FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - Steaua 1 - 3 ( 1 - 2 )

«1234»
Ionutjoss09.04.2008 20:04
Dupa emciul acesta ne vom dinstanta la 3 pct de CFR pentru ca va pierde cu Unirea si CAMPIONI CAMPIONI CAMPIONI VOM FI DIN NOU fular-campioniifular-campionii:steagcruce: Gloria Bistrita - Steaua 0-1 gol Dica lov libera :D

hahahaha lov. libera

las ca va spun eu faza golului

"este corner pentru Steaua. scoate pepe moreno. mingea intra in careu Dica da cu capu si...!!... apara portaru miraculs. accesta scoate departe insa mingea ajunge la ov.petr. acesta intra in careu suteaza mingea da in portar ajunge la Dica !!! Dica CU POARTA GOALA PREFERA O PASA PENTRU PEPE . ACESTA FACE O FOARCA IMPRESIONANTA SI gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!!!! :notangel::thumbsup:

rLz09.04.2008 20:07

Steaua,Steluta MEA, TE IUBESC CA PE MAMA!!!!!!!

dax4709.04.2008 21:18

It`s gonna be hard, but fun in the end. We`re gonna win again.

Ca sa moara Borcea de oftica.

Felicitari pandurilor ! Sa nu mai pierdeti nici un meci pana la final, ca de altfel nici noi sa nu cumva !

Forza Steaua !

cristian8609.04.2008 22:22

Ar trebui sa invingem, eventual intr-un mod convingator.

ktalyn10.04.2008 07:34

Cred ca vom invinge iar marcator va fi din nou Pepe Moreno, anticipez un succes la 2 goluri diferenta.

rLz10.04.2008 10:19

sar putea ca terenul si ca jucam asa devreme sa ne faca probleme dar asta e ... ar trebui sa il bage pe Dayro ca el e obisnuit sa joace ziua :)

pykmeu10.04.2008 11:58
:steagcruce: asta e un meci important pentru Steaua ... sa nu ne lasam .. :steag_sah_mic:fular-campionii
stelist198910.04.2008 12:05

Cineva poate sa-mi spuna de ce Laca nu-l pune din nou in primul 11 pe Dayro Moreno,ce are cu el.Cred ca acest baiat ar aduce mult folos echipii noastre,nu pot sa inteleg ce e cu Laca sau poate cu Dayro?

CojaN10.04.2008 12:27
It`s gonna be hard, but fun in the end. We`re gonna win again.

Ca sa moara Borcea de oftica.

Felicitari pandurilor ! Sa nu mai pierdeti nici un meci pana la final, ca de altfel nici noi sa nu cumva !

Forza Steaua !

:steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce:

Eu imi doresc ca Pandurii sa joace in divizia B, nu de alta dar la meciul nostru cu ei au scandat CFR, iar chestia asta m`a dezgustat.

Din cauza asta imi doresc ca Pandurii sa ajunga in serie B la fel ca toti ceilalti care joaca cu noi si strgia numele unei echipa scarboase a ,,rivalilor" nostri!!

weeezer10.04.2008 13:21

Din pacate nici de data asta nu i se va da o sansa lui Dayro, pe partea dreapta fiind preferat, din primul minut, Banel Nicolita. Sper ca banca de rezerve i-a priit si ca va face un meci bun (desi sunt sceptic - eu nu de dorinta si ambitia jucatorului ma indoiesc, ci de talentul acestuia).

Trebuie sa invingem, asadar pronostic 2 solist. N-om avea cel mai bun joc, insa avem o aparare beton (1 gol la 2 meciuri), de departe cea mai sigura din campionat. Asadar, daca si atacul isi va face datoria, nu avem cum sa nu plecam cu 3 puncte. Mi-as dori sa avem parte la revitalizarea si reabilitarea lui Dica, precum si ca Dayro, intrat probabil pe final, sa-i "dea o palma" lui Lacatus pentru ca nu are incredere in el.

dax4710.04.2008 13:49
:steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce:

Eu imi doresc ca Pandurii sa joace in divizia B, nu de alta dar la meciul nostru cu ei au scandat CFR, iar chestia asta m`a dezgustat.

Din cauza asta imi doresc ca Pandurii sa ajunga in serie B la fel ca toti ceilalti care joaca cu noi si strgia numele unei echipa scarboase a ,,rivalilor" nostri!!

