@Lari
exemplu clar de frustrare rapidista. Un rapidist adevarat nu sustine rrapidul atat de mult cat uraste Steaua....
@Lari
exemplu clar de frustrare rapidista. Un rapidist adevarat nu sustine rrapidul atat de mult cat uraste Steaua....
@Mo Weed
Sorry daca am fost neclar: eu nu vorbeam de personaju' ala (primu' antrenor negru din istoria Ligii I), ci de faptul ca unii mai pot privi si altfel "mocirla fotbalului romanesc", pentru a folosi o expresie care si-a pierdut demult substanta, din cauza uzului indelungat si neintelept.
Am vazut ca tot ei au avut o abordare ok a intamplarilor din ghiuleshti...
@lari
Mereu au fost cea mai obiectiva televiziune, poate si pentru ca ei nu au nevoie de scandaluri ca sa-si faca reclama(nu tre sa faca bani doar e televiziune de stat)
Oricum mereu i-am apreciat pentru stirile lor din sport(nu mondene, ci din sport)
Mereu au fost cea mai obiectiva televiziune, poate si pentru ca ei nu au nevoie de scandaluri ca sa-si faca reclama(nu tre sa faca bani doar e televiziune de stat)Oricum mereu i-am apreciat pentru stirile lor din sport(nu mondene, ci din sport)
Si eu sunt de aceeasi parere!
Curios e faptul ca dupa o declaratie ca a lu' Rada, nu se sesizeaza nimeni, dar daca un stelist zicea asa ceva, se scandaliza toata lumea, Steaua retrogradata, desfiintata etc.
Mai mult, unora din presa chiar le convine astfel de "aranjamente", ca na, poate poate o pierde Steaua campionatul.
Eu zic sa-si puna pofta-n cui!
![]()