FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi glumetul

«123»
serban2317.04.2008 12:02

Eu sunt convins ca Gigi nu risca nimic cand face aceste afirmatii, iar el stie foarte bine acest lucru, altfel probabil nu le-ar mai face.

Cum si de ce a ajuns sa-si permita o astfel de atitudine??? Treaba lui, bravo lui.

Am si eu o intrebare pentru cei cu "trebuie facut ceva" : macar mergeti la protest cu Greco? Poate ca nu este o solutie, dar macar e o inititiva

coco_jr17.04.2008 12:14

Nu trebuie sa ne ingrijoram prea tare. Iancu, Copos si muresan nu or sa cera depunctarea deoarece ei sunt oameni de "onoare" si vor ca campionatul sa se decida numai pe teren.

dragos_drlsteaua17.04.2008 12:18

OK, iti accept provocarea Virgil. Parerea mea este ca da, creditoru' a fost in pauza meciului la vestiare, dar nu, nu vom fi depunctati din aceasta cauza. Cum am spus si mai sus, faptul ca Mitica i-a sarit imediat in ajutor spune multe...In ceea ce priveste delegarea lui Balaj la meciul nostru de la Galati, am un mic semn de intrebare. Eu unul spun ca va arbitra in funtie de ceea ce se va intampla la Timisoara, acolo unde va arbitra Tudor. Daca el va dezavantaja Aek-ul, atunci e foarte posibil sa fim dezavantajati si noi cu Otelul. Nu stiu daca aiurez sau nu, dar eu asa o vad...acuma fie ce-o fi, numai sa castigam urmatoarele doua meciuri. In functie de ce va face si CFR-ul, vom avea o imagine mult mai clara asupra ultimelor trei etape de campionat.

FORZA Steaua!!!

axl17.04.2008 12:41
Federatia s-a autosesizat si cazul va fi judecat de comisia de disciplina.

Mai, mai, cum se autosesizeaza Federatia asta, inseamna ca lucrurile incep sa functioneze cum trebuie acolo, rotitele se invart, tac-tac, pac-pac.

In alta ordine de idei, Gigi e un mentally challenged.

DelPiero1017.04.2008 12:41

De ce ati schimbat titlul,baieti? :rolleyes:

fsoica17.04.2008 12:44

de ce nu mai e Gigi mitoman ?

Virgil17.04.2008 12:48

@ Alessandro & mister soica

Am umblat putin la titlu pentru ca mi se pare mai corect asa. Mai aproape de adevar. A spus ca a glumit. Mitoman e prea mult. Deranjeaza foarte tare acest lucru? E cazul sa revin la titlul dintai? Nu cred si nici nu o voi face. Imi place mai mult cum suna acum. Felicitari pentru remarca.

84ava17.04.2008 12:49
OK, iti accept provocarea Virgil. Parerea mea este ca da, creditoru' a fost in pauza meciului la vestiare, dar nu, nu vom fi depunctati din aceasta cauza. Cum am spus si mai sus, faptul ca Mitica i-a sarit imediat in ajutor spune multe...In ceea ce priveste delegarea lui Balaj la meciul nostru de la Galati, am un mic semn de intrebare. Eu unul spun ca va arbitra in funtie de ceea ce se va intampla la Timisoara, acolo unde va arbitra Tudor. Daca el va dezavantaja Aek-ul, atunci e foarte posibil sa fim dezavantajati si noi cu Otelul. Nu stiu daca aiurez sau nu, dar eu asa o vad...acuma fie ce-o fi, numai sa castigam urmatoarele doua meciuri. In functie de ce va face si CFR-ul, vom avea o imagine mult mai clara asupra ultimelor trei etape de campionat.

FORZA Steaua!!!

Subscriu afirmatiei tale cum ca ciobanul a fost la vestiar,la cat de prost e sunt convins ca de asta s-a si laudat,sa ii admiram noi calitatile de antrenor-psiholog ce le are.La fel sunt de acord ca panarama aialalta de mitica i-a sarit in ajutor ca doar o mana spala pe alta.

Da-mi voie insa sa iti zic ca se face prea mult tam-tam pe tema arbitrilor,nu cred in nushtiu ce conspiratii.Balaj mi se pare unul din arbitrii buni si mi-e greu sa cred ca ar gresi intentionat. Da,a mai comis-o in trecut insa cine nu greseste?

Sunt presiuni care se fac in presa,la TV tocmai menite sa puna in seama lor,a arbitrilor. rezultatele si neputinta uneia sau alteia dintre echipe.

