FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dacia Mioveni 2 - 0 (0 - 0)

«123»
forever_STEAUA30.03.2008 15:00

Steaua - Dacia Mioveni

Duminica, 6 aprilie 20:30. Meci transmis de Kanal D

FORZA Steaua

weeezer30.03.2008 15:08

Pronostic 1

metzzz30.03.2008 15:17

va fi un meci foarte greu cu autobaza lui Cartu...

dar sunt optimist...pronostic 1 :)

vlad7530.03.2008 15:20

Un meci foarte greu cu celebra autobaza a lui Cartu. Dacia Mioveni va juca cu siguranta pe o rpima foarte mare din partea Comandantului care spera ca Dinamo sa prinda unul dintre primele locuri.

Steaua trebuie sustinuta la acest meci de un numar mare de spectatori.Cu totii pe stadion.

Hai Steaua!

MoWeed30.03.2008 15:35

1 solist...

stelistu4ever30.03.2008 16:01
forzateaua fularultras o sa bata Steaua
Sebi12330.03.2008 16:53

Steaua va castiga sper foarte mult ! forzateaua

In seara asta o sa trebuiasca sa tin cu Dinamo ca CFR sa nu ia cele 3 puncte fularultras !

steaua_gloria30.03.2008 16:58

Daca nici p-astia nu-i batem la mai mult de un gol e jale.

mountytoma30.03.2008 17:50

va fi un meci extrem de greu. cu echipe de genul asta avem mari probleme. daca jucatorii nu pun osul, vom tremura serios pentru cele 3 puncte. ca doar alea conteaza, si sa nu ne accidentam vreun jucator!

bogdan30.03.2008 18:03

Meci greu. Nu jucam nimic, acelasi mingii aruncate, mult bambilici, dar poate iese. Hai Steaua

dangeor30.03.2008 20:38

Batem fara probleme, clar: 1-0 :)

DelPiero1030.03.2008 20:52

1-0...sper sa nu ne paraseasca norocul!

1uLy4Nn31.03.2008 09:06

2-1 pentru echipa noastra. si de data asta sper sa fie o victorile lejera. nu sa traim periculos pana in ultima secunda...HAI Steaua :steagcruce:

bossy31.03.2008 09:42

O sa-i batem cu 3-0 si o sa facem spectacol chiar daca jucam cu renumita autobaza a lui Cartu.Cred ca in aceea seara o sa rupem seria de meciuri cu goluri putine. fularsteaua2

novac31.03.2008 10:09
Daca nici p-astia nu-i batem la mai mult de un gol e jale.

Lasa Gloria sa fie 1-0 la final si sa ramanem noi cu 3 puncte in tolba. Si cu vasluiul a fost un meci anost dar ... este acelasi Vaslui care le-a tras-o la aia cu 3-0. La ce mizerii fac franarii prin campionat si la cat de mizerabil joaca ei (coate, faulturi si arbitii facorabili) ... nu pot sa cer mai mult.

Si eu i-mi doresc mai mult decat atat - ca spectacol fotbalistic dar in tara asta nu se poate. Aminteste-ti de gasca nebuna a sportului, ce frumos jucau ei ... si vezi unde sunt acum. Poate ca vom avea o echipa care joaca spectaculos ... dar peste cativa ani si numai dupa ce dispare jegul de Jiji de pe noi1

DelPiero1031.03.2008 10:39

Ce boala au romanii...sa se uite in curtea altora cand problemele sunt in curtea noastra!Avem un campionat,in care nimeni nu merita sa ia titlul!Nici Steaua nu merita!Nu jucam absolut nimic!Nu se vede?Ieri am dat gol din intamplare,pe UTA am batut in ultimul minut,cu Crapidul luam bataie daca nu intervenea bricheta...poate ca ca individualitati suntem cei mai buni,dar se vede ca n-avem joc de echipa,nu exista o idee de joc...si colac peste pupaza,datorita presei de kkao si a declaratiilor belicoase ale rivalilor,am ajuns ceea ce era dinamu in trecut...e pacat,pentru Steaua exista respect si teama,nu ura si lehamite!Daca ne complacem in ideea ca iar o sa jucam in CL,riscam sa ne mintim singuri...acest sezon a fost o minciuna gongonata!Nu doar pentru noi,ci si pentru. ceilalti!Nici,nici CFR,n-o sa faca mai mult de un punct in CL!Hai poate noi 2p,ca vom fi in a doua urna...

dr.adrian931.03.2008 15:45

prima data trebuie umplut stadionu !!!!!!!!!!!

si asa vom purta jucatorii spre o noua victorie.

parerea mea e ca Lacatus ar trebui sa paraseasca echipa la sfarsitul sezonului. in meciurile precedente nu am vazut o idee in joc, un joc de pase, o combinatie lucrata la antrenament. totul e lasat la bulan. asta nu e fotbal. e bambilici

in viata mea nu am vazut ca o echipa sa joace 6-7 meciuri in care sa isi depaseasca prostia din meciul anterior. noi in loc sa ne crestem jocul noi devenim tot mai penibili.

acuma nu mai e loc de nicio scuza. jucatori buni au fost adusi. conditii sunt. ce se mai doreste.

avem noroc ca inca nu a facut Becali o criza. miros iarasi scandal.

