FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Caini pana la moarte, singuri impotriva tuturor

«123»
fcsteaua.ro14.04.2008 05:40

Aceste doua sintagme le-am tot intalnit in ultimii 10-20 de ani. Unii doar le-au auzit sau citit prin presa, altii chiar le-au strigat cu toata puterea sufletului, iar alta parte, cea mai importanta, jucatorii si oficialii cluburilor in cauza chiar le-au crezut si le-au ridicat la statut de lege.

Nu exista rapidist, suporter sau jucator, care sa nu fi rostit vreodata "singuri impotriva tuturor" cu glasul tremurand de emotie, cu trupul vibrand de dragoste fata de echipa mult iubita.

Nu exista dinamovist, suporter sau jucator, care sa nu se fi declarat "caine pana la moarte" nereferindu-se la "moartea" carierei de fotbalist sau a iubirii fanului fata de echipa favorita, cat la moartea fizica, decesul, incetarea din viata pamanteasca.

Si totusi, aceste zile ne-au dovedit ca aceste expresii adanc inradacinate in constiinta multor oameni de fotbal, nu sunt decat niste vorbe in vant. Vorbe care sa aduca aprecierea celor din jur, respectul colegilor de suferinta sau ai partenerilor la bucurii si succese. Si atat.

Primul semn al decaderii s-a dat in Stefan cel Mare, cand cainii rosii, au devenit galbeni, chiar albi unii, livizi si palizi, decesul intervenind treptat. In minutul 11 a fost primul simptom, cand Semedo l-a invins pe un portar al echipei reprezentative a Romaniei (Nationala, nu Dinamo) prins pe picior gresit, o gafa cum n-a mai "realizat" Lobont decat, poate, in primii ani de activitate, la juniori.

Ultimul semn de viata al cainilor l-a dat Danciulescu, in minutul 34, egaland situatia pe tabela si redand speranta ca expresia "caine pana la moarte" n-a disparut, ca moartea nu exista in acest context. Sperante desarte. Moartea a venit, parsiva, mincinoasa si inselatoare, a lovit pe finalul primei reprize, acelasi Semedo trecand de cainii din defensiva ca rechinul ucigas printr-un banc de moluste, invingandu-l pentru a doua oara pe cainele aparator al portii dinamoviste.

Repriza a doua s-a jucat in nota obisnuita a evenimentului: decesul unei generatii de caini, inmormantarea sentimentului de caine pana la moarte, a trairii dinamovismului. "Caine pana la moarte" s-a dovedit a fi "dinamovist pana la meciul cu CFR".

Si cum un lucru rau nu vine niciodata singur, cei singuri impotriva tuturor s-au saturat de singuratate, de lupta impotriva tuturor si s-au aliat cu sucombatii caini, dar si cu fratii de culori si cai ferate. Si astfel in Gruia, am asistat la o noua revolutie, o noua moarte a unei expresii. Cei singuri nu mai erau singuri, erau alaturi de confratii lor, de partenerii lor impotriva dusmanului comun. Nu mai erau nici impotriva tuturor, acei "tuturor" devenind unul singur: Steaua.

Si se batura, si se luptara, la tranta se luara, sau cel putin asta doreau sa spuna prin declaratiile de dinainte de meci. In teren, insa, situatia a stat altfel. Singurii nu s-au luptat, nu s-au batut, iar la tranta s-au luat doar din inertia jocului, sau din greseala.

Singurul care a fost impotriva tuturor a fost Coman, sau cel putin, asa a lasat impresia. El a fost si impotriva Stelei, si impotriva CFR-ului, dar, mai grav, si impotriva propriilor colegi. Pana la urma, asa singur cum era, a cedat. N-a putut tine piept tuturor celor care ii erau potrivnici si i-a permis lui Ruiz sa marcheze primul sau gol in Romania. Un lucru nobil, un fapt maret si laudabil. Vorba aia: nu poti sa scuipi contra vantului (de fapt expresia era alta, dar mai bine o lasam asa).

