FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gânduri înainte de Giulești

«123»
1uLy4Nn18.03.2008 16:20
Salut...sunt din tulcea si vreau sa vin la rapid - Steaua....sunt stelist de cand ma jtiu......vreau sa jtiu cum pot sa fac sa intru cu galeria Stelei pe giulesti???? imi trebuie bilet???? dak da de unde il procur???? dak vrea cineva sa ma ajute multumesc anticipat....dak vreti lasati un id de messenger

poi ca la oricare meci iti trebuie bilet. cred ca o sa se plece din Ghencea spre gIULESTI(nush sigur) ramai pe forum pentru inf

FortuneTeller18.03.2008 17:02

Despre Dan Petrescu numai de bine. Insa e o diferenta intre a juca la Steaua, chiar si 14 ani, si a fii stelist. Il respect pe Petrescu, a fost mare in tricoul Stelei si nu ma indoiesc ca inca simpatizeaza culorile ros-albastre. Dar ca om si-a calcat pe demnitate pentru un post de antrenor in Giulesti, a facut mai mult decat sa semneze un contract cu Rapidul, a facut un gest de afectiune pentru culorile rapidiste. Iar un om cu demnitate nu poate sa mearga pe 2 carari, ci numai un parvenit cu ochii dupa "oportunitati". Oricum, nici asa nu aprob injuraturile la adresa lui, mai ales cand Rada a ajuns sa joace pentru Steaua.

mazilinho18.03.2008 17:03

meciurile cu rapid au avut un nivel ridicat de joc iar in acest al 100 meci dintre Steaua fularsteaua2 si rapid :wacko: va fi la un nivel foarte ridicat

The Flyer18.03.2008 19:17

stimabililor,vorbim de ccccrapid sau de danut?daca vorbim de Dan Petrescu,ok,a fost un jucator stelist,a fost capitan,a marcat goluti importante pentru Steaua si gata!in momentul in care a pupat cirpa jegoasa,LA REVEDERE!nimeni nu ma obliga sa incurajez/aplaud un om care s-a dat cu dusmanii pentru cariera!punct!

cu saracul de MM,iarasi e o telenovela!da-l in ma-sa,a fost la Steaua,si-a luat banii pentru ceea cea facut,ce dracu' tot stam sa-l plingem in stinga si dreapta!?!?!

Oradeanu18.03.2008 19:59
... om si-a calcat pe demnitate pentru un post de antrenor in Giulesti, a facut mai mult decat sa semneze un contract cu Rapidul, a facut un gest de afectiune pentru culorile rapidiste. Iar un om cu demnitate nu poate sa mearga pe 2 carari, ci numai un parvenit cu ochii dupa "oportunitati". Oricum, nici asa nu aprob injuraturile la adresa lui, mai ales cand Rada a ajuns sa joace pentru Steaua.

Nu sunt de acord ca el si-a calcat pe demnitate pentru un post de antrenor in giulesti. Cred ca asa s-a gandit el sa isi apropie suporterii pentru ca era, este si va fi STELIST iar in giulesti nu va fi bine primit nici unul dintre ai nostri.

Insa trebuie sa iti dau si dreptate. Pe undeva ma umple de "respect" imaginea aceea cu pupatul steagului.

Dan Petrescu trebuie respectat orice ar fi. Se vede ca e STELIST. (Sper ca nu sunt "stouri" de circumstante.) Pentru tot ce a facut pentru Steaua si pentru nationala. Sa nu uitam meciul cu Statele Unite. Golul lui a scos in strada multi romani.

st_194718.03.2008 20:18
poi ca la oricare meci iti trebuie bilet. cred ca o sa se plece din Ghencea spre gIULESTI(nush sigur) ramai pe forum pentru inf

Terminati ma odata cu biletele. Cele 406 de bilete se impart intre brigazi.

olimpia18.03.2008 20:24

va rog mult de tot spunetimi si mie cum sa intru in posesia unui bilet plsss alyn_the_curly va rog din suflet

andyro18.03.2008 20:28
va rog mult de tot spunetimi si mie cum sa intru in posesia unui bilet plsss alyn_the_curly va rog din suflet

Te duci in Giulesti si iti cumperi bilet :).

olimpia18.03.2008 20:30
Te duci in Giulesti si iti cumperi bilet :).

pai cum ma duk acolo si cer bilet in galeria Stelei??? te rog frumos baga id meu sa vb plssss

DelPiero1018.03.2008 20:34

Nu faca asta ca te bat crapidistii de nu te vezi...

andyro18.03.2008 20:35
pai cum ma duk acolo si cer bilet in galeria Stelei??? te rog frumos baga id meu sa vb plssss

N-ai mai luat niciodata bilete pentru un meci in deplasare ? Daca nu, chiar nu-ti recomand sa incepi din Giulesti.

