nu semnifica nimic pentru mine.
o astfel de "captura" nu mai are nicio valuare cand folosesti cutite.
daca si asta e ultraserie atunci am ajuns rau de tot.
o sa ma duc si eu in pch cu un pistol si iti garantez ca fac vreo doua capturi si apoi le pun pe gard in Ghencea.
Patrupede penibile si frustrate... 
pentru voi...toate "ultraseriile" nu semnifica nimik...tocmai pentru ca nu prea cunoasteti fenomenul...se pare ca voi incercati din rasputeri sa ne faceti ceva...dar...din pacate nu reusiti..
apropo duminca...la romana...chiar ii bateti pe toti "emo" ??
)))
Frate , daca inca nu esti banat , te rog sa ne spui si noua ce inseamna ultraseria in sensul pur al cuvantului! Eu stiam ca inseamna sa sustii echipa ORIUNDE va juca , sa canti 90 de min , sa faci coregrafii , sa-ti aperi emblema si istoria prin orice mijloace! Asa ca se pare ca TU nu cunosti fenomenul! Daca pentru tine ultraseria inseamna sa urmaresti niste pustani de 16-17 ani si sa ii bati , mai mult sa ii injunghii cu cutitu , si sa le iei steagu miseleste , atunci esti un distrus. Dar aveti si o scuza pentru toate astea: va sta in caracter pentru ca numai asa puteti lua un steag , sau cu ajutorul jandarmeriei/stewarzilor , NICIODATA in fair fight! Cel mai bun exp "La Romana" unde ai fugit de ati lasat urme! Nicolita e mic copil pe langa voi