Pe final ce putem sa spunem? Condoleante familiilor indurerate pentru moartea "cainilor" (sau sa-i zicem sinucidere, ca sa nu se autosesizeze Asociatiile pentru protectia animalelor) si bun venit in colectiv celor care erau singuri si acum nu mai sunt.

Yoyoyoy

dankressman114.04.2008 05:49

Eu chiar nu va inteleg!

Asta e o interpretare patetica a SPIRITULUI STELIST! Noi am fost, sintem si vom fi: NOI, DE NOI!!!!!

Nu vom avea niciodata prieteni. Doar dusmani.

Asta inseamna Armata ROMANA si SPIRITUL EI!

Va spune un Stelist care s-a batut pentru Steaua: Si cand eram cateva sute le eram superiori! Acum?

AdrianUltras2514.04.2008 05:52

Referitor la meciul de aseara, am doar un mic mesaj pentru rapidisti:

Mailat e iarasi mandru de voi! :thumbdown:

vlad7514.04.2008 05:55
RIP! Si Dumnezeu sa-i scuze! (in sfarsit pot spune si eu aceasta expresie la o inmormantare!) :wave:
Virgil14.04.2008 05:56
Eu chiar nu va inteleg!

Asta e o interpretare patetica a SPIRITULUI STELIST! Noi am fost, sintem si vom fi: NOI, DE NOI!!!!!

Va spune un Stelist care s-a batut pentru Steaua: Si cand eram cateva sute le eram superiori! Acum?

Eu cred mai degraba ca e o palma binemeritata pe obrazul cainilor si ciorilor. De unde pana unde atata patetism? Mi se pare un articol profesionist si pentru asta o felicit pe Yoyoyoy.

AdrianUltras2514.04.2008 06:04

P.s.

Sa stiti ca pe mine nu m-au dezamagit sau impresionat prin prestatiile lor.

Ma asteptam atat de la dinamooo cat mai ales de la rapeed sa arunce meciul.

dinamooooo e dinamoooo,regina blaturilor,nimic nou aici.

Iar rapeedul, sa nu uitam ca acum 2 ani cand ne bateam cu ei pentru titlu, cefereul le-a dat meciul(poate va amintiti faza cu Radoi si biletul castigator la pariuri-Cand Martin Tudor s-a dat lovit ca sa nu joace pentru clujeni).Asa ca era normal sa le intoarca favoarea.

Daca mai punem aici ura si frustrarile lor eterne, veti vedea ca e normal ce au facut.

Nu e corect, dar e normal.

Si pana la urma, cand au fost echipele astea vreodata corecte?!

dankressman114.04.2008 06:05

Articolul e bun!

Problema e ca Spiritul Stelist ne impune sa invingem indiferent ce vor face ceilalti! Noi sintem Steaua! Always winners! Nu avem dreptul moral sa justificam un esec!

TREBUIE SA INVINGEM!

Asta inseamna Spirit Stelist!

AdrianUltras2514.04.2008 06:18

Iar faza asta cu "singuri impotriva tuturor" de o tot zic repeedeestii, asta e o prostie. E veche dar tot o prostie.

Nu mai stiu de cand e.Probabil ca e de pe vremea cand stra-Lucescu(omul care a modernizat blatul la dinamoo) era antrenor la niggeri si plangea ca oltenii nu au vrut sa faca blat ca sa castige el titlul.

Singuri impotriva tuturor.

Adica singurii blatisti, impotriva tuturor!

novac14.04.2008 06:56

Foarte tare articolul ... asta-i realitatea in aceste momente: ei se unesc impotriva Stelei din cauza impotentei propriilor echipe, din cauza micimii propriilor caractere ... sunt precum lupii iarna - se strang in haita din lipsa de mancare. In nou creata familie antisteaua s-au mai remarcat si altii: polistii de bega (aia care's frucea -declarativ), franarii (care se fals-autodefinesc in echipa ardealului) si vehementii tuturor echipelor din provincie care au muscat din momeala otravita aruncata de Muresan:

- a sosit timpul ca o echipa (nr, CFR-ul vezi doamne) din provinciesa castige titlul ... gata cu dominatie celor 3, bla-kla! Gata cu echipele comuniste care trebuiau desfiintate, gata cu ... oricine le strica planurile de preamarire! ... si le probeaza neputinta.

