FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi glumetul

«123»
Joga Bonito17.04.2008 19:57
Sa-l lege careva cu lanturi pe imbecil.

asta ar fi culmea...echipa sa traga tare sa castige toate meciurile si sa pierdem pe neghiobia gunoiului din pipera !

Calm frate...

Tineti minte acum 2 ani. Cand eram intr-o situatie asemanatoare, si eram in lupta directa cu "coloratii". Tot atunci am patit un episod asemanator, cand am fost la un pas sa fim depunctati pentru rasism (cica)...

Nimic nou de atunci. :photo:

Korado17.04.2008 20:11

Gigi nu mai fii natarau :steagcruce:

ssinpadureacualune17.04.2008 21:31

Gigi cel mai mare prost!Se stie!

Dar ce s-a intamplat cu adevaratul titlu?Sau nu am retinut bine...parca era mai frumos primul...

twetwet17.04.2008 23:47

1. cel mai probabil a fost la vestiar dar asa face el..o da in glume cand vede ca se impute treaba

2. nu vom fi depunctati pentru ca este aberant si tind sa-i dau pentru prima oara dreptate grasului infect de la Timisoara: nu vor fi depunctate niciodata echipele dn Romania din cauza conducatorilor (cel putin pana se retrage militianul din fruntea ligii)

poate e putin off-topic dar tot referitor la cioban. nu v-am cerut pana acum parerea pentru ca am uitat.

Se intampla dupa meciul cu arsenal cred...am luat un taxi si soferul se lauda ca ar fi nush ce nepot indepartat de-alu Jiji (se poate dar la fel de bine se poate sa fie aberatie)...si spunea omu asta ca la meciul cu boro din deplasare,la pauza, englezii aveau cota 10 sa se califice (cat se poate de veridic) iar "bunul" nostru creditor ce s-a gandit? ia sa puna el 10 milioane pe boro, banii pe care in cazul unui "esec" oricum i-ar fi recuperat din accederea in finala (aici nu cred ca UEFA oferea atat de mult)...prin urmare a vb cu jucatorii la pauza si le-a recomandat s-o lase mai moale ca ar avea toti de castigat...si uite asa s-ar fi ales barbutieru cu 100 de mil si noi cu lacrimi in ochi...

ipoteza e interesanta dar mintea imi spune ca nimeni nu ar fi atat de inconstient sa faca asa ceva..

FORZA Steaua!

victor18.04.2008 07:13

nu va ma ingrijorati atat, ca stie "profetu" ce are de facut! nu vedeti ca i-a innebunit pe cei de la CFR, care fac reclamatie dupa reclamatie, doar doar mai salveaza ceva?

de ex., eu nu cred ca i-a scapat porumbelul cu vestiarul, ci a facut-o deliberat, stiindu-se acoperit! a observat si el ca atunci cand presiunea in jurul meciurilor creste, majoritatea adversarilor din tara cedeaza psihic. ce alta echipa, in afara Stelei, este obisnuita la un astfel de permanent razboi mediatic? si anul trecut (CFR - rapid) si acum 2 ani (tiganimea), toti adversarii au clacat nervos pana la urma.

dragos_drlsteaua18.04.2008 10:02

@twetwet

Nu pot sa cred asa ceva! Din ce stiu eu, sumele mari le poti paria numai la casele de pariuri, nu online. Si din cate imi aduc aminte, creditoru' a fost pe stadion atunci. Repet, nu cred ca e posibil sa pariezi o asemenea suma online. In fine, sunt sigur ca era doar o tentativa nereusita de a se da mai important decat e, a soferului de taxi.

w3bmaster18.04.2008 10:08

Nu vom fi depunctati stati linistiti

In Romania depunctarea e un fel de Bau Bau

Forza Steaua

I.N.Money18.04.2008 10:25

Astea sunt vrajeli ieftine cu "am glumit , nu m-am dus la vestiare" , Gee Gee nu este atat de machiavelic sa aiba o asemenea tactica de doborare psihica a adversarului , ci mai degraba are un discurs bine pus la punct de lingaii din jurul sau . Probabil in dorinta de a ne arata puterea sa , acel celebru " e greu cu Becali , ehehehehehee " si-a dat drumu la gura ca de fapt el a decis meciul la pauza cu "U" , nicidecum Lacatus prin tactica pe care a abordat-o si prin indicatiile date echipei .

