FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - U Cluj 4 - 0

«12345»
dax4714.04.2008 20:13

Singura echipa profesionista de fotbal din Romania a mai dat o lectie de fotbal si spectacol asta seara, in templul fotbalului romanesc !

Goluri care mai de care mai frumoase, ratari spectaculoase si un joc combinativ incantator !

Steaua merge bine, joaca fotbal adevarat, face spectacol, incanta prin prestatiile sale ! :steagcruce:

Singura echipa care merita titlul de campioana !

Bravo Steaua ! Bravo stelistilor ! S-o tinem numai in victorii !

Assassin14.04.2008 20:16

A fost incredibil sa aud numele lui Gigel Coman si sa nu am inima stransa cat un purice ;)

greenyes14.04.2008 20:19
A fost incredibil sa aud numele lui Gigel Coman si sa nu am inima stransa cat un purice ;)

:))))) :steagcruce:

MAus - Steaua14.04.2008 20:19

Frumos meci ..Forza Steaua- ! Felicitari :x Steaua :x ! :steagcruce:

hellas_verona14.04.2008 20:20

Intradevar un meci frumos....goluri frumoase....

P.S :)) O sa zica iar cefraierii ca U Cluj nu a jucat la valoarea lor.....:))=))....mai ales jegul de trica....

ingerasul_elena14.04.2008 20:24

BRAVOOOOOOOOOOOO Steaua! SUPER MECI!NU AM MAI VAZUT DE FOARTE MULT TIMP UN MECI ATAT DE FRUMOS IN CARE SA STRIGAM GOL DE 4 ORI! fularultras INTOTDEAUNA Steaua fular-campionii

xDaJACKALx14.04.2008 20:24
Intradevar un meci frumos....goluri frumoase....

P.S :)) O sa zica iar cefraierii ca U Cluj nu a jucat la valoarea lor.....:))=))....mai ales jegul de trica....

A fost suspect cat de bine a centrat Banel la primu gol :dry: Plus ca ne-a avantajat arbitru ca a fost off side la pasa fundasului de la Cluj pentru Dayro la ultimu gol :laugh:

fularsteaua2fular-campionii

raul stelistu14.04.2008 20:26

Joc superb,goluri superbe,atmosfera frumoasa chiar daca ploaia a facut sa fie 'numai' 10000 de suporteri in tribune.Sper sa castigam titlul,nu ar fi corect ca mizeriile de chefere sa ia campionatul si sa mearga in Liga pe munca noastra.

Forza Steaua Forza Laca spre 24

corado4STEAUA14.04.2008 20:27

Foarte frumos meciul!! Asa trebuie sa arate Steaua Bucuresti cand joaca slab, ca sa fim realisti! Europa nu e U Cluj si nici Bistrita, Europa e Arsenal, Chelsea, Manchester, Barcelona, Liverpool, Raal Madrid chiar Fenerbahce si multi altii!! Dar am aratat ca se poate si cu mici schimbari in primul 11 am avea sanse reale sa invingem in Europa!! Schimbarile ar trebui facute la MIJLOC cele mai multe si alocuri pe APARARE!! NU ma faceti orb pentru ca stiu, ca au lipsit Radoi si Goian dar daca acestia vor fi accidentati DOAMNE FERESTE cand vom juca in CL, ce vom face, ne vom face de ras?? Trebuie sa avem rezerve care sa isi doreasca sa ramana la Steaua si care sa isi doreasca sa fie titulari( nu suntem prea departe de asta, dar mai trebuie muncit si pentru asta sunt fericit)! Daca eram mai multi pe stadion si daca jucatorii erau mai concentrati strigam GOOOOOOOOLLLLL de cel putin 5 ori, dar sunt fericit ca am urlat si de 4 ori, cert e ca se poate si mai mult, am dedus asta din ceea ce fac jucatorii si ceea ce ei ne-au aratat!! FORZA Steaua!! AS VREA CA LA MECIUL CU Poli Timisoara SI CEL CU GLORIA BUZAU SA FIM TOTI STELISTII PE STADION IAR TRIBUNELE SA VIBREZE CAND STRIGAM GOOOL DE CEL PUTIN 3 ORI!!!!!!!!!!!!!! VA ROG FRUMOS SA FECTI TOT POSIBILUL SA SE INTAMPLE ACEST LUCRU, RESPONSABILI SA NE FACA SA STRIGAM SUNT JUCATORII SI Laca DAR FARA HUIDUIELI CI NUMAI CANTECE SI STRIGATE DE LUPTA!!!!

