FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Scena de groaza pe linia tramvaiului 41 (Fanatik)!

«123»
Joga Bonito14.04.2008 23:15

Trebuie luate masuri urgent!

In tur, la Cluj un suporter stelist a fost ucis. Trebuiau preintampinate astfel de incidente, daca nu de politie, macar de noi. Toate bune si frumoase pana la incidentul asta imbecil, bine ca nu s-a intamplat nimic grav. Ca ieseam cu pistolul la vanatoare! :))

@Recoba, hmm...parvenit? Mersi de sugestie, termenul de dobitoc e iesit din uz din motive cunoscute doar de SSK.

Dar hai sa ingropam securea razboiului, fiindca presupun ca suntem de aceasi parte a baricadei.

PS: Mersi pentru "dedicatiile" si "apelativele" din privat :)) Acuma stiu de ce frecventa "sughiturilor" era asa mare. Pacat ca sunt doar "copil", spre deosebire de tine mare adult si purtator ilegal de diplome, si nu iti raspund cu aceasi moneda. :))

Pace! Nu te mia enerva, ca iti creste tensiune si iti inmultesti iar numarul de cosuri....

axl14.04.2008 23:18
Frate io mi-am luat pistol cu aer comprimat

C-un pistol cu aer comprimat am hacuit eu o veverita undeva pe langa Durau. N-a fost o priveliste frumoasa si m-am simtit ca un magar apoi.

twetwet14.04.2008 23:32

ma nush ce sa zic...se poate sa fie si infloritura de-a fanatikului...

eu ma intorc de fiecare data cu 41 de la meciuri si e plin de stelisti...

totusi ceva ciudat...meciu asta a fost singuru din camp asta pe care l-am ratat...nedormit de 1 zi jumate si intors la 8 de la un seminar am hotarat destul de trist sa nu ma duc...in tramvaiu de 11 trebuia sa fiu si eu...si chit ca-mi luam un lant peste spinare aveam grija sa prind cateva vreunei javre imputite....lashi nenorociti atacati femei in varsta deghizati in crapizi...halal interventii!!

MALDINI_STEAUA14.04.2008 23:35

Eu si acum ma bucur ca am prins ultimul tramvai care "a scapat" sa zic asa :D

Astia merita impuscatiiiiii

CaTaLiNsm StElIsTu14.04.2008 23:49

@MALDINI_STEAUA

Pai iti dai seama ca nu ai cum sa te pui cu toti dar iti garantez ca cu cate"gloante" sunt in pistol reuseam sa ies din"hora"fara sa fiu cotonogit dupa ce-i plezneam peste fata pe cativa din calea mea si-o luam la sanatoasa.Acuma sunt scenarii si scenarii insa eu ma refeream mai mult asa la viata de zi cu zi in care purtand un fular cu Steaua te poti pomeni sub o ploaie de pumni si asa macar poate reusesti sa-ti duca mana pana la centura si sa te salvezi.

1on14.04.2008 23:51

Dumnezeule! Incredibil! Totuși, cum au putut fi suporteri de-ai lui U Cluj acolo? Nu i-au ținut în stadion încã jumate de orã? Frate... nu-mi vine sã cred... mare bulan am avut cã am prins primul tramvai de dupã meci. ªi gaborii proști stau câte 10 în stația de metrou ca sã nu treacã lumea peste barã... și stau și degeaba, cã l-am vãzut pe unul sãrind și milițienii nici nu se uitau la el... am râs și cu dosul când am vãzut.

corado4STEAUA15.04.2008 01:02
Nu exista cuvinte pentru gestul asta... deci... nu credeam ca (mai) exista zdrente de oameni...

Ai drepate!! Sunt nou pe aici dar ceea ce se intampla nu se poate admite!! STiti cine e devina pentru toate astea? Va spun eu, fraierul ala care odata a fost stelist TRICA il cheama ca ii incurajeaza pe astia sa se uneasca sa ne bata dar nu se gandeste si la ceea ce s-a intamplat in seara asta?? Eu sunt din Sinaia si va jur ca, daca il prin pe asta pe aici imi pun toti baietii sa il joace in picioare, mascati cu fulare si tot ce e nevoie sa nu intram in belele!!!!!!!!!!!! Si uni se mai mira de ce nu vin prea multe femei si copii la meciuri! Si nu merge nimic nici cu pistoale cu nimic! Daca chiar vrei i-ati o bomba la tine si detoneazo cand te incercuiesc! Pacat ca un eveniment ca asta ne-a intristat dupa bucuria meciului frumos din aceasta seara!

