Steaua - UTA
Duminica, 23 martie, ora 20:30, Kanal D
Steaua - UTA
Duminica, 23 martie, ora 20:30, Kanal D
Steaua - UTA ? Presupun ca un simplu galop de sanatate. E de asteptat ca la acest meci sa vina foarte multi suporteri ai Rapidului. Fiecare cu cate o bricheta-doua in buzunar, pentru a tinti capatana centralului. Cel putin asa se vorbeste prin oras dupa meciul din Giulesti.
Ne intrebam de ce nu avem voie in teren cu diferite obiecte pe stadion. Raspunsul categoric l-am primit aseara in Giulesti.
Sa speram la un joc mai consistent al echipei ... sa aratam ca victoria la masa verde cu rapidu a fost meritata...
. Sa umplem stadionu echipa sa ia cele 3 puncte si totu e bine ![]()
Poate ca o sa vedem si noi o echipa a Stelei FARA DOI INCHIZATORI!Adica fara milogul de Lovin...
...da nu mia placut cum sa comportat in meciul cu rapid...dar in fine pana la meciu cu uta sa vedem maine la 11 ce se decide...
E de asteptat ca la acest meci sa vina foarte multi suporteri ai Rapidului. Fiecare cu cate o bricheta-doua in buzunar, pentru a tinti capatana centralului. Cel putin asa se vorbeste prin oras dupa meciul din Giulesti.
Mai intai trebuie sa treaca de controlul riguros al celor de la BGS care mai au putin si te dezbraca la intrare. Apoi, daca cineva se risca sa arunce cu siguranta nu va scapa intreg.
nu este adevarat meci de meci am bricheta la mine...:-j daca ar avea un detector de metale alea alea ar fi ceva da asa :-j
Nu am zis ca este imposibil sa introduci bricheta in stadion, dar cu siguranta e mai greu ca in Giulesti. Acum, depinde si in ce parte a stadionului mergi la meci. Nu stiu daca rapidistii au bani ca sa vina la tribuna. :biggrin:
Adica fara milogul de Lovin...
Cred ca va juca Lovin, Ovidiu Petre e suspendat. ![]()
la situatia in care se afla UTA in prezent ar trebui sa le dam de la 3 in sus....Dar fiind cu cutitul la os sigur o sa se bage in aparare sperand la un 0-0. Probabil va fi mai greu decat s-ar putea crede...
Nu am zis ca este imposibil sa introduci bricheta in stadion, dar cu siguranta e mai greu ca in Giulesti. Acum, depinde si in ce parte a stadionului mergi la meci. Nu stiu daca rapidistii au bani ca sa vina la tribuna. :biggrin:
hai ma s-o terminam cu astea. macar sa vina vreun tigan sa incerce sa arunce cu ceva in teren. spre deosebire de groapa de gunoi giulesteana, pe Ghencea exista supraveghere video+ un mare numar de stewarzi care se uita in tribuna. sunt sigur ca daca ar incerca oricine sa arunce cu ceva ar fi saltat in secunda 2!
sa fie clar, noi nu suntem milogi!
Cred ca va juca Lovin, Ovidiu Petre e suspendat.![]()
Poate renuntam la inchizatori cla meciul cu UTA!Macar cu UTA! ![]()
bah baietas stramutat ...mai simplu ar fi daca te am vedea pe tine la meci sa te saltam pe tine de nesimtit...iti este foarte usor sa zici **** you Romania de acolo de unde esti este? din cauza unor oameni ca tine ne aflam unde ne aflam...
jur ca in secunda in care cineva din zona mea va arunca cu vreo hartie macar inspre teren, in urmatoarea clipita il voi boxa si apoi il dau pe mainile BGS.....cred ca asa ar trebui sa se faca in tot stadionul mai putin faza cu boxatul ca sunt constient ca nu-si face nimeni dreptate singur....dar cativa ghionti tot ar merita....![]()
![]()
![]()
jur ca in secunda in care cineva din zona mea va arunca cu vreo hartie macar inspre teren, in urmatoarea clipita il voi boxa si apoi il dau pe mainile BGS.....cred ca asa ar trebui sa se faca in tot stadionul mai putin faza cu boxatul ca sunt constient ca nu-si face nimeni dreptate singur....dar cativa ghionti tot ar merita....
Așa și trebuie afarã cu huliganii de pe stadioane.
Hai Steaua cã avem nevoie de toate punctele.
vom castiga pentru ca avem arbitrii de partea noastra am ajuns rau de tot daca nu mai putem castiga nici un meci fara ajutor de la oamenii in negru...dezamagit total dar tot stelist pana la moarte voi fi
stelistul stelist
Cred cã ești obsedat de arbitri (cu un singur i, apropo)...
forever Steaua
dar e prea facut totul pe fata
forever Steaua
dar e prea facut totul pe fata
Atunci sugereaza-i celei care ti-a dat viata sa intoarCA CApul, asfel incat totul o sa fie facut pe ceafa.
Atunci sugereaza-i celei care ti-a dat viata sa intoarCA CApul, asfel incat totul o sa fie facut pe ceafa.
hahahahahahahahaha ce gluma buna ![]()
![]()
![]()
@stelistul stelist
Partea cea mai trista e ca nu e nicio gluma...
Steaua - Uta
Duminika Pe Kanal D Hai Steaua
atata timp cat iti bagi bricheta in chiloti, vei intra mereu pe stadion cu ea.cine dreak are tupeu sa-ti puna mana la p_ _a???????
Brigada de arbitri:
A: Dan Lucian (Aiud)
A1: Dumitrescu Eduarad (Pitesti)
A2: Iliescu Dragos (Craiova)
R: Bordean Marian (Sibiu)
Obs: Popescu Alexandru (Bucuresti)
Grigorescu Nicolae (Timisoara)
Ole Ole !!!Am Apasat Butoanele!!!!!!=))ca.....Orikm Ii Batem Pe U.T.A.:-j......
:steagcruce:
:steagcruce: ![]()