SB!

CaTaLiNsm StElIsTu17.04.2008 13:29

Stai linistiti...nu se va intampla nimic...nimeni nu-si pune mintea ci JJ.....si plus tampitul e in stare sa arunce milioane de euro mita la comisii sa iasa bazma curata.

E adevarat ca toti vor fi cu gura pe noi,dar cu atat vor ramane.JJ e om prost,dar are pe langa el 100de genii care il scot mereu din belele in care se baga.

Stiti vorba aceea...nu tre sa stii,trebuie doar sa ai numarul celui care stie.......iar Gigi are o agenda intreaga!

fsoica17.04.2008 14:34

Am umblat putin la titlu pentru ca mi se pare mai corect asa. Mai aproape de adevar. A spus ca a glumit. Mitoman e prea mult. Deranjeaza foarte tare acest lucru? E cazul sa revin la titlul dintai? Nu cred si nici nu o voi face. Imi place mai mult cum suna acum. Felicitari pentru remarca.

e inacceptabil, mister virgil ;)

e mitoman in toata regula si din cand in cand noi le interpretam ca glume...

erai asa de simpatic mie cu titlul initial, acum chiar stau sa ma gandesc daca nu e ceva necurat la mijloc ;)

ai putea, daca stau sa ma gandesc bine, sa pui titlul la loc ...

No offence, Gigi nu s-ar supara, ca nu intelege termenul.

Eu de-asta am crezut initial ca l-ai schimbat, ca sa il inteleaga si agramatul-sef, dar cum el oricum nu citeste, ci doar I SE citeste, ca el e sef si are slugi, s-ar putea sa afle care e ideea....

in fine, fa cum vrei ;)

alexmk1717.04.2008 14:43

O corectie vreau sa fac! Becalicul nu a spus niciodata ca a fost la vestiar! Am vazut interventia si el a spus atat: Am vorbit cu jucatorii la pauza! Asta poate insemna ORICE! E interpretabil! Dar spre deosbire de anumiti ziaristi, unii prosti, altii platiti, noi suntem mai inteligenti decat ei!

Despre afirmatia lui Mironica, marele comentator Pro TV, care a facut publicul din Romania: "Prost, incult, tampiti!" , nimic???? Afirmatie facuta in emisiunea : "Special" de luni seara! Chiar a ajuns unul care a luat spaga la greu, un comentator slab si un om de o nemernicie crasa sa eticheteze el publicul roman!???? Chiar a ajuns un imoral sa de-a el lectii de moralitate??? Ah, el si cu cei de sub pod care nu fac blaturi, care termina meciuri in spiritul jocului, vezi Brasov 2001, Petrosani 2006, niste frustrati obsedati de Steaua????

raul stelistu17.04.2008 14:50

Sincer ,retardatul cred ca a mers la vestiare uitand ca este suspendat,iar cand a aflat ca poate fi depunctata echipa a dat-o in glume.Oricum nu vom fi depunctati............sigur luam titlul asta.

Forza Steaua spre 24

Joint17.04.2008 14:55

Sa-l lege careva cu lanturi pe imbecil.

asta ar fi culmea...echipa sa traga tare sa castige toate meciurile si sa pierdem pe neghiobia gunoiului din pipera !

ge6rge_steaua17.04.2008 15:43

ma rog. ce sa zik bekali. ii multumim pentru ca Steaua e pe punctul de a fi depunctata. da nu imi fak mare grija ca vine ciobanu cu sacoja cu euro si scapa de tot =)) fz Steaua :steagcruce:

CatalinBerceni17.04.2008 15:57

Parerea mea este ca Jiji face bine ce face....mai da apa la moara gazetarilor...si mentine presiunea pe el in loc sa fie pe jucatori.......CFR-ul comenteaza ce zice el....si jucatori si conducatori....Becalii le distrage atentia exact ca anul trecut....va dau un sfat mai usor cu mistourile la adresa lui ...ca deocamdata a bagat bani la echipa cat altii in 15 ani..si probabil daca nu era Gigi ..prost si analfabet cum este el...Steaua era acum echipa de locul 7-8.....sa va ganditi cum ajunsese Steaua inainte s-o preia "Oierul". Pe langa asta avem o securitate sporita pe stadion si o tabela frumoasa care numai in Ghencea le vezi.....ca si-a pus el Fularul lui Dinamo la gat si pe mine m-a enervat dar cred ca este mai bine decat sa tranteasca meciuri ca Dinamo....sau rapid!!!