Ii combatem pe acesti anti fiecare pe unde putem ... cu argumente si cu probe - rezultatele echipei! Exista si un lucru bun in acesta coalizare a lor impotriva noastra: ne va face mai uniti ... echipa s-a strans in jurul lui Marius care usor-usor devine un lider al baietilor de pe teren.

Ne vom strange si noi suporterii ... trebuie !!! forzateaua

yo_marius14.04.2008 07:00
Eu chiar nu va inteleg!

De acord cu tine. Cu cat ii bagam mai mult in seama cu atat cred ca sunt mai importanti. Deja sunt mult prea mediatizati pe fcSTEAUA.ro

Articolul nu e de condamnat, eu insa condamn pe toti cei care se arata siderati de rezultatul de aseara (rezultat al unui meci pe care evident ca l-au urmarit) dar care habar n-au de meciurile de la handbal, rugby sau polo ale Stelei!

Noapte buna, "superiorilor".

MoWeed14.04.2008 07:03

Asta este mentalitatea suporterilor si jucatorilor de la aceste 2 echipe de cartier.

Oare cum Dani Coman care din declaratiile lui se vede clar ca are ceva impotriva Stelei, a putut fi cinstit si restul nu?

Chiar asa un blat pe fata nu am mai vazut de pe vremea cand Ceahlaul, Gloria Bistrita, FCM Bacau si FC Brasov erau pilonii cooperativei. Daca ma gandesc mai bine meciul acesta a semanat cu un FC Brasov-FCM Bacau de acum cativa ani cand in afara de Dossey(portar) si andrasi(rezerva) toti brasovenii au avut prestatii lamentabile.

Daca presa este atat de profesionista, oare de ce nu se sesizeaza nimeni ca acelasi Sapunaru(care acum o samptamana declara ca isi da autogol cu CFR ca sa nu ia Steaua campionatul) l-a marcat pe Ruiz la gol si n-a avut nici o intentie macar sa sara.

Tavone14.04.2008 07:26

frati Stelisti, acesta este unul din momentele in care sunt foarte mandru ca sunt Stelist! iata de ce Steaua reuseste sa faca performante si sa creeze atata frustrare si suparare in randul adversarilor! Cred ca fiecare dintre noi realizeaza in ce hal au ajuns dIAMU si Rapid! Aici nu ma refer la jucatori si actionari care pot fi influentati asa: jucatorii de actionari si actionarii de suporteri! Deci nu ma refer la ei ci doar la suporteri.Suporterii sunt cei care influenteaza tot! Si sa constat ce frustrare au adunat in suflet, atata timp cat isi indeamna jucatorii si actionarii sa tranteasca meciurile si sa se bucure pentru infrangerea propriei echipe, e jalnic! Si revin, aici sunt momentele in care sunt mandru ca sunt Stelist! Sincer, daca va aparea vreo conjuctura de aceasta natura si vad ca pe Ghencea se striga "vindeti meciul" si sa vad cum se bucura suporterii ca luam bataie, atunci pot spune ca spiritul stelist a murit si voi "muri si eu cu el! Ceva imi spune ca asa ceva nu se va intampla. De ce? Pentru ca Stelismul nu va muri niciodata, eu unul nu concep sa ma bucur cand pierde Steaua. Asa ceva nu imi trece prin cap. Este ca si cum m-as bucura daca copilul meu isi fractureaza un picior! Dar poate de aici diferenta de mentalitate intre Noi (intotdeauna superiori) si restul lumii!

