FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Locul 2 nu e de noi

«123»
yo_marius17.03.2008 20:41

Bai nene, chiar traiesc intr-o tara de nebuni? Sau eu sunt singurul nebun in tara asta de oameni normali?

Deci, sa n-o lungesc, greseli au fost si de o parte si de alta. Dar greseli au fost si la Craiova, la Piatra-Neamt,la Bistrita etc... De ce numai in cazul Stelei se presupune (din pacate vad ca si suporterii adopta acesta "moda" a media) ca aceste greseli sunt intentionate.

Eu vad 3 posibilitati: 1. presupunem ca greselile din toate partidele acestea, plus cele care vor urma, sunt neintentionate si omenesti, sau bazate pe slaba pregatire a arbitrilor.

2.presupunem ca arbitrii sunt slabi de inger si ajuta, voluntar sau nu, toate echipele aflate in varful clasamentului

3. presupunem ca toti conducatorii cumpara arbitrii si ca vedem un jeg si o gluma de Liga I si suntem niste prosti ca le facem rating si le dam banii pe bilete.

ovi66617.03.2008 20:47

http://ovidiu666.wordpress.com/2008/03/17/...a-cea-mai-buna/

o analiza pertinenta a lui Andrei vochin. Steaua - cea mai buna, dar si cea mai favorizata de arbitraj in 2008. daca as sti ca acele greseli au fost voite... atunci nu m-as bucura nici de locul doi, nici de eventualul si din ce in ce mai probabilul nou titlu de campioana...

fularultras:steagcruce:

DelPiero1017.03.2008 21:34

Am ceva de spus in legatura cu aceasta statistica a lui Vochin:

1.Fotbalul nu e statistica,geometrie s.am.d.Fotbalul nu este o stiinta exacta!Fotbalul e un sport!Un sport care daca stii sa-l joci si sa-l intelegi,o sa castigi!PUNCT!

2.Cifrele pozitive au fost obtinute in mare parte in meciul cu CFR!Intradevar,atunci am jucat foarte bine!Sa zicem ca si cu Iasiul am jucat ceva,desi am pierdut!Dar in ultimele doua meciuri...am fost penibili ca joc!

3.Norocul a fost de partea noastra!DAR DACA NU JUCAM FOTBAL,NU VA MAI FI...

Sunt genul de stelist care prefera un joc bun,ofensiv,in SPIRITUL Stelei(chiar daca pierdem) unui meci castigat cu 1-0,din faza fixa!Steaua nu trebuie sa castige prin orice mijloace,pentru ca nu aceasta-i Steaua!Steaua trebuie sa castige prin mijloacele ei,care au consacrat-o:FOTBALUL SPECTACOL SI GOLURILE MULTE!

P.S.Cand am auzit ca Laca a spus ieri ca ar prefera sa castige toate meciurile cu 1-0 din faza fixa,un dezgust teribil m-a cuprins...si mi-a trecut prin cap celebra vorba a lui Caesar:SI TU Laca?

FortuneTeller18.03.2008 16:46
Este pacat ca incercam prin orice mijloace sa castigam acest titlu sau sa terminam in final pe acest blestemat loc 2, calificant in preliminariile Ligii.

Onoarea si corectitudinea erau atributele esentiale ale acestui club. Prezenta creditorul ne face insa sa vorbim despre ele la modul trecut...

Merci de aprecieri, ca de obicei fiecare are dreptul la o parere, iar parerea mea este ca nu a fost fault. Dincolo de asta insa iti dau dreptate, este exact ce ma "omoara" vis-a-vis de Steaua. Steaua ar trebui sa se concentreze pe construirea unei echipe tinere si competitive, nu pe participarea cu orice pret in LC. Este adevarat dpv meu de vedere ca nici alde CFR, Rapid, Dinamo sau Timisoara nu sunt mai bune in acest moment, si ei folosesc din plin sacosele la arbitrii si adversare, dar ei nu au fost niciodata in LC. Pentru aceste echipe performanta este insasi participarea in LC, dar noi am fost deja de cateva ori, avem si cupe europene in vitrina, deci am putea sa ne concentram pe performanta adevarata si lucru bine facut. Insa mocofanul ajuns patron trebuie sa stea pe prima pagina, deci nu e timp la Steaua de construit.

mazilinho18.03.2008 17:06

asa e locul 2 nu e pentru Steaua Steaua ar trebui sa fie pe primul loc si sa ia campionatul si sa mearga in Champions Leaguechampions_league_wallpaper.jpg

cristian8619.03.2008 10:06
Sunt genul de stelist care prefera un joc bun,ofensiv,in SPIRITUL Stelei(chiar daca pierdem) unui meci castigat cu 1-0,din faza fixa!Steaua nu trebuie sa castige prin orice mijloace,pentru ca nu aceasta-i Steaua!Steaua trebuie sa castige prin mijloacele ei,care au consacrat-o:FOTBALUL SPECTACOL SI GOLURILE MULTE!

P.S.Cand am auzit ca Laca a spus ieri ca ar prefera sa castige toate meciurile cu 1-0 din faza fixa,un dezgust teribil m-a cuprins...si mi-a trecut prin cap celebra vorba a lui Caesar:SI TU Laca?

Avand in vedere contextul actual, in care pentru fiecare punct este o lupta teribila, eu sunt de acord cu sintagma "victorie prin orice mijloace..SPORTIVE", fara cadouri de la arbitri care nu fac decat sa "saboteze" munca jucatorilor.

Din pacate nu suntem in perioada de maxim de la mijlocul anilor '90 ('94-'97) cand Steaua castiga campionatul, cupa ('96,'97) si participa in CL, inscriind in jur de 100 goluri pe sezon. Poate intr-un viitor apropiat Steaua va redeveni acea echipa care inscria de la 3 goluri in sus in majoritatea meciurilor.

Iata inceputul de campionat '95-'96 (poate cel mai bun din acea perioada)

Politehnica Iasi 1-2 (1-2) Steaua Bucuresti

Steaua Bucuresti 5-1 (4-1) Politehnica Timisoara

FC Bacau 1-2 (0-2) Steaua Bucuresti

Steaua Bucuresti 5-1 (2-1) FC National

--------------------------------------------

Steaua Bucuresti 3-0 (1-0) Rapid Bucuresti

Steaua Bucuresti 6-2 (2-0) Ceahlaul Piatra Neamt

Steaua Bucuresti 3-1 (3-0) Gloria Bistrita

«123»