FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali reloaded!

«123»
fcsteaua.ro07.04.2008 20:49

Steaua e pe locul 1. Indiferent de clasamentele pe care le afișeazã la teveu ªtucan și frații sãi. Indiferent de toate insinuãrile care s-au fãcut cu privire la blaturi și table! Steaua este pe locul 1 în mod legal. Locul pe care este Rapidul este ilegal, echipa subgrantã ar fi trebuit sa fie cu 2-4 locuri mai jos în urma depunctãrii care ar fi trebuit sã i se acorde. Steaua este pe primul loc pe meritul antrenorului Marius Lãcãtuș (cãruia îi urez și eu LA MULÞI ANI pe aceastã cale) și al jucãtorilor pe care acesta i-a trimis în teren. Da, poate cã Steaua nu joacã un fotbal european în acest moment, dar joacã cel mai bun fotbal din România la ora actualã.

Nu mã îngrijoreazã însã jocul Stelei pe cât cât mã îngrijoreazã declarațiile creditorului clubului. Iar a început cu cântecele religioase dupã meci, iar a început cu declarațiile aiuristice. Dar sã-l lãsãm pe el sã vorbeascã.

"Ca sã faci un blat trebuie sã ai prea mare încredere! Vã spun eu cum se fac blaturile : Jucãtorii se duc și dau în primire ba pe la conducãtori, ba pe la Ligã dacã fac aranjamente. Eu nu fac asta cã i-aș face pe fotbaliști sã își trãdeze colegii. Îi mulțumesc frumos lui Cârțu cã a jucat cu rezervele. O sã-i mulțumesc și lui Pãdureanu dacã vor evolua și ei la fel. Scopul meu e sã iau campionatul."

"Pot sã explic parcursul Stelei din douã perspective: una divinã și alta omeneascã. Eu visez ceva noaptea, lucruri care îmi dau niște semnale. Nu vreau sã apar în presã cã sunt nebun dacã vã povestesc visele. La meciul cu Rapid a fost ceva dat de la Dumnezeu. Numai eu pot sã rãstãlmãcesc visele pentru cã îmi protejeazã familia. Omenesc aș vrea sã vã spun cã eu am avut o experiențã nefericitã. Steaua juca și în Ligã și în campionat iar fotbaliști nu mai aveau putere. Am spus cã atunci când vom scãpa de programul asta vom defila în campionat. ªi s-a vãzut asta! Steaua noroc, CFR ghinion! Așa a vrut Dumnezeu!"

"Bucșarule, dã și tu o primã de douã-trei sute de mii ca sã prinzi cupele europene. Am stat de vorbã cu el pentru cã eu cred cã l-am convins pentru cã e român adevãrat, patriot și naționalist. El nu se afișeazã dar eu îl cunosc."

"Cred cã cel mai greu meci al Stelei este cel de la Bistrița. Nea Jean are și el prietenie cu Mureșan așa cum eu sunt vecin cu Bucșaru în Pipera așa și ei sunt acolo în Ardeal. Nea Jean îl roagã pe Mureșan: Bre dã și tu douã-trei sute de mii. Bucșaru nu mã roagã pe mine dar eu am putere de convingere."

"Eu doar ating butonul pip pip pip. Alții fac de zece ori mai multe ca mine și mai repede cu butoanele bum bum bum. Eu nu prea am butoane. D-aia pe mine m-a deranjat declarația lui Mureșan care a spus cã este o luptã inegalã. A zis cã Steaua nu joacã pe teren. Mã oftic pentru cã noi jucãm pe teren și alți fac manevre. În fotbal dacã ai puțin caracter ești pufarinã"

ªi toate aceste "vorbe de duh" se lãfãie pe primele pagini ale ziarelor "sportive", care de-abia-l așteptau pe creditor. ªi ce bine a fost aceste câteva sãptãmâni cât a tãcut din gurã! Am vãzut asearã pe un canal de "sport", în loc de declarații becaliene, conferința de presã a lui Marius Lãcãtuș. Needitatã, de la un capãt la altul!Pentru ca Becali nu declarase inca nimic si nu mai aveau cu ce sa umple spatiul de emisie!