hellas_verona14.04.2008 20:29
A fost suspect cat de bine a centrat Banel la primu gol :dry: Plus ca ne-a avantajat arbitru ca a fost off side la pasa fundasului de la Cluj pentru Dayro la ultimu gol :laugh:

exact....si m-ai gasesc ei altele....poate vor spune ca jucatorul clujului s-a lasat prea usor driblat de zapata :))=)

orice ar zice, noi sa fim sanatosi si sa sarbatorim TITLUL 24.....FORZA Steaua.... fular-campionii

SzabiStelistu14.04.2008 20:33

BRAVO BAIETI!!!BRAVO Laca!!!toata lumea a jucat bine!!!zapata incredibil :D:D:D Banel....centrare buna!!!si cum a zis si Ghionea,Steaua are resurse incredibile la sfarsitul campionatului...si iata ca asa este!!!ma bucur enorm de mult,ca Golanski a reusit sa marcheze!!FORZZA Steaua!!FORZZA Laca!!SPRE 24!!!:X:X:X:X:X:X:X

georgecristian14.04.2008 20:34

Frumos de tot, dar din pacate Becali moare daca nu se hraneste mediatic din succesul Stelei !Spune enormitati din ce in ce mai mari la TV si murdareste Steaua oribil! Vorbeste numai de bani si puterea lui, fara sa realizeze cat rau face Stelei dpdv imagine! In plus, presa abia asteapta astfel de momente si il provoaca perfid pe Becali sa spuna ce spune! Sunt scarbit ca presa nu mai comenteaza sportul ci show-ul grobian al unora precum Becali, Muresan, Copos, Borcea , etc. ce-a spus, ce-a zis, cum a ras, cum plans, etc etc.

cryu14.04.2008 20:34

Super Steaua

Daruire si ambitie asta am vazut seara asta.Toata echipa joaca perfect, nus ce tot comenteazea uni de Ov Petre.In momentul de fata nu ca sunt stelist e cel mai bun inchizator din Romania.Mendoza super asta ne trebuia noua un jucator cu ultima pasa.Felictari Lacatus el are meritul.

FORZA Steaua

xDaJACKALx14.04.2008 20:37

Doamneeee Steaua face show si in GSP si Prosport vad numa poza lu Jiji, declaratiile lu Jiji, banii lu Jiji :wall:

ingerasul_elena14.04.2008 20:38

Foarte frumos meciul!! Asa trebuie sa arate Steaua Bucuresti cand joaca slab, ca sa fim realisti! Europa nu e U Cluj si nici Bistrita, Europa e Arsenal, Chelsea, Manchester, Barcelona, Liverpool, Raal Madrid chiar Fenerbahce si multi altii!! Dar am aratat ca se poate si cu mici schimbari in primul 11 am avea sanse reale sa invingem in Europa!! Schimbarile ar trebui facute la MIJLOC cele mai multe si alocuri pe APARARE!! NU ma faceti orb pentru ca stiu, ca au lipsit Radoi si Goian dar daca acestia vor fi accidentati DOAMNE FERESTE cand vom juca in CL, ce vom face, ne vom face de ras?? Trebuie sa avem rezerve care sa isi doreasca sa ramana la Steaua si care sa isi doreasca sa fie titulari( nu suntem prea departe de asta, dar mai trebuie muncit si pentru asta sunt fericit)! Daca eram mai multi pe stadion si daca jucatorii erau mai concentrati strigam GOOOOOOOOLLLLL de cel putin 5 ori, dar sunt fericit ca am urlat si de 4 ori, cert e ca se poate si mai mult, am dedus asta din ceea ce fac jucatorii si ceea ce ei ne-au aratat!! FORZA Steaua!! AS VREA CA LA MECIUL CU Poli Timisoara SI CEL CU GLORIA BUZAU SA FIM TOTI STELISTII PE STADION IAR TRIBUNELE SA VIBREZE CAND STRIGAM GOOOL DE CEL PUTIN 3 ORI!!!!!!!!!!!!!! VA ROG FRUMOS SA FECTI TOT POSIBILUL SA SE INTAMPLE ACEST LUCRU, RESPONSABILI SA NE FACA SA STRIGAM SUNT JUCATORII SI Laca DAR FARA HUIDUIELI CI NUMAI CANTECE SI STRIGATE DE LUPTA!!!!

