FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali reloaded!

«123»
mdionis09.04.2008 08:34
Ia mai lasati-ne.

Si cand zic lasati-ne vorbesc din punctul de vedere al nostru, GROSUL suporterilor Steaua.

Domnia voastra reprezinta o singura persoana. Si chiar presupunand ca ati vorbi in numele unui grup de persoane care v-au delegat in acest sens, tot nu ati reprezenta "grosul suporterilor". Si chiar daca, prin absurd, parerea "grosului suporterilor" ar fi perfect coincidenta cu a domniei voastre...

1. nimeni nu va obliga sa cititi articolele de pe www.fcsteaua.ro si sa va inchipuiti ca exista cineva care "nu va lasa in pace"

2. nu inseamna ca parerea voastra (ipotetic majoritara) este si justa si ca oricare alta parere diferita nu trebuie sa fie exprimata in public.

Nu poate decat sa ne bucure insa hai sa vedem daca acest om s-a mai schimbat, (IMPROVED CUM ZIC AMERICANII) sau a ramas la fel.

Nu era nevoie sa mentionati termenul englezesc (da, exista si in engleza britanica, nu numai in versiunea derivata de peste ocean): oierul nu s-a schimbat sensibil in bine. Data fiind instabilitatea comportamentala a ciobanului sef, orice schimbare poate fi apreciata doar dupa un anumit timp (mai multe luni), altminteri ar putea fi unul din obisnuitele sale momente de suspendare temporara a diareii verbale din public. Insa nici macar aceasta scurgere continua de stupiditati iresponsabile nu a incetat: nu i-a fost de ajuns sa vorbeasca in iarna de butoane, mai trebuie sa se dea si acum in stamba cum ca "le atinge" sau sa declare nonsalant "Îi mulțumesc frumos lui Cârțu cã a jucat cu rezervele. O sã-i mulțumesc și lui Pãdureanu dacã vor evolua și ei la fel. Scopul meu e sã iau campionatul.". Cum sa spui ca s-ar fi schimbat in bine?! Domnia ta nu a citit bine articolul?! Iata o alta "mostra" ciobanoida:

"Pentru ce sa fiu fals? Oricum, meciul cu Rapid nu se mai rejoaca, asa mi-a zis cineva. Trebuie sa aparam sansele Stelei cu orice risc, cu orice smecherie. Ma opreau suporterii Stelei si ma intrebau cand se da decizia Comisiei. Nu-i interesa pe ei onoarea sau ne-onoarea, pe ei ii interesa sa fie Steaua in Liga Campionilor. La fel si pe mine. Ce e aia demnitate sau onoare?."

Cumva suporterii aceia care l-au oprit erau prietenii dumneavoastra pentru care demnitatea si onoarea sunt vorbe in vant si despre care sunteti convins ca formeaza grosul?!

1. Nu a mai facut presiune pe antrenor.

2. Nu a mai facut presiune pe jucatori.

A se vedea secventa cu butoanele: le atinge, echipa castiga, nu are nevoie de prea multe declaratii critice la adresa antrenorului si jucatorilor... si totusi acestea nu lipsesc nici macar in aceste conditii:

"Bai, "Laca", sa nu crezi ca te-am adus aici pentru ca esti tu mare antrenor. Te-am adus pentru ca vreau sa fac pace cu suporterii!"

"Eu nu îl dau afarã pe Lãcãtuș, dar îi voi spune așa: Marius, ce sã fac tatã? Ați fãcut ce ați vrut voi, nu pot sã mai las lucrurile așa, sã mai fie circ. O sã mã bag eu sã fac echipa. Pãi, am ajuns a transpir de emoție la un meci cu Ceahlãul?"

"Becali, a anuntat apoi ca se va implica la echipa pentru meciul cu CFR Cluj. "Daca nu ma bag, se alege praful. Nu se poate ca Dayro Moreno, un jucator pe care am dat 2.000.000 de euro, sa stea pe banca de rezerve, in timp ce se vede ca Plesan nu este inca pregatit fizic. Radoi o sa intre si el".

