FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - U Cluj 4 - 0

«12345»
CaTaLiNsm StElIsTu14.04.2008 23:32
Nimeni nu s-a nascut antrenor mare, ci doar a devenit...

Decord cu tine,insa nu putem accepta ca Steaua sa fie"cobaiul" tuturor celor cu dorinta de afirmare in ale antrenoratului...N-a reusit Oli,Hagi si Pedrazini sa se"afirme"...acum sa vedem daca iese pasenta cu Lacatus,nu.....Steaua are nevoie de un antrenor dupa pretentiile Stelei si de un mijloc consolidat...noi romanii mereu facem treaba cu jumate de masura.....aveam aparare...ne-am luat atac....mijlocul,sa mai astepte...am schimbat antrenori pentru ca am crezut ca da'de-da'de descoperim vreo"comoara".Si pentru toate astea exista un singur"vinovat"...Jiji....da,dar asta nu inseamna ca noi tre sa ne multumim cu"osul"aruncat de el.Eu vreau mai mult si asta chiar daca ar insemna ca cel pe care il iubesc pentru tot ce a facut pentru Steaua tre sa plece pentru ca nu este capabil.Daca dovedeste ca merita...jos palaria,continuam drumul;dar nu asa ca am obtinut calificarea in CL si de-astea...ci pe rezultate si pe jocul prestat.Vreau sa vad o Stea asa cum am vazut acuma seara in "toate" meciurile,nu o data sau de doua ori intr-un sezon.Constantza confirma valoarea.......si avem nevoie de ea.

aditud14.04.2008 23:41

Sa mor azi, nu alta! Sopcast-ul n-a mers nicio secunda; canalul n-a fost "available" pe toata durata meciului. Pe site-ul gsp-ului bineinteles c-au intrat aproape 3000 de utilizatori (doar juca Steaua, nu?!) si, practic, nu s-a vazut nimic. Nu mai pot de ciuda! Si in ultimul timp sopcast-ul e tot mai de neincredere... A vazut cineva meciul online azi? Daca da, unde? Ce variante mai sunt, in afara celor de mai sus? Merci anticipat!

HAI Steaua!!!

Joga Bonito15.04.2008 00:02
Decord cu tine,insa nu putem accepta ca Steaua sa fie"cobaiul" tuturor celor cu dorinta de afirmare in ale antrenoratului...N-a reusit Oli,Hagi si Pedrazini sa se"afirme"...acum sa vedem daca iese pasenta cu Lacatus,nu.....Steaua are nevoie de un antrenor dupa pretentiile Stelei si de un mijloc consolidat...noi romanii mereu facem treaba cu jumate de masura.....aveam aparare...ne-am luat atac....mijlocul,sa mai astepte...am schimbat antrenori pentru ca am crezut ca da'de-da'de descoperim vreo"comoara".Si pentru toate astea exista un singur"vinovat"...Jiji....da,dar asta nu inseamna ca noi tre sa ne multumim cu"osul"aruncat de el.Eu vreau mai mult si asta chiar daca ar insemna ca cel pe care il iubesc pentru tot ce a facut pentru Steaua tre sa plece pentru ca nu este capabil.Daca dovedeste ca merita...jos palaria,continuam drumul;dar nu asa ca am obtinut calificarea in CL si de-astea...ci pe rezultate si pe jocul prestat.Vreau sa vad o Stea asa cum am vazut acuma seara in "toate" meciurile,nu o data sau de doua ori intr-un sezon.Constantza confirma valoarea.......si avem nevoie de ea.

Iti respect parerea! Ai dreptate in ce zici... Dar constanta se obtine in timp, cu incredere si stabilitate. E greu sa ceri rabdare la suporterul roman. El vrea tot timpul rezultate. E dificil sa incerci sa ii explici anumite lucruri de baza. Daca nu vede un scor de 4-0 meci de meci, spectacol total ii sare la gatul antrenorului si il desfiinteaza. Nu ma dau mare teoretician sau antrenor cu diplome si "impunator de tactici" , dar exista o suma de factori pe care trebuie sa ii luam in considerare. Doar daca cercetam ii vom descoperi.

Asa ca o constatare:

1. Zenga a luat echipa direct de pe plaja, cu 3 zile inainte sa inceapa campionatul, l-am privit cu neincredere. Dar usor a castigat respectul meu neconditionat. A avut performante?

