FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dacia Mioveni 2 - 0 (0 - 0)

«123»
st_194701.04.2008 20:21

x pauza, 1 final.

Stryker01.04.2008 21:40

le spargem "autobaza" , e victorie la unu - doua goluri diferenta ...

atentie la vecin sa nu arunce brichete suruburi sau monede!!!!

foarte tare faza , desi ...

Raulredblue01.04.2008 21:41

2-0 pentru Steaua...

bancila02.04.2008 07:10

ar fi bine o victorie venita pe fondul unui joc bun_sa inchidem gura la jegurile astea di presa fularultras:thumbsup:

ar fi bine o victorie venita pe fondul unui joc bun_sa inchidem gura la jegurile astea di presa fularultras:thumbsup:

suntem civilizati ,stim cand trebuie sa ne oprim nu suntem ca aia din CRONCANESTI... :whistle::thumbdown:

fiskeR4SteauA02.04.2008 11:17

v-am zis eu ca o sa batem la Vaslui......Mioveniul batem sigur doar un dezaastru ar face sa nu gastigam am uitat de cand nu am mai dat gol in prima repriza...de la meciu cu CFR si ala a fost autogol e bun si 1-0 nu conteaza jocul conteaza 3 puncte :steagcruce::steagcruce:fularultrasfularsteaua2

IONUTZ-CIPRIAN02.04.2008 14:13

La cum joaca Steaua de la un joc la altul,m-ar mira sa piarda cu DACIA!Insa surorize s-au mai vazut!Doamne Fereste,mai ales acuma cand ne-am apropiat tot mai mult de locul 1!Insa cu ambitie vom castiga!

lakinstone02.04.2008 17:35

Cred ca si jucatorii s au saturat sa bata la numai un gol sau sa obtina victoria in minutele de prelungire si de aceea sper la 1 pauza/1 final si o victorie la 3 goluri.Cred ca se va termina 3-0.

fular-campioniifularultras

DanStan02.04.2008 19:15
e bun si 1-0 nu conteaza jocul conteaza 3 puncte

Ma pi* pe ele de puncte. Daca nu suntem in stare sa ne detasam printr-un joc net superior de o echipa ce lupta pentru evitarea retrogrdarii atunci nu avem ce cauta in Europa. Nu mi-as fi inchipuit ca stelistii vor ajunge sa imprumute mentalitatea potailor sau a gunoierilor de 'supt' pod.

cristian8602.04.2008 20:22

Adevarul este ca nu avem ce cauta in Europa, dar probabil vom fi acolo ca sa antrenam echipele marilor cluburi carora chiar le pasa de blazonul lor. Campionatul nostru este intr-un regres vizibil, ne asteapta iesiri din tururile preliminare in UEFA si probabil si in CL, exceptand campioana care intra sigur in CL.

Si totusi victoria cu mioveni ar fi cea de-a 1000 in prima Liga, ar fi bine sa o obtinem cat mai clar, cred ca ne ajung meciurile penibile pe care le-am facut in acest sezon, in care nu stiam care echipa este Steaua.

Si nu in ultimul rand, cat timp oierul va fi patron/creditor Steaua nu va mai fi niciodata nici macar echipa de la mijlocul anilor '90, o echipa cu personalitate in si pentru Europa. Desigur nu a avut cine site ce rezultate, de fapt a suferit si infrangeri grele, dar desi eram doar un pusti pe atunci am ramas impresionat de acea echipa, care juca si pentru spectatori si nu in ultimul rand pentru renumele Stelei. Cat timp oierul va fi la Steaua, vom avea conducerea pe care o avem, jucatori "talentati" (unii ar trebui sa treaca mai intai pe la juniori) dar fara personalitate, ce-i drept "terorizati" de salarii prea mari, de prea putina cultura si atasament pentru culori. Cred ca unii ar fi facut in "pantaloni", daca s-ar fi aflat pe teren langa Laca, Boloni, Barbulescu sau Bumbescu.

Unii vor spune ca traim in alte vremuri, asta e adevarat, dar Steaua e Steaua, sau poate actuala Steaua nu mai este Steaua, si ar trebui sa ne multumim cu o victorie amarata impotriva echipelor care se lupta la retrogradare.

Chiar ma intreb ce reactie ar provoca actualilor jucatori vizionarea meciului cu Anderlecht din 16.04.1986, cand "fiarele" ros-albastre au maturat pe jos cu campioana Belgiei, probabil s-ar mai gandi daca trebuie sa se milogeasca pentru un tricou "galactic". Se vede ca unii dintre ei au scapat de la sapa, insa este in deplina concordanta cu strategia oierului - eu sunt Steaua -.

Nu oierule, tu esti Becali. Atat. Nimic mai mult. De fapt mai putin nici nu ai putea fi.

