FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre lucrurile importante

«123»
laur_2319.03.2008 16:04

referitor la articol-sunt 100% de acord !!!

am mai spus-o, de cate ori am avut ocazia pe acest site:

prefer onestitatea si cinstea tuturor ''butoanelor'' si mizeriilor din lumea asta!

imi aduc aminte de un cantec drag mie pe vremuri:'' Onoare Stelei / Glorie ei...'', ceea ce reprezenta si un mod fundamental de percepere a lucrurilor in ansamblul lor, o discrepanta intre ceea ce reprezentam NOI si dinamomwistii...

am avut si noi pacatele noastre si niste beneficii de care , eu unul, nu sunt mandru deloc...

...dar, ceea ce face mizeria de oier in aceste timpuri sfideaza tot ce am construit de-a lungul deceniilor, prin munca si sudoare, prin onestitate si spirit de sacrificiu, o ISTORIE bazata pe o pleiada de performante si bucurii, aduse de admirabilii sportivi ai Stelei!!!

g.b. nu face decat sa ne''traga in jos''-prin obtinerea, cateodata prin orice mijloace, performantelor care nu fac cinste Stelei!

predatorpulse719.03.2008 16:07

Extraordinar articolul,sincere felicitari autorului,ai sintetizat sentimentele multor stelisti "de moda veche" daca vrei,ce au prins era de dinainte de Becali,cand vedeam fotbal adevarat,spectacol cateodata,driblinguri,titluri castigate pe bune,cupe castigate pe bune,cu oameni decenti in conducerea echipei etc.

Eu am 22 de ani,sunt mult mai tanar decat alti stelisti,dar aproape ca ma apuca o nostalgie dupa mijlocul anilor 90',cand echipa noastra juca fotbal caracteristic Stelei,nu exista fecali sa declanseze scandaluri,nu erau umiliti jucatorii nostri de patron,exista un respect si o unitate intre stelisti,nu era acest rift cei cu Becali-cei ce il urasc pe Becali.

Atunci abia asteptam meciurile Stelei desi pe atunci meciurile erau mai rare,programul nefiind atat de incarcat. Mandria de a fi stelist mi-a ramas,dar ma doare sufletul cand vad cum s-a dus naibii spiritul Stelei,in toate aspectele ce tin de Steaua,adica suporteri,jucatori si conducere.

Stilul de joc a devenit unul italiano-englezesc cu mingi pe sus in loc de traditionalul joc de pase pe jos al vitezistilor, exista multe panarame in tribune care injura jucatorii,pe multi dintre jucatori ii doare in paispe de suporteri(nici nu vin sa salute galeria),"patronul" ne da semnale ca a cumparat meciuri,jucatori si arbitri in trecut,ceea ce ne face sa ne punem intrebari legate de ultimele trofee ale Stelei.

Articole ca aceste arata celor inca orbiti de Becali adevaratul spirit al Stelei,Steaua inseamna lupta,victorii corecte fara ajutorul arbitrilor,respect pentru fani,respect pentru fotbal.

Din pacate Steaua de azi inseamna 90% scandal si 10% fotbal. Am ajuns rau de tot,daca reprezentatul vitezistilor,Lacatus,se multumeste sa aiba 3 faze periculoase in 90 de minute si sa castige cu 1-0 din faza fixa. Eu imi doresc ca pe viitor sa scapam cumva de ciuma Becali(chiar prin trimiterea lui la puscarie si poate pedepsirea clubului nostru la acuzele de blatuire),sa ne gasim un investitor serios si normal la cap si sa construim din nou. Cu Becali la carma ne pacalim,poate cu timpul se va potoli imputitul si se va gasi un manager capabil si caruia sa i se dea bani.

Atata timp cat mai exista stelisti cu respect pentru spiritul acestei echipe,mai exista sperante.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

greco19.03.2008 16:13

Nu vreau sã critic pe nimeni... dar starea de spirit descrisã de Alex se vede inclusiv în comentariile acestui articol. Prea ușor trecem peste niște lucruri atât de serioase și ne ocupãm de subiectele la zi cum ar fi meciul lui Dinamo.

Steaua nu mai exprimã aproape nimic... avem o conducere care deranjeazã orice om de bun simț, jucãtori (cu mici excepții fãrã personalitate) - niște slugi care știu sã spunã numai "sã trãiți, nea Gigi", și o mulțime de suporteri care vor victorii cu orice preț (aranjamente, arbitri, etc) probabil doar pentru a trãi cu impresia unor realizãri pe care și le asumã parțial și ei.