2. Protasov, a venit de nicaieri, nu auzise nici naiba de el. MM avea o incredere oarba in el. A avut performante? A schimbat ceva?

3. Olaroiu, la o zi dupa ce mi-am facut contul asta a venit la Steaua. M-a durut plecarea lui Oleg. Pe Olaroiu l-am privit cu o oarecare relaxare, nush dc... Mi-a lasat impresia de un antrenor profesionist. Dar relatia cu Becali l-a coborat in ochii suporterilor. A avut performante? R: Si inca ce...

4. Hagi, no comment... Desi altii il desfiintau in repetate randuri l-am sustinut si l-am aparat cat am putut cu putinta. Am sugerat sa ii se acorde 3 luni, sa vada ce poate si apoi sa plece... Trist, dar din cauza lui nu suntem acum la 10-15 puncte in fata CFR-ului. Alte cauze ar fi participarea in C.L. si ciobanul iresponsabil. Va las pe voi sa decideti proportia.

5. Lacatus! A venit intr-un suflet la Steaua. Intr-un moment greu. Cand altii nici nu vroiau sa auda de Steaua. A venit pentru noi mah! Si daca eram pe 7 acum, tot l-as fi adulat si sustinut. Din pacate pentru contestatari, a luat echipa din mediocritate si a dus-o sus.

A respectat celebra lozinca:

Mereu Superiori!

@aditud - tvu player... incearca cu asta.

hypno15.04.2008 01:04
Sa mor azi, nu alta! Sopcast-ul n-a mers nicio secunda; canalul n-a fost "available" pe toata durata meciului. Pe site-ul gsp-ului bineinteles c-au intrat aproape 3000 de utilizatori (doar juca Steaua, nu?!) si, practic, nu s-a vazut nimic. Nu mai pot de ciuda! Si in ultimul timp sopcast-ul e tot mai de neincredere... A vazut cineva meciul online azi? Daca da, unde? Ce variante mai sunt, in afara celor de mai sus? Merci anticipat!

HAI Steaua!!!

l-am vazut eu online, super calitate ... pe canalul echipei de fotbal UTA ... cand va avea si Steaua o televiziune care sa transmita online ??? avem pretentii de CL monșer :)

Forza Steaua !!!

IAMLEGEND15.04.2008 07:06

Forza Steaua si nimeni altcineva!!!:)))

il_scorpio15.04.2008 07:31

In sfarsit victoria care o asteptam la mare diferenta care sper ca ne va da un moral bun pentru urmatoarele meciuri foarte grele. Echipa a jucat foarte bine poate cu exceptia lui Ghionea care a fost de multe ori depasit si a reusit sa revina prin mult noroc cateodata.

De asemenea Banel Nicolita strica jocul Stelei intr-un mod incredibil. Sunt satul de el nu stie sa faca absolut nimic, mai e si batut in cap faulteaza ca bezmeticul. Dayro Moreno pe de alta parte mare jucator nu ca a dat gol, dar am vazut niste preluari la el cum nici n-a visat Banel toata viata lui. Cred ca echipa pentru urmatorul meci ar trebui sa fie:

----------------------------Zapata---------------------------------

Golanski----------Goian------------Radoi-------------------Nesu

-----------------Ovidiu Petre-----------Plesan--------------------

Neaga-------------------Dayro Moreno-------------------Mendoza

---------------------------Pepe Moreno-----------------------------

Lui Dica ii trebuie o pauza de limpezire a mintii. Una asa de vreo 5 etape:)).

greenyes15.04.2008 08:10
Doamneeee Steaua face show si in GSP si Prosport vad numa poza lu Jiji, declaratiile lu Jiji, banii lu Jiji :wall:

Exact!!! Ce sa le ceri!!! Speram sa vina Vochin cu o analiza ceva ca in rest.....is praf baietii.....oare astia au copii acasa???

Deliric115.04.2008 08:26

In sfarsit un meci care am aratat VALOARE !

Cel mai mult ma bucurat golu `lu ` golanski ...si modu` cum intra de fiecare data pe teren Baciu care desi sta pe bara cate o jumate de campionat intra de fiecare data bine in teren cand este nevoie de el ,daca tot sunt la capitolul laude mia placut mult Chionea care a fost un zid acolo desi avea probleme cu viteza in fata atacantilor lu "U" sa plasat mereu bine .

