ªtirea din Ziarul de Vrancea, 24 Martie 2008
Alexandru Nagîț venea la meciuri din Focșani. Unii dintre noi îl cunosc de la stadion și din deplasãri. A murit într-un accident de mașinã, cu gândul la meciul cu UTA. Sã mai vorbim despre fotbal?
Mai multe nu știu sã spun. Dau cuvântul unui fost coleg de-al sãu de clasã...
Alexandru Nagîț a fost coleg de clasã cu mine de liceu, era suporter stelist și mergea regulat la meciuri, în Peluza Sud (în special din acest sezon, mutându-se în București), nefãcând parte din nici o grupare. Totuși, a fost în câteva deplasãri (între care și Praga). Nick-ul de pe acest forum este alexis. M-a sunat vineri dupã-amiaza sã mã roage sã le iau bilete la Sud, pentru meciul cu UTA lui Vescu și Iconaru (el avea abonament). Le-am cumpãrat... Sâmbãtã m-a sunat sã mã întrebe dacã le-am cumpãrat. A fost ultima datã când l-am mai auzit... Nu au mai apucat...
A fost la multe meciuri pe Ghencea, de când eram în liceu (cei din București n-au de unde sã știe ce înseamnã asta... convingerea pãrinților, bani de drum, rugãminți la diverși pentru cumpãrat bilet...) și era în stare sã facã foarte multe pentru a-și susține echipa.
Iatã-l aici, jucând în filmul fãcut pentru Balul Bobocilor 2007 al Col. Naț. Al. I. Cuza Focșani (era cãpitanul echipei "seniorilor"):
1on, pe forumul FCSTEAUA.RO