@greeneyes
Paul Goma este intr-adevar o personalitate, dar este si un antisemit recunoscut. Faptele relatate de el trebuie privite si prin aceasta prisma, nu doar inghitite asa cum sunt. Referitor la afirmatiile tale despre Antonescu, amandoua sunt adevarate - in Romania (incluzand Basarabia, Bucovina si o parte a Ucrainei de acum, teritorii aflate sub administrarea guvernului Romaniei) au fost exterminati aproximativ 380.000 de evrei pana in 1942-1943 (schimbarea de politica incepand in octombrie 1942) si au fost salvati alti 290.000 dupa 1942. Dintre toti aliatii Germaniei, Romania este raspunzatoare pentru cel mai mare numar de crime impotriva evreilor (daca excludem Germania, normal). Nu mai intru in detalii ca nu este cazul. Cat despre romanii exterminati de evrei in Basarabia...permite-mi sa zambesc amuzat
.
Ar trebui sa fiti pedepsiti toti cei care negati holocaustul rosu romanesc. In inchisori au murit circa un milion de romani, iar aceste cifre sunt verificabile, spre deosebire de fabulatiile pe care le elucubrezi matale.
Maestre, Ana Pauker, Walter Roman, Nicolski, Teohari Georgescu, erau toti evrei! Si nimeni n-are curajul sa-i traga la raspundere, chiar si post-mortem! Iar Paul Goma este evreu printr-unul dintre parinti (desi numai mama transmite continuitatea apartenentei, conform religiei mozaice). Dar sa stii ca nu toti evreii sunt prosionisti (ca antisemit inseamna ca esti si antiarab, ceea ce nu cred ca e adevarat in cazul de fata). De exemplu, marele sahist Bobby Fischer era evreu prin mama si nu si-a ascuns niciodata avesriunea fata de neamul asa-zis ales! De altfel, de-aia a si murit ca un caine, la inceputul acestui an, in Islanda!
Ar mai trebui sa stii ca unul dintre cei mai mari criminali ai istoriei, Hitler, avea o puternica ascendenta evreiasca (i se spunea evreul din Linz), iar amanta si mai apoi sotzia lui, evreica Eva Braun, daca suferea asa de tare ca ii ucide co-religionarii, a aprobat acele crime prin tacere!
Da eu m-am mai uitat si la altceva decat la lectiile de democratie ale tortionarului Saul Bruckner, pe care bunul Dracu (in acest caz) a avut inspiratia sa il duca in iad acum cateva luni...