FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - U Cluj 4 - 0

«12345»
ciprian.boaca14.04.2008 21:02

Marius Lacatus inscrie printr-un sut imparabil! Mingea loveste partea interioarã a barei transversale, cade în spatele liniei portii si se înaltã din nou, oprindu-se în plasa transversalã: 1-0!

Asta dupa ce un pusti avea tupeul si taria de caracter de a-i spune lui Nea Imi: "lasa-ma sa bat si te fac cel mai mare antrenor"...

In anul de gratie 1986 , 7 Mai, parintii ( biologici sau spirituali) ai acestor sustinatori de **** ce se vand pe 3 lei(cu riscul de a nu participa intr-o cupa europeana) aruncau pe geam televizoarele.

Cum legea geneticii inca functioneaza, si televizoarele nu mai sunt un lux, ce m..tii vostrii mai aruncatzi pe geam acum zdrentelor? Vom imbraca tricoul cu numarul 24 si frustrarea o sa va duca in pragul nebuniei incat va ve-ti arunca pe geam "puradeii" sau bolnavii de la urgenta(cea mai mare parte a galeriei voastre ros-catzelist-securista)

Acum acel fost pusti, acel copil ce a zguduit bara de sus a unei porti din renumita Sevilla, si a ricat pumnii catre divinitate va fi facut la randul lui "un mare antrenor".

Si voi ce ve-ti face frustratilor? Va dau eu un sfat: Aruncatziva pe geam...lasa-ti in pace televizoarele, puradeii, nevestele( pirandele unde e cazul), sau saracii oameni internati la urgente(deveniti galerie cu japca)...aruncatzi-va voi pe geam...si scutiti-ne de efortul de a va umili pe unde va prindem: scoli, peluze sau "spitale de urgenta".

Inca sunteti la nivelul "17 Mentori" , "Fantasma-Langusta" sau "Elfii din LOTR"

Intotdeauna Superiori...Forza Steaua!!!

Korado14.04.2008 21:07

Ghencea = TemPlul Golurilor :steagcruce:fular-campionii:steagcruce:

Ic3MaN14.04.2008 21:09

Notre respect!!! tot asa si luam si titlul 24!!!bravo baietii si bravo "u"Cluj ca si-a jucat sansa si nu a stat la cutie,astfel participand la spectacolul de pe teren.BRAVO!!

ANTIgigi14.04.2008 21:10

@Doctoras

Nu confunda Jandarmeria cu Politia si nici jandarmii cu gaborii. Era treaba jandarmeria sa asigure paza la meci, nu a politistilor. Nu e totuna, deci nu exagera.

Virgil14.04.2008 21:12

Comparat cu acel 1-2 al caprelor negre din Giulesti in fata "studentilor" clujeni, acest 4-0 al nostru impotriva aceluiasi U, vine sa confirme superioritatea Stelei asupra intunecatului Rapid.

alexandra_superSTELISTA14.04.2008 21:14

Super!!!!!!!

Tineti-o tot asa! Suntem acolo unde meritam: pe locul I!

Bravo!

ANTIgigi14.04.2008 21:15
Meci superb!

9 din 9!

Cei care il contestau pe Lacatus dupa meciul de la Iasi au disparut ca prin farmec!

Ma tem de accidentari si suspendari, Plesan, Lovin, Radoi sunt acidentati... Ov Petre si Goe stau la primul galben luat...

Mai e de munca, sa nu ne credem campioni de pe acum! Ne asteapta 3 deplasari criminale! Sa luam Galatiul cu asalt!

Mandru ca sunt stelist!

Alaturi de Laca!

Eu unul nu il contest dar nu e potrivit pentru Steaua, ai ceva impotriva?! Ti se pare ca e gata campionatul sau ca avem 8-10 puncte avans sa spui ca suntem deja invingatori? Daca tu consideri ca Lacatus si-a demonstrat valoarea cu o echipa ca U Cluj (chiar daca e ultima clasata!!!) inseamna ca te grabesti si gresesti. La fel gandeai oare si dupa meciul de la Iasi sau cel cu Uta? E doar un meci....nu si campionatul.

Alin B.14.04.2008 21:18

[...................] Ce offside ati vazut voi la golul lui Dayro Moreno ? Mai uitati-va o data de unde vine mingea.

