Steaua e pe locul 1. Indiferent de clasamentele pe care le afișeazã la teveu ªtucan și frații sãi. Indiferent de toate insinuãrile care s-au fãcut cu privire la blaturi și table! Steaua este pe locul 1 în mod legal. Locul pe care este Rapidul este ilegal, echipa subgrantã ar fi trebuit sa fie cu 2-4 locuri mai jos în urma depunctãrii care ar fi trebuit sã i se acorde. Steaua este pe primul loc pe meritul antrenorului Marius Lãcãtuș (cãruia îi urez și eu LA MULÞI ANI pe aceastã cale) și al jucãtorilor pe care acesta i-a trimis în teren. Da, poate cã Steaua nu joacã un fotbal european în acest moment, dar joacã cel mai bun fotbal din România la ora actualã.
Nu mã îngrijoreazã însã jocul Stelei pe cât cât mã îngrijoreazã declarațiile creditorului clubului. Iar a început cu cântecele religioase dupã meci, iar a început cu declarațiile aiuristice. Dar sã-l lãsãm pe el sã vorbeascã.
"Ca sã faci un blat trebuie sã ai prea mare încredere! Vã spun eu cum se fac blaturile : Jucãtorii se duc și dau în primire ba pe la conducãtori, ba pe la Ligã dacã fac aranjamente. Eu nu fac asta cã i-aș face pe fotbaliști sã își trãdeze colegii. Îi mulțumesc frumos lui Cârțu cã a jucat cu rezervele. O sã-i mulțumesc și lui Pãdureanu dacã vor evolua și ei la fel. Scopul meu e sã iau campionatul."
"Pot sã explic parcursul Stelei din douã perspective: una divinã și alta omeneascã. Eu visez ceva noaptea, lucruri care îmi dau niște semnale. Nu vreau sã apar în presã cã sunt nebun dacã vã povestesc visele. La meciul cu Rapid a fost ceva dat de la Dumnezeu. Numai eu pot sã rãstãlmãcesc visele pentru cã îmi protejeazã familia. Omenesc aș vrea sã vã spun cã eu am avut o experiențã nefericitã. Steaua juca și în Ligã și în campionat iar fotbaliști nu mai aveau putere. Am spus cã atunci când vom scãpa de programul asta vom defila în campionat. ªi s-a vãzut asta! Steaua noroc, CFR ghinion! Așa a vrut Dumnezeu!"
"Bucșarule, dã și tu o primã de douã-trei sute de mii ca sã prinzi cupele europene. Am stat de vorbã cu el pentru cã eu cred cã l-am convins pentru cã e român adevãrat, patriot și naționalist. El nu se afișeazã dar eu îl cunosc."
"Cred cã cel mai greu meci al Stelei este cel de la Bistrița. Nea Jean are și el prietenie cu Mureșan așa cum eu sunt vecin cu Bucșaru în Pipera așa și ei sunt acolo în Ardeal. Nea Jean îl roagã pe Mureșan: Bre dã și tu douã-trei sute de mii. Bucșaru nu mã roagã pe mine dar eu am putere de convingere."
"Eu doar ating butonul pip pip pip. Alții fac de zece ori mai multe ca mine și mai repede cu butoanele bum bum bum. Eu nu prea am butoane. D-aia pe mine m-a deranjat declarația lui Mureșan care a spus cã este o luptã inegalã. A zis cã Steaua nu joacã pe teren. Mã oftic pentru cã noi jucãm pe teren și alți fac manevre. În fotbal dacã ai puțin caracter ești pufarinã"
ªi toate aceste "vorbe de duh" se lãfãie pe primele pagini ale ziarelor "sportive", care de-abia-l așteptau pe creditor. ªi ce bine a fost aceste câteva sãptãmâni cât a tãcut din gurã! Am vãzut asearã pe un canal de "sport", în loc de declarații becaliene, conferința de presã a lui Marius Lãcãtuș. Needitatã, de la un capãt la altul!Pentru ca Becali nu declarase inca nimic si nu mai aveau cu ce sa umple spatiul de emisie!
alexblaja