"Sînt extrem de supãrat. Nu pot sã-mi dau seama ce se întîmplã cu jucãtorii noștri. Este inadmisibil sã fim dominați într-o asemenea manierã de cei din Tîrgu-Jiu! Îmi pare rãu cã trebuie sã o spun, dar nu avem nici o șansã la titlu cu un asemenea joc!"

"Jucãtorii strãini au fost aduși cã nu mai erau soluții. Ei sunt o soluție de moment. Peste trei-patru ani veți vedea o echipã a Stelei formatã în majoritate din jucãtori români. Mircea Sandu are dreptate, mai trebuie sã creștem și jucãtori români pentru echipa naționalã. Dacã și Steaua, care e simbolul României, va merge pe jucãtori strãini, unde ajungem? Toatã lumea e entuziasmatã acum de jucãtorii strãini veniți la Steaua și eu sunt, pentru cã joacã bine, dar una e una, și alta e alta. Pe viitor vor fi maximum trei jucãtori strãini de valoare în echipa Stelei"

"M-a deranjat foarte mult ca Lacatus nu l-a folosit pe Radoi asa cum vreau eu. Am spus de un milion de ori ca Mirel sa joace numai fundas la marcaj, nu mijlocas! Nu face Lacatus ce vrea. Sa-l foloseasca acolo unde trebuie, unde da cel mai bun randament! Asa vreau eu, nu ma intereseaza ce crede Lacatus"

"Mi-e jenã sã-l întreb cu cine va juca. Câteodatã vine el și-mi spune echipa"

3. I-a dat mana libera si l-a sustinut pe Adi Ilie SI CAND ACESTA ERA CONTESTAT (si de mine recunosc).

La nivel declarativ, da, toti aveau "mana libera". Pe de alta parte, acelasi cioban sef declara textual acum cateva zile "Eu nu fac de capul meu, ma consult cu Lacatus si Adi Ilie. Nu sunt dictator, dar ultima decizie este a mea.".

4. Acesta din urma a facut niste transferuri laudate chiar si de dusmani care ne-au adus 7 victorii consecutive. Stau si ma intreb cum o sa jucam cand isi revine si Dayro, jucatorul ce o sa aduca un mare plus de viteza, exact lucrul care lipseste acum.

Ce legatura au transferurile facute de Adrian Ilie cu presupusa schimbare in bine a oierului?!

5. Finantatorul Becali a trecut de 2 luni la un discurs profesionist, spre bucuria noastra vazut de dusmani ca unul megaloman. Adica, Muresan ataca, Becali zice ''NU COMENTEZ, NOI NE VEDEM de treaba NOASTRA''. Perfect, profesionist, 11 puncte recuperate in 6 etape.

Poate ca oierul a facut (din greseala) vreo declaratie mai cumpatata, dar nu acea declaratie a recuperat punctele de diferenta ci rezultatele echipei (sau butoanele atinse?!) coroborate cu scaderea in joc a formatiei CFR Cluj.

Acesta este punctul de vedere al majoritatii suporterilor Steaua, care n-au timp sa intre in conflicte cu mucosii frustrati.

Domnia voastra presupun ca are idee despre varsta si statutul social al tuturor suporterilor care isi exprima parerile pe fcsteaua.ro, altfel nu si-ar da cu presupusul cu atata siguranta, nu-i asa?!

Si pentru a incheia cu o referire la majoritatea reala, nu la "grosul" imaginar:

SportM: În ultima perioadã, Gigi Becali este tot mai des criticat de galerie prin diverse bannere. Ați mai vorbit cu el pentru a detensiona situația?

Dorin Taban: Ultima datã am fost la el în urmã cu o lunã. I-am transmis cã dacã ne va lãsa în pace, vom face și noi același lucru. Pe noi nu ne intereseazã absolut deloc personajul Gigi Becali, nu avem nimic cu el. Pur și simplu, ne preocupã doar binele echipei.

SportM: Totuși, presa vuiește zilnic de scandaluri...

Dorin Taban: Asta deoarece în aparțiile lui televizate face multe declarații acide la adresa noastrã. De aceea se aprind spiritele uneori.

SportM: Existã în rîndul suporterilor și grupuri loiale lui Gigi Becali?

Dorin Taban: Nu,
sîntem loiali doar Stelei
.

