The Flyer
ps3:a nu se intelege ca legitimizez hotia din fotbalul romanesc,eu doar sunt de acor cu alinearea la el!
Bun, și ce câștigãm cu asta? Un titlu pãtat? Sau ai impresia cã dacã ne "aliniem la hoția din fotbalul românesc" o sã jucãm mai bine?
The Flyer
ps3:a nu se intelege ca legitimizez hotia din fotbalul romanesc,eu doar sunt de acor cu alinearea la el!
Bun, și ce câștigãm cu asta? Un titlu pãtat? Sau ai impresia cã dacã ne "aliniem la hoția din fotbalul românesc" o sã jucãm mai bine?
Si ce am rezolva daca am face asa ceva? Am lua un titlu patat si fara onoare si probabil ca am ajunge la fel de nesuferiti ca si campionii hotiilor dinam0. Apoi am mere in preliminariile europene unde ne-am face de ras...
Decat sa castigam pe blat mai bine pierdem cinstit
mda...f trist.! Si intradevar....decat sa iau un titlu patat mai bine incurajez echipa in B (!)
Sempre Superiores am fost mereu datorita spiritului de campioni dar si datorita onoarei, mandriei si respectului (de sine mai ales)!
Suntem 0 barat, ca si altii, dc putem gandi ca am prefera titluri patate!!
Sper ca diseara sa fie un meci fara NICI O GRESEALA de arbitraj iar noi sa castigam prin DARUIRE, ONOARE, AMBITIE....ca niste stelisti adevarati...
Iar dc nu meritam atunci prefer sa pierdem....e trist....dar nu vreau un campionat furat!!!!!
Cu Steaua pana la moarte
in schimb, ma tem ca daca Steaua va continua pe linia din ultimii 2-3 ani, in curand o sa ne strige lumea "Hotii, Hotii" pe toate stadioanele. cum faceau pana nu demult cu Dinamo
asta e si temerea mea; aici ne vor duce idiotenia patologica a lui Becali, pupincurismul lingailor lui si putinii neuroni ai stelistilor de 15-20 de ani care habar n-au ce inseamna un Steaua - Dinamo din anii 80!
Felicitari Alex ca ti-ai gasit timp si chef sa scrii acest articol.
In linii mari transmiti acelasi mesaj pe care as fii vrut eu sa il transmit acum vreo 6 luni cand m-am oprit "din scris" la site.
De "dezlipit"? nu pot sa o fac e ceva ce numai un stelist intelege, vorba mesajului unei alte echipe pe care eu o simpatizez..."It's in the blood".
Scarba e mare, limita suportabilului s-a atins de nenumarate ori...DAR NOI CE VINA AVEM...AVEM ALTERNATIVA?...E practic imposibil sa facem ceva in momentul de fata iar sa ma dezic de culori nu pot sa o fac cum nu pot sa ma dezic de familie.
Ramane sa sufar si sa visez ca vor veni vremuri mai bune.
P.s. Suntem deja cei mai urati din tara datorita ciobanului, cred ca se striga Nue Steaua pe mai toate stadioanele din tara datorita lui, lucru de neconceput acum 7-8 ani!
Fiindca veni vorba de injurat si huiduit,bine ca de tratamentul asta se" bucura"fosti mari jucatori ai Stelei!Berbecali a purtat fularul lui Dinamo la gat, dar asta s-a uitat.Ba mai mult, se lauda ca va discuta el cu suporterii in cazul in care......Sant curios ce anume va discuta!INJURATI SAU APLAUDATI CAND VA SPUN IO,CACI IO SANT PATRONUL!