FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Scena de groaza pe linia tramvaiului 41 (Fanatik)!

«123»
razvan_cmi15.04.2008 16:36

OK. Dar ce este de facut?

Are cineva vreo idee?

Raulredblue15.04.2008 16:46

razboi:))..glumeam

asta e de pe sport.ro :

Fanii Stelei protesteaza public fata de incindentul in care pasagerii tramvaiului 41 au fost batuti din senin de un grup de indivizi necunoscuti!

"FC Steaua protesteaza in mod public fata de manifestarile huliganice care au avut loc luni seara pe linia tramvaiului 41, cand pasagerii unui tramvai, printre care se afla si crainicul stadionului "Steaua", Florin Ghencea, au fost batuti din senin de un grup de indivizi neidentificati. Indiferent de faptul ca au fost sau nu suporterii unei anumite echipe, actiunea acestor persoane este de-a dreptul intolerabila si josnica, mai ales ca in acel tramvai se aflau, pe langa suporterii Stelei, numerosi copii si batrani.

Consideram neintamplator faptul ca acest incident s-a petrecut chiar dupa finalul partidei dintre Steaua si Universitatea Cluj si avem incredere in faptul ca organele de cercetare abilitate ale Statului isi vor face datoria si vor descoperi "eroii" acestui eveniment neplacut", scrie site-ul oficial al Stelei.

Radu mic15.04.2008 18:10

ASTA-I VIATA ULTRAS!!! te aliezi cu taranii la interventii, bati copii, batrani si vatmani, ii ceri echipei sa piarda meciuri doar ca Steaua sa nu castige campionatul(??)...

Kreator15.04.2008 20:37
Sa vedem reactiile gazetarilor la aceasta intamplare terifianta. Ehei dragii nostri chiotei ,buzarini si tolontei!!! Ati ridicat la rang de virtute gestul suporterilor colorati.

Pai au solutie mizeriile alea si pentru asa ceva:

Pun un coleg sa semneze un articol in care ... "o stelista le-a spus ca de fapt 2.000 de stelisti prezenti in acel tramvai (inghesuiti bine de tot) au atacat 20 de suporteri ai "U" Cluj veniti la meci, aflati intamplator in statia de tramvai.

Erau ardeleni pasnici, nu suporteri rrapidisti pusi pe rupt oasele oamenilor nevinovati...

Bravii ardeleni, desi covarsiti numeric intr-un raport de 100 la 1, au reusit sa invinga capitala si, in acelasi timp, inamicul lor numarul 1: suporterii stelisti.

Si astfel, lucrurile vor fi prezentate intoarse cu 180 de grade....

Potecile astea sunt batatorite deja, stiu ei ce si cum sa faca, nu-ti face griji....

cozmin15.04.2008 20:46

un fost coleg de liceu (caine) a fost acolo si mi-a relatat ce s-a intamplat.ei s-au intors din Ghencea in autocarele lui 'u' Cluj..apoi jandarmii i-au silit la crangasi sa coboare (pe caini). unii dintre ei au coborit la metrou spre cushtile lor..altii s-au urcat in 41 si au batut copii femei si cetatzeni.Interesant este faptul ca unii dintre caini au strigat dupa ceilalti sa nu se urce in tramvai..insa pe aceea nu i-a dus capul si s-au simtit mai ultrasi decat par..s-au razbunat pe cine nu trebuia,aducandu-si aminte de toate umilintele de care au avut parte in decursul istoriei ultra`.

Acelasi coleg mi-a relatat faptul ca la o statie departare de crangasi..ar fi fost si catziva gunoieri care erau pushi la fel..pe interventie in 41.Acum nu stiu cat o fi de adevarat.

Inca o data..invatare de minte..dincolo de plaza ascundeti-va fularele..asta e situatia

Zerg15.04.2008 22:54

Ehh... nu e prima data cand se intampla asa ceva si stiti foarte bine asta :) De ex, anul trecut dupa meciul cu Timisoara de acasa, tot in Crangasi, in jur de 20-30 de retardatii au asteptat in statia si batea tot ce se dadea jos din tramvai. La cateva minute am ramas socat cand am vazut in metrou un copil de 10-11 ani care era pur si simplu desfigurat (ca in filme cum ii macheaza pe actori :)) ... plangea saracu' si se jura ca nu a fost la meci, imi spunea ca tine cu Dinamo si l'au batut pentru motivul ca avea un ghiozdan albastru complet cu o dunga rosie pe el...Am trait'o pe pielea mea si stiu ce se intampla in Crangasii cu "eroii" milogi... asa ca dupa Plaza...daca nu sunteti in grup mare..ascundeti tot ce e ros-albastru...nu au minte

SzabiStelistu16.04.2008 06:16

este incredibil si trist ce s-a intamplat......chiar si cu copilui!era dinamovist,dar este un copil de 10-11 ani....cum poti sa-l bati???!!!si eu cred ca acolo au fost suporterii lui U Cluj,si Dinamo!!!!RUSINE PENTRU EI!!!am vrut sa scriu ceva urat ,dar ma abtin!!nu mai suport cainii astia vagabonzi!!

bancila16.04.2008 07:21
@recoba

@joga

@axl

Eu zic s-o lasati mai moale, mai ales ultimul. S-au intamplat si-asa destule in seara asta, am avut parte de un meci frumos, sa ramanem cu amintirea asta, nu?

asa au fost mereu ,milogi si potaile ataca numai oameni nevinovati si cand le dai intervale nu stiu cum sa se ascunda,ati fugit ca disperatii ca va omorau spurcati fular-campioniifular-campioniifular-campionii

Tupac Amaru16.04.2008 08:26
OK. Dar ce este de facut?