Nu pot sa nu remarc programu extrem de greu care il are Steaua pana la final , sper sa iesim cu bine !

Forza Steaua !

JDERUL15.04.2008 09:15

Fericire si nervi! Aceste doua sentimente m-au impiedicat sa dorm toata noaptea. Fericire pantru ca baietii ne-au oferit un meci cu un final in delir,iar spectatorii la randul lor au fost si de aceasta data la inaltime. Profit de aceasta ocazie pentru a felicita pe toti cei care s-au aflat in tribune si au contribuit la acest spectacol minunat care poate fii vizionat in Romania dor pe Ghencea!

Nervi din cauza guristilor care au inceput cu prezentarea numarului de spectatori,vreo 5 000 dupa numaratoarea lor desi se vedea clar ca sunt aproape dublu decat anuntasera ei.Au continuat ,,flecareala"pe care ei o numesc comentariu cand toate faulturile STELISTILOR erau ,,de cel putin galben"iar ale clujenilor duioase mangaieri,off-side-uri imaginare,etc.M-am decis sa opresc sonorul.Neinspirat,la golul 4,l-am deschis si,....stupoare: D.Moreno era in off-side dupa opinia lor.M-a calmat nevasta-mea spunandu-mi:,,lasa-i mai si pe ei,ce parca nu stii ca sunt incorigibili? Inca 1-2 meciuri ca acesta si apoi nu vor mai avea curajul"

Am vrut sa aflu si eu ceva comentarii pe cele doua canale care zic ele ar fii destinate sportului. Mare greseala pentru ca pe unul din ele,moraru si inca doi invitati faceau socoteala cam cati bani ,,l-au costat pe jjjjj victoriile de pana acum" si se tot intrebau de ce calugarii de la ,,Athos" primesc mila lui? Unul chioar a pus problema daca respectivii ii dau vreo chitanta ceva? Se intrebau de asemeni cam cum i-ar sta unui calugar slabit de post si rugaciuni la vbolanul vreunui jeep dinat de jjjj. Despre meciul care tocmai se incheiase nimic. Injur de mama focului si schimb canalul.Aici ce sa vezi? Scuipiciul de la fanatick si carti-a-nu intr-o discutie amicala cu jjjj,il intrebau pe acesta cat de mari sunt pulurile de la cutia de table a lui netoiu? Inchid si,enervat la culme,fac scurta la limba de atatea injuraturi si imi amortesc degetele tot trimitand sms la numerele de pe ecran.m-a costat ceva,dar merita! Nu cred ca a fost difuzat vreunul in direct pentru ca inca nu s-a inventat bulinuta rosie care sa interzica mamelor de ,,frustrati si degenerati"sa acceada in fata televizorului.

Acum voi fii eu obosit,dar sunt fericit: Steaua dovedeste de la meci la meci ca este o echipa mare in devenire.

Pentru Steaua niciun sacrificiu nu este prea mare!

Europa, venim!

predatorpulse715.04.2008 10:01

Desi Steaua a avut probleme mari de tot la mijloc dupa iesirea lui plesan, echipa a aratat fotbal ieri spre disperarea anti-stelistilor din aceasta tara.

Vorba Jderului, dupa meci cred ca am vazut 3 secvente cu Lacatus si vreo 2 declaratii ale jucatorilor,in rest 90% din timp Beeeeecaliiiiiii,care si-a dat din nou drumul la gura scotand tot felul de ineptii,cum ca CFR da milioane sa ne incurce si bla bla, de parca asta ne intereseaza pe noi. Pe noi ne intereseaza sa castige Steaua ciobane nu sa te dai tu mare ca nimeni nu poate sa te incurce si ca tu esti cel mai cocos. Vad ca nu l-a tinut decat vreo 2 saptamani "starea de pace" pe Jiji, acum incepe din nou cu imbecilitatile lui.

