FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Puțin

«123»
LARI03.04.2008 13:11
Sa nu uitam acel 0-0 de la Londra, cu West Ham cand echipa condusa de Emerich Jenei a practicat un fotbal cum rar am vazut , avand in lot jucatori precum : Duro,Ceno,Bordeanu,Cristache,Marius Iordache sau Hotoboc .

Man, vezi ca in poarta era atunci Zoltan Ritli! Rar mi-a fost dat vad un portar roman care sa apere asa cum a facut-o Ritli in acel meci. Poate doar Campeanu la Torino si Lobont la Lisabona.

Personal, ma bucur enorm ca Steaua a aratat nu o data un fotbal bun in competitiile europene, cei de pe acest forum enumerand toate meciurile memorabile. In opinia mea, am jucat ok si meciurile din editia asta a Ligii Campionilor (cu exceptia partidei de la Praga). Din pacate, s-a vazut clar ca schimbarile de antrenori au afectat mult echipa. Si mai din pacate, nu stiu de ce am avut atatea emotii la inceputurile de meciuri.

Ce le-o fi spus, Doamne, Oleg baietilor de mancau pamantul de bucuria de a juca fotbal? Meciul cu Sampdoria a fost, si pentru mine, memorabil. N-am sa-l uit toata viata pe antrenorul genovezilor, care era transfigurat la finalul meciului: "Am avut mult noroc in aceasta seara, Steaua a jucat mult mai bine decat noi. Cred ca s-ar bate pentru primele 4-5 locuri in Italia!".

MANDRU CA SUNT STELIST!!!

I.N.Money03.04.2008 13:41

@LARI

Eu faceam referire la cine era in lotul Stelei atunci , cat despre Ritli el ne-a calificat . A fost ciudat atunci ca inaintea inceperii sezonului a fost exclus din lot , dar accidentarile lui Martin Tudor,Eugen Nae si evolutia foarte slaba a lui Hotoboc a facut ca sa fie rechemat chiar inainte de acea dubla .

Joga Bonito03.04.2008 14:21
Nu stiu ce cred altii...mie o deplasare in care Steaua mi s-a parut la inaltime a fost cea de la Genova, cu Sampdoria!

Si evident cea de la Kiev! (care ar merita trecuta si in articolul meu)

Si cea de la Berlin? 0-0 cu Hertha, 3-1 cu Herenveen? Prima repriza cu Boro (Doamne, credeam ca visez...), 1-1 cu Lyon.

Odata ce am prins gustul performantei, vrem mai mult. Ca asa e suporterul roman.

Rabdare baieti, 2-3 ani, sa ne construim alta echipa, si poate atunci vom trece de grupele CL.

Daca a reusit Fenerbahce, noi de ce nu am reusi?

st_194703.04.2008 14:52
Cred ca a fost cel mai bun meci al Stelei din ultimii cel putin 20 de ani. Daca nu chiar cel mai tare meci de la infiintare incoace. A fost un meci de o perfectiune pe care nu am vazut-o nici la marile echipe europene. Dominare Constanta, pressing in jumatatea lor de teren, goluri splendide si un public fantastic. Steaua din acea seara mi-a bucurat ochii si sufletul. A fost magnific.

Un meci cu ADEVARATUL Bostina in teren, mai va aduceti aminte de acel dribling fenomenal al sau, de la golul de 3-0?

eddie the 'ead03.04.2008 14:57

Pentru ca la turci, ca si la greci, se investeste enorm. Ce echipa din Romania si-ar permite, chiar si peste citiva ani, sa ia un Roberto Carlos (asa, pe final de cariera, cum era el) de la Real Madrid? Intai sa se puna economia pe picioare, sa dispara toti derbedeii astia de la conducerea federatiei/cluburilor si dupa aia vom putea vorbi si de optimi, sferturi de CL sau alte vise...

Performanta Stelei din UEFA, de acum doi ani, o consider o mica minune.

AdrianUltras2503.04.2008 15:52

Meciul cu Lens nu o sa il uit niciodata.