MoWeed09.04.2008 19:50

Nu pot sa nu observ cum au aparut din nou sustinatorii ciobanului imediat ce am ajuns din nou pe locul 1.Acum 2-3 luni era numai Victor dar vad ca imediat ce am ajuns pe locul 1 au aparut iarasi suporterii de rezultat sa ne spuna ce mare om e Becali.....

Becali nu se va schimba nicidata ramane un cioban incult si agramat care nu are nici cel mai mic respect pentru suporterii, gloriile si spiritul Stelei

LE: A nu se considera ca acesta este un atac la adresa unor useri de pe aici, pur si simplu asta este parerea mea

makaan09.04.2008 20:01
Si cand zic lasati-ne vorbesc din punctul de vedere al nostru, GROSUL suporterilor Steaua.

M-ai cucerit cu replica asta... Sper ca grosul asta sa fie alcatuit numai din persoana ta

predatorpulse709.04.2008 20:48

Faza asta cu Becali deja este expirata,el nu s-a schimbat si nu se va schimba niciodata. Faptul ca odata cu ocuparea locului 1 au reaparut "suporterii" lui Becali nu ar trebui sa mire pe nimeni. Au aceeasi atitudine ca si patronul pe care aduleaza,cand eram pe 2-6 erau de vina Hagi,pedrazzini,jucatorii insa acum ca suntem pe 1,il lauda pe Becali de parca el a jucat pe teren.

Intr-un club profesionist ar trebui sa ne doara in cot cine e patron,ar trebui sa ne intereseze echipa si atat,insa traind in Romania,patronii iau mereu prim-planul si nimeni nu apare mai des la TV decat Becali.Noi ar trebui sa stim managerul,antrenoul si jucatorii,patronul ar trebui sa fie baiatul(sau fata) care baga bani si care din cand in cand vede daca angajatii sai isi indeplinesc obiectivele,iar apoi sa ia masuri. Un patron normal nu confisca echipa pe veci("Steaua e mea,si a nepotilor mei"),nici stadionul("Ghencea e casa mea,suporterii sa zica mersi ca ii las sa intre"),nici nu jigneste fostele glorii ale Stelei,nu se pisa pe suporteri cu fiecare ocazie pe care o are,nu incurajeaza nepotismul in conducere(u know what i mean),nu face evaziune fiscala,nu ameninta ca vinde istoria Stelei ca sa scape el de DNA etc.

Un patron investeste bani intr-o echipa,pune acolo oameni capabili(manageri,staff,antrenor) si spera sa faca profit si performante. La noi Becali nici macar nu investeste,el crediteaza,asa ca despre ce naiba discutam.

Incerc din greu sa-l ignor pe cioban,chiar mi-a placut cand zicea "nu comentez" insa cum sa ignor cele mai noi declaratii ale sale prin care vrea sa ia titlul "prin orice smecherie" sau cand zice "ce demnitate,ce onoare,noi sa castigam,nu conteaza cum".

Am mai zis-o si inainte,noi incercam sa ne bucuram de Steaua dar din pacate exista un anume imbecil ,care crede ca daca baga bani in acest club,a cumparat sufletele suporterilor,istoria echipei si chiar spiritul stelist,insa il anunt ca se insala.Suporterii Stelei nu vor victorii cu "orice pret",vor victorii pe teren prin lupta dreapta cu adversarul,nu vrem castig "prin orice smecherie",bai ciobane. Dupa fiecare meci al Stelei,in loc sa vad antrenorul sau jucatorii vad acest urangutan care se umfla in pene aiurea.

Oricum la un moment dat Becali trebuie sa vanda,nu pot sa cred ca Steaua va sta sub semnul oii turbate numite Becali atata timp. Multi o sa zica "ce domne lasa-l pe Becali,vezi-ti de echipa",pai tocmai asta e problema, Becali ia fata echipei de multe ori,nici nu mai auzim de Radoi,Ghionea,Dayro,Dica si ceilalti,mereu auzim ce a mai facut ciobanul,ce cuvinte a mai invatat,ce tepe a mai dat iar dovada cea mai clara ca brandul Becali e devenit mai valoros pentru presa decat brandul Steaua a fost atunci cand Lacatus a ramas singur cu 3 jurnalisti in timp ce grosul presei statea cu microfonul in fata lui Becali.

