FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Caini pana la moarte, singuri impotriva tuturor

«123»
revolutionaru14.04.2008 10:52

IN ATENTIA cCRA-feristilor de peste tot!!!

Ce nu intelegeti voi va explic eu...UEFA nu isi doreste 2 echipe romanesti in CL SI STITI DE CE?PENTRU CA DACA CLUJUL MERGE IN Liga direct automat Steaua pleca cu prima sansa sa intre si ea deoarece este cap de serie.Asa cajocurile sau facut in afara tari si nu in Romania cra-feristilor.

Ei prefera ca Steaua sa intre direct in Liga ca ocopanta locului 2sa nu fie cap de serie si sa dea sansa unei alte echipe de top din europa sa joace in CL.

Daca asta nu intelegeti atunci bagati bani vreo 3/4 deceni si o sa intelegeti.

Desi la meciul de diseara cu vecini de sub scara a celor de la Cluj Steaua nu ar trebui sa aiba probleme totusi vo rog sa fiti atenti la arbitraj sa vedeti ca orcum nici arbitri nu o sa le dea nici o sansa juniorilor U Cluj"NAMOCA"

P.S.Nu cred ca este mana lui Jiji Becali chiar si el este un peste mic pentru un PALARIE atat de mare care este "CL"http://static.fcsteaua.ro/forum/style_images/2/folder_post_icons/icon12.gif

http://static.fcsteaua.ro/forum/style_imag...cons/icon12.gif

steua forhttp://static.fcsteaua.ro/forum/style_emoticons/default/steag_sah_mic.gif

http://static.fcsthttp://static.fcsteaua.r.../steagcruce.gif

http://static.fcsteaua.ro/forum/style_emot...sah_mic.gifever

MoWeed14.04.2008 10:55

Asta chiar e Teoria conspiratiei

Yoyoyoi14.04.2008 11:00

o teorie a conspiratiei revolutionara chiar...

victor14.04.2008 11:13

tot ce au jucat pe bune CFR in retur, au facut in izmene! cum au gasit adversari "amabili", brusc au reinviat, prestand un "joc de calitate"!

Dinamo-CFR si CFR-rapid sunt doua blaturi ordinare! de aici se vede ca in campionatul Romaniei colcaie escrocii, chiar si la nivel inalt! daca nu le dai banul ca sa joace cinstit, isi trag imediat chilotii in vine. pentru rapid si Dinamo, cuvantul "onoare" nu exista in dictionar! Gigi e un fraier care si-a inchipuit ca cele doua sunt cluburi serioase si ca deci nu e nevoie sa le mai "stimulezi" moralul. NISTE MASCARICI de cea mai joasa categorie, sustinuti de tot felul de frustrati pe care Steaua i-a umilit de atatea ori!

poate e mai bine asa! sa batem noi in toate pana la sfarsit, ca sa le facem pastila mai amara! recunosc ca imi doream titlu, dar consideram ca oricum revenirea din retur a fost formidabila, o performanta in sine si o palma pentru multi netrebnici. de ieri insa cred ca Steaua este ABSOLUT OBLIGATA sa cucereasca si acest campionat. si sa vezi atunci ce fete lungi si posomorate or sa fie la final!

e drept CFR are program usor pana la final si probabil se gandesc ca nu vor mai pierde niciunde, dar mai vedem noi! Ghencea ramane intotdeauna "campul miracolelor"!

I.N.Money14.04.2008 11:17

Bine a spus cineva ca suntem in centrul universului lor , cea mai mare satisfactie a lor este ca Steaua sa nu castige titlul in acest moment . Este nevoie sa privim in urma doar cu cativa ani cand prostia lor a atins cote incredibile , cand dupa semifinala UEFA jubilau pe strazi ca si cum cluburile lor reusisera vreo performanta .

Daca presa doreste o campioana a provinciei , mailații si cu vanzatorii de butelii doresc sa isi atinga obiectivul lor pe care il au an de an , adica Steaua sa nu castige campionatul .