MoWeed15.04.2008 04:37

Asta este civilizatia romaneasca a anului 2008. Tare curajosi erau cacatii astia au atacat si ei 100 de insi o mana de oameni cati se aflau probabil in tramvai...

ros-albastru15.04.2008 06:27

daca au fost spurcatii(cu ce au ajuns in crangasi de la stadion in timp record?????), atunci clubul ar trebui sa aiba cateva nume(biletele sunt personalizate acum) si sa fie bagate la puscarie gunoaiele astea. se aude Argaseala??

MMLMMN15.04.2008 06:34

Daca este adevarat este o RUSINE!!!Mi s-a intamplat si mie sa fiu Oprita impreuna cu alte 3 fete la Razoare.Nu mai stiu ce combinatie de trasee luasem ca sa plecam dupa un meci Steaua-Rapid,se intampla acum cativa ani.Am scapat fiindca nu aveam nimic care sa tradeze ca veneam de la meci.

Este incalificabil sa-ti manifesti "iubirea" pentru o echipa prin uzare de forta!Chiar asa,cum sa aiba curaj femeile si copii sa mearga pe stadioane?Si cand te gandesti cat de mult mi-ar placea sa-mi duc fetele pe Ghencea...

Caineee15.04.2008 09:15
Sunt un "suporter" dinamovist, specimen rar, reprezint 5% din masa "suporterilor" alb-rosii si-am venit aici sa radeti de mine. Si-am si-un mare ban.
baraJa15.04.2008 09:22

Caineee somn usor cumetre!

Kustic15.04.2008 10:33

inpuscati in cap!!!! noi am mai avut probleme de genul asta cu dinamovistii!! sa opreasca tranvaiele .... numai ca atunci cand am patit-o si eu primul om care si-a luat bataie dupa ce au plecat atacatorii a fost vatmanul!! oameni care nu gandesc, cum pm sa opresti cand vezi ca 50 oameni arunca cu pietre dupa tine ?

banditu_0615.04.2008 11:16

norocul nostru a fost ca au venit 3 tramvaie odata si imputitii aia de la crangasi s-au impartit la toate 3...si astfel nu au putut sa urce in toate..am fost in cel din fata si am scapat,iar la metrou au luat vreo 3 stelisti bataie de la 20 de oameni.vatmanul ar trebui jucat p creieri ca deschide usile ;)

chiar dak nu vi de la meci tot se iau de tine...asta nu mi se pare normal..sunt multi care nu au nici o vina in rivalitatea asta a galeriilor

:steagcruce:

Axu15.04.2008 11:21

Am un prieten care e intr-una din gruparile din galeria rapidului si el zicea ca ar fi intrebat mai multe persoane de pe la rapid si nu ar fi fost ai lor acolo .... cica ar fi fost dinamovisti . Eu unu am mai vazut la Lujerului interventii ale dinamovistilor imbracati in alb-visiniu cand juca rapid cu Steaua ( bateau si stelisti si rapidisti ) .

ganjaboy15.04.2008 11:41

un prieten de-al meu face parte dintr-o brigada rapidista,de multi ani,ieri pe la ora 10 a venit la mine la munca si primul lucru, care mi l-a spus a fost ca se organizeaza o interventie la Crangasi,dar nu e nimic sigur,uite ca a fost.Deci 100% au fost rapidisti.

axl15.04.2008 11:48
un prieten de-al meu face parte dintr-o brigada rapidista,de multi ani,ieri pe la ora 10 a venit la mine la munca si primul lucru, care mi l-a spus a fost ca se organizeaza o interventie la Crangasi,dar nu e nimic sigur,uite ca a fost.Deci 100% au fost rapidisti.

Eu unul te cred. La fel si cretanul cel mincinos.