Nu vreau sa par oripilat de mass-media sportiva, pentru ca nu mai ma mira nimic, dar pe sport.ro erau 2 jeguri umane pe care,alaturi de stiucan, le-as lua la bataie daca i-as vedea pe strada. Sunt un om pasnic de felul meu dar aceste scursuri n-au spus o vorba buna legata de meciul nostru de ieri,au bagat placa cum ca acest campionat e murdar(de parca noi nu stim asta) si au legat-o de Becali si de performanta Stelei de a castiga 9 meciuri la rand. M-a enervat la culme mai ales mironica care incerca sa Para ironic legand performanta Stelei din anii 80 de a fi neinvinsa timp de 104 meciuri cu cea de anul asta cand noi legam 9 victorii la rand.

Mai jegule,dinamu anul trecut avea 13-14 victorii daca nu ma insel,atunci nu zicea nimeni nimic, eu te inteleg ca esti un frustrat care se crede superior pentru ca comentezi meciuri din CL, dar aici suntem in Liga 1 cu mizeriile ei cu tot. El si un alt mare deontolog in viata, decebal radulescu, au pus toate jocurile din culise din liga1 in spatele Stelei, prin suspectul de serviciu Becali,dar nu am auzit nimic de Poli Timisoara,care a castigat meciuri cu Steaua si dinamu cu arbitrii, Cluj care a castigat vreo 10 meciuri in tur cu arbitrii + 2 meciuri in retur prin non-combatul adversarilor(meciurile cu Rapid si dinamu) sau de Rapid care n-a stiut sa organizeze meciul cu noi din tigania lor sau de meciul pe care l-au dat clujului.

In schimb am auzit de puluri de table, de cum s-a taiat Jiji la mana, despre cum stie Jiji ca CFR ne motiveaza adversarele(si ce?), despre "nebarbatia" jucatorilor stelisti care au plecat la cabine si alte tampenii d-astea. Astea dupa un meci foarte frumos al celor 2 echipe care s-a terminat 4-0 pentru Steaua. Apropo deontologilor din presa,cei ce ne acuzati ca tot dam gol din faze fixe, ieri am dat 4 goluri din actiune, nu v-ati bagat inca unghia in gat?

Rog pe aceasta cale pe cei responsabili cu securitatea la stadion sa-l inchida pe Becali in debara dupa fiecare meci si sa-i ia si mobilul, sa vedeti atunci plictiseala pe la "emisiunile sportive".

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

alexmk1715.04.2008 10:16

Am o rugaminte pentru comunitatea FCSTEAUA si STEAUAFC:

Cer tuturor suporterilor stelisti sa faca o rugaminte clubului de Fotbal Steaua Bucuresti!

Noi, suporterii, cerem introducerea unui memoriu impotriva conducatorului CFR Cluj 1907, Iuliu Muresan, in vederea demonstrarii acuzelor de blat aduse de acesta dupa meciul de la Reghin, Gloria Bistrita-Steaua, asupra echipei noastre! In caz contrar si in cazul nedemonstrarii afirmatiilor, cerem respectarea regulamentelor si penalizarea cu 3 puncte a celor de la CFR Cluj! DA, asa vrem sa castigam campionatul, atata timp cat suntem acuzati pe nedrept si fara probe! Cat despre faptul ca o echipa de sub pod din Bucuresti, s-a dat la o parte intr-un meci recent, noi avem probe declaratiile unor jucatori, oficiali si suporteri ai acestei echipe care au declarat cine isi doresc sa ia titlul si au aratat acest lucru pe teren!

Va rog, stelistilor, sa demonstram ca avem putere!

Voi posta acest mesaj de mai multe ori pentru a putea fi auzit de ceilalti!

Nascut stelist deci mereu campion!

:steagcruce:fular-campionii

84ava15.04.2008 10:26

Golanski--super jucator,eram sigur ca va exploda, o sa il vedem in curand si pe Emeghara facand acelasi lucru.Per ansamblu avem o echipa puternica si ma bucur foarte mult pentru Laca si pentru faptul ca isi permite sa ruleze oarecum toti jucatorii.

Mai avem meciuri grele pana la final dar vom iesi iesi cu bine pentru ca niciodata locul 2 nu e si nu va fi pentru noi.

S.B!

yo_marius15.04.2008 10:38
Am o rugaminte pentru comunitatea FCSTEAUA si STEAUAFC:

Cer tuturor suporterilor stelisti sa faca o rugaminte clubului de Fotbal Steaua Bucuresti!