Personal nu mi-am pus sperante ca Cefere sa fie blocata de Dinamo sau Rapid , pentru ca dupa ce Sãpun Razboinicul anunta sus si raspicat, citat si laudat de mister Geanta si Caramarov ,ca isi inscrie si autogol doar ca noi sa nu fim pe primul loc , e putin probabil sa te astepti la un meci corect .

Pedeapsa cu retrogradearea pentru blat in Romania nu exista , chiar daca toate probele existente pe fata pamantului se vor afla in fata comisiei LPF-ului si FRF-ului cum au fost la acel clasic Rocar-Petrolul .

Sa fie sanatosi , sa se alieze cu cine vor ei , oricum Elfsborg ii asteapta la cotitura sa le mai treaca o performanta in CV-ul lor asa de bogat .

victor14.04.2008 11:44

"coalitia" anti-Steaua la nivelul conducerilor unor cluburi, si a slugoilor din mass-media, nu e doar o "intamplare" emotionala. este evident pentru toti adversarii ca al 3-lea an consecutiv in Liga pentru Steaua ar insemna o consolidare administrativa si financiara a clubului. astfel am ajunge usor la bugete de 20-25-30 mln. anual, sume de la care poti sa te gandesti la oarece performanta internationala si care iti asigura suprematia totala pe plan intern. in felul acesta am deveni practic invincibili in campionat, marind ametitor decalajul intre Steaua si restul lumii romanesti. cine din actualii patroni ar putea (sau ar fi dispus) sa tina pasul investind direct an de an sume care sa sara de 20 mln.E?

de aceea, pentru Dinamo, rapid, sau CFR este o problema de viata si de moarte ca Steaua sa fie blocata anul acesta, daca aceste cluburi isi mai propun sa joace la locul I si-n sezoanele urmatoare (va reamintesc ca si la anul' campioana se califica direct in Liga)! sezonul este capital pentru Steaua si nimic nu trebuie sa ne opreasca!

crafft14.04.2008 11:49

frumos,frumos spus,

site-ul asta trebuie inchis ,e enervant de credibil si in plus foarte traficat

oricum tot timpul s-au facut schimb de antrenori,jucatori,conducatori chiar suporteri ,intre surorile raped si Dinamo,asta nu e o fratie intre: CFR Cluj , CFR ghiulesti si autobuzul(rocar,aek,fulgerul) Timisoara,asta e o "surorarie" deoarece toate trei sunt fetite de consum care pot fi cumparate si vandute in functie de necesitati(mai tineti minte meciul de acum 2 ani cand un jucator de la CFR si-a pus mainile in cap la inscrierea golului impotriva cyorilor?)("Craiova si raped se iubesc la infinit" se auzea pe oblemenco prin `98,fanii fiind ferm convinsi ca cele doua conduceri s-au inteles). un singur lucru e sacru pentru toate echipele astea URA PENTRU Steaua

axl14.04.2008 11:51
un singur lucru e sacru pentru toate echipele astea URA PENTRU Steaua

Si e foarte frumos ca e asa.

Miaus14.04.2008 12:04
frumos,frumos spus,

site-ul asta trebuie inchis ,e enervant de credibil si in plus foarte traficat

oricum tot timpul s-au facut schimb de antrenori,jucatori,conducatori chiar suporteri ,intre surorile raped si Dinamo,asta nu e o fratie intre: CFR Cluj , CFR ghiulesti si autobuzul(rocar,aek,fulgerul) Timisoara,asta e o "surorarie" deoarece toate trei sunt fetite de consum care pot fi cumparate si vandute in functie de necesitati(mai tineti minte meciul de acum 2 ani cand un jucator de la CFR si-a pus mainile in cap la inscrierea golului impotriva cyorilor?)("Craiova si raped se iubesc la infinit" se auzea pe oblemenco prin `98,fanii fiind ferm convinsi ca cele doua conduceri s-au inteles). un singur lucru e sacru pentru toate echipele astea URA PENTRU Steaua

Da crafft s-a auzit si au ramas cu auzitul.Ca juma din echipa Craiovei fusese motivata de Steaua (vezi Ganea care a recunoscut ca a luat 15000 de dolari atunci sa joace pe bune) si s-a terminat 2-2 si noi titlul si rapid o p*la.

zloty14.04.2008 12:11

deabia astept sa luam campionatu si sai vedem cum se pisa pe ei toti kkti astia cu tot cu aliantele lor

the quiet romanian14.04.2008 13:06

Articol bun, dar care nu duce gandul pana la consecinta sa logica finala.