Editat de moderatori

Alex88pl14.04.2008 21:22

pentru cei care au fost pe stadion...am suportat cu totii ploaia dar a meritat.frumoasa victorie..goluri..multumim Steaua

Tudor_BOSS14.04.2008 21:25
Oricat de fericit as fi nu pot sa nu am si un gust amar vazand ca toti au loc in echipa mai putin Rada.Dupa tot ce a facut in tur chiar sa nu merite sa joace nica macar un minut ...... da-o naibii de treaba.

In rest un joc bun cu o echipa modesta,insa care a pus reale probleme pe-alocuri si pe-atat pe cat se putea.

Am revazut o stea vitezista cu joc la "firul ierbii",combinatii,triunghiuri,angajari,contraatacuri,devieri si driblinguri....pe scurt un meci in adevaratul sens al cuvantului.Felicitari baietilor!

Intotdeauna superiori!!!!!

p.s. Paskany si Muresan cred ca au spume la gura si un ditamai morcov in fund...halal echipa de"vedete"....Trica exemplul elocvent....o scarba de om care se crede mare fotbalist...hai sictir rebut de om...

Iti impartasesc si eu gustul . :beer2: Rada cred ca merita mai multe sanse,despre trica este un jeg cu fata de aprozarist,se intreba cine e Steaua.

danimarcu14.04.2008 21:28
Crezi ca mai conta prea mult daca dicta off side la faza aia?

Ce offside visati baieti?

Mingea a fost pasata de un jucator al Clujului,a lovit alt jucator clujean,dupa care a ajuns la Dayro.Cand mingea vine de la adversar nu e offside! :naughty:

vlad7514.04.2008 21:31

Felicitari Steaua! Un meci cu peripetii,pe care nu l-am prins de la inceput,trafic infernal.La casa de bilete,debandada .Evident unui amic de-al meu nu i s-a permis accesul in stadion,pentru ca omul avea in portofel multe fise de 1 euro.Du banii si cheile la masina,cumpara alt bilet care,surpriza,aparea ca deja folosit.Explicatii la casa in bataie de joc,casiera a intros spatele cu o mare usurinta! Dupa cateva rugaminti si umilinte in fata unei maimute de firma de paza,firma condusa de un amic si-un vecin de-al meu(dar te poti intelege cu urangutanii aia de la poarta?) i s-a permis accesul in stadion.Asta,exact la fluierul de final al primei reprize!Prima repriza ratata,golul lui Plesan l-am vazut la casa de bilete!

Pentru a scapa de ploaie mi-am luat bilet la tribuna1 (am fost cu 2 amici deci inca 2 bilete platite de mine,plus cel pe care l-am cumparat din nou pentru ca a iesit amicul din stadion) .Nu era o paguba mare suma de bani,merita sa vezi Steaua in zi de gratie. Dar in tribuna ,unii cu trompete,m-au exasperat.Era unul care sufla in 2 goarne!Ce tampit.Acel suporter si o parte de la tribuna 1 s-au carat la scorul de 2-0. Probabil ca au regretat ca au pierdut ultimele 2 goluri.Noi nu am regretat.

Si inca o faza petrecuta asta seara.Mi-am luat un i-pod la mine .Bag mana in buzunar dupa el,nimic!Ma intreaba un amic:"ce cauti?"Zic :"Un i-pod".El imi zice:"Pai l-ai lasat in masina ,in scrumiera!Zic ok.Cand am ajuns la masina ,ipodul lipsa.Am inceput sa-l caut de nebun,prin masina,pe sub masina,am crezut ca l-am scapat pe acolo.Nimic.L-am banuit pe amicul meu ca mi-a facut vreo gluma!Ma apucasare toti nervii.In final am sunat acasa pe nevasta-mea sa intreb daca l-a vazut.M-a linistit ,il uitasem acasa pe bar!( Este un i=pod scump si nici macar nu este al meu.)

Asa ca m-am bucurat de victoria Stelei linistit!!!

Hai Steaua!

Gabyc14.04.2008 21:37

Frumos meci.In aceasta seara am remarcat cateva lucruri.

1: Nicolita e in revenire

2: Dica face si faza defensiva(o noutate)

3: Neaga si Dayro lea prins bine perioada pe banca. La fel si Petre Marin, Ghionea si Baciu(pacat de rada)

4: Steaua adevarata a fost cea dupa 2-0

5: felicitari lui Golanski si Plesan pecum si Neaga (sper sa fie inceputul doar)

6: Muresan e la primul meci la care nu a declarat nimic.(doar au dat bani nu)

Una peste alta jocul Stelei devine un joc ucigator care pe contraatac nu iarta aproape nimic.

