Desi Steaua a avut probleme mari de tot la mijloc dupa iesirea lui plesan, echipa a aratat fotbal ieri spre disperarea anti-stelistilor din aceasta tara.
Vorba Jderului, dupa meci cred ca am vazut 3 secvente cu Lacatus si vreo 2 declaratii ale jucatorilor,in rest 90% din timp Beeeeecaliiiiiii,care si-a dat din nou drumul la gura scotand tot felul de ineptii,cum ca CFR da milioane sa ne incurce si bla bla, de parca asta ne intereseaza pe noi. Pe noi ne intereseaza sa castige Steaua ciobane nu sa te dai tu mare ca nimeni nu poate sa te incurce si ca tu esti cel mai cocos. Vad ca nu l-a tinut decat vreo 2 saptamani "starea de pace" pe Jiji, acum incepe din nou cu imbecilitatile lui.
Nu vreau sa par oripilat de mass-media sportiva, pentru ca nu mai ma mira nimic, dar pe sport.ro erau 2 jeguri umane pe care,alaturi de stiucan, le-as lua la bataie daca i-as vedea pe strada. Sunt un om pasnic de felul meu dar aceste scursuri n-au spus o vorba buna legata de meciul nostru de ieri,au bagat placa cum ca acest campionat e murdar(de parca noi nu stim asta) si au legat-o de Becali si de performanta Stelei de a castiga 9 meciuri la rand. M-a enervat la culme mai ales mironica care incerca sa Para ironic legand performanta Stelei din anii 80 de a fi neinvinsa timp de 104 meciuri cu cea de anul asta cand noi legam 9 victorii la rand.
Mai jegule,dinamu anul trecut avea 13-14 victorii daca nu ma insel,atunci nu zicea nimeni nimic, eu te inteleg ca esti un frustrat care se crede superior pentru ca comentezi meciuri din CL, dar aici suntem in Liga 1 cu mizeriile ei cu tot. El si un alt mare deontolog in viata, decebal radulescu, au pus toate jocurile din culise din liga1 in spatele Stelei, prin suspectul de serviciu Becali,dar nu am auzit nimic de Poli Timisoara,care a castigat meciuri cu Steaua si dinamu cu arbitrii, Cluj care a castigat vreo 10 meciuri in tur cu arbitrii + 2 meciuri in retur prin non-combatul adversarilor(meciurile cu Rapid si dinamu) sau de Rapid care n-a stiut sa organizeze meciul cu noi din tigania lor sau de meciul pe care l-au dat clujului.
In schimb am auzit de puluri de table, de cum s-a taiat Jiji la mana, despre cum stie Jiji ca CFR ne motiveaza adversarele(si ce?), despre "nebarbatia" jucatorilor stelisti care au plecat la cabine si alte tampenii d-astea. Astea dupa un meci foarte frumos al celor 2 echipe care s-a terminat 4-0 pentru Steaua. Apropo deontologilor din presa,cei ce ne acuzati ca tot dam gol din faze fixe, ieri am dat 4 goluri din actiune, nu v-ati bagat inca unghia in gat?
Rog pe aceasta cale pe cei responsabili cu securitatea la stadion sa-l inchida pe Becali in debara dupa fiecare meci si sa-i ia si mobilul, sa vedeti atunci plictiseala pe la "emisiunile sportive".
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.