alexblaja

androsteaua07.04.2008 21:08

a fost bine ca a mai tacut:)! am vazut de asemenea ca pe Becali il intereseaza un mijlocas de creatie! m-ar incanta sa aduca un mijlocas de acest gen..dar totusi sunt nedumerit,nu trebuia sa fie Dayro mijlocasul de creatie?Revenind la Dayro,ma bucur ca a fost tinut pe banca! Lacatus are caracter de fier-nu esti in forma nu joci

_Answer_07.04.2008 21:08

sa intelegem ca era mai bine fara declaratiile halucinante ale oierului?

atunci de ce trebuie sa le "reproduci" si pe site?

nu cumva ca sa fii sigur ca le vom citi toti?

enjoy07.04.2008 23:53

banuiesc ca ai ramas masca; asa erau cei trei crai care-i sorbeau "zicerile". si la sfarsit l-au apreciat pentru ca s-a transformat neasteptat, in mintea lor as zice eu. pacat , un post TV plin de bufoni si bufonerii in loc sa fie sport!

Piece of Mind08.04.2008 05:30
banuiesc ca ai ramas masca; asa erau cei trei crai care-i sorbeau "zicerile". si la sfarsit l-au apreciat pentru ca s-a transformat neasteptat, in mintea lor as zice eu. pacat , un post TV plin de bufoni si bufonerii in loc sa fie sport!

Vezi ca iar n-ai prins esenta articolului. Nu-i nimic, mai incearca! :)))

alexblaja08.04.2008 05:41
sa intelegem ca era mai bine fara declaratiile halucinante ale oierului?

atunci de ce trebuie sa le "reproduci" si pe site?

nu cumva ca sa fii sigur ca le vom citi toti?

Hmmm, asa este, m-ai prins! :) Exact de aia le-am reprodus pe site, ca sa fiu sigur ca le citesc toti! Chiar crezi ca aceste declaratii au vreo sansa sa nu ajunga la urechile tuturor? Becali e ca fata aia din reclama la guma de mestecat, ajunge in toate ungherele!

Restul articolului, in afara declaratiilor lui Becali, l-ai citit?

84ava08.04.2008 06:35

Ziare pline de Becali,televiziuni dornice de rating fac circ,cu acelasi Becali bineinteles,la Steaua tot Becali...

Fotbal voi ati vazut pe undeva?!

nemilosul08.04.2008 07:11
a fost bine ca a mai tacut:)! am vazut de asemenea ca pe Becali il intereseaza un mijlocas de creatie! m-ar incanta sa aduca un mijlocas de acest gen..dar totusi sunt nedumerit,nu trebuia sa fie Dayro mijlocasul de creatie?Revenind la Dayro,ma bucur ca a fost tinut pe banca! Lacatus are caracter de fier-nu esti in forma nu joci

de asta ne este bagat Nicolita pe gat meci de meci???ca este in forma dupa ce a dat golul ala superb in vinclu`

DelPiero1008.04.2008 07:28

Pai da,nu se stie,Neaga si Banel sunt mai 'in forma' decat Dayro... :naughty:

MoWeed08.04.2008 07:39

nu mai incepe campania electorala sa fie obligat dobitocul asta sa taca?

morosanu'08.04.2008 08:42

Steaua joaca cel mai bun fotbal din Romania??? uita-te si la alte meciuri, echipe care se bat sa scape de retrogradare si o sa fii surprins sa vezi faze mult mai legate si mai gandite ca ale noastre. jucam cat se poate de prost,la nimereala,dar trebuie sa recunosc ca eficient(victorii norocoase,tarzii,ajutate,poate chiar si butonate) . restul sant tampenii debitate de nebun,ingurgitate cu nesat de alti nebuni(zearistii)...

victor08.04.2008 09:08

sigur ca multe se pot spune despre "profet", dar fara Gigi eram morti si ingropati! ce ar fi fost ca el sa conduca rapidul sau Dinamo?! mai ganditi-va si la asta toti cei care faceti pe "puristii" oripilati de declaratiile lui Becali!

pana una alta, asa bolovanos cum este el, a fost singurul care a spus mereu ca vom reveni si campionatul nu este incheiat! noi restul plangeam in pumni si ne vaitam cum s-a mai dus un campionat si ce rusinos este pentru o echipa ca a noastra sa se multumeasca cu locul II.