PS Imi doresc mai mult ca niciodata ca Steaua sa ia campinatul. E foarte important sa-l ia! Cred ca niciodata in 30 de ani nu mi-am dorit asa rau ca Steaua sa ia campionatul! Hai baietii! Hai vitezistii! Lupta Steaua!

yo_marius14.04.2008 07:35

Sa-mi scuzati reclama nemascata dar am adunat aici toate comentariile mele referitoare la comentariile de aici si cei care le-au facut.

http://yo2marius.blogspot.com/2008/04/despre-superiori.html

myke7utd14.04.2008 07:42

Yoyoi, nu cred ca privesti de unde trebuie problema. Adica ei pana acuma ne acuzau pe noi ca suntem ca butoane, ca valize de bani samd. Acum ii acuzam noi de non-combat. Pe baza a ce? A faptul ca nu au batut o echipa in deplasare care ii batuse in tur pe teren propriu? Eu zic ca si-au aratat valoarea, indiferent ca s-au dat la o parte sau nu. Daca faci non-combat, sau daca pierzi cu CFR Cluj de doua ori, e clar ca locul tau nu e in Liga Campionilor.

Noi am batut CFR, am batut Dinamo, se poate spune ca am batut si Rapidul, avem cele mai bune rezultate cu echipele din fata(mai putin frustratii de la TM, dar vine meciul din Ghencea).

Noi am mai jucat in Liga, am demonstrat ca ne meritam locul. Ce fac ceilalti, non-combat, ca sunt caini pana la moarte, ca sunt singuri impotriva tuturor, nu prea ma intereseaza. Desigur, mi-ar fi placut sa piarda CFR aseara, si consider ca Rapid merita mai mult decat CFR sa joace in preliminariile Ligii, dar asta conteaza mai putin.

Important e ca Steaua sa castige in seara asta, e un meci extrem de dificil pentru ca ai nostri au prostul obicei sa se relaxeze cand sunt pe val si U Cluj ne-a mai batut o data sezonul asta. Apoi urmeaza trei deplasari si mai grele. Meciurile de acasa sunt mai accesibile, Poli nu prea a miscat in Ghencea in ultimii ani si Gloria Buzau si daca vor nu ii vad in stare sa ne invinga in ultima etapa, cand ar trebui sa ne incoronam campioni.

CFR are un program mult mai usor ca al nostru, nu cred ca ei vor mai pierde vreun meci pana la final. Asa ca pentru a fi siguri de campionat suntem obligati sa castigam totul pana la final. Vremea in Bucuresti e cam naspa dar sper sa vina cat mai multa lume la stadion, pentru ca este nevoie si de aportul suporterilor.

The Flyer14.04.2008 07:47

interesant articolul,da' ceea ce ai scris,unii le stim de mult!in fond sunt doua echipe de rahat,cu suporteri de rahat,conduceri asisderea si mentalitatea de loseri!sincer,eu nu am avut,nu am si nu voi avea vreo pretentie de la aceste formatii!e treaba lor sa dea meciurile truditorilor la CFR,e treaba lor ca-si bat joc de ei insisi!mi se rupe,sincer!

atunci cind voi vedea la Steaua aceste abjectii,ma las de fotbal si ma uit la polo pe iarba!NOI SINTEM NOI,Steaua SI ASTA CONTEAZA!

ceea ce au facut rahatii astia denota prostie crasa si frustrare eterna!atit si nimic mai mult!

predatorpulse714.04.2008 07:51

Mie imi place "atitudinea" presei fata de mizeria de ieri, singurii care au luat o pozitie mai dura(si aia cu juma de gura) a fost gsp prin titlul "caile ferate reunite" si articolul lui tolo. Presa adopta o acceptare tacita a non-combatului, pentru ca noi romanii iubim victimele, desi rapidistii si CFR numai victime nu sunt. Ii aparam pe cei slabi, si acum ii scuzam "hai sa ii lasam in pace ca le-a furat Steaua pe amandoua,pe una in meciul direct si pe cealalata la masa verde",uitand ca Steaua a fost peste CFR in meciul direct(cu tot cu greselile de arbitraj) iar Rapid a fost furata de proprii inaripati prin brichetele zburatoare.

