Sa nu uitam acel 0-0 de la Londra, cu West Ham cand echipa condusa de Emerich Jenei a practicat un fotbal cum rar am vazut , avand in lot jucatori precum : Duro,Ceno,Bordeanu,Cristache,Marius Iordache sau Hotoboc .
Man, vezi ca in poarta era atunci Zoltan Ritli! Rar mi-a fost dat vad un portar roman care sa apere asa cum a facut-o Ritli in acel meci. Poate doar Campeanu la Torino si Lobont la Lisabona.
Personal, ma bucur enorm ca Steaua a aratat nu o data un fotbal bun in competitiile europene, cei de pe acest forum enumerand toate meciurile memorabile. In opinia mea, am jucat ok si meciurile din editia asta a Ligii Campionilor (cu exceptia partidei de la Praga). Din pacate, s-a vazut clar ca schimbarile de antrenori au afectat mult echipa. Si mai din pacate, nu stiu de ce am avut atatea emotii la inceputurile de meciuri.
Ce le-o fi spus, Doamne, Oleg baietilor de mancau pamantul de bucuria de a juca fotbal? Meciul cu Sampdoria a fost, si pentru mine, memorabil. N-am sa-l uit toata viata pe antrenorul genovezilor, care era transfigurat la finalul meciului: "Am avut mult noroc in aceasta seara, Steaua a jucat mult mai bine decat noi. Cred ca s-ar bate pentru primele 4-5 locuri in Italia!".
MANDRU CA SUNT STELIST!!!