mie mi-a placut "oaie" si aseara! este un "sweet" si recunosc ca uneori are o candoare copilareasca in declaratii care te farmeca! recunosc, chiar daca unii vor lua in ras aceasta afirmatie, ca atunci cand il ascult cum vorbeste despre Steaua si forta ei divina am uneori senzatia ca nimic nu este imposibil! dar in spatele vorbelor, multe - putine, proaste - destepte, exista o forta bruta formidabila. Becali nu este un suporter si nu trebuie sa i se ceara acelasi cod de conduita. el conduce Steaua si este OBLIGAT sa o faca cu mana de fier daca vrem ca echipa sa triumfe. NOI suporterii avem alte viziuni si ne putem permite sa vorbim despre eternitatea unor simboluri si despre istoria "grea" a Stelei, despre morala absoluta. conducatorii trebuie sa fie insa pragmatici, caci nimeni nu le va accepta esecurile, iar in plus azi, ne place sau nu, fotbalul a devenit si o mega-afacere. anii vor trece si in urma vor ramane povestile despre reveniri miraculoase si titlurile castigate. aproape tot timpul istoria isi aduce aminte numai de invingatori, iar Steaua a fost, este si va fi mereu o invingatoare!

sigur Becali va avea in continuare "dusmani" si "amici" declarati. cred insa ca oamenii trebuie judecati si dupa faptele lor si e bine ca uneori sa fim si obiectivi. reintoarcerea Stelei in frunte, acolo unde ne este locul, este cu adevarat un succes de care trebuie sa ne bucuram impreuna. ce va fi mai departe, pana la sfarsitul campionatului, vom vedea?! vom castiga sau vom pierde, totul este posibil, dar in acest retur am dovedit din nou magia si forta Stelei. Azi, Invincibila Armada a revenit in Ghencea si pare mai puternica decat oricand. e pacat ca uneori uitati sa va bucurati, iar Steaua merita mult mai mult decat o eterna galceava!

AdrianUltras2508.04.2008 09:25

mi-e greata de becalii si de toti cei care zic ca e bine ca el e la Steaua.

p.s. am un mesaj pentru toti sustinatorii lui becalii:

BAAAAAAAAIII......SUCK MY SOCKS!!!!

victor08.04.2008 09:35
mi-e greata de becalii si de toti cei care zic ca e bine ca el e la Steaua.

p.s. am un mesaj pentru toti sustinatorii lui becalii:

BAAAAAAAAIII......SUCK MY SOCKS!!!!

misto mesaj! adanc si incarcat de semnificatii! ce limbaj, ce exprimare, ce simbolisticai?! am remarcat finetea ideilor si verbul acid?! curat "put al gandirii"!

reintoarce-te in caverna prietene! lumina pare ca te orbeste si iti produce depresii!

Piece of Mind08.04.2008 09:45
...dar fara Gigi eram morti si ingropati!

Faci o afirmatie cel putin discutabila, pe care nu ar fi rau sa incerci sa o nuantezi. Altfel, e o pledoarie pro-domo, in genul celor cu care ne-ai obisnuit deja, atunci cand vine vorba de Gigel.

dar in acest retur am dovedit din nou magia si forta Stelei. Azi, Invincibila Armada a revenit in Ghencea si pare mai puternica decat oricand. e pacat ca uneori uitati sa va bucurati, iar Steaua merita mult mai mult decat o eterna galceava!

Mi-ar placea sa cred ca magia si forta Stelei la care faci referire nu rezida in ajutorul fatis primit din partea arbitrului in partida cu CFR, nici in erorile importante ale fluierasilor de la meciul cu Urzicenii si nici in punctele otravite din Giulesti.

Oricum, constat cu surprindere ca suntem treptat cuprinsi de sindromul "oii nebune" si tot ceea ce ne dorim este victoria, obtinuta oricum, in orice conditii si cu orice mijloace. Vorba lui Gigi, "ce ma intereseaza pe mine de onoare domne'!?"

MMLMMN08.04.2008 10:08

Asa cum spunea parca Dorinel Munteanu,Dumnezeu,in acceptiunea lui Gigi,nu are ce cauta in fotbal.Sunt de acord ca poate fi vorba de noroc sau ghinion,de eventuale "butoane",dar nu de perlele scoase "ilustrul" nostru conducator.