Are cineva vreo idee?

Eu! Sa cerem demisia ministrului de interne!

Ha, ha ha! Buna gluma! Ce treaba au internele cu activitatea de prevenire? Ei vin sa numere mortii! Si, pentru asta, au nevoie de salarii mult, mult mai mari! Ah, ce i-as mai trimite pe astia la sapat...

hellas_berceny16.04.2008 10:23

cel mai bine ar fi sa ne organizam putin adik sa mergem cu 41 chiar si cei care nu folosesc deobicei ruta asta. eu unul chiar o s-o fac. sa mergem ca pe timpuri prin crangasi si cat mai vizibil posibil cu fularele noastre.Vamai amintiti......A fost odata-un grup adevarat/In Romania cel mai respectat.....

lucvald-190216.04.2008 12:16

cate scenarii.....si nici macar un martor de pe partea nostra a baricadei ?!?!

SSK16.04.2008 16:30

Sunt, dar nu vor sa scrie. Precizarea noastra vine de la un astfel de "martor".

Oricum, se pare ca lucrurile n-au stat nici pe departe atat de apocaliptic cum se descrie, dar e cert ca au fost caini si ca s-au impartit niste pumni si picioare (posibil si alte obiecte contondente)...pe care le-au incasat suporteri de-ai nostri. Se pune la cale de o noua "fratie".

Si tot despre "fratii"...la TV am auzit ca tiganii merg (in numar de 500?!?) sa sustina pe CFR in meciul de Cupa cu Mioveni. Tare, nu?

makaan16.04.2008 18:54

@SSK

Asa da ultrasi...cand echipa ta nu merrge poti gasi oricand ceva asemanator care joaca mai bine :))

Vis-a-vis de declaratia cucoanei steliste de pe ols,care suna cam asa: stelistii golani,vreo 30 la numar,au inceput sa strige ca nesimtitii M..E rapid, iar suporterii model ai echipei din giulesti,castigatorii premiului de cea mai fair play galerie, aflandu-se din intamplare intr-un grup compacte de vreo 20, si avand asupra lor oarece obiecte de uz personal cum ar fi lanturile si bate, s-au simtit ofensati,si intr-o demonstratie de "binele invinge intotdeauna raul", i-au infrant vitejeste pe miseii stelisti care strigau obscenitati nemaiauzite.....

nenea care ai scris "declaratia" asta...ne lasi? oare ne crezi asa prosti?

ULTRASZ0R17.04.2008 20:21
ASTA-I VIATA ULTRAS!!! te aliezi cu taranii la interventii, bati copii, batrani si vatmani, ii ceri echipei sa piarda meciuri doar ca Steaua sa nu castige campionatul(??)...

si tu esti oligofren cugoarna si n00tline la meci..... si meciu @ TV si daca tot platesc cablu si net sa vad meci si sa scriu aberatii ... e de ajuns SUNT SUPORTER ... daca ai stii tu cati bani se duc anual ..... te ai [...] pe tine :) tine ti gura [...]

cel mai bine ar fi sa ne organizam putin adik sa mergem cu 41 chiar si cei care nu folosesc deobicei ruta asta. eu unul chiar o s-o fac. sa mergem ca pe timpuri prin crangasi si cat mai vizibil posibil cu fularele noastre.Vamai amintiti......A fost odata-un grup adevarat/In Romania cel mai respectat.....

nu e panica ... IN Romania CEL MAI RESPECTAATTTT LA MECI MERGEAU DE CAND ERAU COPII .... hai sa vad continuarea

Editat de moderatori!

Dragutzul_stelistul17.04.2008 20:57

haideti pe ei...yo aduc arcu' si voi sagetile si sa-mi aduceti aminte sa ma transform in Rambo.... terminati-va ma nene ca poate sa te prinda si nai cum sa stii ...spurcatii sunt tot spurcati...si cioroii e tot cioroi... cel mai bine sa prinzi un rapidist.... il umilesti ...si il filmezi ...si postezi videoclipul pe site-ul lor :))))

w3bmaster18.04.2008 10:02

Imi "plac" astia din Cluj sau TIM care o tot tin ca noi suntem civilizati bla bla cand defapt is nijte "milogi" in sensu comportamentului

E tragic ca nu se iau masuri asa ar trebui intr-o tara normala da noi traim in Romania si nimic nui normal

Forza Steaua

lucvald-190218.04.2008 10:33

puteti inchide topicul ?.....pentru ca nu s-a elucidat nimic !.......si copii au inceput sa abereze !

«123»