FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi glumetul

«123»
fcsteaua.ro17.04.2008 06:46

Steaua se afla la un pas de a fi depunctata. Aflat in stare de suspendare, Gigi Becali a facut imediat dupa teminarea meciului de luni cu "U" Cluj, afirmatia ca in pauza meciului a fost in vestiarul Stelei pentru a-si incuraja jucatorii. Federatia s-a autosesizat si cazul va fi judecat de comisia de disciplina. Daca se va confirma ca afirmatia a fost corecta, Steaua va fi depunctata.

Luat in vizor, Gigi o intoarce ca la Ploiesti si spune ca a fost o simpla gluma. Am vazut inregistrarea declaratiei de dupa meci si modul in care a facut-o mi s-a parut cat se poate de convingator. Dar sigur ca dovada prezentei sale la vestiar va fi greu de pus pe masa celor care judeca acest caz. Cel putin douazeci de martori sunt gata sa confirme ca Becali nu a parasit nicio secunda loja, afirma Mitica Dragomir la incercarea unui reporter TV de a deslusi cazul.

Sigur ca Gigi ar fi putut minti cu nonsalanta reporterul atunci cand a facut acea afirmatie. Dar de ca sa o fi facut? Ca sa braveze? Desigur, e o posibilitate. Lui Gigi ii place sa pozeze in erou, in binefacator, in salvator al monahilor de la muntele Athos. De ce sa nu fi dorit sa pozeze de aceasta data in magul ale carui imbarbatari au stat la originea celor 3 goluri marcate in mitanul secund? Presupunere coroborata cu posibilitatea de a fi scapat din vedere ca e suspendat si ca se baga singur in gura lupului.

Porumbelul i-a iesit din gura si acum urmeaza sa plateasca. Daca se va dovedi ca si-a vizitat jucatorii la vestiare vom plati noi toti. Jucatori, antrenori, suporteri. Pentru ca amarul se va rasfrange asupra noastra a tuturor celor care credem in Steaua. Daca cele afirmate de creditor vor fi infirmate, luandu-se de buna ipoteza ca ar fi fost doar o simpla minciunica, va plati doar el. O amenda consistenta.

In acest caz probabil ca se vor sesiza conducatori ca Muresan, Iancu, Copos. Iar circ, iar scandal in presa.

E foarte clar ca titlul cu numarul 24 va fi in pericol daca in perioada care a mai ramas pana la terminarea campionatului, Gigi Becali, cu sau fara buna stiinta, va mai avea astfel de iesiri in media. Unde mai pui ca sambata la Galati vom fi arbitrati de Balaj, omul de casa al celor de la Dinamo si mai nou al celor de la CFR. Nu uit nici acum acel penalty acordat gratuit clujenilor in meciul de la Bistrita.

Locul doi nu e de noi. Da, dar cu astfel de gafe...

Virgil

yo_marius17.04.2008 06:57

Din cate stiu eu, ciobanul si-a luat toate masurile de siguranta pentru ca legaturile lui cu Steaua sa fie cat mai incurcate si trecute prin "n" intermediari. Putem spune ca, de fapt Jiji nu prea are legatura cu Steaua (vorbesc scriptic, nu cum este el perceput de opinia publica).

Eu nu cred ca va primi nici macar amenda jijica, de depunctarea noastra nu mai vorbesc.

P.S. Nu a fost depunctata Poli Bragadiru, la care Jabba de Timisoara e presedinte la club, noi nu avem cum sa fim. Astea sunt doar "subiecte" ale ziaristilor, carora le e greu sa scrie extra-scandal.

Tavone17.04.2008 07:02

penalty-ul de la Vaslui?? eu zic ca e de la Bistrita!!!

Virgil17.04.2008 07:07

Bine zici. Sigur ca Bistrita. Memoria imi joaca feste.

fsoica17.04.2008 07:37

mi-ar placea sa ne depuncteze, adica sa ne ia alea 3 puncte din meciul cu rapid pe care oricum nu le-am castigat pe teren, dar sa luam totusi titlul, cu 5 victorii la rand si un egal al CFR-ului in ultima etapa cu u Cluj, ca si noi am facut la buzau...

ei, nu ar fi prea frumos ?

dar nu e cazul, desi mi-ar placea sa-l vad pe Gigi muscandu-si unghiile din cauza propriei prostii si/sau megalomanii...

am vrut sa fac pe grozavul si m-a costat vreo 10 mil. de euroi...asta da lectie de viata...buna pentru ciobanas...dar nu in Romania...