Si sunt total de aceeasi parere cu tine ca meritul este si al lui Laca!Si am vazut ca acest lucru a fost obseravt si de Ioanitoaia in articolul lui de azi Steaua"a refuzat sã depunã armele chiar și cînd bãtãlia pãrea pierdutã, aceastã atitudine datorîndu-i-se, înaintea tuturor, lui Lãcãtuș. El a transmis echipei din îndîrjirea și seriozitatea jucãtorului de altãdatã, din starea de spirit a unuia care, supranumit Fiara, nu s-a împãcat niciodatã cu ideea înfrîngerii. Lãcã a tãcut și a fãcut, și-a vãzut de treabã. Cînd unii îl considerã deja un antrenor de calibru, iar alții sînt de pãrere cã mai are destule de acumulat, adevãrul trebuie cã se aflã undeva la mijloc."

Conisider o parere obiectiva si justa.Deci se poate sa se vada si lucrurile bune care se intampla la noi!

AdrianUltras2508.04.2008 10:12

Victor

Stii ce ma surprinde?

Ma surprinde faptul ca pe un anumit om al cavernelor il respecti si il urmezi si il vrei in continuare la echipa ta de suflet(presupun) desi murdareste si strica tot ceea ce inseamna aceasta echipa dar pe mine, un alt om al cavernelor, ma gonesti.

E foarte interesanta treaba.

p.s.

Ce eram fara Gigel? Morti si ingropati?

PROSTII!!!

pentru cei care nu stiu, in 2003 sau 2004 becalii a primit o oferta de la un magnat rus pentru Steaua.

50 de milioane de euro!

Atat dadea baiatul.

Gigel insa avea planuri mari cu Steaua.

PRESEDINTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ideea e urmatoarea:

Exista destui oameni care daca ar putea s-ar baga la un club ca Steaua.Si cand am zis "daca ar putea" nu m-am referit la "daca ar avea bani".

Ia sa scoata becaliotul Steaua la vanzare.Sa vedeti cum se face coloana.O echipa de fotbal de rangul Stelei te poate face din necunoscut in vedeta.La fel cum Chelsea l-a propulsat pe Abramovici din miliardar necunoscut in miliardar bazat!

Exista oameni care sa cumpere Steaua si cu oricare dintre ei ar fi mai bine decat cu creditorul!

Ryo08.04.2008 10:22

Marele merit al lui Becali este ca datorita concurentei dintre el si Borcea (si a mai multor magnati) campionatul romanesc a crescut foarte mult. Datorita lor acum jucam in CL direct in grupe, datorita lor au inceput sa vina la noi jucatori straini de calitate, datorita lor traim clipe de neuitat alaturi de echipele noastre. Spuneti multumesc banilor lor si vointei lor. Sa critici e usor, e mai greu sa construiesti ceva. Iar Steaua impreuna cu Laca a inceput sa joace chiar binisor. Restul echipelor sunt cu o clasa sub Steaua. Si asta datorita lui Becali. Mai bine va-ti bucura si nu ati scri de dragul scrisului.

java script:add_smilie(":steagcruce:","smid_11")

victor08.04.2008 10:27
Faci o afirmatie cel putin discutabila, pe care nu ar fi rau sa incerci sa o nuantezi. Altfel, e o pledoarie pro-domo, in genul celor cu care ne-ai obisnuit deja, atunci cand vine vorba de Gigel.

Mi-ar placea sa cred ca magia si forta Stelei la care faci referire nu rezida in ajutorul fatis primit din partea arbitrului in partida cu CFR, nici in erorile importante ale fluierasilor de la meciul cu Urzicenii si nici in punctele otravite din Giulesti.

Oricum, constat cu surprindere ca suntem treptat cuprinsi de sindromul "oii nebune" si tot ceea ce ne dorim este victoria, obtinuta oricum, in orice conditii si cu orice mijloace. Vorba lui Gigi, "ce ma intereseaza pe mine de onoare domne'!?"

