FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - Steaua 1 - 3 ( 1 - 2 )

«1234»
rez07.04.2008 22:41

de ziua mea vreau o victorie mare:D:D:D:D:D:D:D:D

FORZA SPIRITUL STELIST!!!!

Lavrente_sb08.04.2008 04:25

Gloria a fost tot timpul o nuca tare. Sper ca de data asta sa nu fie asa, desi m-ar multumi si 1 - 0! :)

Apropos scor, inca un sezon in care Steaua nu e nici pe departe printre echipele cu cele mai multe goluri inscrise. Ar cam fi timpul sa mai castigam si la scor din cand in cand, nu de dragul statisticilor, ci de dragul spectacolului.

bancila08.04.2008 07:20
Unul dintre cele mai grele meciuri din acest final de sezon!!Da Doamne sa batem dar,greu,foarte foarte greu o sa fie!!Sper torusi sa batem,daca nu e sa fie,macar un egal!!

Forza Steaua!!

daca vrem sa fim campioni batem si gata ,am ajuns sa ne fie frica de Bistrita???? fular-campionii:steagcruce:fularultras

CojaN08.04.2008 08:45

:steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce: HAIDETI LA Bistrita

pentru meciul cu Bistrita in deplasare 3-4 oameni pentru cheltuielile de drum (benzina)

Cine vrea sa mearga.... Astept mesajele voastre!!!

smok_PS08.04.2008 09:09
:steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce: HAIDETI LA Bistrita

pentru meciul cu Bistrita in deplasare 3-4 oameni pentru cheltuielile de drum (benzina)

Cine vrea sa mearga.... Astept mesajele voastre!!!

Salutare! Din cate am auzit, nu se va juca la Bistrita. Cam cat costa deplasarea? Astept raspuns.

:steagcruce:
Alex-Mathias08.04.2008 11:23

Sall all sunt din Bacau sh am id :alex_mathias_no1 sunt Stelist pan' la moarte si cu Chelsea sper sa castigam la Bistrita huaaa Padureanu tot mananci *** :steagcruce:fular-campioniifularsteaua2fularultras

baraJa08.04.2008 13:10

biletele s-au pus in vanzare inca de vineri..costa 50 de Roni-acces general-avand in vedere ca sunt doar 3000 de locui biletele cred ca nu prea mai sunt!hmm..tot se discuta ca trebuie sa bata baietii ca trebuie sa ne arate ca sunt buni etc..dar noi ce facem pentru. ei?haideti si noi sa facem un sacrificiu si sa fim prezenti!ne vedem la Reghin!

CojaN08.04.2008 13:30
Salutare! Din cate am auzit, nu se va juca la Bistrita. Cam cat costa deplasarea? Astept raspuns.

:steagcruce:

Se joaca la reghin, iar pana acolo sunt 400km, dus intors 800km impartit la 3 4 persoane cu un sonsum de circa 8litri la suta de km impartit la cat costa motorina.... fa si tu un calcul :)

Peps08.04.2008 16:19

Eu sunt din targu Mures si din cate am auzit nu ma sunt bilete la reghin mas fi dus si eu . :no:

Steaua probabil va dormi in Targu Mures (ca toate echipelor care au jucat la reghin cu Bistrita),stie cineva miine la cat ajunge echipa la Mures sau la ce ora pleaca din Bucuresti?

st_194708.04.2008 18:03

0-1 si atat.

Dany's08.04.2008 18:56

Usor de zis greu de facut,eeh poate avem noroc sau jucam bine una din doua.

hendo09.04.2008 06:39
Salut eu sunt din Sibiu si sunt dispus sa merg cu masina mea la Reghin.Care vreti sa mai veniti?Nu e problema cu biletele?Astept raspuns.....

Salut,si eu cu un prieten vrem sa mergem din Sibiu la meci. Nu stiu ce sa zic, de obicei nu am avut probleme cu bilete, dar acum sunt ff putine locuri.poate luam legatura sa mergem impreuna.

