FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - Steaua 1 - 3 ( 1 - 2 )

«1234»
stelistul stelist10.04.2008 17:08

doua meciuri consecutive buna facute de Steaua deci cred ca suntem deja fular-campionii

predatorpulse710.04.2008 17:25

Felicitari baietilor pentru jocul prestat,astazi am aratat ca niste campioni,ca niste stelisti,cu exceptia ultimelor 10 min din prima repriza am controlat autoritar jocul cum de mult nu am mai facut-o in deplasare. Daca ii iesea lui Dica hattrick-ul zici ca era meciul cu uta de acu' cateva sezoane cand Steaua a jucat f bine pe un teren mocirlos.

Remarcatii mei in acest meci sunt Ovidiu Petre pentru jocul excelent de astazi,Dica pentru prestatia generala nu doar pentru goluri,astazi dicanio a si alergat, mendoza pentru a 6-a sau 7-a pasa de gol,plesan pentru efort si pentru incursiunile sale si poate o sa radeti dar chiar si pepe moreno,care a alergat ca un nebun tot meciul intre fundasi punand presiune,pacat ca nu a a dat gol la acea ocazie. Singurul mister pentru mine este de ce Nicolita ramane titular, baiatul asta fuge mult dar nu are creier,e un baiat de treaba dar e foarte limitat,nu putem sa tinem in teren un jucator care nu are un bagaj minim de tehnica. De asemenea cred ca Dayro merita mai mult, a dat o pasa extraordinara in putinele minute in care a jucat si a jucat in general bine.

Si sa va spun un gest care m-a impresionat, l-am vazut pe baiatul asta rada pe banca bucurandu-se sincer la golurile noastre,desi i s-a facut o nedreptate pentru ca a fost trecut pe banca fara o explicatie dupa revenirea lui Ghionea. Putea foarte bine sa-l doara in pix si sa astepte vreun transfer insa vad ca e cu sufletul la echipa si asta e bine.

Trebuie sa jucam cu aceeasi concentrare si cu u Cluj pentru ca de acum depindem doar de noi.

Off-topic: Muresan se caca pe el si spune ca desi nu a vazut meciul a auzit el ca cica ar fi fost suspect. Ii dau dreptate,a fost suspect cum tusierul ala a dat vreo 3 pozitii suspecte de ofsaid

din care cel putin 2 au fost acordate gresit,iar la una se scapa singur cu portarul. Ce inseaman sa fii frustrat. Daca muresan era jucator rapidist si auzea ca Steaua conducea cu 2-0 in min 25 cred ca lua rosu de ciuda.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

DelPiero1010.04.2008 17:39

Azi am jucat bine!Dica a fost cel mai bun,dar aparatorii centrali cam nesiguri!Gloria n-a pus insa mari probleme!Banel n-am mai fost penibil,dar nu poti sa il bagi pe el in detrimentul lui Dayro!Poate vede si Laca asta!Dayro are clasa!Sa nu-mi spuneti ca dadea Banel pasa aia...el nici daca se uita o jumatate de ora nu dadea asa...

metzzz10.04.2008 17:48

@fane`casieru , tu te asteptai sa spuna altceva ??

eu sincer nu ma asteptam la altceva...si cum luni o sa avem cu "U" Cluj

va fi iar blat...ca doar Steaua nu poate sa bata o echipa ca "U"...

si toate meciurile pe care Steaua le va castiga vor fi blat...daca au putut sa

spuna ca meciurile Stelei in UCL au fost cumparate de oier...altceva nu mai

am de spus despre acesti "gentlemani" din Ardeal :)

In rest campionatul e la discretia noastra acum...doar de noi depinde cum

vom gestiona acest final de campionat si daca vom juca , ca in ultimele

etape nu cred ca va fi vreo problema in a ne adjudeca titlul cu numarul 24 :D:D

razvan_stelist200710.04.2008 18:12

a fost un meci bun,frumos,cu faze de poarta multe.e bine ca am castigat...fular-campionii

razvan beica10.04.2008 19:35

In sfarsit suntem pe primul loc !!! :yeahh::clap::steagcruce:

Ionutjoss10.04.2008 19:39

( Gloria Bistrita - Steaua 1 - 3) + (U. Urziceni 1 - 1 CFR) = fular-campionii fular-campionii fular-campionii fular-campionii

DelPiero1010.04.2008 19:55

Nu suntem campioni!Mai sunt destule etape si avem meciuri grele,deplasari foarte grele!Sa sarbatorim cand trebuie...pe 7 Mai! :wink:

steaua_the_champions10.04.2008 20:56

nu ma asteptam sincer sa batem asa usor....ce ma oftica e intoxicarea (de cand a inceput returul) practicata de Muresan&co.........cand sunt cateva faze 'grele'=>arbitrii au tras cu Steaua;cand Steaua a jucat bine=>jucatorii adversi au facut non-combat....cand nu a jucat nu stiu cine la adversar=>au fost 'menajati' titularii.....oricum dupa egalul lui CFR cu Unirea =>suntem in mare masura: fular-campioniifular-campionii

Ultrasss9110.04.2008 20:58
fular-campionii:steagcruce: PriMul Loc :Dfularsteaua2 Speram sa Nu ne incurcam pe final si sa pierdem locu 1 :D ...dar Steaua e o echipa mare si nu o sa ne dezamageasca :steagcruce::steag_sah_mic:
DanV10.04.2008 23:52

Am fost la meci. Mã bucur cã mureșenii mei nu m-au fãcut de râs și au ținut, ca întotdeauna, cu Steaua. A fost ca pe Ghencea. :steag_sah_mic:

Amuzanți bistrițenii, ce mirați erau cã tribunele sunt roș-albastre... cã doar Bistrița e la o aruncãturã de bãț.

«1234»