Victor, repet, tu esti doar un suporter de palmares.
Un stelist adevarat e alaturi de Steaua si la bine si la rau.
Nu ca tine, doar la bine.
Ce istorie respectam noi prin faptul ca nu ne pasa cum castigam, doar sa castigam?Ce glorie?
Ai zis sa vorbim despre antrenor si jucatori daca analizam jocul echipei.
Pai pe aia cine i-a adus la Steaua?
Nu prietenul tau?
Nu prietenul tau l-a adus pe Oli?
Nu prietenul tau l-a tinut pe piti la nesfarsit desi mergeam din campionat ratat in campionat ratat?
Nu prietenul tau a stat si a ranjit in timp ce Protasov pleca fracandu-si mainile ca il poate aduce pe Oli?
Nu prietenul tau a indepartat de la echipa jucatori de valoare pentru ca nu ii placea?
Nu prietenul tau baga Steaua in scandaluri in fiecare saptamana?
Nu el se da mare ca face blaturi si apasa butoane?
Ia zi!
"eu cred ca Becali, azi patron al echipei, are ca principala datorie sa consolideze acest triumf si sa instaureze dictatura ros-albastra! acesta este adevaratul respect aratat gloriilor steliste! am mai spus-o intr-un alt comentariu: Steaua nu are mila de nimeni, nu cere indurare sau compasiune niciodata si nu ofera decat durere si lacrimi adversarilor!"
Sa consolideze triumful?
Pai bai frate ce triumf sa consolideze ca dupa fiecare meci castigat el se duce la presa si baga tot felul de apropouri cum ca Steaua nu ar fi putut castiga meciul daca el nu ar fi lucrat in culise?!
A vazut o tara intreaga care e adevaratul respect aratat de becalii gloriilor Steliste.Lita Dumitru e asa.Boloni e ungur din alalalt, Hagi etc.
Asa crezi tu ca se arata respectul?
Steaua nu ofera decat durere si lacrimi adversarelor?
Bai, trezeste-te! Aici nu e razboi.E fotbal.Un sport!
Inainte era o mandrie sa joci impotriva Stelei.Si daca mai jucai si bine, aveai cu ce sa te lauzi la nepoti.
Dupa fiecare meci jucatorii dadeau mana unul cu celalalt si mergeau la o bere.
"numai asa, prin victorii, vom respecta cu adevarat gloria trecuta si pe toti cei care au pus caramida langa caramida la cladirea visului ros-albastru!"
Numai prin victorii?
Esti sigur?
Dar de un joc spectaculos, de fair-play, de spirit de lupta,onoare,bun simt, de astea ce zici?
A avut dreptate Piece of Mind.
Pe tine te intereseaza doar sa castigi un meci ca sa te poti da mare si tare in fata prietenilor tai.
Nu conteaza cum e castigat acel meci atat timp cat il castigi.
Prietene, doar un lucru vreu sa iti mai zic.
Mentalitatea asta de Machiavelli cu "vreau sa castig nu imi pasa cum" este dinamovista!!!