P.S.

ganjaboy

Postari: 1

Inregistrat pe: Astazi, 02:31 PM

andyro15.04.2008 11:51

Nu mai bateti campii, au fost 100% dinamovisti (veniti cu galeria U-ului).

1uLy4Nn15.04.2008 12:04

rusine, rusine, rusine. si eu sunt de parere ca au fost ciorioii. inaripate jegoase

Tupac Amaru15.04.2008 12:05

Cred ca sunteti de acord ca nu conteaza ce au fost (stelisti, dinamovisti, rapidisti).

Important este ca parazitii din MAI sa ii identifice si sa ii dea pe mana justitiei.

Ca si pe cei care au aruncat cu obiecte in teren la meciul Rapid - Steaua.

Stop violentei si in afara stadioanelor, politicieni nemernici!

1on15.04.2008 12:05

Vãde ceã vã tot luați de vatman cã de ce a deschis ușile. Pãi oricum atacatorii au blocat linia și tramvaiul nu mai putea înainta. ªi, de vreme ce reușiserã sã-l opreascã, nu cred cã spurcații se intimidau de niște simple uși închise și, mã gândesc, ar fi spart geamurile și oricum ar fi dat nãvalã între oameni.

Razvypitesti15.04.2008 14:05
Vãde ceã vã tot luați de vatman cã de ce a deschis ușile. Pãi oricum atacatorii au blocat linia și tramvaiul nu mai putea înainta. ªi, de vreme ce reușiserã sã-l opreascã, nu cred cã spurcații se intimidau de niște simple uși închise și, mã gândesc, ar fi spart geamurile și oricum ar fi dat nãvalã între oameni.

Eu treceam peste ei, fãceam chisãlițã 2,3 restul fugeau la mama lor acasã.

Katau15.04.2008 14:14

Am fost acolo … si nici noi … nici cainii nu or reusit sa bata pe nime … am fost atacati cu pietre de membrii sud steOAIA … dar bataia a fost evitata de interventia rapida a jandarmilor …

ps. **** pRESA

Comment by Jerry — April 15, 2008 @ 4:00 pm

asta zice un suporter "U"

MoWeed15.04.2008 16:03

Iata povestea:

"Suporterii Stelei se intorceau de la meci cu tramvaiul 41, care era pe trei sferturi plin. Cam jumatate din tramvai era ocupat de fanii Stelei, 40-50 de oameni. In jurul orei 11 jumatate, tramvaiul a ajuns la Statia de Metrou Crangasi, iar pe refugiu erau prezenti aproximativ 20 de suporteri rapidisti", ne-a declarat suportera Stelei.

"Stelistii au inceput sa strige catre fanii Rapidului, inainte ca usile sa se deschida, prin geamuri, 'M*** Rapid, Am avut si vom avea mereu boala pe milogi'. In scurt timp s-au deschis usile in statie, rapidistii intaratati de scandari au tras cativa stelisti afara, cu forta. Alti stelisti au sarit imediar sa isi apere prietenii sau colegii".

"Desi erau mai putini, rapidistii au invins, aveau si bate, lanturi sau alte obiecte contondente. Dupa cinci minute de impartit pumni si altele stelistii au fugit spre metrou. Au cazut victime in bataie si oameni in varsta sau copiii care coborau in Statia Crangasi".

"Rapidistii au inceput sa fuga dupa stelisti spre metrou, iar tramvaiul a apucat sa inchida usile. Salvarea a venit destul de repede si a luat doi sau trei suporteri raniti, iar Politia a venit la 10 minute", ne-a mai spus suportera Stelei.

Onlinesport

Pana la urma cati erau 20 sau 100???

Raulredblue15.04.2008 16:34

degeaba ne ofticam noi pe aici pe forum pentru ce au facut cacatii aia...tot nu putem face nimik sa oprim...si iauzi aseara...100 de rapidisti au batut ce au prins...acuma...cica stelistii au inceput...orice s`ar intampla..noi suntem vinovati..e clar cat e de mare ura ...pisamas pe mortzii vostri baaa....corsicane...sa ma [...] lu mata , tato si restu familiei tale de colorati imputiti...

Editat de moderatori! Fara avertisment.

«123»