Cum zicea si st_1947 mai sus, biletele s-au impartit deja si nici alea nu au ajuns.

razvan_stelist200718.03.2008 20:48

batem sigur fular-campionii

stelista_4everstelista18.03.2008 21:03

de ce unii jucatori zic ca s-ar multumi cu un egal in giulesti?ar trebui sa ne dorim cu orice pret victoria!!! trebuie sa ne gandim la titlu ,nu la la locul 2!FORZZA Steaua

olimpia18.03.2008 21:04
N-ai mai luat niciodata bilete pentru un meci in deplasare ? Daca nu, chiar nu-ti recomand sa incepi din Giulesti.

Cum zicea si st_1947 mai sus, biletele s-au impartit deja si nici alea nu au ajuns.

am fost dekt cu progresu(atunci FC.national) da aia e altceva :))) am 17 ani si nimeni de aici nu vrea sa mearga in deplasari si singur....oricum ms moolt pentru ajutor
DelPiero1018.03.2008 21:28
de ce unii jucatori zic ca s-ar multumi cu un egal in giulesti?ar trebui sa ne dorim cu orice pret victoria!!! trebuie sa ne gandim la titlu ,nu la la locul 2!FORZZA Steaua

Si pe mine m-a surprins declaratia lui Dica(el a zis asta parca)!Probabil ca jucatorii simt ca nu mai sunt sanse la locul 1(ccea ce-i nefiresc pentru un club de talia noastra)...iar egalul chiar ne-ar avantaja daca luptam pentru locul 2...

raducelbun19.03.2008 07:36

Eu zic ca victoria este importanta in primul rand in lupta pentru locul 2. Nu stiu de ce aveti impresia ca Steaua are aproape asigurat locul 2 acum cand Rapid si Poli sunt cu un punct peste noi la "adevar" si in conditiile in care avem numai deplasari grele..

CojaN19.03.2008 07:56
Avand in vedere ca titlul comentariului este "Ganduri inainte de Giulesti" m-am gandit ca ar fi bine sa postez aici acest articol din gsp, nu de alta dar sunt perfect de acord cu ce se scrie in el (si asta se intampla destul de rar).

"Aceasta chiar este o întrebare la care voi, suporteri ai Stelei, trebuie sã rãspundeți! Cîți sînteți mai steliști decît Dan Petrescu?

Duminicã searã, fostul apãrãtor roș-albastru s-a întors în Ghencea, ca antrenor al unei alte echipe. Nu era prima oarã. Mai fusese și înainte. ªi, de fiecare datã, s-a întîmplat la fel. A fost fluierat, huiduit, blamat ca un strãin, ca un dușman de moarte al Stelei. În timp ce Mihai Stoica, fost președinte, dar și fost agresor al unui FAN stelist, a fost primit cu aplauze. Cum vine asta?

"M-am obișnuit. Mã duc la Londra, lumea mã iubește și îmi aratã cã mã iubește, mã întorc acasã și sînt înjurat", spune Dan Petrescu. Acasã, în Ghencea, sugereazã el, pentru cã acolo a ajuns, la zece ani, acolo și-a petrecut copilãria, în teniși, ghete roase și tricouri rupte, fiindcã la Steaua n-au fost niciodatã condiții prea bune pentru juniori. ªi tot acolo a devenit fotbalist. Ați uitat? Tot, dar absolut tot, ce a fãcut Petrescu la Steaua e șters doar pentru cã a pupat steagul Rapidului?

Ce ați fi preferat? Sã nu joace 14 ani în Ghencea, dintre care cinci la seniori, la cel mai înalt nivel, cu semifinalã și finalã de Cupa Campionilor, sau sã nu facã gestul din Giulești? Sã nu înscrie acel gol splendid împotriva lui Galatasaray, din semifinalele Cupei Campionilor, în '89, barã-gol cu un șut de la marginea careului, sau sã nu pupe steagul Rapidului? Dar cele 28 de goluri marcate pentru Steaua unde sînt? Dar de golurile de la "naționalã" vã mai amintiți? Contra Statelor Unite, la World Cup '94, sau cu Anglia, la Coupe du Monde '98, nu le-ați uitat, nu? ªi nu-mi spuneți cã atunci juca la Genoa și Chelsea! Plecase de la Steaua! Petrescu n-a uitat. Voi?

Deci, revenim, ce ați alege, aceste performanțe sau...? Merita sã fie fluierat? Mai gîndiți-vã! Poate veți realiza cã puțini, foarte puțini fani ai Stelei, poate nici unul nu e mai stelist decît Dan Petrescu. ªi de aceea ar trebui sã-l respectați!"

Chiar are dreptate autorul in ceea ce scrie. Indiferent de ce drum a ales Dan, a-l injura ca la usa cortului pe unul din marii stelisti in viata e lipsa de bun simt, ca sa nu spun altceva. Ar trebui sa ne revizuim comportamentul fata de gloriile Stelei!

................................................................................

............................................................