Suntem la ani-luminã distanțã de ce se întâmplã la cluburile civilizate, indiferent dacã vom câștiga acest titlu sau nu.

ssinpadureacualune19.03.2008 16:18

Da.Nu conteaza doar sa castigi,ci si modul cum o faci.Insa avand in vedere ca toti fura si foamea de trofee e mare lumea face abstractie de felul cum castigam,de jocul echipei,de faptul ca am dat gol numai din faze fixe.Ma rog,sa speram ca vom demonstra ca meritam sa fim campioni pe teren,prin joc.

Ce ar fi sa batem in giulesti cu 1-0,dintr-un penalty inexistent,ca parca nu am mai avut de mult.:))Sa moara toti de nervi.

Cat despre caini,ii egaleaza iasu,mai da Cristea unu:))

axl19.03.2008 16:26

@Piece

Unii te-ar putea cataloga poate drept idealist. Din partea mea, jos palaria. Si it's about bloody time!

David_Steaua200719.03.2008 17:23

Un articol cat se poate de adevarat,din pacate!:(

Ma mai tachineaza unii prieteni care nici macar nu-s microbisti cu fraze de genul"iar a gresit arbitrul pentru Steaua" si eu zambesc amar si incerc sa le dau niste excplicatii in care nici macar eu nu cred!!Inainte cand intram pe stadion,parca era ceva special,ceva aparte,acum,desi stadionul si gazonul arata mult mai bine,nu mai este acel ceva special!!

Imi pare atat de rau ca-s o gramada de terminati prin tribune care behaie intruna cu "stai jos" (de parca acasa nu ar putea sa stea),sau cand aud unele discutii care il ridica in slavi pe Becali(imi sangereaza urechile de atata "Becali")

Ce pot sa spun,pacat,dar sper ca o sa vina si vremuri mai bine!!Trebuie sa se intample ceva pana la urma!!Trebuie!!

Cu Steaua pana la moarte!!

Astristul19.03.2008 17:46
daca vreti sa radeti uitati-va la antena 1.

meci mare!

dinamoooeee - Poli Iasi

gluma mai buna nu cred ca gasiti :))

saracii ieseni nu stiu cum sa faca ca sa dea dinamovistii mai multe goluri:))

Sincer demult nu am mai vazut blat mai penal ca asta! :dry:

Si ipocritul ala de Popa se da mare Stelist. Culmea diferenta mare intre modul de abordare a unui meci cu Steaua (meci de finala UCL) si a unui meci cu Dinamo (meci amical, de vacanta as putea spune). De cate ori juca impotriva noastra a jucat echipa lui foarte bine, daruindu-se pentru victorie, iar cand juca impotriva javrelor, abia daca isi mobiliza echipa.

Asta NU e atitudine de STELIST!

forzateaua

kosm1n19.03.2008 18:30
Sincer demult nu am mai vazut blat mai penal ca asta! :dry:

Si ipocritul ala de Popa se da mare Stelist. Culmea diferenta mare intre modul de abordare a unui meci cu Steaua (meci de finala UCL) si a unui meci cu Dinamo (meci amical, de vacanta as putea spune). De cate ori juca impotriva noastra a jucat echipa lui foarte bine, daruindu-se pentru victorie, iar cand juca impotriva javrelor, abia daca isi mobiliza echipa.

Asta NU e atitudine de STELIST!

forzateaua

numai acum te-ai prins? Dinamo bate la scor de vro cativa ani buni pe ieseni!

makaan19.03.2008 18:51

Trist si adevarat in acelasi timp...Totusi nu sunt de acord ca solutia ar fi,cum zicea cineva,reinfiintarea echipei adevarate a Stelei intr-o divizie inferioara...trebuie sa luptam si sa-l inlaturam pe ciobanul asta nesimtit si tupeist,caci Steaua e un bun national pe care acest jegos si-a pus labele ude cu zer...Poate ca AISS-ul ar trebui sa se constituie intr-un pol de putere ce ar putea sa mai domoleasca acest gibon,si eventual sa-l descurajeze in a mai continua sa crediteze clubul...

fedora19.03.2008 19:17

Da, intr-adevar, acestea sunt lucrurile importante.