Eu sper sa nu se relaxeze echipa......ca Jiji din cate vad isi face treaba...

FORZZA Steaua.....FORZZA Jiji......TRAIASCa BEREA :D:steag_sah_mic:fularsteaua2:steagcruce:fular-campionii

Kustic17.04.2008 15:58

mda... este o prostie si legea asta... cum sa nu ai voie sa vorbesti cu jucatorii tai la pauza... sunt pe stadionul meu, este echipa mea, fac cam ce vreau, nu ?

amarel17.04.2008 17:07

Hm, sunt totusi curios daca si in afara , in Spania, Italia, etc, este interzis sa vorbesti cu jucatorii la pauza !Nu-li caut scuze lui GB,JJ, etc, ,nicidecum, dar ......mi se pare masura la fel de aberanta si eficace precum legea cu injuratul oficialitatilor pe stadion !!

Hm, sunt totusi curios daca si in afara , in Spania, Italia, etc, este interzis sa vorbesti cu jucatorii la pauza !Nu-li caut scuze lui GB,JJ, etc, ,nicidecum, dar ......mi se pare masura la fel de aberanta si eficace precum legea cu injuratul oficialitatilor pe stadion !!

Gabyc17.04.2008 17:13

Sunt sigur ca cel mult va primi o amenda dar in nici un caz sa fie Steaua depunctata. Cred ca a facut acesta afirmatie asa cum a spus si el sai dezechilibreze pe cei de la Cluj care se pare casi string putin randurile.

MARIAN fortza STEAUA17.04.2008 17:26

de ce sa depuncteze Steaua? bv lui ca a fost sa incurajeze jucatorii! dativa-n mortii vostrii de jurnalisti!!!!!

dragos_drlsteaua17.04.2008 17:30

@alexmk17

Bine ca mi-ai adus aminte de ''caricatura'' de comentator care esti, caricaturo! Ma uitam si nu imi venea sa cred cum poate sa isi jigneasca propriul public. Pentru ca nu cred ca acele ''caricaturi'' se uita la Liga 1 si la Liga Campionilor, nu. Ma rog, el saracul trebuie sa intre in ritmul si tonul emisiunii Special, care mai degraba s-ar numi Special anti-Steaua, pentru ca in ultima vreme nu fac altceva decat sa loveasca in noi. Frustrarea asta...

DelPiero1017.04.2008 17:32

Nu-i absolut nici o problema!Doar ca mitoman i se potrivea mai bine! :thumbsup: cel mai bine...

gaina17.04.2008 18:19

Gigi nu a facut o asemenea greseala. Steaua nu va fi depunctata. Este o diversiune pe care o lanseaza spre Cluj (Muresan). Ei nu mai joaca nimic in retur si se ocupa de declaratiile lui Gigi. Laca si baietii isi fac treba si vor castiga si la Otelul (a X-cea victorie consecutiva). Nu mai putem scapa trofeul si implicit a III-a participare consecutiva in CL.

84ava17.04.2008 18:50
Gigi nu a facut o asemenea greseala. Steaua nu va fi depunctata. Este o diversiune pe care o lanseaza spre Cluj (Muresan). Ei nu mai joaca nimic in retur si se ocupa de declaratiile lui Gigi. Laca si baietii isi fac treba si vor castiga si la Otelul (a X-cea victorie consecutiva). Nu mai putem scapa trofeul si implicit a III-a participare consecutiva in CL.

....si Traiasca Partidul Comunist Roman!

danimarcu17.04.2008 19:05

Eu cred ca Jiji a fost la vestiar,a vorbit cu ei,iar din prostia si grandomania care il caracterizeaza s-a laudat ca sa inteleaga lumea ca datorita lui a castigat Steaua cu 4-0 dupa pauza...

Ce sa-i faci omului daca-i bolnav?

Ce ma deranjeaza pe mine este altceva:a vazut o tara intreaga meciul CFR-Pandurii ,in care Andone era suspendat,l-a vazut toata lumea la pauza cum dadea indicatii jucatorilor sai prin gardul ala...

El are voie sa dea indicatii in stare de suspendare?De el de ce nu se leaga nimeni?Cum au tupeu penibilii astia din Cluj sa se lege de o chestie pe care au facut-o si ei?...

Despre arbitrul pentru meciul de la Galati:daca jucam bine nu poate sa ne faca nimic...

amarel17.04.2008 19:49

«123»