"Hai cu 24, hai la muls !" :P

lakinstone03.04.2008 10:02

Ai dreptate cristian86...de mult nu am mai vzt un meci la Steaua in care sa lupte pentru spectatori si pentru culori si NU pentru bani.Am vazut acum vreo luna cred un raspuns care m-a innebunit a lui Lovin.La intrebarea:"Pentru ce lupti sa ajungi in CHL,pentru bani sau pentru a se asculta imnul CHL pe Ghencea?" iar el a ras ironic zicand ca banii sunt cei mai importanti pentru jucatori.Nu prea cred ca s-a referit la jucatorii care joaca in CHL ci numai la jucatorii de la Steaua.De ce nu sunt toti jucatorii din echipa la fel ca Nesu,Golanski,Radoi sau Nicolita care si-ar da viata pentru a recupera o minge?:(

Astept un meci frumos in care Steaua nu numai sa aiba posesia mingii ci sa fie mereu in atac. fular-campionii

stelist198903.04.2008 10:54

Sper sa luam cele 3 puncte puse in joc dar paremise va fi un egal poate 1-1.

Insa totusi cred in echipa noastra vreau un 2-0 sau si mai mult,vreau o victorie clara sa stim daca mai avem sanse clare la titlu,vreu o victorie clara pentru a le inchide gura celor lalti mai ales celor de la CFR.Sa piara vorbele despre cualitia anti-Steaua.

fular-campionii:steag_sah_mic:

Bine ca cind eram in semifinala Cupei UEFA la toti le placea si nu spuneau ca nu avem ce cauta in europa dar acum unde vii optimismul,acum se vede cine e un suporter adevarat.Trebuie sa credem in echipa noasta.

FORZA Steaua,voi crede mereu in tine. forzateaua:steagcruce:fularsteaua2

Ultrasss9103.04.2008 20:53
:steagcruce: Steaua va Castiga fara Probleme
raducelbun04.04.2008 06:21

Din pacate remarc faptul ca tot mai multi dintre noi incepem sa tremuram la fiecare meci. La inceputul sezonului eram foarte putini cei care nu prea exultam privind rezultatele din amicale. Acum nr. nostru creste cu fiecare etapa scursa. Pacat ca s-a intamplat asa.

Eu unul tremur la fiecare meci deci, si la asta.

JDERUL04.04.2008 07:00

Acum ca netoiu este declarat legal printre actionarii potailor si finantator al argesenilor (el are voie asa ceva),sa nu ne asteptam la un meci prea usor.Se vor aseza pe trei linii in propria jumatate si vor incerca sa speculeze la maximum ocaziile de contraatac. Daca noi nu vom incerca patrunderi individuale si un-doi-uri si vom juca stereotip cu acele lansari de la fundasi spre varfuri.....numai vreun hent in careu sau ceva de genul asta ne-ar putea ajuta!

Virgil04.04.2008 15:52
Victoria din meciul cu Dacia Mioveni ar fi a 1000- a victorie a Stelei in campionat, de la infiintare si pana in prezent!
4_ever_steaua04.04.2008 18:40

hmmm....va fi greu..dar sper sa batem si noi cu un scor mai mare si sa facem spectacol dupa nu stiu cat timp....:)) incep sa visez fularsteaua2

SzabiStelistu05.04.2008 08:08

scuzati de off topic,dar trebuie sa spun .....LA MULTI ANI Laca!!MULT SUCCES CU Steaua!!!

paulynho05.04.2008 09:03
fAbrEgas0405.04.2008 14:15

Bate Steaua cu 3-0

micul05.04.2008 15:06

FORZ forzateaua A Steaua.DUPA MECI O SA :punk::beer2::drunk:

Steaua 2-0 DACIA

Virgil05.04.2008 15:38

Meciul de maine seara dintre Steaua si Dacia va fi condus de urmatoarea brigada de arbitri:

A: Berbecaru Victor (Rm Valcea)

A1: Marodin Nicolae (Bucuresti)

A2: Szoke Bela (Constanta)

R: Bocaneala Marius (Galati)

Observatori vor fi:

Popescu Alexandru (Bucuresti)

Salomir Mircea (Cluj)

Sebi12305.04.2008 18:14

Sincer eu cred ca Steaua va bate cu 2-0 si sper foarte mult sa fie asa fular-campionii !!

hellas_berceny05.04.2008 22:15

as vrea sa vad 25000 de stelisti cantand multi ani traiasca fularultras

Virgil06.04.2008 06:58

Echipa probabila:

Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, P. Marin - Radoi, Plesan - Neaga, Dica, Mendoza - Pepe Moreno

Rezerve: Cernea - Rada, Nesu - Nicolita, Dayro Moreno, Vali Badea, H. Habibou

Absenti: Lovin, Ov. Petre (suspendati)

Accidentat: Emeghara

ktalyn06.04.2008 07:00

Am inteles ca Sorinaccio i-a lasat acasa pe C. Bratu si Douda pe motiv ca sunt obositi, cum ma asteptam nu au intarziat sa apara ironiile cheferistului Iuliu's Muschetar (" Mã aștept la o mare surprizã! Sã batã Mioveniul, cã a lãsat mai mulți jucãtori acasã!" ). Pana la urma.. sa vorbeasca el si sa castigam noi 3 puncte de fiecare data :) !!

«123»