Daniellone14.04.2008 21:45

ce mult influenteaza rezultatul final parerile... sunt curios prin minutul 65, cand nu mai trecusem jumatatea terenului de macar 30 de minute, daca egalau (meritat) clujenii ce se intampla. am jucat prost pana am dat golul de 2-0 impotriva cursului jocului. mie mi se pare rusinos sa fim dominati atat de categoric in templu de echipa de pe ultimul loc. ca s-a terminat 4-0 nu scuza cu nimic jocul de pana la golul 2. chiar asa, sa stam cu inima in chiloti in Ghencea la un meci cu clujul?

Tudor_BOSS14.04.2008 21:46
Eu unul nu il contest dar nu e potrivit pentru Steaua, ai ceva impotriva?! Ti se pare ca e gata campionatul sau ca avem 8-10 puncte avans sa spui ca suntem deja invingatori? Daca tu consideri ca Lacatus si-a demonstrat valoarea cu o echipa ca U Cluj (chiar daca e ultima clasata!!!) inseamna ca te grabesti si gresesti. La fel gandeai oare si dupa meciul de la Iasi sau cel cu Uta? E doar un meci....nu si campionatul.

Dar cu CFR si-a demonstrat-o?cu Dinamo si-a demonstrat-o?ca a facut din Steaua un grup unit crezi ca e bine? ca e ascultat in vestiar ce zici?ca a recuperat 11 pct.si e pe primul loc?Vreau sa te intreb:1) daca Steaua ia campionatul crezi ca Laca e antrenor?si 2)Tu cu cine ti de fapt?

forever_STEAUA14.04.2008 21:54

Nota bene: 4 goluri din actiune in acelasi meci!

tazonne14.04.2008 21:54

@Daniellone hai ma ce naiba jucau relaxati inca din min 10 , oricum dc aia reuseau un gol in 5 min ii calaream si marcam dinou... superb meci felicitari intregii echipe si stelistilor care au indurat ploaia!

nush cine zicea de Laca faptul ca inca nu a demonstrat ca e un antrenor bun... sa fim seriosi ne-a preluat de pe locul 6-7 parca , ne-a adus pe primul loc cu 2 puncte inaintea chefereului... let's be real a revigorat echipa , nu ati vazut cum se duc jucatorii la el dupa goluri, il ia in brate , il pupa... e o admosfera super frumoasa la echipa... de Laca aveam noi nevoie !!!

D-abea astept sa strivim maidanezii in groapa, FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dax4714.04.2008 21:56

Meci superb ! 4 goluri, si toate 4 din actiune, nu din faze fixe, precum ne obisnuisem in ultima vreme. Si ce goluri frumoase. Plesan, Golansky, Neaga, Dayro Moreno. Suntem echipa cu cei mai multi marcatori din campionat. Pacat ca nu avem si cele mai multe goluri marcate. Dar mai avem timp sa mai corectam si acest aspect, daca o tinem tot asa.

Se vede ca Lacatus are rezultate cu tacticile lui. Echipa joaca din ce in ce mai bine : aduce rezultate si face si spectacol. Este o onoare sa fim suporterii unei astfel de echipe.

Multumim Lacatus ! Multumim Steaua ! Adevaratii campioni !

tazonne14.04.2008 22:00

OFF TOPIC....

CRAINICUL Stelei SI UN JUCATOR DE LA ZIMBRU CHISINAU AU FOST BATUTI IN TRAMVAI DE SUPORTERI RAPIDISTI!

Scena de groaza pe linia tramvaiului 41. In jurul orei 23:00, aproximativ 100 de suporteri rapidisti au oprit un tramvai in zona Cringasi si profitind de decizia incredibila a vatmanului de a deschide usile, au batut toti oamenii care le-au iesit in cale, indiferent daca veneau de la meci sau nu. Printre victime s-au numarat si crainicul Stelei si jucatorul celor de la Zimbru Chisinau, Igor Andronic, care venise in Romania pentru un transfer la Petrolul Ploiesti.

