FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Uta Arad 2 - 1 (0 - 1)

«123»
steaua_gloria23.03.2008 18:39

pe ce se joaca? ce canal

MoWeed23.03.2008 18:41

@steaua_gloria

Kanal D :rolleyes:

steaua_gloria23.03.2008 18:43
@steaua_gloria

Kanal D :rolleyes:

ms:*

iceboy23.03.2008 19:33

mama masii eu de Steaua ta! Steaua 0:1 UTA

unde e fotbalul din Cupa UEFA, unde e stralucirea, si la urma urmei unde sunt golurile???

de trei meciuri imi pun aeiasi intrebare

stelistu_623.03.2008 20:21

Rezervele noastre se plang ca nu sunt jucati... dar daca nu confirma nici cu o echipa care se bate la evitarea retrogradarii, atunci ce naiba mai vor? :|

Cukoo23.03.2008 20:40

Norocul prostului, a dat Badea, urmeaza Surdu ?

GOD23.03.2008 20:50

Suntem Mandrii de Voi! :steagcruce::clap::hooray:

DelPiero1023.03.2008 20:58

Mandri de voi?Cred ca unii dintre voi scriu sub stare de ebrietate pe forum...ce ati vazut la acest meci?Ce?Mereu ne chinuim,cu orice echipa cu care jucam!Jocul nostru e sub orice critica!Sa zicem ca luam titlul...ce-o sa facem cu el?Nimeni nu merita sa ia titlul...si nici noi!Sa fim corecti!Atat va cer...

GOD23.03.2008 21:02

1.Norocul e de partea celor buni.

2.Pe mine in returu asta nu ma intereseaza jocul Stelei,ci punctele,pentru. ca oricum,cand am jucat frumos am pierdut.

3.Rectific Sunt Madrud de voi.!

DelPiero1023.03.2008 21:05

Cand am jucat noi frumos?In ce an? :laugh: Eu nu mai tin minte...trebuie sa gandim si-n viitor si sa ne intrebam daca in CL,cu jocul asta,vom reusi sa obtinem si punctul ala amarat din toamna trecuta!Decat s ane facem de ras in CL,mai bine jucam in UEFA!

MoWeed23.03.2008 21:08
Decat s ane facem de ras in CL,mai bine jucam in UEFA!

Pai asa cum se mai pot bucura bravii gornisti ca vine Realul in Ghencea?

sonic200523.03.2008 21:24
lasa ca si Dayro jucase foarte prost in meciul cu rapid, o sa-i prinda bine o pauza dar cred ca si pepe trebuia lasat pe banca azi si bagat habibou sau chiar v. Badea (care mai merita o sansa)

am nimerit-o cu Badea astazi, da n-am nimerit-o cu pepe.

din pacate jocul sufera in continuare, dar e important sa trecem de criza de forma cu puncte.

:beer2:

weeezer23.03.2008 21:39

Ne-am chinuit mult, am avut o prima repriza in care (iar) nu am jucat nimic... Insa nu de putine ori am observat ca atacam impotriva unei formatii care insira cei 10 jucatori de camp pe doar 15-20 de metri... cred ca si lui Manchester i-ar fi fost greu sa marcheze in fata lor. Una peste alta, suntem aproape la 3 punce de cefere.

mountytoma23.03.2008 22:38
Cand am jucat noi frumos?In ce an? :

in anul lui Protasov.

si nu cred ca vom juca prea curand la fel. de ce? s-a vazut si azi, nu avem mijlocasi care sa construiasca, sa creeze ceva, sa combine, sa dribleze... adica sa faca ceva pentru a trece de aparari aglomerate. la noi cel mai imaginativ-combinativ e ...NESU, adica fundasul stanga!?

la capitolul imaginatie stam slab rau, la capitolul forma nu stam bine deloc. noroc ca lui Lacatus ii mai iese cu inspiratia. dar ma intreb de ce joaca Banel, ca sa ne convingem dupa 60 min ca mai bine era rezerva? de ce nu sunt lasati pe banca si Dica, si pepe, si Dayro, chiar si mendoza, ca sa priceapa ca trebuie sa joace mereu, in fiecare meci, in fiecare minut?

desi iar a jucat prost si meciul asta, se vede ca lui Banel i-a prins totusi bine sa stea un pic pe tusa: astazi i-au iesit mai multe centrari decat in ultimele lui 30 de meciuri la un loc! si Badea si Neaga nu s-au miscat rau deloc (vezi faza golului la Badea si pasa lui Neaga pentru habibou), deci banca de rezerva e benefica!

m-am imbolnavit din nou de stomac la meciul asta, sper sa nu dau ortul popii pana la sfarsitul campionatului in ritmul asta!

si, ca sa nu il ignor totusi pe finutul, desi nu e deloc favoritul meu, nu i-ar strica totusi sa se gandeasca si la sanatatea lui, sa nu ajunga doamne fereste handicapat. daruire-daruire, dar e bine sa gandesti un pic, totusi... intrarea portughezului a fost criminala!

weeezer23.03.2008 23:23

Dayro n-a fost nici rezerva. Cica ar fi suspect de apendicita.

Smokey24.03.2008 01:48

bine ca am castigat forta Steaua luam campionatu si anul asta ne-am nascut campioni:D

cornisa5824.03.2008 11:20

Forza Steaua . Bravo bãieți important sunt cele trei puncte și ce etapã am avut parcã toatã lumea juca pentru Steaua.

:steagcruce:
mircea_zion24.03.2008 16:04

greu greu..ne-am chinuit..dar a meritat ..am luat 3 puncte mari

A1GIGGS24.03.2008 22:37
Steaua - UTA

Duminica, 23 martie, ora 20:30, Kanal D

ma e bn ca am batut da nu stiu am ratat mult nu e bn

IONUTZ-CIPRIAN25.03.2008 08:37

Era sa-mi sparg teveul,am injurat cat pentru 100 de meciuri,cred ca an depasit si tensiunea,bine ca a iesit cu bine,ma enerveaza ca se rateaza prea mult!

«123»