Meciul nu a fost blat in sensul clasic,adica nu cred ca muresan a mers la rapidisti sa le ceara meciul,pur si simplu cred ca rapidistii s-au vorbit intre ei si cu exceptiile bozovici si Coman, restul au facut un non-combat de toata frumusetea, care s-a apropiat de un clasic, Ceahlaul-Dinamo.

Noi suntem acuzati pentru ca avem o tinta perfecta,fecali,care n-are pic de diplomatie in el si d-aia suntem acuzati de blaturi,mereu castigam la limita sau din faza fixa, desi o echipa care face blat castiga meciul fara probleme.

Cu Vaslui s-a spus ca am facut blat,am terminat 0-1, porumb-boy a facut pe nebunul acuzand in stanga si dreapta si practic fortandu-l pe Dorinel sa-si dea demisia. Toti asteptau ca "Steluta" sa dea punctele inapoi la Vaslui,insa s-a terminat egal,ba chiar Vaslui a pierdut urmatoarele meciuri,cu ceahlau si Farul. Se spune ca Becali i-a dat bani lui cartu sa joace fara 8 titulari(desi mioveni e pe la retrogradare,deci nu isi permitea asa ceva),Steaua a batut cu 2-0 si din nou se astepta ca buzau sa le dea punctele inapoi,insa surpriza surpriza se termina egal. Apoi a urmat sarabanda "blaturilor" la reghin in care cica Bistrita a facut non-combat desi ne-a dat gol si ne-au presat in ultimele zece minute din prima repriza. Ceea ce s-a intamplat de fapt a fost ca Bistrita e o echipa tanara care a jucat in deplasare cu Steaua,si in mod normal ar fi luat bataie,ceea ce s-a si intamplat. Ca sa nu mai zic ca daca Dorinel Munteanu si nelutu sabau au ajuns sa fie partasi la blaturi inseamna ca fotbalul nostru a cazut rau de tot.

Ca sa nu ziceti ca nu vad barna din ochiul nostru,eu, ca stelist lucid,pot sa spun ca imi e rusine cu 2 meciuri ale Stelei din ultimii ani, 2 blaturi jenante aranjate sau asteptate de Jiji,din care unul a esuat: Steaua-Bacau,1-0, cu penalti batut a la misto de Croitoru si in care stadionul s-a golit mai devreme fiind scarbit de non-combatul bacaului si acest mirific Buzau-Steaua in care Jiji nici nu s-a obosit sa-l aranjeze sperand ca o sa se simta cei de la buzau,fata lui bunica dupa gol spunand totul. Nimeni nu ma poate convinge ca aceste 2 meciuri nu au fost non-combaturi aranjate de patronul nostru.

Insa sa revenim in prezent. Ca sa ne dam seama cat de periculosi sunt adversarii nostri, ei sunt cei ce au castigat foarte multe puncte in tur cu arbitrii, ca sa nu mai vorbesc ca 2 rivale s-au dat la o parte in meciurile retur cu ei(ca sa nu ajute Steaua nu de alta) iar presa este cu ei pentru ca toti vor titlul in provincie, si sa vedeti ce o sa moara toti de gat cu noi,mai ales Poli Timisoara si pechinezii,aceeasi pechinezi care nu vroiau sa atace poarta cheferista in repriza a 2-a doar doar sa nu ajute Steaua.

Desi imi e greata cand ma gandesc la gestul lui Jiji de a se prostitua pe langa dinamovisti anul trecut si locul 2 nu e o performanta pentru mine,intr-o oarecare masura ii inteleg gestul de a da bani la rivali ca sa joace corect cu CFR. Nu sunt de acord cu el,dar il inteleg, anul trecut Dinamo a jucat cu CFR si chiar cu banii promisi de la Jiji, echipa era impartita in 2,cativa jucau(printre care si marcatorul Cristea) si cativa mimau fotbalul. ca dinamovistii sunt curve nu mira pe nimeni,dar vai,crapidul,cei singuri impotriva tuturor,au devenit blatisti? Vai,nu-mi vine sa cred,chiar asa a ajuns rapidul :biggrin:. Asta e fotbalul romanesc, trebuie sa dai bani ca unii sa-si apere corect sansele.