Daca ati observat, incet-incet Steaua devine mai dispretuita decat Dinamo.

Desi initial am crezut ca e doar o parere hazardata a mea, m-am convins ca asa este.

I.N.Money19.03.2008 19:44

Priveam azi pe majoritatea posturilor TV de sport circul cauzat de acea conferinta de presa a lui Mircea Sandu si Ionut Lupescu , cand respectivele emisiuni ii cautau pe toti conducatorii si pe toti expertii din mass-media sa isi exprime parerea cu privire la ce spusesera cei doi din fruntea FRF-ului .

Eh, intr-o emisiune din respectivele era si scriitorul Radu Paraschivescu , care era pur si simplu dezgustat ( si ulterior chiar a parasit emisiunea ) de atitudinea celor ce au uitat ca in primul rand sportul trebuie urmarit si nu aceasta parada a coruptiei celor ce conduc fotbalul romanesc .

Ideea urmarita este ca atat Becali , Borcea si restul megalomanilor din fotbalul nostru ne sunt bagati zilnic pe gat de presa noastra de doi lei . Astfel cand zilnic , ne trezim sa auzim ca nu stiu cine umbla la butoane , "ca de maine joaca ala ca asa vreau eu ca finantez echipa" este ( din pacate ) normal ca cei tineri sa uite de valorile si traditia pe care Steaua a impus-o in glorioasa sa istorie .

Daca presa ar redevenii ce ar trebui sa fie intr-adevar si s-ar ocupa numai de sport , personajele acestea mioritice ar inceta sa mai se dastrabaleze in public si pentru prima data, dupa multi ani fotbalisti sa fie actorii principali ai sportului cu balonul rotund din Romania .

PS : Excelent articol Piece .

greco19.03.2008 19:48
Trist si adevarat in acelasi timp...Totusi nu sunt de acord ca solutia ar fi,cum zicea cineva,reinfiintarea echipei adevarate a Stelei intr-o divizie inferioara...

Oricum, cine anume sã înființeze acea echipã adevãratã? Gogu, Sãndel și Costel? 3 suporteri? 150? 1 milion?

Eu sper sã nu ajungem la soluții ca Poli AEK Timișoara și CSM Petrolul Ploiești, și mã întreb ce vor face cei de-acolo când vor avea din nou divergențe de opinii cu conducerea... Vor înființa din nou alte cluburi?

shack3r19.03.2008 20:15

@greco

Hai ma ca nu cred ca se poate pune problema asta..

think_again19.03.2008 20:46

auziti care imi da detalii cam cat costa sa tii un an o echipa in divizia B si dak exista profituri mari la promovare ca ma gandesk sa cumpar o echipa si sa o promovez in A

yo_marius19.03.2008 20:56

@think_again

:laugh:

ma scuzi ca am ras de m-a durut stomacul...

probabil ca o echipa de B, e undeva in jurul a 1,5 - 2 milioane, un an de B probabil ca e cam 1 milion, plus transferuri pentru a te bate la promovare...

o sa rad din nou, no offense.

:laugh:

FortuneTeller19.03.2008 20:56

O idee ca sa scapam de butoane: play-off intre primele 4 echipe la sfarsitul campionatului, cu arbitrii straini. Atunci blaturile cu echipe de mina a 14-a nu vor mai conta si nici alde Tudor, Berbecaru, Balaj nu ar mai putea sa influenteze configuratia finala. Deci primele 2 ar merge in LC in urma meciurilor directe, nu pe baza meciurilor cu Iasi si Buzau.

alexblaja19.03.2008 20:57

@ Alex(Piece)

Conspiratie nu e, dar articole scrise la comanda sigur sunt. Adica dupa Steaua-Unirea dai titluri de genul "Viciere de rezultat", iar dupa Dinamo - Iasi, meci in care Moti il faulteazxa clar pe un iesean in careu tragandu-l ca disperatul de tricou si arbitrul nu da nimic, ACELASI ZIAR NU SCRIE NIMIC DESPRE FAZA RESPECTIVA.