Cand credeam si noi finalmente avem liniste si ne comportam ca un club intr-adevar mare , Bozo the Clown isi face iarasi numarul pe la televiziuni .

asalt7318.04.2008 12:11
mai devreme sau mai tarziu vom plati pentru "glumele" ciobanului. Om mai slobod la gura ca asta n-am mai vazut in viata mea, de multe ori vorbeste fara sa gandeasca...

Ca sa gandesti trebuie sa ai ceva in cap, ori el ....

grizzly18.04.2008 15:24
In alta ordine de idei, Gigi e un mentally challenged.

cea mai corecta definitie a lui gb pe care am vazut-o. felicitari prietene.

victor21.04.2008 07:29

uite asa "fraier" cum e Gigi a facut ce a facut si i-am prins pe CFR!

toti sunt smecheri in declaratii si cand e sa iei la misto! mai greu cand trebuie sa realizezi ceva, cum a facut Steaua!

yo_marius21.04.2008 07:50

@ Victor

Eu ca tampitul credeam ca am ajuns CFR-ul datorita echipei si antrenorului... dar daca tu spui ca i-am prins din cauza "smecheriei" lui gei gei, eu te cred.

MoWeed21.04.2008 09:27
uite asa "fraier" cum e Gigi a facut ce a facut si i-am prins pe CFR!

toti sunt smecheri in declaratii si cand e sa iei la misto! mai greu cand trebuie sa realizezi ceva, cum a facut Steaua!

explica-mi cum vine asta?

Cand eram penibili pe locul 4 nu era vina lui Jiji era a jucatorilor si a antrenorului(asa ziceai), acum cand suntem pe locul 1 nu e munca lor, ci munca lu Jiji?

Gandesti exact ca analfabetul ala. Cand totul merge prost e vina tuturor mai putin al lui Jiji, cand totul e bine e numai meritul lui Jiji

victor21.04.2008 09:55

nu mai faceti pe naivii! stiti foarte bine ca am prins CFR-ul din multe motive: conducere, antrenori, jucatori, public, noroc extraordinar, si pana la urma ca asa a vrut Dumnezeu! si nu spun asta ca o gluma! asa a fost sa fie, asa a trebuit sa fie!

SI ASA VA FI MEREU, caci de aceea este Steaua MAGICA! numai noua ni se putea intampla asa ceva! si repet: aici nu e vorba de lucruri necurate sau alte prostii! pur si simplu uneori suntem extraordinari la toate nivelurile!

yo_marius21.04.2008 09:57
suntem extraordinari la toate nivelurile!

Mai putin la nivelul patronatului.

MoWeed21.04.2008 10:37

@Victor

Conducerea in nici un caz nu este extraordinara. Jiji e un tampit si Argaseala un pupincurist...

Nu exista D-zeu in fotbal!!! Deci nu exista motivul ca a vrut D-zeu...este pur si simplu munca jucatorilor si al lui Lacatus....

amarel21.04.2008 21:30

Dumnezeu n-are nici un amestec !!!! Asa, daca-i s-o luam pe tema asta, uciga-l toaca e mai influent !!!!!!!!! :whistle:

Mai Victor, tu pana la urma esti sau nu ruda cu Jiji ??????? :notangel:

Lumineaza-ne si pe noi............

predatorpulse721.04.2008 22:32

Oh da, conducerea e extraordinara, extraordinar de imbecila,si aici vorbesc strict de Jiji, Adi ile si Argaseala au si ei carentele lor dar ei macar au toate cuvintele la ei, ca sa nu mai zic ca lui Jiji ii lipseste o doaga, declarand numai tampenii cat e ziua de lunga si stricand tot ce face bun echipa.

