FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid, adevaratul club comunist

«123»
dee20.03.2008 17:05
nu-mi vorbi mie de Ioan chirila (un mare gazetar,intre noi fie vorba),si lasa-ne,ca poate ai treaba!ca tot vorbim de maestrul chirila,de "mexic70","espana86" ai auzit,le-ai citit?

spre deosebire de tine, sunt si oameni care apreciaza scrierile lui Ioan Chirila si da, am citit Espana '82.

The Flyer20.03.2008 21:01
spre deosebire de tine, sunt si oameni care apreciaza scrierile lui Ioan Chirila si da, am citit Espana '82.

stimabilo,ai dedus prost!l-am apreciat pe maestrul Chirila,da' mintea ta nu poate intelege ceea ce am scris!si mai lasa-ma,ma obosesti,sincer!

greco21.03.2008 13:39
Nu. Formularea incearca sa prinda o idee in forma cat mai lapidara. Imi pare rau ca nu a fost

bine inteleasa; in orice caz nu doream sa "demonstrez" ceva ci sa atrag atentia asupra unui aspect.

E în regulã. Sper cã nu ai luat-o ca pe un atac la persoanã... pur și simplu vroiam sã-ți atrag atenția asupra faptului cã dacã te vei exprima în continuare așa cum o fãcusei mai sus, șansele de a te face înțeles pe un forum ca acesta scad dramatic. Ai arãtat apoi cã poți vorbi mai pe înțelesul nostru, deși a fost nevoie de câteva explicații suplimentare, deci existã speranțã. :biggrin:

Chiar dacã suntem sau nu de acord, pari o persoanã inteligentã și sper cã vei rãmâne pe FCSTEAUA.RO ca sã mai discutãm și cu alte ocazii. Din pãcate, timpul limitat nu-mi permite sã-ți rãspund acum la toate observațiile.

Legat de dee, mai multe persoane și-au exprimat nedumerirea în legãturã cu utilitatea prezenței sale pe acest forum. Vreau sã spun cã site-ul nostru nu a avut niciodatã un regulament care sã prevadã înlãturarea utilizatorilor care țin cu alte echipe atâta timp cât ei discutã civilizat și constructiv. Pãrerea mea personalã e dee poate rãmâne liniștitã aici, chiar dacã nu e stelistã.

Am avut inclusiv o fanã dinamovistã (reddog), și lucrurile au stat la fel. Conteazã ce spui și cum o spui, și atât. Sigur, discuțiile vor fi mereu concentrate în jurul Stelei, din moment ce suntem pe FCSTEAUA.RO!

«123»