Si anume: in Romania nu exista STELISTI, rapidisti, dinamovisti, polisti (exceptie poate sa faca doar U. Craiova)...

Exista Stelisti si AntiStelisti....

Antistelisti care pot simpatiza cu Dinamo, Rapid, FulgeruAekBragadirudepeBega etc...

Nu putem li se poate vorbi despre onoare sau atasament pentru culori...

Nici nu e recomandat sa incercati...

Va vor pune aceeasi placa cu Valentin, cu suspendarea echipelor englezesti, cu norocul nostru, cu presupuse favoruri etc....

Si asta cu un dispret profund al evidentei.

Al acelei evidente care spune ca atunci cand noi dominam Europa in CCE ei scriau o istorie a rusinii cu 17 Nentori sau in Divizia B...

Al acelei evidente care spune ca ei au fondat cooperativa si au lansat Cupa Samsung pentru arbitri, disperati ca noi participam ani la rand in Ch. League iar ei se nu erau capabili sa elimine pe Skonto Riga sau Knuttspyrnufellag...

Asta e diferenta dintre NOI si ei...

Asa ca nu trebuie sa ne mire ca ambele s-au dat la o parte cu CFR-ul...

Pentru ca filososfia noastra este aceea de a fi mereu superiori. Iar a lor e aceea de a isi trai in permanenta frustrarea de a urmari la televizor o istorie pe care noi o scriem...

Pentru ca noi iesim pe strada sa sarbatorim victoriile noastre europene, iar ei pentru a isi urla frustrarea ca in acel demn de dispret I love you Boro...

Nu incercati deci sa vorbiti despre demnitate, onoare si atasament pentru culori ale antistelistilor....

Nu au cum sa va inteleaga...

Si e normal , pentru ca noi avem o istorie si un blazon care lor le lipsesc. Iar fara ele poate - am zis poate- ca am fi si noi o echipa oarecare....

In rest articolul e corect pe fond. Doar ca lucrurile semnalete nu-s deloc noi.

Numai bine.

tqr.

Ic3MaN14.04.2008 13:41

rapidistii nu mai sunt "singuri impotriva tuturor" , dinamovistii nu mai sunt"caini pana la moarte" pentru ca ei s-au saturat de suprematia Stelei,dar au uitat ca noi suntem "Intotdeauna Superiori" si asa o sa fim pana la final.Totul depinde numai de noi,nu de:rapid,Dinamo,si alte pleve. ...Spre 24!!!primul pas in seara asta!!!

Getthis14.04.2008 14:13

S'teti de-a dreptul penibili...toata ziua vedeti teoria conspiratiei, nu mai exista decat stelisti si antistelisti...n-aveti ce face in timpul zilei de veniti cu ideile astea ?

De ce DIN NOU !!!! toata lumea l-a uitat pe maaaaaaaaarele voevod, ciobanul ciobanilor si ursul din padure - l-am numit aici pe Jiji. Uitati DIN NOU ce face acestui club ? Uitati iar de toate mizeriile in care ne-a tras ? Dupa ce se castiga cateva meciuri, toata lumea umple stadionul, toata lumea canta, toata lumea danseaza. Se castiga titlul, se iese rusinos din UCL si lumea incepe iar sa-l injure pe Jiji.

Sunteti penibili, imi pare rau s-o spun...

Lucas14.04.2008 14:28

"Ma asteptam mai mult de la Rapid, dar de aia sunt acolo unde sunt!" Adi Ilie :)))))

"Daca acesta a fost un meci din categoria "XFiles", a fost oricum mai bine regizat decat celebrele meciuri de la Vaslui si Bistrita." Daniel Nazare.

