Eu nu il consider derby.
Si nu inteleg de ce trebuie neaparat sa consideram a fi derby fiecare meci cu fiecare echipa de frustrati antistelisti.
Adica, daca ei ne urasc, nu au decat!
Rapidul e varza ca palmares.
Cat are? 3-4 titluri?
Pai UTA are 6. E mai derby meciu cu ei!
Pe mine ma derajeaza cand vad ca stelistii vorbesc despre meciurile cu rapid sau cefere sau alte echipe a caror suporteri isi baga unghia in gat de fiecare data cand Steaua intra pe teren ca fiind derbyuri.
Derby e doar cu Dinamo.Rivala traditionala, singura echipa din Romania care a contat in lupta cu noi.
Ca ne urasc ceferistii, bravo lor!
Ca sunt frustrati rapidistii, sa le fie de bine!
Ca nu stiu timisorenii in ce Liga joaca echipa cu care tin ei, trist!
Ca vrea mititelu, nu se poate!
Derby e doar cu Dinamo!Sa fie clar!
Restul sunt doar niste meciuri impotriva unor frustrati super motivati.
Nu am mai multe emotii pentru meciul cu subpodarii decat am avut pentru meciul cu Pandurii.
Daca ne bat, o sa fie moment unic pentru ei, zi pe care o vor povesti la nesfarsit urmasilor lor.
Daca batem noi, vor fi doar 3 puncte dupa care ne vom intalni aici ca sa discutam jocul echipei.
P.S. Urasc pe milogi si pe restul frustratilor enorm de mult.Dar niciodata nu ii voi ura la fel de mult cum urasc pe Dinamo.Si oricum, ei sunt 0 in fata noastra, deci nu merita sa ne uitam noi la ei si sa ii consideram adversari de valoare, nu merita sa le acordam onoarea de a juca un DERBY!