(1) doar ca un ex.: v-ar fi placut sa fiti in locul suporterilor rapidisti in ultimele trei sezoane? sa enumeram faptele: eliminare in fata Stelei in sferturile UEFA si pierderea campionatului tot in fata Stelei in acelasi an aniversar, avantaj 3 pct. si 6 etp + meci in casa dar pana la urma "sariti" de Steaua, anul acesta ce sa mai zic, ii vad ca abia mai pot vorbi si din tuciurii ce erau au devenit negri abanos! chiar credeti ca era mai bine Copos la Steaua si Becali la Dinamo?

voua v-a placut modul cum i-a tratat anult trecut Gigi pe caini? lor li s-a parut ca au facut rahatul praf cand au luat banul la meciul cu CFR CA SA JOACE CINSTIT, dar pana la urma s-au facut de ras si au dovedit mentalitate de servitori! marii investitori milionari din Stefan cel mare se bat si acum ca hienele pe milionul oferit (?!) atunci?

ca stabilitate financiara nu exista club in Romania mai puternic decat Steaua. iar fara bani nu faci performanta.

(2) CFR-ul nu are a se plange de erorile de arbitraj. au furat cu ambele maini si picioare, dar mai mult decat atat AU BLATUIT meci dupa meci in tur. acum ca nu mai pot si echipekle adverse nu se mai dau la o parte din calea lor, nu bat pe nimeni, exceptand pe caini care cu onoarea lor proverbiala au pus botul! in Ghencea CFR-ul nu a aratat nimic si au pierdut clar. chestia ca au fost furati de arbitru e buna ca alibi, pentru cei care nu au fost acolo. si noua la sevilla ni s-a parut ca am fost aproape de adversar ca rezultat, ca joc insa nu le-am pus probleme lui FC sevilla. daca sunt corect spun chiar ca exceptand faza la Semedo, unde se poate vorbi de penalty, in rest tot jocul Tudor a impins CFR-ul spre poarta noastra, tolerand coatele lui fabianni si jocul obstructionist al unei aparari destul de rudimentare. ba mai mult, in min. 85, Tudor nu a fluierat fault in atac la zapata al lui cadu, faza care a dus la o mare ratyare a CFR-ului. atunci arbitrul chiar ne ingropa. daca datea penalty in min. 60 nu era problema: nu stiu daca il marcau, si oricum era timp suficient sa ne pravalim peste ei. s-a vazut si in prima ca degeaba a condus CFR-ul cu 1-0, Steaua era o nuca prea puternica.

cu Urziceni am vut penalty la nesu in prima repriza, la 0-0, inainte de faza lui golanski din prima repriza. cum eu nu aflu despre meciuri din ziare, imi amintesc si aceste faze, trecute sub tacere de mass-media. golul lui habibou a fost reglementar, Dica nefacand absolut nici un gest nefiresc fata de stelea. as intreba de ce ar fi fost fault al lui Dica si nu invers, caci si stelea l-a impiedicat pe Dica sa urmareasca balonul?!

(3) daca sunteti nemultumiti de calitatea jocului, discvutati atunci de "prestatia" antrenorului. pana la urma Laca este cel responsabil cu pregatirea tehnico-tactica! sau e mai usor sa aruncam totul in carca lui Gigi!

(4) demnitate si onoare Steaua a dovedit in intreaga ei istorie, prin victoriile si trofeele obtinute. demnitate si onoare adevarata inseamna sa bati valencia, standard, Kiev, Betis, lens, besiktas chiar si atunci cand teoretic esti mai slab cotat decat adversarele tale. demnitate si onoare inseamna sa scoti lumea din strada dupa mari victorii si sa oferi bucurie celor multi!

fata de ceilalti competitori nevolnici, gen rapid - Dinamo - CFR, demnitatea si onoarea Stelei inseamna NO MERCY! Steaua este suflet din sufletul acestui popor si nu cunoastem mila sau indurarea. cum spune poetul "raul, ramul, ne este prieten numai noua" si daca putem, radem tot! asta este demnitatea si onoarea Stelei: conditia de vesnic invingator! acum si pana la sfarsitul timpului!

desi pot parea patetic in formulari, sincer iti spun ca asta este parerea mea!

AdrianUltras2508.04.2008 10:44

Victor tu esti un suporter de performanta!

Atat.

Din cate vad eu pe tine te intereseaza doar ca Steaua sa castige meciuri.