In plus, eu nu cred ca Steaua este avantajata de arbitrii care ar fi platiti de Jiji, cred ca pur si simplu arbitrii gresesc pentru ca sunt pusi sub presiune permanent. Au fost greseli si impotriva noastra, in momente importante ale meciurilor. Craciunescu a spus dupa meciul cu Iasiul ca fiul lui (NOTA BENE), Teodor Craciunescu, trebuia sa-l elimine pe un iesean in primele minute ale meciului. Cum ar fi aratat meciul atunci? Poate ca Banel tot si-ar fi dat autogol sau poate ca nu. Oricum, cursul meciului a fost schimbat in urma acelei decizii. Ivan nu a acordat un penalty la Nesu si, spun ziarele, unul la Dica, inainte de hentul lui Golanski, iar Stelea era deja pe jos cand Dica l-a "faultat" (in fapt l-a faultat gravitatia pe Stelica)

CFR-ul pe de alta parte primeste penalty-uri inexistente in continuare. "Nu a fost viciere de rezultat pentru ca Cadu a ratat penalty-ul" decid aceiasi oameni care l-au suspendat pe Tudor nu stiu cate etape dupa meciul nostru cu CFR. Ce conteaza daca a ratat penalty-ul? L-a acordat gresit, o sanctiune tot trebuia sa i se dea aluia.

Si eu imi doresc sa castigam corect, dar vreau ca MASURA SA FIE ACEEASI PENTRU TOTI. Recunosc ca si mie mi se mai intuneca mintea cand imi imaginez CFR-ul in Liga Campionilor, si asta pentru ca sunt foarte aroganti si au o echipa alcatuita practic numai din straini. Adevarat este insa ca trebuie sa iesim din spirala asta a urii. Cred ca problema, pe langa cea clara a prezentei lui Becali in fruntea Stelei, este si ca tara asta este condusa de nemernici, inclusiv in fotbal. Nemernicilor le place ca situatia sa fie tensionata, pentru ca lumea este ocupata si ei isi pot desfasura activitatile necurate. Nemernicii sunt cei care atata spiritele. De exemplu, de ce nu le-o fi convenit unor ziaristi ca Radoi a declarat ca pe ei, jucatorii, nu-i intereseaza arbitrajul ci doar jocul? Ce vroiau sa spune Mirel, "da, trebuia sa pierdem, la meciul urmator ne dam la o parte sa dea adversarii cate goluri le pofteste inima?"

Intorcandu-ma la ziaristi, cred ca sunt putini cei cu adevarat "conspiratori", dar se aud suficient de tare, asta e problema. Confratii lor de bun-simt, care sunt mai multi, nu pot sa-i contracareze. Altii sunt pur si simplu niste vite proaste, care se lasa conduse si nu au niciun fel de valori etice si deontologice. Si mai e un aspect. Scarbele se aud cel mai tare, oamenii normali stau in banca lor si isi vad de treaba. De aceea nu trebuie intr-adevar sa exageram cu conceptul de "presa ticalosita", dar nici sa nu mai observam nimic si sa nu mai spunem nimic nu putem!

later edit

CFR a dat gol din ofsaid si arbtirul l-a validat. Era 1-0 pentru Farul. Arbitrii nu favorizeaza Steaua, gresesc pentru ca nu sunt bine pregatiti si nu dau randament sub presiunea imensa la care sunt supusi. Ziarele nu au mai spus ca este viciere de rezultat acuma, iar cronica meciului nici nu e semnata in ziarul care a atacat Steaua dupa meciul cu Unirea.

saphyrre19.03.2008 22:42
Cu ce va ajuta insa clubul o noua calificare in Liga, obiectiv vorbind? Va aduce cu sine profesionalizarea mult asteptata? Se vor construi terenuri de antrenament performante pentru micutii care se viseaza candva idolii tribunei din Ghencea, investindu-se in infrastructura si in viitor?...

Mi-a placut articolul tau, foarte sincer.... insa vreau sa te intreb ceva: cu ce crezi ca ne ajuta daca stam si ne uitam la altii cum ne fura?... chiar crezi ca jucam 100% "curat" vom ajunge undeva?.. da, vom sta bine la capitolul onoare, insa in clasament nu trecem mai sus de locul 5-6.

Daca chiar vrem sa fim corecti, "butoanele" nu reprezinta nimic nou nici pentru Steaua, nici pentru altii; unii le-au folosit mai mult, altii mai putin. Sa lupti de unul singur impotriva tuturor e un slogan frumos, insa in realitate (cu echipa pe care o avem acum) nu avem nici o sansa sa iesim din mocirla Ligii I.