Sa fim seriosi, nu cred ca eu sau oricare stelist adevarat se duce in curtea giulestiului sau al cainilor sa sarute steagul lor, asa cum a zis si el ,,daca ma duc in londra nu as fi fost primit asa" dar fara sa se gandeasca ca daca ar saruta steagul unei rivale lui chealse nu ar fi primit cu huiduieli pe stadion si ar fi fost linsat de mult.....

In fine nu sunt de acord ca a fost injurat dar nici cu el facand declaratii ca el este un mare stelist si sa sarute steagul gunoierilor.... parerea mea, eu unul n`as face asta niciodata!!!!!

AdrianUltras2519.03.2008 09:42

Eu nu il consider derby.

Si nu inteleg de ce trebuie neaparat sa consideram a fi derby fiecare meci cu fiecare echipa de frustrati antistelisti.

Adica, daca ei ne urasc, nu au decat!

Rapidul e varza ca palmares.

Cat are? 3-4 titluri?

Pai UTA are 6. E mai derby meciu cu ei!

Pe mine ma derajeaza cand vad ca stelistii vorbesc despre meciurile cu rapid sau cefere sau alte echipe a caror suporteri isi baga unghia in gat de fiecare data cand Steaua intra pe teren ca fiind derbyuri.

Derby e doar cu Dinamo.Rivala traditionala, singura echipa din Romania care a contat in lupta cu noi.

Ca ne urasc ceferistii, bravo lor!

Ca sunt frustrati rapidistii, sa le fie de bine!

Ca nu stiu timisorenii in ce Liga joaca echipa cu care tin ei, trist!

Ca vrea mititelu, nu se poate!

Derby e doar cu Dinamo!Sa fie clar!

Restul sunt doar niste meciuri impotriva unor frustrati super motivati.

Nu am mai multe emotii pentru meciul cu subpodarii decat am avut pentru meciul cu Pandurii.

Daca ne bat, o sa fie moment unic pentru ei, zi pe care o vor povesti la nesfarsit urmasilor lor.

Daca batem noi, vor fi doar 3 puncte dupa care ne vom intalni aici ca sa discutam jocul echipei.

P.S. Urasc pe milogi si pe restul frustratilor enorm de mult.Dar niciodata nu ii voi ura la fel de mult cum urasc pe Dinamo.Si oricum, ei sunt 0 in fata noastra, deci nu merita sa ne uitam noi la ei si sa ii consideram adversari de valoare, nu merita sa le acordam onoarea de a juca un DERBY!

olimpia19.03.2008 11:18

dak cineva nu se mai duce in giulesti..ofer multi bani pe bilet....

lucvald-190219.03.2008 11:52
dak cineva nu se mai duce in giulesti..ofer multi bani pe bilet....

nu cred ca vinde careva un bilet cu asa mare cautare...si chiar daca apare cineva in postura de a nu ajunge la meci....tichetul este mostenit de alt baiat care frecventeaza stadionul de ani buni si nu se va vinde unui oportunist ocazional !

olimpia19.03.2008 12:13
nu cred ca vinde careva un bilet cu asa mare cautare...si chiar daca apare cineva in postura de a nu ajunge la meci....tichetul este mostenit de alt baiat care frecventeaza stadionul de ani buni si nu se va vinde unui oportunist ocazional !

nu e asa maestre acasa vin meci de meci da in deplasare nu am cu cine sa ma duk si nici nu jtiu cum sa intru in posesia unui bilet!!! :(:( nu ma intelege gresit

Fear19.03.2008 12:17

vad ca nimeni nu stie ce inseamna derby pe aci..si se mai dau si mari suporteri..derby inseamna un meci intre doua echipe rivale din acelasi ORAS..

Bebe jr.19.03.2008 13:48

Salutare! Ma aflu in concediu de cateva zile in Peninsula Iberica, iar maine ajung la Madrid.Am o rugaminte la cei care se afla in Spania.Ce variante as avea sa vad meciul de maine cu crapidul?Exista fan-cluburi Steaua in Madrid? As fi foarte recunoscator pentru orice sugestie. Mai ales ca acum campionatul se joaca la cutite. forzateaua:hooray:fular-campionii

greco19.03.2008 16:14
Eu zic ca victoria este importanta in primul rand in lupta pentru locul 2. Nu stiu de ce aveti impresia ca Steaua are aproape asigurat locul 2 acum cand Rapid si Poli sunt cu un punct peste noi la "adevar" si in conditiile in care avem numai deplasari grele..

Sincer, nu dau 2 bani stricați pe locul 2... campioni sau nimic!

flo220319.03.2008 16:23
Salutare! Ma aflu in concediu de cateva zile in Peninsula Iberica, iar maine ajung la Madrid.Am o rugaminte la cei care se afla in Spania.Ce variante as avea sa vad meciul de maine cu crapidul?Exista fan-cluburi Steaua in Madrid? As fi foarte recunoscator pentru orice sugestie. Mai ales ca acum campionatul se joaca la cutite. forzateaua:hooray:fular-campionii

live video pe gsp.ro. trebuie sa-ti generezi un cont, iti spun ei cum.

«123»