Stiu ca inainte cu vreo 2 zile, becalii, fiind haituit de bodu ca sa plateasca datoriile Stelei, a zis ca lui nu ii pasa de istorie si de palmares si de emblema si ca le vinde si mai ales ca face el Steaua Crestina.

Au fost niste zile foarte urate in care am plans de nervi, de ciuda, ca nu mai puteam.

Si a venit meciul cu Lens.Si a inceput, si a centrat Nesu si a dat Iacob gol.Apoi Bostina a driblat ca nebunul la mijlocul terenului pe 2 francezi, a pasat la Iacob, "Iacob mai departe pentru Dica...Dica...Dica...Goooolll!!!".Goe a marcat si el bineinteles dintr-un corner si pe final Ogararu face o cursa pe dreapta, centreaza pentru Iacob, mingea il loveste in cap pe Demont si ricoseaza la Dica care ii executa sec cu un voleu superb pe francezi.

Acest meciu a fost unul dintre cele mai bune facute de Steaua pe care il vedeam dupa mult, mult timp.

Pacat ca il asociez cu un episod mai urat...dar, asta e!

Traiesc cu speranta ca odata si odata, becalii tot va pleca de la Steaua.

Daca a plecat Copos de la rapid....

Elton era foarte spectaculos.

Desi avea 158 cm inaltime, era foarte tupeist.Il tinea sa ii fenteze.

Driblingurile au cam lipsit pe Ghencea pana sa vina el.

De la Adi Ilie si Panduru noi nu am prea mai avut mijlocasi ofensivi care sa faca asa ceva.

Cat despre evolutiile mai slabe ale strainilor, eu nu sunt de acord.

Mendoza are un gol si 5 pase de gol in aceste 6 sau 7 meciuri care au trecut din retur.E totusi ceva.

Pepe de abia acum si-a dat drumul la joc.

Iar Dayro Moreno are scuza varstei, a lipsei de experienta pe continent si mai ales faptul ca nu joaca pe postul pe care e obijnuit, cel de atacant.

Un lucru insa trebuie observat.

ECHIPA E IN RECONSTRUCTIE!

Adi Ilie zicea acum cateva zile ca Steaua urmareste cativa jucatori.

E clar deci ca vor veni in vara la Steaua niste jucatori care sa ajute echipa.

Si ma bucura enorm faptul ca acesti jucatori sunt monitorizati.

Un club care se respecta nu cumpara de pe dvd-uri.

Eu am incredere in Adi Ilie.Pana acum nu a dezamagit si nu cred ca o va face.

Pana la urma, daca ne tinem tot pe acest drum bun, la Steaua vor fi doar jucatori de Steaua si totul va merge asa cum vrem noi.

fedora03.04.2008 17:11

Si mie tot meciul cu Lens mi s-a parut apogeul acestei generatii, nu Kiev, nu Betis.

Atunci, cu Lens, am vazut in ochii francezilor o disperare si o umilinta cum inca nu mi-a mai fost dat sa vad, efectiv nu mai stiau drumul pana la vestiare!

axl03.04.2008 17:33

N-o sa uit niciodata primul meci al lui Andrey.

reggie03.04.2008 18:36

Putin? ...nu e putin.....E FOARTE PUTIN! Steaua nu joaca mai nimic....si traiesc cu senzatie ca ne batem de la egal la egal cu vasluiu ( ???) cu Urziceni (????) cu Otelul....si asa mai departe....ceea ce e de nepermis pentru un club de talia Stelei! Admit un joc doua mai slabe....da nu 10! e pacat.....e pacat ca lacatush nu e antrenorul care sa ne dea fericirea de odinioara! Nici daca se intoarce Protasov nu am certitudinea ca vom juca iara fotbal! Sa speram ca se vor indrepta lucrurile...da nu cred ca sub lacatush...

andyro03.04.2008 19:04
Cat despre evolutiile mai slabe ale strainilor, eu nu sunt de acord.

Mendoza are un gol si 5 pase de gol in aceste 6 sau 7 meciuri care au trecut din retur.E totusi ceva.

Pepe de abia acum si-a dat drumul la joc.

Iar Dayro Moreno are scuza varstei, a lipsei de experienta pe continent si mai ales faptul ca nu joaca pe postul pe care e obijnuit, cel de atacant.