Noi, suporterii, cerem introducerea unui memoriu impotriva conducatorului CFR Cluj 1907, Iuliu Muresan, in vederea demonstrarii acuzelor de blat aduse de acesta dupa meciul de la Reghin, Gloria Bistrita-Steaua, asupra echipei noastre! In caz contrar si in cazul nedemonstrarii afirmatiilor, cerem respectarea regulamentelor si penalizarea cu 3 puncte a celor de la CFR Cluj! DA, asa vrem sa castigam campionatul, atata timp cat suntem acuzati pe nedrept si fara probe! Cat despre faptul ca o echipa de sub pod din Bucuresti, s-a dat la o parte intr-un meci recent, noi avem probe declaratiile unor jucatori, oficiali si suporteri ai acestei echipe care au declarat cine isi doresc sa ia titlul si au aratat acest lucru pe teren!

Va rog, stelistilor, sa demonstram ca avem putere!

Voi posta acest mesaj de mai multe ori pentru a putea fi auzit de ceilalti!

Nascut stelist deci mereu campion!

:steagcruce:fular-campionii

"Noi suporterii stelisti..."

Eu, suporterul stelist te rog pe tine sa nu te mai intereseze Muresan de la CFR. Eu, suporterul stelist te rog sa nu te mai intereseze "declaratiile" si meciurile adversarelor. Eu, suporterul stelist te rog sa fii "Intotdeauna Superior" nu "singur impotriva tuturor".

Legat de meci(cat am vazut din el), nu avem mijloc, si asta s-a vazut dupa iesirea lui Plesan. Partea buna este ca avem deja continuitate in rezultate dar, mai ales, in joc.

CELINEE15.04.2008 11:27

Frumos meci.spectacol cu adevarat.si o adevarata demonstratie adversarelor noastre ca Steaua ESTE SI VA FI INTOTDEAUNA SUPERIOARA.

fular-campionii FORZA Steaua!!! fular-campionii

Stelista pana la moarte!!!!

Marian Ultras Stelist15.04.2008 11:44

Zapata Golgheterul acestui meci Bravo Zapata Bravo Steaua

1uLy4Nn15.04.2008 11:56

Frumos meci, victorie la scor si un portar in mare forma. Bravo Zapata, bravo Steaua..daca o tinem in ritmul asta nu avem cum sa pierdem titlul 24..succes baieti si felicitari pentru aceasta victorie :steagcruce:

crossman15.04.2008 13:10

o SINgura inTREBARE DACA LUAM CAMPIONATU ADICA BINEINTELES IL LUAM MERGEM CU TOTI DINOU IN PIATA UNIVERSITATII?

:steagcruce::steagcruce:forzateauafular-campionii

FortuneTeller15.04.2008 13:42

Frumoase golurile, rezultat excelent, dar prea mult entuziasm pentru o partida cu o echipa retrogradabila. Vom vedea in urmatoarele 4 partide daca Steaua a reusit cu adevarat sa redevina Steaua. Nu ma indoiesc ca razboiul va fi dur in aceste partide, dar daca vom castiga aceste partide atunci nimeni nu ar putea contesta titlul de campioni. Sunt sigur ca Timisoara si Craiova vor juca la rupere, si sper sa nu pierdem jucatori, plus ca presa va "canta" la fiecare meci partiturile stiute: blat, arbitrii pro-Steaua, conflicte in vestiar, etc. Aceste 4 partide pot defini acest sezon si pot fi suportul moral pentru sezonul european viitor. In acest moment mai sunt sigur si de alte cateva lucruri: Steaua are cei mai minunati suporteri, CFR nu merita titlul, Steaua in continuare nu are mijloc ci doar jucatori peste media campionatului, Urziceniul merita probabil cel mai mult respect, Becali va continua sa fie Becali. Succes la Galati, Hai Steaua!

crisy_stelista15.04.2008 14:06

Forza Steaua

si pentru rapid:

cra cra cra aplaudati campioana fular-campionii

crossman15.04.2008 14:19

Nu pot sa cred ce s-a intimplat. Au fost scene de o brutalitate iesita din comun. Aproximativ 20 de suporteri s-au asezat pe sina tramvaiului pentru ca acesta sa nu mai poata trece. Incredibil, vatmanul a fost atit de inconstient si le-a deschis si usile pentru a ajunge la noi!