in alta ordine de idei ...am citit analiza lui Vochin, turul 3 preliminar e destul de riscant, iar norocul de anul trecut nu se mai intoarce in veci...cum se numea echipa....a, da, Bate Borisov...

asa ca e imperativ sa ne pastram locul 1...asa ca Gigi..ciocu' mic si treci la butoane ;)

draketoy17.04.2008 08:03

de data aceasta chiar a fost caterinca.daca te uita-i bine cand a spus ca e pentru prima oara cand intra la jucatori la pauza unui meci.sa fim seriosi,a vrut sa rada de CFR si a reusit.are pacate multe dar cand vine vorba de "inima lui " nu cred ca ai arde de greseli stupide.

fsoica17.04.2008 08:21
de data aceasta chiar a fost caterinca.daca te uita-i bine cand a spus ca e pentru prima oara cand intra la jucatori la pauza unui meci.sa fim seriosi,a vrut sa rada de CFR si a reusit.are pacate multe dar cand vine vorba de "inima lui " nu cred ca ai arde de greseli stupide.

da....mai ales ca e si un monument de inteligenta si modestie....

Azzido17.04.2008 08:38

asta ne mai trebuia acum...

mare pampalau mai e Becali asta.

84ava17.04.2008 09:05

Am observat inca mai demult ca marea majoritate dintre voi au lasat-o mai moale vis-a-vis de contestarea mizeriei de om care la ora actuala crediteaza clubul Steaua.Nu shtiu daca ati facut-o fiindca v-ati dat seama ca orice actiune ati intreprinde e in zadar sau daca pur si simplu il acceptati asa cum e, cert e ca o faceti si asta nu cred ca e deloc bine.

Cioban din tata in fiu,cu 2 clase si alea probabil cumparate cu 6 oi,analfabet si tolomac,prin tot ceea ce face discrediteaza toate valorile si principiile care au fost castigate in timp de fotbalisti adevarati care jucam pe televizoare sau video-playere finale sau semifinale de CL.

A transformat totul intr-un circ,"Steaua e jucaria lui" ,iar singurul dar absolut singurul scop este acela de a face BANI.

Si culmea ca e atat de prost,ceea ce nu ma mira,incat nu isi da seama ca o mare sursa de venit ar putea sa vina din partea spectatorilor,spectatori de care si-a batut joc in mod constant si care in mod absolut surprinzator il adora si care la ora actuala au ajuns sa umple stadionul ce altadata apartinea Stelei si minunatilor ei SUPORTERI.

Chiar nu vreau sa mai isc controverse legate de calitatea suporterului stelist pentru ca nu isi mai au rostul.

Numai bine! S.B!

unuspecial17.04.2008 09:08

Stati linistiti , sunt ferm convins ca nu se v-a intampla nimic! Daca atunci cand a facut greseli mult mai grave , nu s-a ajuns la depunctare , dar acum cand totul este o "gluma" din spusele lui.Titlul 24 este mai aproape ca oricand!

Tudor_BOSS17.04.2008 09:14
Am observat inca mai demult ca marea majoritate dintre voi au lasat-o mai moale vis-a-vis de contestarea mizeriei de om care la ora actuala crediteaza clubul Steaua.Nu shtiu daca ati facut-o fiindca v-ati dat seama ca orice actiune ati intreprinde e in zadar sau daca pur si simplu il acceptati asa cum e, cert e ca o faceti si asta nu cred ca e deloc bine.

Cioban din tata in fiu,cu 2 clase si alea probabil cumparate cu 6 oi,analfabet si tolomac,prin tot ceea ce face discrediteaza toate valorile si principiile care au fost castigate in timp de fotbalisti adevarati care jucam pe televizoare sau video-playere finale sau semifinale de CL.

A transformat totul intr-un circ,"Steaua e jucaria lui" ,iar singurul dar absolut singurul scop este acela de a face BANI.

Si culmea ca e atat de prost,ceea ce nu ma mira,incat nu isi da seama ca o mare sursa de venit ar putea sa vina din partea spectatorilor,spectatori de care si-a batut joc in mod constant si care in mod absolut surprinzator il adora si care la ora actuala au ajuns sa umple stadionul ce altadata apartinea Stelei si minunatilor ei SUPORTERI.

Chiar nu vreau sa mai isc controverse legate de calitatea suporterului stelist pentru ca nu isi mai au rostul.

Numai bine! S.B!