Nu conteaza cum o face.Doar sa castige.(si aici nu ma refer la ajutoare de la arbitrii sau blaturi.ci la jocul slab)

Pe tine te intereseaza doar performanta.

Te doare insa in cot de faptul ca suntem singura echipa unde conducatorii isi bat joc de fostele glorii ale clubului!

Nu iti pasa de faptul ca bodyguarzii unui creditor sunt pusi sa bata suporterii incomozi iar echipa de fotbal e folosita ca arma electorala.

Am si eu ochi.

Am vazut si eu ca trica si fabianii meritau cartonase rosii la scorul de 1-1 in meciul cu cefere.

Am vazut si eu cele 2 penaltyuri nedate Stelei in meciul cu Urziceni.

Si am vazut si bricheta in cap la arbitru.La fel cum am vazut si arbitrii saltand cefereul pe primul loc.

Ma deranjeaza lucrurile astea dar nu la fel de mult ca faptul ca un oier isi bate joc de Steaua si de tot ceea ce inseamna Steaua si se foloseste de ea a-si indeplini obiectivele.

Cred ca omul pe care tu il iubesti atat de mult ar fi mandru de tine.

Cu el o sa votezi, nu?

Ryo08.04.2008 10:50
(1) doar ca un ex.: v-ar fi placut sa fiti in locul suporterilor rapidisti in ultimele trei sezoane? sa enumeram faptele: eliminare in fata Stelei in sferturile UEFA si pierderea campionatului tot in fata Stelei in acelasi an aniversar, avantaj 3 pct. si 6 etp + meci in casa dar pana la urma "sariti" de Steaua, anul acesta ce sa mai zic, ii vad ca abia mai pot vorbi si din tuciurii ce erau au devenit negri abanos! chiar credeti ca era mai bine Copos la Steaua si Becali la Dinamo?

voua v-a placut modul cum i-a tratat anult trecut Gigi pe caini? lor li s-a parut ca au facut rahatul praf cand au luat banul la meciul cu CFR CA SA JOACE CINSTIT, dar pana la urma s-au facut de ras si au dovedit mentalitate de servitori! marii investitori milionari din Stefan cel mare se bat si acum ca hienele pe milionul oferit (?!) atunci?

ca stabilitate financiara nu exista club in Romania mai puternic decat Steaua. iar fara bani nu faci performanta.

(2) CFR-ul nu are a se plange de erorile de arbitraj. au furat cu ambele maini si picioare, dar mai mult decat atat AU BLATUIT meci dupa meci in tur. acum ca nu mai pot si echipekle adverse nu se mai dau la o parte din calea lor, nu bat pe nimeni, exceptand pe caini care cu onoarea lor proverbiala au pus botul! in Ghencea CFR-ul nu a aratat nimic si au pierdut clar. chestia ca au fost furati de arbitru e buna ca alibi, pentru cei care nu au fost acolo. si noua la sevilla ni s-a parut ca am fost aproape de adversar ca rezultat, ca joc insa nu le-am pus probleme lui FC sevilla. daca sunt corect spun chiar ca exceptand faza la Semedo, unde se poate vorbi de penalty, in rest tot jocul Tudor a impins CFR-ul spre poarta noastra, tolerand coatele lui fabianni si jocul obstructionist al unei aparari destul de rudimentare. ba mai mult, in min. 85, Tudor nu a fluierat fault in atac la zapata al lui cadu, faza care a dus la o mare ratyare a CFR-ului. atunci arbitrul chiar ne ingropa. daca datea penalty in min. 60 nu era problema: nu stiu daca il marcau, si oricum era timp suficient sa ne pravalim peste ei. s-a vazut si in prima ca degeaba a condus CFR-ul cu 1-0, Steaua era o nuca prea puternica.

cu Urziceni am vut penalty la nesu in prima repriza, la 0-0, inainte de faza lui golanski din prima repriza. cum eu nu aflu despre meciuri din ziare, imi amintesc si aceste faze, trecute sub tacere de mass-media. golul lui habibou a fost reglementar, Dica nefacand absolut nici un gest nefiresc fata de stelea. as intreba de ce ar fi fost fault al lui Dica si nu invers, caci si stelea l-a impiedicat pe Dica sa urmareasca balonul?!