O suta de suporteri ai Rapidului, cu bite si lanturi au urcat in tramvai si au lovit pe toata lumea. Dati in toti!', a fost mesajul unuia dintre liderii lor. Au batut femei in virsta, copii, suporteri si oameni nevinovati.

Eu am scapat ieftin, mi-am luat doar vreo doua bite pe corp si am reusit sa il protejez cit de cit pe jucatorul de la Zimbru pe care eu il invitasem sa vada partida, pentru a-si face o idee despre fotbalul romanesc. Venise si pentru a semna un contract cu Petrolul. Am fugit amindoi prin noroaie si balti pentru a ne salva.

Era incredibil sa vezi niste huligani care aleargau, cu bite si lanturi in mina, fete de 20 de ani, sau batrine care erau luate la palme de aceste animale. Fortele de ordine nu stiu pe unde erau. Nu ne-a aparat nimeni de aceste animale", a spus crainicul Stelei, Florin Ghencea, conform Gazetei Sporturilor si Fanatik.

ASTIA trebuie OMORATI ULTRASII DRAQ SE IAU DE OAMENI BATRANI LA MECIU CU CFR SAU Unirea CAND ERA TRAMVAIU PLIN NICI UNU PACAT CA ASEARA NU AU FOST CEI DIN PELUZE CA NUMAI IESEAU ACEI 20 DE ULTRASI DIN TRAMVAI :cursing:

diamond_man15.04.2008 14:24

20/mai nou 100… de "suporteri" rapidisti au devastat un tramvai intreg si au batut femei, batrani, copii si stelisti.

Acum 15 ani eram si eu un ultras. Am mers in multe "deplasari", nu lipseam la nici un meci al Stelei. Nicio deplasare nu era ca cea din Giulesti. Mergeam pe jos de la Ghencea la Giulesti, iar,de multe ori, de la geamurile Crangasului zburau ghivece,chei si alte obiecte. Tot fanii rapidisti au injunghiat,acum cativa ani, un pusti stelist. Vor avea mult de injunghiat,in timpurile noastre,pana or ajunge sa strapunga 57% dintre elevii de liceu…Meciul incheiat in minutul 73 mi-a amintit de vremea in care eram ultras si treceam prin Crangasi. In anii trecuti, cand plateam onlinesport ca sa vad meciurile Steaua-Rapid,Rapid-Steaua din UEFA, am vazut o sticla ascunsa de un jucator advers…Banel Nicolita. Am vazut un meci,in Giulesti, in care s-au aruncat mai multe obiecte decat gasesti la Metro. Acum 12 ani am vazut un baiat,in fata mea, lovit de o piatra cubica aruncata de pe Grant. Baiatul a intrat in coma. Mi-au tremurat picioarele doua luni.

Acum…suporterii rapidisti au gasit tinta unei uri, cheia insucceselor lor personale, in Steaua. Steaua a rezultat din regimul comunist,iar cei 57% dintre liceeni sunt nascuti din parinti care au tavalit regimul comunist. Istoria Stelei nu e hada,ci conforma vremurilor. Ca si in cazul Casei Poporului. Un edificiu monstruos, dar care ne face sa ne laudam cu el. Precum piramidele. Precum Calea Ferata construita de chinezi.

Meciul cu CFR nu a fost blat,ci a fost tot o forma de lovire cu bate in propria lor constiinta. O echipa care nu face decat sa isi sustina propria istorie. Una de supunere. Una de "uitat la performantele altora". Prin actele de violenta repetate, Rapid s-a trimis intr-un surghiun indrumat catre drumuri prin desert, de un patron arab. Ii vor trebui multi ani sa termine surghiunul…sau poate ii vor trebui 2-3 stelisti care sa ii conduca spre performanta,si 2-3 lideri de galerie platiti, profesionisti, care sa vanda bilete numai daca respectivul doritor de bilet…a citit 15 carti.

QED ........ Citat mysport

Miaus15.04.2008 14:30
"Noi suporterii stelisti..."

Eu, suporterul stelist te rog pe tine sa nu te mai intereseze Muresan de la CFR. Eu, suporterul stelist te rog sa nu te mai intereseze "declaratiile" si meciurile adversarelor. Eu, suporterul stelist te rog sa fii "Intotdeauna Superior" nu "singur impotriva tuturor".

