eterna si facscinanta problema in romanica:unii fura,hai sa furam si noi!!!!!!!!
bun!CFR a luat punctele in tur asa cum le-a luat!toti,sau marea majoritate,suntem de acord ca acesta echipa s-a distanta datorita ajutorului arbitrilor!nu avem ce comenta acum,mai ales ca vedem faptul concret:si in retur sunt ajutati de arbitrii!
Steaua:in tur,a jucat cel mai prost fotbal posibil si,totusi,a ajuns aproape de podium!dar cu ce eforturi fotbalistice+extra!!!!!!!!!!!!un joc deslinat,fara orizonturi,cu crizele oierului vis-a-vis de echipa,jucatori exasperati de timpeniile creditorului,suporteri asa-si-asa!si totusi a fost in apropierea podiumului!
Steaua:in retur,a jucat un fotbal mult superior celui din tur+ajutoare de la arbitrii in cel putin doua meciuri!a ajuns pe doi,la mica distanta de tzarani!cu chinul de rigoare,pentru ca nu poate juca la acelasi nivel la fiecare meci din varii motive!dar,totusi,a ajuns pe doi!CFR-tot pe locul 1,cu mult mai mult ajutor din partea fluierasilor!
noi,ce facem?ne dam fete virgine si nef....e si vrem sa schimbam lumea!ete p..a,nu se poate sa schimbam noi lumea fotbalistica din romanica!de ce?pentru ca vor exista,in fiecare zi,oameni care vor face tot posibilul sa cistige echipa lor!ca se numeste CFR,dinamu,ccrapid,Poli tim,nu conteaza!acesti oameni vor fii mereu la TV,in presa,la radio,in fata blocului,pe plopi si pe **** ma-sii declarind:noi sintem furati,sintem cei mai buni,dar sintem furati!si de ce tre' sa fim noi Maica TEREZA?doar pentru ca SUNTEM Steaua?nu,fratilor,nu tre' sa fim mai catolici decit PAPA!asta e campionatul romanesc,astea sunt echipele,astia sunt acei conducatori de kkt,cei care se baga in seama si atunci cind trag o b....a si presa tre' sa se uite in curul lor!
as mai scrie,da' mi se face rau si mi se incalzeste berea!eu nu sper ca vom bate ciorile diseara,sunt sigur!1-0,3-1 nu ma intereseaza!ii vom bate pentru ca sintem peste ei cu mult!nu-mi injurati optimismul si-mi pare,sincer,rau,ca nu mai fac parte din nicio brigada si nu v-oi fi la meci din peluza cacatului de giulesti!
ps:punctele din text le-am bagat eu!
ps1:nu cenzurati mesajul,isi pierde substanta!
ps2:sper sa ne bagam **** in ele de ciori! (pe asta o puteti cenzura,da' n-as vrea!!)
ps3:a nu se intelege ca legitimizez hotia din fotbalul romanesc,eu doar sunt de acor cu alinearea la el!