(3) daca sunteti nemultumiti de calitatea jocului, discvutati atunci de "prestatia" antrenorului. pana la urma Laca este cel responsabil cu pregatirea tehnico-tactica! sau e mai usor sa aruncam totul in carca lui Gigi!

(4) demnitate si onoare Steaua a dovedit in intreaga ei istorie, prin victoriile si trofeele obtinute. demnitate si onoare adevarata inseamna sa bati valencia, standard, Kiev, Betis, lens, besiktas chiar si atunci cand teoretic esti mai slab cotat decat adversarele tale. demnitate si onoare inseamna sa scoti lumea din strada dupa mari victorii si sa oferi bucurie celor multi!

fata de ceilalti competitori nevolnici, gen rapid - Dinamo - CFR, demnitatea si onoarea Stelei inseamna NO MERCY! Steaua este suflet din sufletul acestui popor si nu cunoastem mila sau indurarea. cum spune poetul "raul, ramul, ne este prieten numai noua" si daca putem, radem tot! asta este demnitatea si onoarea Stelei: conditia de vesnic invingator! acum si pana la sfarsitul timpului!

desi pot parea patetic in formulari, sincer iti spun ca asta este parerea mea!

Ai perfecta dreptate!! RESPECT.

shack3r08.04.2008 10:59

@Victor

Ideea e ca s-ar gasi oameni mult mai inteligenti decat Becali care ar putea conduce Steaua.Vrei un exemplu ? Ilie Nastase cred ca ar face o treaba foarte buna in Ghencea;chiar daca nu are banii lui Gigi,totusi e mult mai istet decat actualul creditor si cred ca ar putea organiza clubul astfel incat sa ne regasim spiritul de altadata.

Eu intr-o masura sunt de acord cu tine,Becali e poate cel mai bun patron din fotbalul romanesc.Din pacate asta nu e motiv de mandrie..

Sau alt exemplu care mi-a venit acum in minte.Un investitor strain puternic,care ar putea sa puna in fruntea clubului oameni competenti romani si foste glorii steliste care cunosc bine tot ce inseamna Steaua.Pe el sa il intereseze doar profitul si faptul ca ar castiga enorm la imagine ( asta il intereseaza si pe Gigi),neavand niciun scop pentru a atrage populatia spre el.

MoWeed08.04.2008 11:09

Victor iar incepi cu odele tale becaliote??

Intelege odata nu conteaza numai victoria ci si cum o obtii. Inainte de Becali eram cea mai respectata echipa din tara si numarul frustratilor era neglijabil, iar acum datorita tampeniilor declarate de el la orice ora(cum sa zici "in gluma" ca ai dat bani la un arbitru?) am ajuns mai huliti ca dinam0..

Becali a venit la Steaua cu un singur scop si anume imaginea care i-a adus-o acest lucru(in scopul maret de a iesi presedinte). Cu timpul a observat ca poate sa faca si bani, mai ales din participarile in CL....

Sunt destul de multi oameni cu bani care ar putea conduce Steaua si romani si straini si nu ar injura fostele glorii steliste, nu ar considera suporterii niste "huligani care vin ei in casa mea Ghencea sa faca ei arogante", nu ar avea o atitudine de mediocritate("ce e Cupa Romaniei? Eu nu vreau cupa vreau doar locul 2 sa fac bani din CL"), nu s-ar plange ca de ce ne-a egalat Buzaul(adica de ce a jucat cinstit)...

Vezi ca vin alegerile nu uita sa votezi PNG :thumbsup:

victor08.04.2008 11:20
Victor tu esti un suporter de performanta!

Atat.

Din cate vad eu pe tine te intereseaza doar ca Steaua sa castige meciuri.

Nu conteaza cum o face.Doar sa castige.(si aici nu ma refer la ajutoare de la arbitrii sau blaturi.ci la jocul slab)

Pe tine te intereseaza doar performanta.

Te doare insa in cot de faptul ca suntem singura echipa unde conducatorii isi bat joc de fostele glorii ale clubului!

Nu iti pasa de faptul ca bodyguarzii unui creditor sunt pusi sa bata suporterii incomozi iar echipa de fotbal e folosita ca arma electorala.

Am si eu ochi.

Am vazut si eu ca trica si fabianii meritau cartonase rosii la scorul de 1-1 in meciul cu cefere.