Legat de meci(cat am vazut din el), nu avem mijloc, si asta s-a vazut dupa iesirea lui Plesan. Partea buna este ca avem deja continuitate in rezultate dar, mai ales, in joc.

Asta cu lipsa mijlocului e poveste veche.De-aia ne-au si calarit aia la un moment dat.Pentru ca noi nu recuperam baloane.

Cu U Cluj ne-a mers ca Bad si Silvasan nu sunt cine stie ce atacanti, dar daca joci deschis si pe contre cu o echipa cu niste atacanti care ti-o baga in poarta de 9/10 atunci apar problemele.

Noroc ca in Romania se joaca cu autobaza, cu cei 7-8 jucatori defensivi si aia 2-3 acolo la malai la ce-o iesi.

ANTIgigi15.04.2008 14:53
Dupa ce ploaia mi-a ajuns pana la piele si am ajuns acasa cu o bucurie enorma ca suntem pe primul loc si Steaua a jucat bine spre foarte bine,citesc pe site cum ca unii dintre noi inca il mai contesta pe principalul echipei noastre,pe Marius Lacatus.Mai oamenilor parerea mea e ca va-ti ratat cariera iar Ferrguson,Mouhrinio s.a.md. sunt invidiosi pe voi.Daca nici acum cand suntem lideri nesperat de repede(am RECUPERAT 11 PCT.) Laca nu este antrenor,atunci probabil ca eu nu inteleg fenomenul,dar va dau cateva argumente pro Marius Lacatus:1)A facut o echipa unita;2)este ascultat in vestiar;3)face 11-le cel mai bun;3)a recuperat 11 pct.;4)ESTE CEL MAI PROLIFIC JUCATOR Stelei all times.Acum vreau sa va intreb pe cei care credeti ca Laca nu este antrenor,daca ia campionatul este antrenor pentru. Steaua?P.S: am strans din dinti sa nu va injur si m-am chinuit sa nu va bestelesc,sunteti ca trica intreba cine e Steaua. fular-campionii fular-campionii fular-campionii

Lacatus....tu esti ?!....sau poate Lovin ! ai dreptate...nu sunt stelist.

Vitalik_Stelistu15.04.2008 15:27
Nu pot sa cred ce s-a intimplat. Au fost scene de o brutalitate iesita din comun. Aproximativ 20 de suporteri s-au asezat pe sina tramvaiului pentru ca acesta sa nu mai poata trece. Incredibil, vatmanul a fost atit de inconstient si le-a deschis si usile pentru a ajunge la noi!

O suta de suporteri ai Rapidului, cu bite si lanturi au urcat in tramvai si au lovit pe toata lumea. Dati in toti!', a fost mesajul unuia dintre liderii lor. Au batut femei in virsta, copii, suporteri si oameni nevinovati.

Eu am scapat ieftin, mi-am luat doar vreo doua bite pe corp si am reusit sa il protejez cit de cit pe jucatorul de la Zimbru pe care eu il invitasem sa vada partida, pentru a-si face o idee despre fotbalul romanesc. Venise si pentru a semna un contract cu Petrolul. Am fugit amindoi prin noroaie si balti pentru a ne salva.

Era incredibil sa vezi niste huligani care aleargau, cu bite si lanturi in mina, fete de 20 de ani, sau batrine care erau luate la palme de aceste animale. Fortele de ordine nu stiu pe unde erau. Nu ne-a aparat nimeni de aceste animale", a spus crainicul Stelei, Florin Ghencea, conform Gazetei Sporturilor si Fanatik.

ASTIA trebuie OMORATI ULTRASII DRAQ SE IAU DE OAMENI BATRANI LA MECIU CU CFR SAU Unirea CAND ERA TRAMVAIU PLIN NICI UNU PACAT CA ASEARA NU AU FOST CEI DIN PELUZE CA NUMAI IESEAU ACEI 20 DE ULTRASI DIN TRAMVAI :cursing:

Astia nu-s ultrashi... sunt animale...

ce jucator de la Zimbru? Sunt din Chisinau si sustin si Zimbru..

Ce parere are despre fotbalul Romanaesc :D

Gabyc15.04.2008 16:15

Ma scuzati de offtopic.dar a citit cineva articolul din fanatik?cel legat de meciul cu ciorile?cu motorina?

«12345»