Daca ar fi regula asta, atunci multe echipe din A ar trebui sa ajunga in B. Pe mine nu ma intereseaza ce striga ei, e treaba lor. Daca joaca fotbal corect tot respectul. Atata vreme cat Steaua este proprietatea fecalului ar trebui sa fim bucurosi ca ne mai respecta cineva in tara asta. Bucurosi si recunoscatori. Datorita machedonului Steaua a cazut mult ca imagine, foarte mult.

Important e sa castigam si sa-l ignoram pe fecaliot.

Vreau sa-l vad pe Dayro in teren ! Nu pe chirpici (Banel) !

Catalyn0710.04.2008 13:49

cica Mirel s-ar fi accidentat la incalzire la pulpa dreapta.... ( conform gsp :| )

cornisa5810.04.2008 15:36

Sper cã nu mai scãpãm vicitoria din mînã min 66 3-1 bravo bãieți așa mai departe. :steagcruce:

Stelistul^A10.04.2008 16:08

A fost un meci frumos nu am ce zice !

3-1 pnt Steaua impresionant forzateaua FORZA STEAUAA!!:):steagcruce: :steagcruce: fularultras

sonic200510.04.2008 16:10

cel mai bun meci facut de Steaua in acest sezon. Dica a jucat extraordinar, surprinzator de bun a fost si Nicolita. Pepe s-a cam jucat cu ocaziile dar nu stiam ca bate asa bine loviturile libere.

Goian foarte sigur astazi, Zapata excelent ca de obicei, de apreciat in sfarsit o evolutie a lui Plesan, si Ov. Petre a mers iar ceas.

Lui Dayro trebuie sa i se dea mai multe sanse pentru ca s-a vazut pe final ca e un jucator care poate face diferenta.

Bv baieti, suntem foarte aproape de titlu.:steagcruce:

fular-campionii

metzzz10.04.2008 16:15

dau la pariu ca o sa zica iar fraierul de la Cluj ca a fost blat :/

dar m-am obisnuit...

bravo baieti :)

weeezer10.04.2008 16:19

I-am remarcat in mod special pe Dica, Nicolita, Petre Marin si Ghionea.

Greseala a lui Zapata la golul bistritenilor. Sper ca si peste 3 ore sa avem tot 3 puncte in fata lui CFR.

stelist198910.04.2008 16:21

forza Steaua

cristian01410.04.2008 16:24

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat dupã partida Gloria Bistrița - Steaua, pentru ProSport, cã nu îl intereseazã victoria Stelei, dar este convins cã a fost un meci suspect.

"Nu m-am uitat la meci, dar am auzit cã s-a terminat 3 - 1. Am primit mesaje de la oameni care au fost la meci și mi s-a sugerat cã ar fi fost o partidã suspectã. Nu vreau sã comentez pentru cã eu nu am vizionat partida.Cel mai important este ca noi sã câștigãm în seara asta și sã rãmânem pe prima poziție", a spus Mureșan. - Prosport

:wall:

Fane_casieru'10.04.2008 16:32

@metzzz

Ai har... :biggrin:

razvan beica10.04.2008 16:42
cica Mirel s-ar fi accidentat la incalzire la pulpa dreapta.... ( conform gsp :| )
sonic200510.04.2008 16:44

au fost tusierii aia cam suspecti azi ca cel putin de 2-3 ori ne-au semnalizat aiurea in offside si probabil asa au limitat proportiile scorului.

dogaru laurentiu10.04.2008 16:50

Suntem cei mai tari.Clujul va muri de ciuda.[Forza Steaua[/],Forza Lacatus.Ne-am distantat la 3 puncte fata de Cluj.Campionatul este al nostru.Nu avem adversari.Asta e

fularsteaua2:steagcruce:fular-campionii

weeezer10.04.2008 16:52
au fost tusierii aia cam suspecti azi ca cel putin de 2-3 ori ne-au semnalizat aiurea in offside si probabil asa au limitat proportiile scorului.

O data din alea 3 fiind in situatie de unu la unu cu portarul...

sonic200510.04.2008 16:56

eu un singur lucru vreau de la Lacatus - sa il foloseasca mai mulkt pe Dayro pentru ca continui sa cred ca e un jucator care poate face diferenta, azi insa a luat decizia buna cu Nicolita in conditiile terenului de la reghin.

incantatoare pasa aia 'ala Ronaldinho' si a mai avut cateva realizari bune , inca un lucru de apreciat la el este ca nu e egoist in fata portii

«1234»