Baietii mai au mult de muncit pana sa joace ca acum 2-3 ani si se zbat sa castige cum necum,si dupa fiecare meci apare imbecilul si ne spune el cum toti sunt fraieri numai el e smecher, Dumnezeu e cu el si alte prostii d-astea. Becali, ca mai toti patronii din fotbalul romanesc,face lucrurile dupa ureche si ii da o aparanta de profesionalism si ceea ce e culmea, el nu stie sa-si promoveze echipa pentru ca e preocupat de propriul brand.

Steaua-CFR, 3-1, meci in care noi am fost avantajati de arbitri.Il durea gura pe Jiji sa recunoasca ca intr-adevar arbitrii au gresit? Cu ce schimba asta rezultatul meciului,ca tot noi eram invingatori. Nu,el s-a umflat in pene cu aroganta-i binecunoscuta si il lauda pe Tudor ca cica a fost "un roman adevarat". Dupa meciurile suspectate aiurea de blat cu Vaslui si Bistrita, in loc sa spuna raspicat ca astea sunt prostii el arunca o idee in mass-media cum ca e bine sa o lasi mai moale cu Steaua,ba chiar azi l-am auzit cu urechile mele ca oltenii ar fi patrioti daca ar juca cu echipa a 2-a cu Steaua si sa joace moale ca sa nu ia ungurii campionatul. Si ar mai fi zeci de asemenea exemple in ultimii ani, echipa(jucand bine sau nu) castiga meciul respectiv si in maxim 24 de ore(de obicei dupa meci) apare gibonul si spune o noua tampenie,tampenie ce va fi dezbatuta in "special"-uri timp de o saptamana iar efortul baietilor ramane ignorat sau chiar se insinuaza ca Becali le castiga meciurile,ideea sustinuta la un nivel subliminal si de "glumele" lui Becali.

Ma bucur ca am prins Steaua inainte de Becali si am invatat ce inseamna ea cu adevarat. Cei ca si mine zambesc amar cand aud ineptiile lui Becali si incearca sa ignore aceste lucruri,bucurandu-se doar de fotbalul oferit de echipa,indiferent de calitatea acestuia.

Insa ce invata noii "suporteri" ai Stelei ce cred ca Steaua=Becali? Pai ei invata ca echipa poate fi folosita ca vehicul electoral(cand au fost suiti pe scena la bacau), ca jucatorii pot fi tratati ca niste oi,ca suporterii anti-Becali pot fi batuti de bodyguarzi, ca e bine ca celalate echipa sa o lase mai moale cu Steaua, ca Steaua ar trebui sa ia titlul mereu pentru ca cei ce ajuta Steaua sunt "patrioti" si de asemenea ca e in regula ca echipa sa aiba un satelit in prima Liga,si anume Gloria Buzau.

pentru acesti "suporteri", nu simt decat MILA.

Becali baga bani in Steaua si Steaua ii da imagine,strict la nivel financiar e o situatie win-win, Steaua nu da faliment pentru ca banii negri ai lui Jiji platesc salariile iar Jiji isi ia aceiasi bani inapoi din participarile din CL. Asa ca va rog,nu-l mai laudati,rugati-va sa apara o situatie in care Jiji sa fie fortat sa vanda si poate ajunge echipa pe mana unui profesionist, sau daca ar fi o situatie ideala, pe mana unui stelist.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

victor22.04.2008 07:12
Oh da, conducerea e extraordinara, extraordinar de imbecila,si aici vorbesc strict de Jiji, Adi ile si Argaseala au si ei carentele lor dar ei macar au toate cuvintele la ei, ca sa nu mai zic ca lui Jiji ii lipseste o doaga, declarand numai tampenii cat e ziua de lunga si stricand tot ce face bun echipa.

Baietii mai au mult de muncit pana sa joace ca acum 2-3 ani si se zbat sa castige cum necum,si dupa fiecare meci apare imbecilul si ne spune el cum toti sunt fraieri numai el e smecher, Dumnezeu e cu el si alte prostii d-astea. Becali, ca mai toti patronii din fotbalul romanesc,face lucrurile dupa ureche si ii da o aparanta de profesionalism si ceea ce e culmea, el nu stie sa-si promoveze echipa pentru ca e preocupat de propriul brand.