CojaN09.04.2008 06:43

@hendo

Salut,si eu cu un prieten vrem sa mergem din Sibiu la meci. Nu stiu ce sa zic, de obicei nu am avut probleme cu bilete, dar acum sunt ff putine locuri.poate luam legatura sa mergem impreuna.

Este departe sibiul de reghin?

MALDINI_STEAUA09.04.2008 10:46

Gloria Bistrita 0-2 Steaua

Urziceni - 2-0 CFR Ungaria

AxXxeL09.04.2008 11:50

Dupa emciul acesta ne vom dinstanta la 3 pct de CFR pentru ca va pierde cu Unirea si CAMPIONI CAMPIONI CAMPIONI VOM FI DIN NOU fular-campioniifular-campionii:steagcruce: Gloria Bistrita - Steaua 0-1 gol Dica lov libera :D

fiskeR4SteauA09.04.2008 12:19

inca un meci foarte greu, asa cum neam obisnuit avem mereu probleme cu Gloria Bistrita dar sa speram ca nu ne vom incurca.....de gloria

ionut200009.04.2008 13:13

ne-o fi batut gloria dar nusi de data asta atunci nu ii aveam pe Habibou , Mendoza , Dayro Moreno si pepe moreno as vrea sa ii bage pe toti

spunetimi si mie daca Steaua nu are valoare unii zic ca Steaua este ajutata de arbitraji dar eu tin cu Steaua pentru ca joaca foarte bine. forzateauafularsteaua2:steagcruce:

sashyro09.04.2008 14:42

Nu uitai meciul se joca la Reghin iar fanii vor fii 100% Stelistii.

CojaN09.04.2008 14:46
Nu uitai meciul se joca la Reghin iar fanii vor fii 100% Stelistii.

:steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce:

Pai tocmai din cauza asta si nu numai sa ma duc la reghin la meciul cu Bistrita

Dar din pacate nu am gasit nici`un doritor sa mearga cu mine cu masina si sa impartim cheltuielile la motorina...

razvan beica09.04.2008 15:50

avand in vedere ca sunt doar 3000 de locuri biletele cred ca nu prea mai sunt!

sunt peste 6000 de locuri pe scaune la Reghin. yo stiu ca-s din Reghin si din cate am auzit nu mai sunt bilete, s-au vandut ca painea calda :D

stelistul stelist09.04.2008 15:56

tata jean va fi foarte dezamagit dupa acest meci vom castiga cu siguranta doar baga tare Jiji la butoane :laugh: fular-campioniifularsteaua2fular-campionii

CojaN09.04.2008 16:28
:steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce:

Pai tocmai din cauza asta si nu numai sa ma duc la reghin la meciul cu Bistrita

Dar din pacate nu am gasit nici`un doritor sa mearga cu mine cu masina si sa impartim cheltuielile la motorina...

Noi, suporterii din Bucuresti avem 10% din capacitatea stadionului

Virgil09.04.2008 17:31

Meciul Gloria Bistrița-Steaua București se va disputa joi pe stadionul Avântul Reghin.

Prețul unui bilet de intrare este de 50 de lei.

Mãsurile de securitate la meci vor fi asigurate de peste 200 de jandarmi din Târgu Mureș, de Polițiști și de o firmã de pazã.

Avem arbitru de belea la centru. Nici pentru asistenti nu bag mana in foc. Atentie axl, Popa Ionel e din Pascani!

Lajos Tiberiu (Timisoara)

A1: Nica Cristian (Ploiesti)

A2: Popa Ionel (Pascani)

R: Dumitru Robert (Brasov)

Obs: Calin Mircea (Bucuresti)

Camataru Rodion (Craiova)

axl09.04.2008 17:37

E clar. Batem.

JDERUL09.04.2008 17:50

Cu cata ostentatie ne sunt redifuzate imaginile cu Radoi taiat la mana! De ce nu sunt insotite si de un comentariu adecvat care sa explice gestul lui? Cei care nu au urmarit meciul de atunci sau nu au stiinta de cum am fost ,,cioraniti" la acel meci isi pot face o falsa impresie.

Sa dea D-zeu sa prinda baietii maine o zi de gratie si sa-i umilim pe bistriteni pentru a le mai ,,taia din macaroana".

«1234»