AR FI FOARTE FRUMOS SA UMPLEM STADIONUL SI SA NE BUCURAM IMPREUNA CU ECHIPA!

STELISTI,HAIDETI CU TOTII LA ACESTE 2 MECIURI CARE VOR MAI FI PE Ghencea IN ACEST RETUR, SA LE DEMONSTRAM CELOR CARE FAC O COALITIE IMPOTRIVA Stelei CA SUNTEM CEI MAI BUNI!

BRAVO Steaua!

MANDRA CA SUNT STELISTA!

Ingerasule, nu-ti mai scrie comentariile cu Caps Lock. Scrie-le cu fontul normal asa cum scriu si ceilalti utilizatori.

Moderatorii

dr.adrian914.04.2008 20:39

inca nu suntem campioni!!!

ramaneti cu capul pe umeri si cu picioarele pe pamant!

avem un program infernal. nu ne permitem nici un pas gresit.

cu Otelul va fii un meci extrem de greu. sunt o echipa foarte puternica.

jocul cu Otelul va fii cel mai important si greu de pana acuma!!!!

AdrianUltras2514.04.2008 20:40

Stelista no.1

Au fost foarte multe momente de joc in care Steaua a fost dominata.

Asta nu se face!!!

Si daca ne uitam la statistica vom vedea ca u a avut mai multe cornere.

Alt lucru care nu se face pe Ghencea!

goga si bad, atacanti de viteza si tehnici, au pus destul de multe probleme apararii noastre.

Experienta celor 2 fundasi centrali si mai ales Zapata au facut insa diferenta!

Golul lui Golanski le-a turnat plumb in ghete clujenilor.

Daca nu dadea Golo gol nu stiu daca mai era asa de usor!

prikintel14.04.2008 20:40

a meritat statu` in ploaie... Multumim Steaua Bucuresti!

Steauaforever3314.04.2008 20:41
Doamneeee Steaua face show si in GSP si Prosport vad numa poza lu Jiji, declaratiile lu Jiji, ......:wall:

Din pacate presa sportiva din RO nu prea e profesionista..... dintr-o declaratie fac 10 titluri (a se citi click-uri) si gata "publicatia cu cel mai mare numar de utilizatori...", etc, etc.

Jalnic

The Flyer14.04.2008 20:43

pe cuvint,e primul meci in care plec multumit de pe stadion,dupa cel cu meltenii,culmea,tot din Cluj!s-a meritat fiecare strop de ploaie din TEMPLU si a plouat ca intr-o seara de toamna!am avut o a doua repriza buna de tot!asta-seara nu vreau sa vorbesc despre nimeni din echipa,despre joc,Laca sau cioban!vreau,pur si simplu,sa ma bucur de un scor mare,chiar daca facut cu o echipa mica!

ps:rahatii aia din Cluj,vreo 50 de insi+restul de ciini au fost penibili rau!ce supoerteri de toata jena,sa vina sa scandeze numele spurcatilor pe Ghencea!vai-soarta-lor!muriti,bai,jartelelor!frustrarea n-are margini!