Un lucru insa trebuie observat.

ECHIPA E IN RECONSTRUCTIE!

Reconstructie din ce ? Eu inteleg reconstructia atunci cand iti pleaca 4-5 jucatori importanti, ori cand schimbi sistemul de joc. Ori nu vad care sunt acei jucatori importanti (pe langa Ogararu si poate Paraschiv), iar sistemul de joc e acelasi de cativa ani. Atat Hagi cat si Lacatus au preluat o echipa matura, jucatori care joaca impreuna de ceva timp, un schelet deja format peticit prin unele zone cu sud-americani.

Si ca am ajuns la sud-americani, INCA nu m-au impresionat cu nimic. Dupa jocul cu CFR-ul s-a jucat in atac la nivel de divizia B (nu stiu cat e tactica antrenorului si cat sunt de vina jucatorii), dovada si rezultatele. Dayro a jucat atat de bine incat a fost scos din lot, dar macar are scuza ca e tanar (ca si Habibou, de altfel). Nu vad nici la Pepe nici la Mendoza claritatea in joc sau glezna fina a lui Thereau, si ii compar cu un atacant de la Charleroi, nu cu un atacant de Liga Campionilor. Mai asteptam, cine stie.

xDaJACKALx03.04.2008 19:24
Adi Ilie zicea acum cateva zile ca Steaua urmareste cativa jucatori.

E clar deci ca vor veni in vara la Steaua niste jucatori care sa ajute echipa.

Si ma bucura enorm faptul ca acesti jucatori sunt monitorizati.

Un club care se respecta nu cumpara de pe dvd-uri.

Parca vad ca al vara vine ciobanu si spune ca "marile achizitii" ale Stelei sunt transferarea definitiva a lui Habibou si Pepe

amarel03.04.2008 20:10

Cred ca un lucru bun e faptul ca GB-ul l-a scapat din brate pe Nicolita !!!!! De-acum incolo avem 11 pe teren nu 10 !!!!!

Oricum de jucat jucam mai cu imaginatie in atac decat pe vremea lui ZEROLI, cand frecam semicercul ca la handbal .

ingerasul_elena03.04.2008 20:37

Din pacate acesta este "nedreptul adevar"!Steaua nu mai joaca de foarte multa vreme un fotbal adevarat!Ajunge sa se multumeasca cu un amarat de 1-0 si eventual in ultimele 10-15 minute!Oare aceasta este valoarea Stelei?Oare nu poate mai mult?Dar de ce sa ne mai mire cand nenorocitul de BAN isi spune cuvantul si el face legea si regulile!Pacat ca nu mai vedem un meci de fotbal de calitate,in care suturile spre si in poarta sunt nelipsite!Ca si suporteri, care iubim aceasta echipa, ne "bucura" aceste mici rezultate pentru ca sunt favorabile, dar in sufletul nostru tot mai exista o mica dorinta de a vedea un meci adevarat de fotbal!Nu-i asa??????????

shofris03.04.2008 20:39
Si cea de la Berlin? 0-0 cu Hertha, 3-1 cu Herenveen? Prima repriza cu Boro (Doamne, credeam ca visez...), 1-1 cu Lyon.

Odata ce am prins gustul performantei, vrem mai mult. Ca asa e suporterul roman.

Rabdare baieti, 2-3 ani, sa ne construim alta echipa, si poate atunci vom trece de grupele CL.

pentru ca fener a bagat 100 de milioane ?

ytse jam03.04.2008 20:58

in ce hal am ajuns... sa ne amintim de meciurile spectaculoase ale Stelei, si asta pe o perioada de 8 ani. ok, hai ca vin si eu cu alte doua meciuri. si tot de pe vremea aceluiasi regretat Protasov. pe Ghencea, Steaua - Otelul si Steaua - FC National, ambele incheiate cu 4-0. am zis ca nu e adevarat cand am vazut acele meciuri. multi au spus ca a fost blat, deoarece in ambele partide ehipa adversa nu au iesit de 3 ori din propriul teren. mi-as dori enorm de mult sa mai vad pe Steaua jucand asa, chiar si cu cele mai mici si mai slabe echipe din Romania...