Crede-ma ca spectatorii nu vin pentru. el ci vin pentru. echipa si multi vin pentrunumele Steaua.Asa ca sa-ti nu mai para rau cand vezi stadionul plin.Crezi ca eu am abonament ca sa-i bag bani in buzunar lui Gigi Becali???? :beer2:

DelPiero1017.04.2008 09:24

Numai bine! S.B!

Probabil unii!Eu insa niciodata nu o voi face!Sunt STELIST,m-as bucura sa luam titlul,sa intram iar in CL,dar stii ce?Ma voi bucura deplin doar cand il voi vedea pe cioban dupa gratii!

84ava17.04.2008 09:27
Crede-ma ca spectatorii nu vin pentru. el ci vin pentru. echipa si multi vin pentrunumele Steaua.Asa ca sa-ti nu mai para rau cand vezi stadionul plin.Crezi ca eu am abonament ca sa-i bag bani in buzunar lui Gigi Becali???? :beer2:

Poate ca daca te intreb pe tine cu cine asociezi numele Steaua,o sa imi spui istorie,traditie,mari fotbalisti ca Boloni,Dumitrescu ,Hagi,Petrescu,Lcatus...Daca ii intreb pe restul,cred ca stii raspunsul,direct sau indirect: Gigi Becali.

Comentariile sunt de prisos.

Eu sunt constient ca sunt multi care chiar merg pe stadion pentru Steaua,canta,tremura,transpira pentru Steaua,dar nu mai e ca altadata.Si daca mergi constant la meciuri e imposibil sa nu imi dai dreptate.

84ava17.04.2008 09:34
Probabil unii!Eu insa niciodata nu o voi face!Sunt STELIST,m-as bucura sa luam titlul,sa intram iar in CL,dar stii ce?Ma voi bucura deplin doar cand il voi vedea pe cioban dupa gratii!

Si eu SUNT STELIST,m-as bucura sa luam titlul chiar daca fotbalul nu se mai joaca ca altadata doar pe teren ci mai nou pe la TV si prin ziare,nu mai e emotia aia de altadata dar un titlu e un titlu.

Bucuria de a-l vedea dupa gratii ar face cat 10 titluri.Si mai stii ceva? MERITA. E inutil sa mai punem problema ce impozite plateste la stat de pe urma afacerilor lui,de pe urma salariilor jucatorilor,ce fel de afaceri a facut cu statul samd.

grizzly17.04.2008 09:35

daca nu mai vorbim despre el ciobandante nu inseamna ca il si iubim. pur si simplu nu merita sa apas doua taste pentru el. ignorarea este raspunsul unora dintre noi la idiotenie si grandomanie.

DelPiero1017.04.2008 09:43

Ignoranta naste monstri!Am ignorat momentul cand el pus mana pe Steaua si uite unde am ajuns...

dragos_drlsteaua17.04.2008 09:59

Hai sa fim seriosi, e chiar o gluma buna asta cu depunctarea. Iti dai seama ca nu exista nici cea mai mica sansa sa se intample acest lucru, mai ales ca Mitica Dragomir a fost primul care i-a luat apararea...

In fine, eu nu mai pun doi bani pe ceea ce zice creditoru' de mult timp. Ultimul exemplu, asta cu transferurile. Pai cand am auzit de Sapunaru am inceput sa rad in hohote...Vorbeste si el sa se afle in treaba, mai ales ca vin si alegerile acuma.

Noi sa ne concentram pe ce spun Laca, Adi si cum joaca baietii. Pe prost il lasam in pace...

FORZA Steaua!!!

dov4u17.04.2008 10:20

"gura bate curul". asa zice o vorba din popor. si o dorinta tot mai deasa in popor e dorinta de a-l vedea pe cioban plecand de la Steaua... inapoi la oile sale. cand vom avea fericirea de a mai scapa de un incult? de unul am scapat in '89, insa nimeni nu cred ca mai e dispus sa crediteze "creditorul" cu atata rabdare...

Virgil17.04.2008 10:21

Si totusi discutam despre gafa lui Gigi. A glumit? A mintit? Nu si-a dat seama? Si-a dat seama dar il doare fix in cot? Vom fi depunctati? Nu vom fi depunctati? Ce parere aveti despre delegarea lui Balaj la meciul nostru de sambata de la Galati?