Sincer sa fiu, oricat de buni jucatori am avea, intr-un campionat murdar asa cum e al nostru nu ai nici o sansa sa realizezi ceva in mod corect. Asa ca faci si tu ce fac si altii.... si astepti vremuri mai bune. La urma urmei, de-abia am scapat de blaturile grosolane acum cativa ani, acum sunt mai subtile"... e si acesta un progres.

Sunt de acord cu ce ai zis in articol, insa din pacate realitatea e diferita. Trist dar adevarat.

DanStan19.03.2008 23:26
chiar crezi ca jucam 100% "curat" vom ajunge undeva?..

Nicaieri in lume nu se joaca 100 % curat. Dar in Romania lucrurile astea sunt etalate pentru ca majoritatea presarilor sunt nascuti-crescuti in spiritul mahalagioaicei care-si agata chilotii tetra la uscat in balcon si-si acuza vecina ca-i curva pen' ca n-are chiloti tetra ca ai ei.

Problema jocului 'curat' e veche. Nici o echipa de fotbal nu poate juca la nivel inalt 40-50 de meciuri pe sezon. Din cand in cand trebuie sa-si compenseze scaderile de forma si fiecare 'umbla' la butoanele mai mici sau mai mari pe care le are la dispozitie. Ideea e ca echipele care traiesc doar datorita manevrarii butoanelor nu pot obtine performante. Potaile sunt un exemplu. Ani de zile au manevrat la greu butoane insa in cupele europene s-au facut invariabil de kko. Rhapidezii lui Mucescu au castigat un titlu cu japca si si-au inchipuit ca cei de la Skonto Riga vor fi impresionti. N-au fost ... Excesul de 'butoane' are astfel de efecte. De aceea e clar ca si cfrcluj va fi ciuca batailor in CL. La fel cum e clar ca Steaua n-a trait numai din 'butoane' fiindca altfel n-am fi castigat nici un sfert din punctele 'europene' de care beneficiaza acum persecutatii din Cluj. Pentru Steaua e important ca mecurile directe impotriva contracandidatelor la primele locuri sa fie castigate clar, fara posibilitati serioase de contestare. Altfel nu putem spera la performante in Europa.

endorama20.03.2008 05:35

mda.. ma si mir ca autorul articolului nu este atacat de nimeni. cand am scris si eu cam aceleasi idei, doar intr-o forma mai putin elocventa, mai toti de pe aici mi-au zis ca sunt dinamovist...

eu sincer, de vreo cateva etape nu mai ma implic emotional mai deloc in meciurile Stelei.. ce sens are sa ma bucur ca Becali va mai scoate si anul asta 15 milioane din Liga? acolo arbitrii, aranjamentele cu puncte de la Gloria Buzau pentru puncte date Stelei si alte butoane de-ale lui Gigi nu vor mai functiona, iar cu jocul pe care il prestam acum mai mult de un punct n-o sa facem niciodata. in schimb, ma tem ca daca Steaua va continua pe linia din ultimii 2-3 ani, in curand o sa ne strige lumea "Hotii, Hotii" pe toate stadioanele. cum faceau pana nu demult cu Dinamo. in fine no.... noroc ca mai exista si alte sporturi pe lumea asta fiindca mie personal de campionatul Romaniei mi s-a cam facut greata in ultima vreme.

sisu_stelistul20.03.2008 07:33

Stiti minte cand a venit arbitrii straini la derby cu Rapid , si ne-au distrus un meci in care si-au batut joc de ambele echipe? Tu insinuezi in acest articol ca Becali a umblat la butoane? Mie mi se pare o echipa a Stelei care incearca sa prinda din urma o echipa care in tur a castigat peste 15 pucte cu ajutorul arbitrului.

Mihai Somanescu20.03.2008 07:55

@ artristul

Explica-mi tu ce ai face ca mare stelist, daca sefii tai ti-ar cere sa faci un anume lucru? Ai spune: nu fac, pentru ca sunt stelist?!