Desi suntem in Postul Mare, am si eu o intrebare: oare nu se gaseste nimeni sa-i sparga dintii acestui pitecantrop care zgarie hartia ziarului la ProSport?

stelistu din sm14.04.2008 17:09

ieri am vrut sa pun 100 lei p CFR, dc nu am pus?:(((((

hai Steaua, batem deseara:)

FortuneTeller14.04.2008 17:24
S'teti de-a dreptul penibili...toata ziua vedeti teoria conspiratiei, nu mai exista decat stelisti si antistelisti...n-aveti ce face in timpul zilei de veniti cu ideile astea ?

De ce DIN NOU !!!! toata lumea l-a uitat pe maaaaaaaaarele voevod, ciobanul ciobanilor si ursul din padure - l-am numit aici pe Jiji. Uitati DIN NOU ce face acestui club ? Uitati iar de toate mizeriile in care ne-a tras ? Dupa ce se castiga cateva meciuri, toata lumea umple stadionul, toata lumea canta, toata lumea danseaza. Se castiga titlul, se iese rusinos din UCL si lumea incepe iar sa-l injure pe Jiji.

Get that buddy, treaba cu Becali Gigel e una, aia cu conspiratia e alta. Ura viscerala a multor romani de toate etniile exista de mult timp, cu mult inainte ca numitul cioban ajuns ciocoi si patron al firmei Steaua sa termine de invatat mestesugul oieritului. Prin anii 88-89 presa facea matanii la Lucescu si adunatura lui, multi incercand sa sugestioneze ca e doar o chestiune de timp pana cand si Dinamo va avea o cupa europeana in vitrina si ca Steaua fura jucatori, plateste arbitrii si castiga la masa verde. In realitate, chestiunea de timp e corecta, doar ca intervalul e nitel mai mare, CCA 4-500 ani ... lumina. Apoi arbitrii gen Craciunescu au dus la marele scandal cu iesirea de pe teren, cand si daca sughita Lupu se dadea fault, iar golul lui Balint nu s-a pus pentru s-a terminat meciul in timpul fazei de joc (daca imi aduc bine aminte!). Sigur ca a fost o greseala iesirea de pe teren, dar atunci cel putin l-au judecat cum trebuie pe arbitru, nu ca la faza cu "fanta de lumina" a lui Corpodean. Nu in ultimul rand sa amimtim si regia de presa de acum 2 ani, cand toata presa tragea din greu ca Rapid sa iasa campioana, desi meciuri gen CFR - Rapid sau Gloria Bta - Rapid au fost de pomina. Iti amintesti cumva de Gloria Bta - Steaua din acel an? Nu numai ca f putin a fost Serea judecat (comparativ cu Tudor!), dar cat misto s-a facut pe tema nervilor lui Radoi si Iacob. Si ajungem in prezent, unde CFR se vrea ( si o vor Dinamo si Rapid, plus asociatii din presa) campioana pe baza turului de campionat mai reusit!! Cate din meciurile lor au fost contestate in tur? Multe! Apoi in retur se marjeaza pe decizia pro-Steaua la Rapid-Steaua, lucru care este iar vadit denaturat si cu multa intentie, desi dpv jurnalistic trebuia prezentata ca decizie anti-Rapid justificata de violenta din tribune. O greseala de prezentare se admite, mai ales in febra meciului, dar cand 2 luni mai tarziu de perpetuaza aceasi opinie, atunci e clara intentia. Si cand te gandesti ca "marele" CFR a castigat fix 3 meciuri lejer in tot returul: Dinamo, Rapid si Buzau. Ce spune asta? Pai restul au fost infrangeri si meciuri castigate cu arbitrul sau extrem de greu. Si nu e conspiratie ca tocmai Dinamo si Rapid au pierdut lejer cand CFR dovedeste o forma de rahat? Si nu e conspiratie cand presa se face ca nu vede, dar in schimb inventeaza blaturi inutile la Steaua-Dacia si ajutoare de arbitru la Steaua-UTA? Deci cum se numeste atunci sirul de intamplari comice?