Alex88pl03.04.2008 21:30
pentru ca fener a bagat 100 de milioane ?

nu banii conteaza..sincer.pentru ca nu banii i-au facut sa joace exceptional cu lens,Betis,Kiev,real in spania..ci pur si simplu aveau si ei bucuria de a juca.il mai tii minte pe Paraschiv cand a dat golu cu standard in belgia?cum radea in timp ce shuta...?se bucurau de fotbal...

dax4703.04.2008 21:45

Meciul cu Lens a fost fantastic. Plecaseram 4 insi la orele 16:00, din Constanta, si am ajuns la stadion la fix ca sa vad meciul. Frumoasa atmosfera, ca de obicei, la PN, dar si meciul o fost superb. 4 goluri. Meci european. Joc combinativ si in viteza. Clar cel mai bun joc al nostru. Chiar daca acel 4-1 cu Dinamo Kiev a avut importanta mai mare.

Meciul cu Valencia insa cred ca este cel mai important meci pentru Steaua in ultimii 10 ani. A fost meciul care pur si simplu ne-a dat aripi, ne-a dat mandrie, ne-a dat putere si o bucurie de neimaginat. Am invins detinatoarea Cupei UEFA, revenind de la 0-2, egaland si castigand la penalty uri. Parca rejucam finala Champions League din 1986 impotriva Barcelonei. Ce emotii am avut la penalty urile alea.

Prezentul insa parca devine din ce in ce mai crud, mai trist. S-au adus jucatori noi, dar jocul inca sufera. Pana si astia noi rateaza din pozitii ideale. Uneori se vad schemele lucrate la antrenamente, dar mai tot timpul jocul e cam haotic, fara de insipiratie. Nu sunt antrenor, dar parca ne-ar trebui mai multa concentrare si viteza la constructie. E incredibil cum de avem cel mai jalnic atac din primele 10 echipe din campionat. Si goluri numai din faze fixe. Nu stim sa dam gol din atac sau contra-atac. w t f ?

Bine ca macar castigam majoritatea meciurilor. Macar de le-am castiga pe toate.

Santy03.04.2008 21:57

Ai uitat prima etapa cu Ceahlaul. Acela a fost meciul acestui sezon pentru Steaua.

CaTaLiNsm StElIsTu03.04.2008 22:26

"...Imi amintesc zilele imediat urmatoare dupa ce au venit Sud-Americanii si in care practic"zburau"pe teren...iar acum ii vad si pe ei plafonati(inca nu100%,dar nu mai au mult)si incep sa practice si eu "jocul romanesc"...ala in care nu sunt in stare sa joace la firul ierbii,sa lege3pase,ci sa bubuiasca mingi,sa nu se sfiasca sa lupte pentru mingi,etc...

Nu vreau sa acuz pe nimeni de nimic si cel mai probabil ma insel....insa noi avem nevoie de un antrenor in adevaratul sens al cuvantului,cu valoare de Steaua.Nu-i contest calitatile lui Laca ,dar noi avem nevoie de altceva.

Si inca ceva...oricat l-as iubi pe Laca nu pot sa nu observ ca si el ii"satisface poftele"patronului....asa cum Ghionea si Radoi si-au gasit loc in echipa chiar daca nu au jucat de mult timp si chiar daca nu au facut-o stralucit...un om care sa luptat cu indarjire si si-a facut treaba bine,este tinut in afara lotului sau cel mult pe banca...coincidenta sau nu Ionut Rada,om de mare caracter,adus de Hagi si dupa acel conflict cu Dica(ii care ii reprosase doar ca nu si-a facut treaba bine)este umilit fiind tratat cu maxima ignoranta.Merita oare omul asta asa ceva?!...eu unul nu cred..."

Asta scriam cu cateva zile in urma la unul din topicuri....iar din cate vad nu sunt doar eu cel care observa ca noi nu ne indreptam spre o zona fasta...ba din contra.