Steaua-CFR, 3-1, meci in care noi am fost avantajati de arbitri.Il durea gura pe Jiji sa recunoasca ca intr-adevar arbitrii au gresit? Cu ce schimba asta rezultatul meciului,ca tot noi eram invingatori. Nu,el s-a umflat in pene cu aroganta-i binecunoscuta si il lauda pe Tudor ca cica a fost "un roman adevarat". Dupa meciurile suspectate aiurea de blat cu Vaslui si Bistrita, in loc sa spuna raspicat ca astea sunt prostii el arunca o idee in mass-media cum ca e bine sa o lasi mai moale cu Steaua,ba chiar azi l-am auzit cu urechile mele ca oltenii ar fi patrioti daca ar juca cu echipa a 2-a cu Steaua si sa joace moale ca sa nu ia ungurii campionatul. Si ar mai fi zeci de asemenea exemple in ultimii ani, echipa(jucand bine sau nu) castiga meciul respectiv si in maxim 24 de ore(de obicei dupa meci) apare gibonul si spune o noua tampenie,tampenie ce va fi dezbatuta in "special"-uri timp de o saptamana iar efortul baietilor ramane ignorat sau chiar se insinuaza ca Becali le castiga meciurile,ideea sustinuta la un nivel subliminal si de "glumele" lui Becali.

Ma bucur ca am prins Steaua inainte de Becali si am invatat ce inseamna ea cu adevarat. Cei ca si mine zambesc amar cand aud ineptiile lui Becali si incearca sa ignore aceste lucruri,bucurandu-se doar de fotbalul oferit de echipa,indiferent de calitatea acestuia.

Insa ce invata noii "suporteri" ai Stelei ce cred ca Steaua=Becali? Pai ei invata ca echipa poate fi folosita ca vehicul electoral(cand au fost suiti pe scena la bacau), ca jucatorii pot fi tratati ca niste oi,ca suporterii anti-Becali pot fi batuti de bodyguarzi, ca e bine ca celalate echipa sa o lase mai moale cu Steaua, ca Steaua ar trebui sa ia titlul mereu pentru ca cei ce ajuta Steaua sunt "patrioti" si de asemenea ca e in regula ca echipa sa aiba un satelit in prima Liga,si anume Gloria Buzau.

pentru acesti "suporteri", nu simt decat MILA.

Becali baga bani in Steaua si Steaua ii da imagine,strict la nivel financiar e o situatie win-win, Steaua nu da faliment pentru ca banii negri ai lui Jiji platesc salariile iar Jiji isi ia aceiasi bani inapoi din participarile din CL. Asa ca va rog,nu-l mai laudati,rugati-va sa apara o situatie in care Jiji sa fie fortat sa vanda si poate ajunge echipa pe mana unui profesionist, sau daca ar fi o situatie ideala, pe mana unui stelist.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

te straduiesti sa pari obiectiv in analize, dar esti purtat de valul subiectivismului si al ranchiunei personale. de aceea in final nu ai credibilitate, caci ingrosi prea mult anumite tuse! in viata nu exista numai alb sau numai negru!

te rog nu mai adu in discutie meciul cu CFR, caci acela chiar a fost un joc pe care l-am dominat clar, castigandu-l la pas. ce se plange CFR-ul este doar alibi ieftin! la cum s-a jucat nu puteau sa ne invinga!

in divizie Gigi este cel mai bun presedinte. asta e un adevar clar si care nu poate fi pus in discutie. as vrea sa intelegeti ca noi traim in realitate si nu in vis, iar viata este extrem de dura. nu e suficient sa fii cel mai bun ca sa ajungi primul la sosire, e nevoie si de altceva: de inspiratie, organizare, credinta, putere, incapatanare. iar Gigi stapaneste multe din aceste "calitati si defecte"! pe mine ca suporter ma intereseaza ca echipa sa fie mereu bine strunita si condusa cu mana de fier. disciplina, chiar daca uneori poate duce spre autoritarism, este preferabila golaniei si lipsei de organizare. eu nu vreau ca Steaua sa treaca prin situatiile penibile in care ciclic Dinamo sau rapid ajung. orice alta echipa daca ar fi trecut printr-un parcurs catastrofal de genul celui avut de noi in tur nu si-ar fi revenit! apoi, o infrangere ca aceea de la Iasi te omoara definitiv dpdv moral, dar la noi socul a durat doua zile, dupa care omu' a iesit la inaintare si practic a tras mental echipa dupa el, declarand mereu ca nimic nu ne poate opri!