EmySyeaua14.04.2008 20:44

Crezi ca mai conta prea mult daca dicta off side la faza aia? Daca nu castiga cu 4-0 castiga cu 3-0.. oricum Dayro Moreno merita sa dea si el gol si imi pare rau ca nu a inscris si Habibou ar fi fost 5-0:P, dar asta e.. a fost introdus cam tarziu ca sa marcheze si el.

danimarcu14.04.2008 20:52
inca nu suntem campioni!!!

ramaneti cu capul pe umeri si cu picioarele pe pamant!

Important este ca jucatorii si antrenorii sa ramana cu picioarele pe pamant,nu noi suporterii!...

Spune-mi si mie,cu ce il influenteaza pe Dica,de exemplu,faptul ca eu sau tu suntem bucurosi?

Despre meci:ma bucur ca s-a terminat asa,le da baietilor moral.Totusi,nu putem sa spunem ca nu am avut nici o emotie.La 1-0 aveam o presimtire ca ne dau clujenii gol.Bine ca m-am inselat.Bravo Zapata,Baciu,Ghionea ,Marin,dar mai ales O.Petre care parca are picioarele lungi de 4 metri ,agata toate baloanele ca nimeni altul...

Multumesc si sud-americanilor,care au adus un plus mare in atacul nostru.Il vad pe Dayro Moreno un fotbalist de mare viitor.Bravo Dica,Neaga ,Golanski(ce gol superb) si celorlalti baieti care si-au vazut de treaba pana la fluierul final.

Ne asteapta,cum spunea si @dr.adrian9 un meci foarte greu la Galati.Sper sa ne intoarcem de acolo victoriosi!Forza Steaua! fularsteaua2

Virgil14.04.2008 20:55

Universitatea Cluj e o echipa prea subtire pentru forta Stelei. Asa cum am anticipat am castigat lejer. Pretul pus de CFR pe capul nostru (150.000 euro), e o insulta imensa. Probabil ca acesta e unul din motivele care i-au suparat pe ros-albastri si i-au determinat sa le aplice o corectie rusinoasa alb-negrilor.

Conducatorii CFR-ului sunt atat de speriati incat nu mai vad penibilul din sperantele lor. Cum sa crezi ca ne poate incurca penultima clasata?

Baietii nostri au deschis repede scorul si pana la pauza s-au cam culcat pe o ureche. Cei in dungi alb-negre au crezut ca Steaua poate fi invinsa si de la contraatacurile periculoase din prima repriza au trecut la atacuri in toata regula in repriza secunda. O decizie sinucigasa a antrenorului Meszaros, care privea neputincios pe banca golurile frumoase inscrise pe rand de Golo, Rica si Dayro.

Recitalul Stelei din finalul meciului vine sa confirme declaratia recenta a lui Ghionea care spunea ca Steaua are resusrse nebanuite.

Avem echipa, avem valoare si nu cred ca ne poate incurca Otelul sambata. Oricati bani ar pune Muresan pe capul Stelei. In schimb pe ei nu-i vad bine la Arad cu UTA care nu mai are ce pierde si poate juca la fel de bine cum a facut-o in Ghencea, unde numai caracterul si clasa jucatorilor nostri au facut sa nu plece acasa cu niciun punct.

Harald14.04.2008 20:56
Stelista no.1

Au fost foarte multe momente de joc in care Steaua a fost dominata.

Asta nu se face!!!

Si daca ne uitam la statistica vom vedea ca u a avut mai multe cornere.

Alt lucru care nu se face pe Ghencea!

goga si bad, atacanti de viteza si tehnici, au pus destul de multe probleme apararii noastre.

Experienta celor 2 fundasi centrali si mai ales Zapata au facut insa diferenta!

Golul lui Golanski le-a turnat plumb in ghete clujenilor.

Daca nu dadea Golo gol nu stiu daca mai era asa de usor!

corect, a fost vreo 70 de minute 1-0. ASta nu inseamna ca noi am jucat prost, ci chiar mi s-a parut ca U Cluj nu e o echipa rea.

Doctoras14.04.2008 20:56
«12345»