...D-zeu cu mila......

simamachedonu04.04.2008 00:01

frate ai dreptate..dar totusi sa speram ca asta e un inceput...un inceput in forta care sa speram ca treptat Steaua va deveni ce a fost si chiar mai mult

nu va mai luati de Becali ca asa cum e destept prost cum e a facut din Steaua echipa de Champions League

eddie the 'ead04.04.2008 05:30

Or fi fost un meci, doua reusite si in ultimii ani, dar pentru mine vor ramane mereu ca virf meciurile din '86-'90. Eram copil, dar nu cred ca am mai vazut Steaua jucind atit de entuziasmant, iar scorurile de atunci spun totul. Da, in Liga Campionilor. 4-0 cu Galatasary, 5-1 cu Goteborg... Si asta nu in tururi preliminare. Poate tocmai pentru ca i-am vazut pe vitezisti (da, e adevarat, fotbalul in general era altul), imi vine greu sa aleg vreun meci din ultimul timp. Poate cel cu Lens, cind nu-mi venea sa cred la pauza ca scorul e 3-0... Dar cam atit. Acum tin cu Steaua, ca nu am cum altfel, dar nu ma mai entuziasmeaza nimic la ea.

Stanici04.04.2008 05:32
nu va mai luati de Becali ca asa cum e destept prost cum e a facut din Steaua echipa de Champions League

Si daca taica-tau ar scoate-o pe sora-ta la produs, aceasta capatand o situatie materiala buna in urma acestui fapt, te-ai bucura?

Joint04.04.2008 06:31

Ovidiu, vom mai vedea spectacol in jocul Stelei atunci cand vom avea un ANTRENOR adevarat pe banca, atunci cand vom termina seria asta cu "regi", "simboluri" si alte minuni. Noi la ora atsa nu avem antrenor, cine sa-i invete pe baietii astia sa joace fotbal frumos, sa faca spectacol ? Lacatus ?! Sa fim seriosi...

victor04.04.2008 08:34
Ovidiu, vom mai vedea spectacol in jocul Stelei atunci cand vom avea un ANTRENOR adevarat pe banca, atunci cand vom termina seria asta cu "regi", "simboluri" si alte minuni. Noi la ora atsa nu avem antrenor, cine sa-i invete pe baietii astia sa joace fotbal frumos, sa faca spectacol ? Lacatus ?! Sa fim seriosi...

exceptional comentariu: scurt, clar si la obiect!

subscriu si eu. un antrenor de valoare este ceea ce ii lipseste azi Stelei, restul sunt doar vorbe goale!

din pacate situatia actuala este foarte complicata, caci demiterea lui Lacatus este dificila, data fiind pozitia suporterilor ("incurajati" de antrenor sa-i scandeze numele la sarsitul fiecarui joc). Becali trebuie insa sa faca o alegere: performanta sau popularitate! recunosc, nu e simplu deloc!

Alex1234_Steaua4ever04.04.2008 08:59

Dica a facut multe pentru Steaua , dar se vede ca nu mai are niciun interes sa joace bine! Are un salariu imens , joaca doar in Champions League si in nationala , ca sa-l ia o echipa straina. Dupa parerea mea el trage in jos in momentul asta partea de atac. Nu prea cred ca e o atmosfera asa placuta in vestiarul Stelei , si asta nu (numai) din cauza lui Becali. Nicolita trece acum printr-o perioada mai proasta, si oricum nu poate face prea multe. El e bun sa fuga si atat. Jucatorii ar trebui sa isi mai ia o palma doua de la antrenor! (Pot sa ia exemplu de la Popa de la Iasi) Si sa-l mai lase pe Dica pe bara si sa-l bage pe Badea sau chiar pe Neaga care pare ca i-a revenit pofta de joc, si sa-i bage mai des in teren pe Habibou si Dayro (nu inteleg care-i problema lui.. nu are rezistenta sau ce? ca nu a fost nici un meci 90 minute). Jucatorii ar trebui sa joace pentru suporteri , sa dea 110% pe teren, sa dea gol dupa gol, sa nu dea vina pe arbitrii daca joaca prost. Forta Steaua si asteptam titlul si schimbari in jocul Stelei! :steagcruce:

«123»