Uitati si dovezile ca Rapid a facut non-combat:

-rapid a avut o singura faza semi-periculoasa tot meciul si un singur sut pe poarta,asta in conditiile in care ieri s-a jucat un derby totusi si ei trebuiau sa castige,nici macar egalul nu-i ajuta. Iar daca va uitati la posesie,rapid a avut aproape 7 minute mai mult posesia decat chefere,daca ne-am fi uitat la aceste cifre am crede ca CFR a jucat pe contre si rapid ataca pozitional,cand de fapt rapid freca mingea la mijloc,dadea apoi o pasa previzibil gresita si luau totul de la capat.

-declaratiile de dupa meci:

Marean Rada "Am jucat la 40-50% din capacitate"- pai mareane ce facusi n-ai turat motorul locomotivei bine sau nu ai vrut?

Nae Manea "Au fost mai norocosi ca noi" - bine ca a tinut "norocul" cu CFR.

Dani Coman "Degeaba castigam" - mi se pare corect, de ce sa castigati si sa va apropiati de CL,mai bine stati capra si nu avantajati Steaua.

Copos "Rapid a avut prima de 10.000 pentru acest meci" - daca rapid a aratat ieri ca o echipa ce se batea pentru 10.000 de euro eu merg sa ma dau cu capul de perete.

Daca nici mizeria de ieri nu i-a motivat pe baieti nu stiu ce ar putea sa o faca. Noi trebuie sa trecem de u Cluj si sa strangem din dinti pentru fiecare punct pana la final iar baietii lui Marius Lacatus trebuie sa stie ca depind doar de ei,CFR o sa-si castige meciurile pentru ca are meciuri usoare si toti vor titlul in provincie, dar daca le castigam si noi pe ale noastre vom fi campioni.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

South Style14.04.2008 08:11

singuri impotriva tuturor. penibili! :chair:

joe2114.04.2008 08:11

Extrem de bine scris acest articol, nu mai e nimic de comentat...Doar ceva as adauga, CFR-ul cu tot cu conducatori si suporteri se amagesc daca cred ca acest succes in urma acestui blat, reprezinta forta echipei.Ei nu joaca nimic, asta se vede de multa vreme si urmeaza si pentru ei meciuri grele cel putin la mioveni, cu echipe ce se zbat pentru a ramane in prima Liga.Veti vedea valoarea lor adevarata in acele meciuri nu in acestea trucate.Am increderea ca Steaua va castiga titlul.Forza Steaua !

lucvald-190214.04.2008 08:37

s-au mai intamplat si in alte campionate ...asta e !

Noi sa mergem "metronom" si caini sa latre..........

Astristul14.04.2008 08:57

Inteleg ce ai vrut sa spui prin articolul tau, dar e inutil. Ei nu au valorile alea de care tot sar in sus de fiecare data cand aud de Steaua. Lor putin le pasa ca au facut egal la Poli AEK sau ca au pierdut cu CFR. Pentru ei cel mai important e sa nu castige Steaua campionatul.

Sa-i lasam in pace cu blaturile lor, care, cica, este un raspuns la "butoanele" lui Jiji. Sa nu mai vorbeasca ei de butoane, cand si ei le-au folosit la un moment dat! :dry:

Pai daca asa privesc ei competitia, cand daca invingeau la Cluj, se apropiau la 5 puncte de locul 2, care duce in UCL (turul 3 preliminar). Dar pentru asta iti mai trebuie si "materie cenusie" si orgoliul. Lucru care le lipseste cu desavarsire. Acelasi lucru se putea spune si referitor la momentul meciului Dinamo-CFR....

Una peste alta, titlul depinde DE NOI SI NUMAI DE NOI! Asa ca bafta Laca, mult succes baieti, si sa speram ca pe 7 mai vom avea o dubla sarbatoare!