Cum zieam, ailalta e diferita. Gigelu nostru e cum il stim, nu-l vrem dar el ne vrea echipa. Sigur ca putem petrece tot timpul urland anti-Becali si in final nici nu mai avem voie pe stadion, sau putem sa sustinem echipa, care moral e tot a noastra, si numai sa-l "penalizam" pe Gigel de cate ori putem. Si sa speram ca poate DNA-ul isi va face datoria...

handrei14.04.2008 18:10

Acum nu numai ca imi doresc sa castigam campionatul. Dar ca cireasa de pe tort, asa frumos ar fi ca la sf. campionatului si Dinamo si Rapid sa fie la mai putin de 6 puncte distanta de locul 2=CFR

w3bmaster14.04.2008 19:56

Ce caterinca de articol :)

Lecsz14.04.2008 20:03

sunt total de acord cu cele spuse mai sus ...ce a facut rapidul pe teren in meciul cu CFR Cluj a fost o rusine ....figuratzie ...am ramas uimit in ultimile minute ale meciului cand pur si simplu se juca haotic .... cat despre "singuri impotriva tuturor" vad ca s-au cam infratit cele 2 galeri CFR-iste si sa nu mai uitam de sloganul " Poli si Rapid se iubesc la infinit" ....

dax4714.04.2008 20:54

Felicitari Irina pentru articol !

Inca o data dai dovada ca ai talent, mult peste media presei "sportive" din Romania. Foarte mult peste.

Zicea cineva mai sus ca in Romania exista doar doua tipuri de suporteri : Stelisti si anti-stelisti ! Are foarte multa dreptate. Din pacate pentru ei, viata lor si a echipelor lor se invarte in jurul Stelei , acest lucru demonstrand cat de neinsemnate sunt existele acestora.

Noi sa fim sanatosi si sa ne ferim de violentele acestor animale cu infatisari de oameni.

Multumim Steaua ca existi !

victor15.04.2008 11:32

te simti singur? esti in minoritate si te crezi discriminat? ai ramas fara tel in viata? nu-i asa ca te plictisesti?

mie imi pare bine sa ti-o spun: esti un caraghios cu astfel de mesaje! uite ce griji au unii "stelisti" acum cand infruntarea e pe viata si pe moarte!? citind textul tau inteleg ca ne cam indemni sa nu mai tinem cu Steaua si nici pe la stadion sa nu mai venim? Gigi ar fi adevarata problema care sa ne preocupe!

taticu', n-ai nici o treaba cu Steaua matale! am impresia chiar ca te enerveaza echipa asta!

serban2315.04.2008 12:49
te simti singur? esti in minoritate si te crezi discriminat? ai ramas fara tel in viata? nu-i asa ca te plictisesti?

mie imi pare bine sa ti-o spun: esti un caraghios cu astfel de mesaje! uite ce griji au unii "stelisti" acum cand infruntarea e pe viata si pe moarte!? citind textul tau inteleg ca ne cam indemni sa nu mai tinem cu Steaua si nici pe la stadion sa nu mai venim? Gigi ar fi adevarata problema care sa ne preocupe!

taticu', n-ai nici o treaba cu Steaua matale! am impresia chiar ca te enerveaza echipa asta!

sunt singurel...bing bang... :biggrin:

bancila16.04.2008 07:55

ce sa facem?dinamu si marfaru sau alaturat echipelor de pluton fac jocurile pentru alti_vai de mama voastra frustratilor fular-campioniifular-campioniifular-campionii

CatalinBerceni17.04.2008 16:55

Mah...Condoleante....macar puteau sa recunoasca ca am fost mai buni anul astia dar nu isi patau mandria.....sa ne mai arate latii cu degetul alta data ca le facem noi....

FORZZA Steaua....SA CURGA BEREA:D

LARI17.04.2008 20:23

Ia uite, bah: http://www.tvr.ro/articol.php?id=35383&c=726

Vad eu bine???

«123»