Oh da, conducerea e extraordinara, extraordinar de imbecila,si aici vorbesc strict de Jiji, Adi ile si Argaseala au si ei carentele lor dar ei macar au toate cuvintele la ei, ca sa nu mai zic ca lui Jiji ii lipseste o doaga, declarand numai tampenii cat e ziua de lunga si stricand tot ce face bun echipa.
Baietii mai au mult de muncit pana sa joace ca acum 2-3 ani si se zbat sa castige cum necum,si dupa fiecare meci apare imbecilul si ne spune el cum toti sunt fraieri numai el e smecher, Dumnezeu e cu el si alte prostii d-astea. Becali, ca mai toti patronii din fotbalul romanesc,face lucrurile dupa ureche si ii da o aparanta de profesionalism si ceea ce e culmea, el nu stie sa-si promoveze echipa pentru ca e preocupat de propriul brand.
Steaua-CFR, 3-1, meci in care noi am fost avantajati de arbitri.Il durea gura pe Jiji sa recunoasca ca intr-adevar arbitrii au gresit? Cu ce schimba asta rezultatul meciului,ca tot noi eram invingatori. Nu,el s-a umflat in pene cu aroganta-i binecunoscuta si il lauda pe Tudor ca cica a fost "un roman adevarat". Dupa meciurile suspectate aiurea de blat cu Vaslui si Bistrita, in loc sa spuna raspicat ca astea sunt prostii el arunca o idee in mass-media cum ca e bine sa o lasi mai moale cu Steaua,ba chiar azi l-am auzit cu urechile mele ca oltenii ar fi patrioti daca ar juca cu echipa a 2-a cu Steaua si sa joace moale ca sa nu ia ungurii campionatul. Si ar mai fi zeci de asemenea exemple in ultimii ani, echipa(jucand bine sau nu) castiga meciul respectiv si in maxim 24 de ore(de obicei dupa meci) apare gibonul si spune o noua tampenie,tampenie ce va fi dezbatuta in "special"-uri timp de o saptamana iar efortul baietilor ramane ignorat sau chiar se insinuaza ca Becali le castiga meciurile,ideea sustinuta la un nivel subliminal si de "glumele" lui Becali.
Ma bucur ca am prins Steaua inainte de Becali si am invatat ce inseamna ea cu adevarat. Cei ca si mine zambesc amar cand aud ineptiile lui Becali si incearca sa ignore aceste lucruri,bucurandu-se doar de fotbalul oferit de echipa,indiferent de calitatea acestuia.
Insa ce invata noii "suporteri" ai Stelei ce cred ca Steaua=Becali? Pai ei invata ca echipa poate fi folosita ca vehicul electoral(cand au fost suiti pe scena la bacau), ca jucatorii pot fi tratati ca niste oi,ca suporterii anti-Becali pot fi batuti de bodyguarzi, ca e bine ca celalate echipa sa o lase mai moale cu Steaua, ca Steaua ar trebui sa ia titlul mereu pentru ca cei ce ajuta Steaua sunt "patrioti" si de asemenea ca e in regula ca echipa sa aiba un satelit in prima Liga,si anume Gloria Buzau.
pentru acesti "suporteri", nu simt decat MILA.
Becali baga bani in Steaua si Steaua ii da imagine,strict la nivel financiar e o situatie win-win, Steaua nu da faliment pentru ca banii negri ai lui Jiji platesc salariile iar Jiji isi ia aceiasi bani inapoi din participarile din CL. Asa ca va rog,nu-l mai laudati,rugati-va sa apara o situatie in care Jiji sa fie fortat sa vanda si poate ajunge echipa pe mana unui profesionist, sau daca ar fi o situatie ideala, pe mana unui stelist.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.