Haideti doamnelor, domnisoarelor si domnilor, stiu ca puteti! Postati-va pretioasele opinii on-topic, cu spirit de raspundere. Rog seriozitate maxima.

vlad7517.04.2008 10:26

Gigioaca nu se dezminte. I se falfaie lui de regulamente. Ii place sa epateze tot timpul. Dar reactia ziaristilor merita apreciata.Mai ales ca a fost destul de amortita aceasta reactie in cazul teatrului de la Cluj.Cinste ziaristilor,care nu dorm si isi fac datoria fara "dar si poate " .Dorm mai linistit cand sunt ocrotit de catre presa ,a 4-a putere in stat(???),cu semne mari de intrebare in privinta pozitiei.Mai degraba este pozitia "69"!!! Sunt convins ca "barbatii" de la Rapid si Cluj vor cere depunctarea Stelei,iar ziarele le vor tine isonul. Nu mai merge acum cu "rezultatele sa fie stabilite doar pe teren".E cum bate vantul!

Te saturi de zbor,te faci capra ! Te saturi de lins pe propriile organele genitale ,te faci capra. O data neagra,o data rosie!!!

Totusi,Ciobanul ar trebui sa stea inchis la acvariu in timpul partidelor.

Balaj,imi aduce aminte cu tristete si manie de acel meci al Stelei la Constanta scor 2-1 pentru Farul. Atunci s-a ocupat Dinamo de noi. Nu prea am incredere in Balaj. Nu degeaba a fost pus sa arbitreze acest meci. O s-o faca subtil pe Steaua.Va intrerupe meciul des,nu va lasa avanteje, va tolera un joc urat al gazdelor ,intr-un cuvant va defavoriza Steaua. Sper sa ma insel!

the_ace17.04.2008 10:27

cioban spurcat.....deci gata nu mai pot....m-am saturat pana in gat de el.....trebuie facut ceva in privinta lui .....numai cand il vad mi se face rau numai porumbei scoate din gura aia care pute a branza....pana aici ....chiar nu se poate face nimic in privinta lui ? trebuie sa fie ceva!!! mai bine se ducea la Craiova cum trebuia si nu aveam atata bataie de cap.!!!!

sorineatza17.04.2008 11:13

Eu sunt convins ca Jiji a facut-o cu buna-stiinta ca sa mai dea apa la moara la gazetari. Adversarii s-au prins in hora si ei si lasa pe plan secund strategiile ascunse ale controversatului JJ cu privire la meciurile care vor urma. JJ - un mare strateg! Pana si dinamuistii recunosc asta pe site-ul lor... fata de conducerea pluri-prosteasca de la ei. Asa ca, hai Steaua, hai JJ !!

fular-campionii

ronrichie17.04.2008 11:25
Eu sunt convins ca Jiji a facut-o cu buna-stiinta ca sa mai dea apa la moara la gazetari. Adversarii s-au prins in hora si ei si lasa pe plan secund strategiile ascunse ale controversatului JJ cu privire la meciurile care vor urma. JJ - un mare strateg! Pana si dinamuistii recunosc asta pe site-ul lor... fata de conducerea pluri-prosteasca de la ei. Asa ca, hai Steaua, hai JJ !!

fular-campionii

Asa e, Forza Steaua.

Anul acesta fiecare si-a vazut de treaba.

Vorbesc de ultimele 5 luni.

Adi Ilie cu transferurile - BRAVO

George Becali cu banii pentru transferuri si destabilizarea psihologica a adversarilor - BRAVO

Lacatus - BRAVO

ECHIPA - 9 VICTORII - BRAVO

SUPORTERII - CEI MAI INVIDIATI DIN Romania - BRAVO.

Suntem invincibili in formula aceasta.

RESTUL E CANCAN

MoWeed17.04.2008 11:37

mai devreme sau mai tarziu vom plati pentru "glumele" ciobanului. Om mai slobod la gura ca asta n-am mai vazut in viata mea, de multe ori vorbeste fara sa gandeasca...

sorineatza17.04.2008 11:53

Da, sigur, vom plati cu victoriile Stelei! Hai nu fiti invidiosi! Afara de sezonul de anul trecut cand javrele au facut un tur de pomina cu meciuri aranjate, cand toata lumea avea ochii atintiti pe performantele Stelei in UCL, dar la nimeni nu-i pasa de aranjamentele javrelor.... cate meciuri au "castigat" cu 1-0 in ultimul minut sau prelungiri, vai de capul lor si acum se dau mari ca vai ce performante au facut cu "Puliul" sau cum ii zic ei steoarfei aleia de antrenor. Asadar, afara de acel tur de anul trecut, Steaua a fost cea mai buna pentru ca hai sa ne aducem aminte si de cate accidentari a avut parte anul trecut.

Forza Steaua!

fularsteaua2

«123»