Gigi este azi un presedinte potrivit pentru ca VREA si nu accepta niciodata infrangerea, iar asta ESTE SPIRITUL Stelei. spunea odata Gica cum ca Becali este un bivol. e foarte adevarat, insa adaug ca el este BIVOLUL NOSTRU, al Stelei, si asta mi-l face foarte simpatic. orice ati spune pe "oaie" l-a prins flama Stelei si este bolnav incurabil de ros-albastru. declaratiile lui foarte agresive ajuta echipa, impingand-o mereu si mereu la lupta. si de multe ori spiritul e superior materiei!

intamplator mai stiu unele lucruri din anturajul actual al echipei. eu va spun ca azi Gigi e poate mai stelist decat multi altii din club. un om care il suna pe Laca la 5 dimineata, inainte de jocul de la galati ,intrebandu-l daca doarme si mirandu-se apoi de asta, e evident trup si suflet in barca noastra magica.

va pup si sa invingem diseara!

MoWeed22.04.2008 07:23
Gigi este azi un presedinte potrivit pentru ca VREA si nu accepta niciodata infrangerea, iar asta ESTE SPIRITUL Stelei. spunea odata Gica cum ca Becali este un bivol. e foarte adevarat, insa adaug ca el este BIVOLUL NOSTRU, al Stelei, si asta mi-l face foarte simpatic. orice ati spune pe "oaie" l-a prins flama Stelei si este bolnav incurabil de ros-albastru. declaratiile lui foarte agresive ajuta echipa, impingand-o mereu si mereu la lupta. si de multe ori spiritul e superior materiei!

intamplator mai stiu unele lucruri din anturajul actual al echipei. eu va spun ca azi Gigi e poate mai stelist decat multi altii din club. un om care il suna pe Laca la 5 dimineata, inainte de jocul de la galati ,intrebandu-l daca doarme si mirandu-se apoi de asta, e evident trup si suflet in barca noastra magica.

Pe un om care nu stie primul 11 de la Sevilia l-a prins flama Stelei? Pai il stiu eu care nici nu eram nascut atunci. El a luat Steaua doar ca sa apara zilnic la TV si sa-si faca electorat prin asta.

Intelege odata SPIRITUL Stelei este sa nu acceptam infrangerea, dar nu sa invingem prin orice mijloace. Spiritul Stelei nu inseamna sa dansam de bucurie ca am prins locul 2, sau sa punem antrenori slugi care fac tot ceea ce vrea ciobanul. Spiritul Stelei nu implica impunerea pe cai administrative a unui anti-talent ca Banel in primul 11 al Stelei.Spiritul Stelei implica sa ne plangem ca milogii ca Gloria buzau a jucat fotbal si ne-a egalat in minutul 92?

E simpatic cand zice ca fanii sunt niste huligani care i-au invadat casa, Ghencea?? Dar cand il injura pe Hagi e la fel de simpatic?

Declaratiile lui tampite nu numai ca nu ajuta echipa cu nimic(de multe ori dauneaza vezi declaratia cu 12 pct in CL anul asta), dar ne-au mai si facut cea mai anitipatica echipa din tara. Daca o sa continue asa o sa ajungem ca dimam0 sa plece cu TAB-ul jandarmeriei de la anumite meciuri.

Si stai linistit de multe ori nu poate sa-si tina gura si declara cate o tampenie cum e aia ca a dat spaga la arbitrii sau ca premiaza contracandidatele CFR-ulul(lucru neregulamentar si ilegal pentru ca nu-l vad platind taxe pe banii aia). Nu e nici o strategie, ci doar dorinta lui de a arata cat e el de destept.