Tu crezi ca Popa decide cu cine joaca pe bune Iasiul? Crezi ca e Ferguson? Tu ai inteles ceva din articolul asta? Macar l-ai citit? Vazand oameni cu mintea atat de ingusta ca tine, nu ma mir ca Dan Petrescu e tratat asa cum e.

forever_STEAUA20.03.2008 09:36

Am citit aici multe pãreri. Unele însã mi se par de-a dreptul ilare. Cum ar fi cea care spune cã dacã alții furã e corect sã furãm și noi. Mai mare aberație nu cred cã am citit pe forumul ãsta. ªi îl citesc de ceva timp... Cum sã fie corect FURTUL? Cum mai putem vorbi de onoare, de spirit stelist dacã spunem cã, atât timp cât alții furã, putem sã furãm și noi, sau cã în ultimele douã meciuri din Ghencea au avut loc niște incidente "minore"? Nici eu nu cred cã Tudor a luat bani, dar dintr-un motiv sau altul s-a simțit dator sã ajute Steaua. De ce? Nu știu și nici nu mã mai intereseazã, chiar l-am admirat pe Tudor, dar dupã meciul de la Urziceni din sezonul trecut + cel cu chefere-ul de anul ãsta m-a dezamãgit.

Da, și eu îmi doream sã câștigãm campionatul ãsta. Pentru cã ar fi fost al 24-lea. Pentru cã accederea direct în blestematele grupe UCL se datoreazã în primul rând Stelei. Pentru cã bãieții ãștia și-au jucat șansele și au crezut în ei fie cã au dat de vreo famagustã sau de Valencia. Dar condiția e sã câștige corect fiecare punct. Altfel nu!

androsteaua20.03.2008 11:44

sper ca tot ce ai scris in articol sa nu fie adevarat! dak e adevarat atunci avem o mare problema!

The Flyer20.03.2008 13:46

eterna si facscinanta problema in romanica:unii fura,hai sa furam si noi!!!!!!!!

bun!CFR a luat punctele in tur asa cum le-a luat!toti,sau marea majoritate,suntem de acord ca acesta echipa s-a distanta datorita ajutorului arbitrilor!nu avem ce comenta acum,mai ales ca vedem faptul concret:si in retur sunt ajutati de arbitrii!

Steaua:in tur,a jucat cel mai prost fotbal posibil si,totusi,a ajuns aproape de podium!dar cu ce eforturi fotbalistice+extra!!!!!!!!!!!!un joc deslinat,fara orizonturi,cu crizele oierului vis-a-vis de echipa,jucatori exasperati de timpeniile creditorului,suporteri asa-si-asa!si totusi a fost in apropierea podiumului!

Steaua:in retur,a jucat un fotbal mult superior celui din tur+ajutoare de la arbitrii in cel putin doua meciuri!a ajuns pe doi,la mica distanta de tzarani!cu chinul de rigoare,pentru ca nu poate juca la acelasi nivel la fiecare meci din varii motive!dar,totusi,a ajuns pe doi!CFR-tot pe locul 1,cu mult mai mult ajutor din partea fluierasilor!

noi,ce facem?ne dam fete virgine si nef....e si vrem sa schimbam lumea!ete p..a,nu se poate sa schimbam noi lumea fotbalistica din romanica!de ce?pentru ca vor exista,in fiecare zi,oameni care vor face tot posibilul sa cistige echipa lor!ca se numeste CFR,dinamu,ccrapid,Poli tim,nu conteaza!acesti oameni vor fii mereu la TV,in presa,la radio,in fata blocului,pe plopi si pe **** ma-sii declarind:noi sintem furati,sintem cei mai buni,dar sintem furati!si de ce tre' sa fim noi Maica TEREZA?doar pentru ca SUNTEM Steaua?nu,fratilor,nu tre' sa fim mai catolici decit PAPA!asta e campionatul romanesc,astea sunt echipele,astia sunt acei conducatori de kkt,cei care se baga in seama si atunci cind trag o b....a si presa tre' sa se uite in curul lor!

as mai scrie,da' mi se face rau si mi se incalzeste berea!eu nu sper ca vom bate ciorile diseara,sunt sigur!1-0,3-1 nu ma intereseaza!ii vom bate pentru ca sintem peste ei cu mult!nu-mi injurati optimismul si-mi pare,sincer,rau,ca nu mai fac parte din nicio brigada si nu v-oi fi la meci din peluza cacatului de giulesti!

ps:punctele din text le-am bagat eu!

ps1:nu cenzurati mesajul,isi pierde substanta!

ps2:sper sa ne bagam **** in ele de ciori! (pe asta o puteti cenzura,da' n-as vrea!!)

ps3:a nu se intelege ca legitimizez hotia din fotbalul romanesc,eu doar sunt de acor cu alinearea la el!

«123»