Am vazut si eu cele 2 penaltyuri nedate Stelei in meciul cu Urziceni.

Si am vazut si bricheta in cap la arbitru.La fel cum am vazut si arbitrii saltand cefereul pe primul loc.

Ma deranjeaza lucrurile astea dar nu la fel de mult ca faptul ca un oier isi bate joc de Steaua si de tot ceea ce inseamna Steaua si se foloseste de ea a-si indeplini obiectivele.

Cred ca omul pe care tu il iubesti atat de mult ar fi mandru de tine.

Cu el o sa votezi, nu?

de ce aduceti discutia tot timpul in plan electoral? ma faceti sa ma gandesc ca asa cum exista agenti electorali cu "+", exista si din cei din categoria "-"? aici vorbim de Steaua, echipa de fotbal, visul frumos al unui popor cu putine bucurii si nu amestecam nemultumirile personale ale fiecaruia!

repet: daca jocul vi se pare slab, haideti sa discutam de antrenor! nu putem spune ca banca tehnica nu este principala "vinovata" de calitatea jocului si asta e valabil atat la victorii, cat si la esecuri!

eu cred ca povestea minunata a Stelei poate merge mai departe numai daca luptam mereu si ne propunem sa fim mereu invingatori. Steaua nu trebuie sa faca nici un pas inapoi si performanta este unicul tel cu adevarat nobil! victoriile aduc bucurie, victoriile repetate te fac sa te simti mandru, iar triumfurile te arunca in istorie! astazi Steaua este in istorie pentru ca fiecare generatie a adunat triumf dupa triumf si a cladit mitul de azi! eu cred ca Becali, azi patron al echipei, are ca principala datorie sa consolideze acest triumf si sa instaureze dictatura ros-albastra! acesta este adevaratul respect aratat gloriilor steliste! am mai spus-o intr-un alt comentariu: Steaua nu are mila de nimeni, nu cere indurare sau compasiune niciodata si nu ofera decat durere si lacrimi adversarilor!

numai asa, prin victorii, vom respecta cu adevarat gloria trecuta si pe toti cei care au pus caramida langa caramida la cladirea visului ros-albastru! respect pentru trecut inseamna sa vrei sa fi mai bun in prezent, sa-ti doresti mereu mai mult, sa te ridici cand toata lumea te crede infrant si terminat si sa ajungi primul la linia de sosire! respect inseamna sa aduci lacrimi de bucurie in ochii suporterilor si sa faci miracolul posibil! Steaua este o echipa vie si nu traim din amintiri precum alte glorii prafuite si uitate! eu nu vreau sa fim precum uta sau Craiova, campioane ale trecutului care azi traiesc doar din vorbe! eu vreau ca Steaua sa se lupte in fiecare an cu marii europei si sa incercam sa-i rapunem. aceasta este cu adevarat marea provocare ce ne arata exact unde ne gasim si ce trebuie sa mai facem ca sa devenim mai buni!

restul sunt doar vorbe si probleme personale!

MoWeed08.04.2008 11:30

Steaua nu are mila de nimeni dar iubitul tau patron s-a dus sa se milogeasca in Stefan cel Mare anul trecut. Sau tu crezi ca scopul scuza mijloacele si nu conteaza onoarea atata timp cat castigam?

"eu cred ca Becali, azi patron al echipei, are ca principala datorie sa consolideze acest triumf si sa instaureze dictatura ros-albastra! acesta este adevaratul respect aratat gloriilor steliste!"

Nu mai spune, acesta este adevaratul respect aratat lui Hagi, Boloni si Lita Dumitru(asta ca sa zic asa cativa dintre oamenii foarte respectati de Jiji al tau).

Hai sa iti zic eu ceva: daca in Anglia(de exemplu) patronul celor de la Liverpool, Man Utd sau Arsenal balacarea o fosta glorie a clubului cum a facut Jiji cu Hagi ar fi fost fortati de fani sa plece. Nu ar mai fi venit nimeni pe stadion. O sa zici ca nu ne comparam cu Anglia? Asta pentru ca sunt multi care gandesc ca tine.

Era un articol ieri pe-aici care ar trebui sa-l citesti si daca-l intelegi vei vedea ce vreau sa spun...

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=12139

«123»