?Nu pot sa cred ce s-a intimplat. Au fost scene de o brutalitate iesita din comun. Aproximativ 20 de suporteri s-au pus pe sina tramvaiului pentru ca acesta sa nu mai poata trece. Incredibil, vatmanul a fost atit de inconstient si le-a deschis si usile pentru a ajunge la noi. 100 de suporteri ai Rapidului, cu bite si lanturi au patruns in tramvai si au lovit pe toata lumea. ?Dati in toti!?, a fost mesajul unuia dintre liderii lor. Au batut femei in virsta, copii, suporteri si oameni nevinovati. Eu am scapat ieftin, mi-am luat doar vreo doua bite pe corp si am reusit sa il protejez cit de cit si pe jucatorul de la Zimbru pe care eu il invitasem sa vada partida, pentru a-si face o idee despre fotbalul romanesc. Venise si pentru a semna un contract cu Petrolul. Am fugit amindoi prin noroaie si balti pentru a ne salva. Era incredibil sa vezi niste huligani care alearga, cu bite si lanturi in mina, fete de 20 de ani, sau batrine care erau luate palme de aceste animale. Fortele de ordine nu stiu pe unde erau. Nu ne-a aparat nimeni de aceste animale?, a spus crainicul Stelei.

sursa fanatik

incredibil... de-a dreptul incredibil unde au ajuns innaripatii...

Tudor_BOSS14.04.2008 22:09

Dupa ce ploaia mi-a ajuns pana la piele si am ajuns acasa cu o bucurie enorma ca suntem pe primul loc si Steaua a jucat bine spre foarte bine,citesc pe site cum ca unii dintre noi inca il mai contesta pe principalul echipei noastre,pe Marius Lacatus.Mai oamenilor parerea mea e ca va-ti ratat cariera iar Ferrguson,Mouhrinio s.a.md. sunt invidiosi pe voi.Daca nici acum cand suntem lideri nesperat de repede(am RECUPERAT 11 PCT.) Laca nu este antrenor,atunci probabil ca eu nu inteleg fenomenul,dar va dau cateva argumente pro Marius Lacatus:1)A facut o echipa unita;2)este ascultat in vestiar;3)face 11-le cel mai bun;3)a recuperat 11 pct.;4)ESTE CEL MAI PROLIFIC JUCATOR Stelei all times.Acum vreau sa va intreb pe cei care credeti ca Laca nu este antrenor,daca ia campionatul este antrenor pentru. Steaua?P.S: am strans din dinti sa nu va injur si m-am chinuit sa nu va bestelesc,sunteti ca trica intreba cine e Steaua. fular-campionii fular-campionii fular-campionii

iaco_gos14.04.2008 22:16

am citit si eu in fanatik de bataie este adevarat ???

grizonatu14.04.2008 22:27

Nu am vazut tot meciul, diferenta de orar,dar ceea ce am reusit sa vad mi-a adus aminte de Steaua anilor '80.Am vazut ceea ce nu am vazut de mult,viteza,constructie,faze de poarta si tot ce se poate vedea la toate echipele mari.A fost o incintare sa vezi un meci de zile mari si am parerea ca daca vom juca in acelasi ritm si stil nu stiu ce echipa ar putea sa ne stea in cale,in special cu ciinii,poate le scoatem fotbalul din cap.

yo_marius14.04.2008 22:31

Doamne, ce meci! :wub:

I.N.Money14.04.2008 22:34

O seara frumoasa , finalmente Steaua leaga 2 meciuri foarte bune consecutiv . Chiar daca scorul a fost 4-0 , glontul ne-a trecut de cateva ori pe la ureche pentru ca , din pacate am cedat mijlocul o lunga perioada dupa iesirea lui Plesan ( sper sa nu fie grav , pentru ca a fost deranj mare ) .

Ma bucur ca Steaua este echipa cu cel mai mare numar de marcatori din prima Liga , iar ca aceasta victorie este un galop de sanatate pentru deplasarea infernala de la Galati .

Sper sa nu mai ratam 15 mii de ocazii ca anul trecut si sa nu ii dam sansa lui Kolev sa devina un nou erou local , precum Vatca in acel meci de pomina.

Joga Bonito14.04.2008 22:40

Despre ultimele fraze ale tale, eu afirmam contrariul in postul meu... Citeste atent!

Eu sustin neconditionat Steaua, indiferent de rezultate si sustin ca momentan Laca e antrenorul potrivit...

Daca nu te-ai convins, o sa te convingi in C.L. Nimeni nu s-a nascut antrenor mare, ci doar a devenit...

«12345»