Presupun ca i-ai verificat tu lista apelurilor lui Laca de stii ca l-a sunat Jiji la 5 dimineata....

Singurul lucru cu care sunt de acord cu tine este ca si eu sper sa invingem diseara...

predatorpulse722.04.2008 08:10

Victore,cand mai comentai pe aici,unii useri te acuzau ca esti vreo ruda de-a lui Becali si citindu-ti post-urile tind sa le dau dreptate. Eu sunt obiectiv si nu ma alatur acuzatorilor lui Becali doar pentru ca e la moda. Nu inteleg de ce il aperi pentru ca omul asta nu apara Steaua,ci propriile interese. El a cumparat in circumstante suspecte Steaua pentru ca este cel mai important club si pentru ca are cei mai multi suporteri,avand deci o mare masa de manevra. Si stai tu linistit ca el nu e stelist,doar are impresia ca este, el a venit aici si in mintea lui a facut un moment zero in istoria Stelei,inainte de Becali si dupa Becali. Il doare in cot de istoria clubului pentru ca aceasta il pune in umbra,mai ales ca acele glorioase performante nu au fost realizate de el,ci de alti conducatori,iar asta il roade. Chiar a incercat sa vanda palmaresul pentru a acoperi datoriile,el preluand doar activele fara pasive,ba chiar a incercat sa ne rebranduiasca in "Steaua crestina".

Gigi e un caz clasic de grandomanie,a preluat brand foarte puternic, Steaua Bucuresti, cu propria identitate,spirit si istorie iar Jiji incearca(in mod voit sau nu) sa schimbe acest brand si sa-l modifice dupa bunul plac. Am zis-o si in postul anterior, dupa Jiji adversarii ar trebui sa se dea la o parte, arbitrii ar trebui sa ne ajute, ar trebui sa castigam indiferent cum si alte prostii d-astea.

Tie ti se pare normala ultima declaratie: "Eu sunt Dumnezeul Stelei", si tu imi spui mie ca asta e un presedinte de club foarte bun? Nu Victor, presedinte foarte bun e cel de la Lyon care a castigat campionatul 6 ani la rand dupa ce a luat echipa din divizia C pentru ca ala a construit ceva, Jiji a dat banul si a preluat un brand l-a care s-a lucrat timp de 60 de ani si a avut mare bulan la inceput ca avea un lot bunicel si un manager foarte bun, pe MM Stoica,fara el Steaua nu lua nici un titlu in era Becali.

Nu stie nici cine a executat penalty-urile de la Sevilla si nu are habar de spiritul Stelei pentru ca el nu se uita la fotbal inainte de 90'. Daca dinamu sau Rapid avea performantele noastre acolo mergea sa bage bani si nu se mai dadea stelist astazi,asa ca stai linistit nu l-a prins flama Stelei.

Teoretic nici nu ar trebui sa ne intereseze cine e presedinte pentru ca nu avem o structura de actionariat in care sa participie si suporterii dar nu putem sa-l ignoram pe jijel pentru ca el atenteaza la imaginea Stelei si mai ales la spiritul ei. Intr-o zi da salariile jucatorilor si in cealalta injura legende ale clubului. Dimineata zice ca Steaua castiga pe teren si seara ne spune ca a mituit in trecut un arbitru. Iar exemple d-astea sunt cu zecile in ultimii ani.

Suntem in democratie si nu o sa iti zic sa nu il mai simpatizezi pe Becali,fiecare face ce vre,insa gandeste-te foarte bine cand il sustii pe acest parvenit pentru ca el nu iubeste acest club,el se iubeste doar pe sine iar Steaua e doar o extensie a ego-ului sau,singura constanta din viata sa cred ca fost "eu sunt smecher si Dumnezeu ma iubeste pe mine".

Vorba ta, sa castige Steaua, iar eu inca ma rog ca jijel sa fie fortat sa vanda echipa intr-un timp cat mai apropiat ca sa scapam de aceasta influenta nefasta asupra spiritului nostru.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

«123»