FORZA Steaua !!!

:steagcruce:forzateaua:steagcruce:
Tudor_BOSS14.04.2008 09:03

E adevarat putem sa-i acuzam de non combat,dar ne intereseaza? Pe mine unul ma intereseaza numai Steaua si jocul ei,deci sa dea D-zeu sa castigam Titlul 24 pe care mi-l doresc din ce in ce mai mult si cu mai multa ura impotriva mailatilor cacateilor si muiesanilor.Sper sa veniti cati mai multi diseara chiar daca e vremea naspa,echipa are nevoie de noi.Forza Steaua Lupta pentru. Noi!!! :steagcruce:

greco14.04.2008 09:09

1) Blaturile contravin regulamentelor în vigoare. Când se vor autosesiza comisiile abilitate pentru a preveni degradarea sportului?

2) Dankressman are dreptate, oricum noi trebuie sã ne vedem de treaba noastrã și sã nu ne învãțãm cu mentalitatea rapidistã, aceea de slugã asupritã de soartã, mereu cu o justificare pregãtitã pentru propriile eșecuri.

3) "Singuri împotriva tututor" și "câini pânã la moarte" sunt, ca mai toate sloganurile de gen, afirmații fãrã acoperire... Pot sã vã dau exemple și din tabãra noastrã dacã e cazul. Apropo, "singuri împotriva tuturor" e copiatã de la suporterii lui Marseille ("seuls contre tous")...

4) Pânã la urmã, cã avem dreptate sau nu, problema e cã lumea fãrã preferințe ne percepe ca hoții campionatului, sub influența bravei prese române. ªi trebuie sã schimbãm asta.

jarhead14.04.2008 09:14

Am mai spus si o mai spun scurt: dinamovistii au dat o mareata lovitura de marketing transformand o denumire esential jignitoare (cine este caine rosu la c*r dinainte de '89 sthie de ce) intr-un "brand" de succes ;) treaba lor - ce caini au fost si ce javre au fost ... FC Pavlov poate suna mai Dinu-scian ...

Jucatorii adunatzi sub pod (spatiu placut mirositor a amoniac si "nicotina") afisau scris pe "maieuri" (nice legatura cu maieutica) - "Noi cu suntem vinovati"?!? Supozitor voia sa se bata cu "vestiarul" Stelei pentru a arata cum este ei barbatii care nu fuce de pe teren ... adica sa intzelegem ca Lovin nu este barbat ca a iesit de pe teren cand s-a aprins bricheta olimpica dar ei - care nu au vina, imaculatii - sunt barbati neniCA CA au fugit de poarta CFR-ului 90 de minute ... corect! asta nu sta la indemana oricui ... Lupu paru-si schimba, da penaju BA! Am zis!

Hai Draga Steaua da-i dracu cu melcii lor ...

Alex88pl14.04.2008 09:48

mda..ce sa mai spui acum cand inainte de meci toti erau cu trompetele sus si isi strigau dorintele de a juca in Liga...pacat de ei(nu ca mi-ar pasa prea tare) ca nu le-a spus nimeni ca pentru a juca acolo sus iti trebuie ceva mai mult decat un blat ordinar...fie ca te numesti caine fie ca esti singur.dar asa cum spunea un coleg al vostru..singura lor legatura cu Liga o reprezinta internetul si...Steaua. dar asta arata exact cat creier au(nevoie) si exprima neputinta de a face ceva impotriva unei echipe care castiga tot...si daca nu au putut ei au recurs la vechile metode.ma rog...e Romania si nimic nu ma mai surprinde.

:steagcruce:

bogdanutz714.04.2008 09:58

Sincer , mie chiar mi-a placut acest articol! Super! Au aratat ca 2 echipe de pluton , ca 2 echipe care au o mentalitate de divizia inferioara din Romania , adika 0 (zero).

Ramanem singura echipa care nu dam meciuri si care luptam pana la capat indiferent de distanta fata de ceilalti.

Bravo.

«123»