Stelistul^A31.03.2008 17:13

Nu trebui sa ne facem griji pentru Steaua ..nu trebuie sa ne fie frica!

Toti speram sa castige!:) Eu zic ca o sa fie 2-0 pentru Steaua:) FORZA Steaua!!

fularultrasfular-campionii:steagcruce:

alexh31.03.2008 17:31

FC Steaua a stabilit preturile biletelor pentru partida cu Dacia Mioveni, care se va disputa pe data de 6 aprilie, incepand cu ora 20:30. Acestea vor fi puse in vanzare incepand cu ziua de joi, 3 aprilie si vor putea fi achizitionate pana pe data de 6 aprilie, de la casele de bilete ale clubului, precum si de pe www.bilet.ro si www.bilete.ro.

Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

FOTOLII – 50 LEI

TRIBUNA 0 – 35 LEI

TRIBUNA 1 – 20 LEI

TRIBUNA 2 – 12 LEI

PELUZE – 5 LEI

Programul caselor de bilete de la stadionul "Steaua" este urmatorul:

Joi, 3 aprilie - 14:00 - 18:00

Vineri, 4 aprilie - 14:00 - 18:00

Sambata, 5 aprilie - 12:00 - 18:00

Duminica, 6 aprilie - incepand cu ora 12:00

@SteauaFC.com

metzzz31.03.2008 21:02

@delpiero pe tine ce te`ar satisface ??

sa jucam bine si s`o luam ca aek bragadiru ?

nu merci...prefer meciuri urate si sa batem cu 1-0

si apropo...cu o echipa care se apara cu 123131231 de jucatori nu ai sa vezi multe goluri

cat ai sa cauti...nu mai vorbiti de fotbalul din afara ca in Romania nu se percepe asa....

cu cine jucam ?? aaaaaaaaa cu Steaua,dinamu etc...autobaza ca poate scoatem 1 pct sa ne

salvam de la retrogradare...un mic exemplu vezi ce a facut A.C. Milan si Barca in weekendul

care numai ce a trecut...si exemple ar fi multe....

si inca o chestie...la noi e o mare problema...nu vedem jocul echipei si ne uitam mult la arbitri...

2 saptamani fara sa cumpar presa sportiva :D

SzabiStelistu31.03.2008 21:40

Steaua in campionat nu joaca spectaculos.....rezultatele obisnuite is 1-0 ,2-1 in ultimul timp!Insa in UCL joaca mereu altceva,foarte spectaculos!de exemplu la Arsenal!Steaua este singura echipa care a dat in editia asta de CL gol lui Arsenal acasa!si multe alte meciuri,de ex la Kyev....Lyon.....in CL vedem Steaua adevarata!sper sa castigam,si ma multumesc si cu un 1-0!FORZZA Steaua!!!! fularsteaua2:steagcruce:fular-campionii

ps:LA MULTI ANI Duckadam!!!MULTUMIM PENTRU TOT!

xander.hool31.03.2008 22:13

[...] aici gasiti poze de la meciul tur cu mioveni...poze care nu au aparut pe nici un site pana acum...foarte interesante....va sfatuiesc sa intrati si voi:)

Pentru reclame exista o sectiune special amenajata.

cristian8631.03.2008 22:38

Trebuie sa invingem, daca s-ar putea fara retragere in aparare, dupa primul gol marcat. :dry:

vali badea 901.04.2008 08:31
O sa-i batem cu 3-0 si o sa facem spectacol chiar daca jucam cu renumita autobaza a lui Cartu.Cred ca in aceea seara o sa rupem seria de meciuri cu goluri putine. fularsteaua2

Mioveni probabil va veni in Ghencea sa joace la 0-0..sper sa ai dreptate si sa facem spectacol..daca nici cu mioveniu` atunci cu cine ..Hai Steaua!

dr.adrian901.04.2008 11:33

atentie la vecin sa nu arunce brichete suruburi sau monede!!!!

«123»