

costhinia21.04.2008 20:11

Neaga in locul lui Banel.

Laca de ce iti complici acest final de campionat?

Lucas21.04.2008 20:25

ATENTIE! Campania de presa abjecta, generalizata si dirijata impotriva Stelei va atinge apogeul in zilele urmatoare.

GSP pregateste un supliment in care va diseca "a apriori" blaturile cu Timisoara, Craiova si eventual Dinamo. Probabil ca in stilul "blatului" de la Iasi.

Se doreste cu tot dinadinsul ca Steaua sa nu castige acest campionat, care se pare ca are o miza mult mai mare decat cele 10 milioane din CL. Sustinatorii Teoriei Conspiratiei, cred ca implicarea oligarhilor budapestani la CFR nu este straina de asta.

Presa din Romania a atins cea mai de jos limita a mizeriei. Toata aceasta campanie de presa nu face decat sa radicalizeze cu bunastiinta sentimentele antisteliste, tendinta cu repercusiuni pana si pe strazile Bucurestiului inaintea sau dupa meciurile Stelei.

AISS este o organizatie cu personalitate juridica, ce se poate constitui ca vector de opinie pentru majoritatea suporterilor stelisti. Trebuie doar sa se mai si comporte ca atare! Ma gandesc la o serie de memorii si proteste oficiale adresate acestor ziare infecte si atentionarea oficialilor stelisti in vederea luarii unei pozitii ferme. De fapt mai ales spre conducere trebuie indreptate aceste atentionari, clubul Steaua fiind singurul care ar putea justifica interesul si revendica drepturi la replica in cadrul acestor publicatii, precum si purtatorul calitatii procesuale in cadrul unor actiuni in instanta civila pentru grave prejudicii de imagine, indreptate impotriva acestor nenorociti de ziaristi.

La fel de bine venita ar fi si organizarea unui protest la meciul de maine!

androsteaua21.04.2008 20:25

meci greu..daca avem valoare nici nu trebuie sa le dam sanse! trebuie sa ii spulberam pentru ca este pacat sa pierdem campionatul asta! baietii au muncit mult si merita sa castige

MoWeed21.04.2008 20:29

Probabil jucatorii echipei Fulgerul Rocar Aek Timisoara vor fi motivati financiar sa ne incurce.

Dar trebuie sa si poata....

colaps21.04.2008 20:32

Zapata - P.Marin Goian Radoi Nesu - Ov Petre Plesan - Neaga Dayro Mendoza - Pepe

cam asa "vad" eu echipa.. dar evident Laca stie si mai ales simte mai bine.

Virgil21.04.2008 20:58
E de așteptat ca Steaua sã înceapã cu:

Zapata - Golanski (Petre Marin), Goian, Ghionea, Neșu - Rãdoi, Pleșan (Lovin) - Nicolițã, Dayro Moreno, Mendoza - Pepe Moreno

Eu ma astept ca formula de start sa fie urmatoarea:

Zapata - Golanski, Radoi, Goian, Petre Marin - Nicolita, Lovin, Ovidiu, Mendoza - Neaga (Dayro), Pepe

Nu avem voie sa pierdem. Pentru ca jucam acasa si pentru ca le suntem superiori valoric. E posibil sa dam goluri multe pentru ca Poli e o echipa care joaca. Si U Cluj a venit in Templu sa joace si diferenta de valoare si-a spus cuvantul. Am punctat de 4 ori fara sa primim gol. E adevarat ca Poli e superioara U-ului, cel putin in privinta locului pe care il ocupa in clasament.

Declaratiile lui Iancu gura mare cum ca Steaua s-ar fi dus in castigatoare, sunt doar asa, sa ne adoarma. Sunt sigur ca Poli va face tot ce-i va sta in putinta ca sa ne incurce.

Va rasturna buturuga mica, carul mare? Eu nu cred ca se poate pune problema. Pentru ca baietii vor juca foarte bine motivati.

Steaua VICTORIE!

paraipan_2921.04.2008 21:01
Si ce-are Neaga?

Pai e cu vreo 2 clase sub Dayro

DelPiero1021.04.2008 21:02

Ma indoiesc ca va juca Dayro...gaseste Lacatus o solutie sa nu'l bage... :rolleyes:

cosmin_yanis21.04.2008 21:20

de ce nu joaca cu Neaga, Dayro si mendoza in spatele lui pepe! ne'am saturat d acest atlet Nicolita!

cosmin_yanis21.04.2008 21:24
Zapata - P.Marin Goian Radoi Nesu - Ov Petre Plesan - Neaga Dayro Mendoza - Pepe

cam asa "vad" eu echipa.. dar evident Laca stie si mai ales simte mai bine.

si eu vad acelashi 11. nu inteleg de ce se continua cu Nicolita!nu a confirmat in nici un meci! o sg centare in toot returul(cea din meciul cu "U")! AS AVEA UN PROCENTAJ MAI BUN ca EL!
Alin B.21.04.2008 21:34
Ma indoiesc ca va juca Dayro...gaseste Lacatus o solutie sa nu'l bage... :rolleyes:

Total de acord.

ssinpadureacualune21.04.2008 21:42

Echipa va fi...Zapata------Petre Marin--Goian--Ghionea--Nesu------Nicolita--Radoi--Lovin--Mendoza------Dayro--Pepe...

Personal mi-ar place la mijloc: Dayro(in locul lui Nicolita)--Ov.Petre--Plesan--Mendoza si in atac Habibou--Pepe.................pana la urma si Neaga pe dreapta ar fi mai bun ca Banel...insa sunt sigur de echipa de mai sus.

cosmin_yanis21.04.2008 21:52

golurile din ultimele 2 meciuri il vor propulsa p Plesan in primul 11

gotz21.04.2008 22:28

Pai cum de ce joaca Baanel?! E nevoie de el la EURO... Un singur lucru bun a spus si Cornel Dinu ca raspuns la afirmatia "avem nevoie de Banel la nationala pentru ca e muncitor": Acesta a replicat simplu: "La nationala nu e santier".. Si nu ar trebui sa fie nici la Steaua

kokocelmare22.04.2008 04:24

batem clar!!!

Joint22.04.2008 04:45

"Depinde doar de columbian sã arate cã evoluțiile per total șterse din acest retur nu sunt în ton cu adevãrata lui valoare."

tot respectul pentru articolele pe care le scrii, numai ca aici te contrazic. Cu ce au fost mai prejos evolutiile lui Dayro decat ale lui Dica? Eu zic ca singura diferenta e ca Dica are postul asigurat numai prin "priceperea" antrenorului. In rest, daca i s-ar da cu adevarat o sansa, Dayro ar demonstra ca la ora asta valoarea lui Dica este mai mult de rezerva. Dupa mine, ce se intampla cu Dayro, este similar cu etapa prin care a trecut Pawel, cand numai Lacatus nu-l vedea mai mult de o rezerva.

DARN STELISTU22.04.2008 05:21

Sa-l spargem pe umflatu d Iancusi gluma lui de echipa

CojaN22.04.2008 05:26

:steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce:

stie cineva daca mai sunt bilete?

Nu de alta dar nu vreau sa ma duc degeaba dupa bilete :P

morosanu'22.04.2008 05:31

depindem doar de noi sa-i batem pe poolisti si sunt sigur ca vom matura in Ghencea cu ei!!!

«123»