Avem noroc ca echipa are un nume frumos,Steaua ca altfel fiti siguri ca ciobanul il schimba in Fc Steaua sau mai stiu eu ce,desi a incercat sa ii faca un "upgrade" cand vroia Steaua cu n colturi.

Singurul lucru cu care ma mandresc este echipa Steaua,nu echipa Steaua sub Becali,imi e rusine cu suporterii care cred ca Steaua nu poate exista decat sub Becali.

Off-topic: Saracii spartani onanisti,au luat 2 sulite in fund spre sfarsitul meciului si acum suporterii stau la poarta si vor sa ii linseze,felicitari pandurilor pentru fotbalul prestat.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

danimarcu09.04.2008 21:19
Nu pot sa nu observ cum au aparut din nou sustinatorii ciobanului imediat ce am ajuns din nou pe locul 1

Din punctul meu de vedere trebuie sa ai o lipsa crasa de caracter sa fii sustinator al ciobanului,dupa toate porcariile pe care le-a facut!

Nu trebuie sa uitam niciodata cine este cu adevarat Jiji Becali.Indiferent pe ce loc terminam campionatul!

MoWeed09.04.2008 21:21

@danimarcu

Asta ziceam si eu. din pacate pentru unii nu conteaza ce a facut ciobanul atata timp cat suntem pe 1 :thumbdown:

victor10.04.2008 10:50
Nimeni nu spune asa ceva.

In urma cu cateva zile vorbeam cu un amic din Canada pe mess. Ii ziceam ca sunt atat de scarbit de atacurile la care suntem supusi si de comportamentul lui Becali incat nu-mi mai pasa daca luam sau nu campionatul. Ca ma ingrozesc numai la gandul de cum o sa fie in stare individul sa se impauneze daca luam titlul... Raspunsul lui a fost concis: "tot aia e, chiar daca-l luam chiar daca nu, bivolu n-o sa se schimbe. Asa ca mai bine-l luam." I-am dat dreptate, tu ai alta parere? Asta e situatia in ceea ce-l priveste pe bivol, trebuie sa ne resemnam.

Pe de alta parte vad ca mizerabila campanie de presa la care suntem supusi si-a facut efectul si asupra voastra, mai oameni buni, nu puneti botul la minciunile mizerabile din presa. Bivolu a spus ceva la emisiunea de aseara de la curva de Ivanovici, a zis: "ceilalti au facut de 10 ori cat mine", eu il cred, voi ii credeti pe nemernicii din presa? Ati uitat ca noua ni se scoteau mingile din poarta si scarbele taceau?

Gica, ma simt obligat sa-ti raspund tie, care ai dovedit mereu luciditate si civilizatie a dialogului, indiferent daca erai de acord sau nu cu o anumita opinie!

te rog pe tine, stelist adevarat (desi formularea imi pare cam "in lemn" sculptata"), sa nu uiti niciodata sa te bucuri pentru Steaua. echipa noastra nu inseamna Becali, suporterii de azi, de ieri sau de maine, ci este un vis frumos si colorat ce s-a ridicat din sufletul chinuit al acestui neam! suntem aici de 2000 de ani si vom rezista mereu si mereu la furtunile ce vor veni! Steaua este echipa sufletului nostru si la ea trebuie sa ne intoarcem intotdeauna cu bucurie.

am mai spus-o: Steaua nu este a noastra, a celor care-l "laudam" pe Becali, dar nici a voastra, a celor care-l injurati, asa cum nu este nici a lui Becali, si nu este nici macar a parintilor nostri! Steaua este un voievod mandru, un gand parfumat, o amintire din viitor, un strop de speranta si gustul atat de dulce al victoriei! pana la urma Steaua suntem toti, cu bunele si relele noastre!

BUCURATI-VA mereu pentru Steaua! bucuria victoriei este darul pe care ea ni-l va face mereu!

PS:

aleex511.04.2008 16:42

Ar trebui sa vb mai mult de echipa si de antrenori si sa nu il mai bagam asa de mult in seama pe Becali! Bravo Steaua! Felicitari Lacatus! Spre 24 fularsteaua2

«123»