FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Locul 2 nu e de noi

«123»
fcsteaua.ro16.03.2008 21:03

Steaua a castigat cu mare greutate un meci infernal. Am vazut fotbal in aceasta seara, mai ales in repriza a doua. Ma hazardez sa afirm ca aceasta confruntare a fost mult mai dificila decat cea jucata impotriva echipei cailor ferate din Cluj via Ungaria.

Golansky si Mendoza ingeri si demoni, Lovin stralucitor si piedica, un public absolut senzational si un antrenor Lacatus inspirat pentru introducerea lui Hahibou.

Steaua arata a echipa cu stofa de Champions League dar sufera la constructia jocului. Acest fapt s-a vazut clar in prima repriza, cand servantii s-au numit....Lovin si Radoi. No comment.

A trebuit sa vina pauza pentru ca lucrurile sa-si intre in normalitate, iar in repriza a doua a existat o singura echipa pe teren: Steaua Bucuresti. Presiunea constanta pusa de ros albastri pe adversari i-a determinat pe cei din urma sa se baricadeze pe trei linii in fata propriului careu. A fost prima data cand tehnica "autocarului" nu a functionat. Dupa trei mari ocazii de gol, ros albastrii au reusit sa introduca mingea in poarta. Sfarsitul meciului i-a gasit pe ai nostri in aparare, adica o ipostaza nedorita, nu tocmai onoranta.

Victorie muncita, victorie meritata, victorie norocoasa daca ne gandim la balbaielile din apararea noastra, dar ne-a trecut glontul pe la ureche. Lacatus mai are de lucrat mult in ceea ce priveste constructia jocului. Ca sa marchezi goluri ai nevoie sa-ti creezi ocazii de gol, iar pentru a ajunge la cele din urma ai nevoie de un stil de joc care sa iti permita acest fapt. Dayro Moreno, Pepe si Mendoza sunt atacanti si nu trebuie sa se retraga prea mult pentru a-si culege mingile, iar constructia jocului nu trebuie lasata pe seama lui.....Lovin. Echipa sufera inca la mijlocul terenului, Golansky a gresit multe mingi in aceasta seara in aparare tocmai pentru faptul ca a urcat de multe ori in atac, unde - de ce sa nu recunoastem - a fost mai eficient decat toti mijlocasii.

Urmeaza meciul cu Rapidul, unul care nu are cum sa fie mai greu decat partida ce tocmai s-a sfarsit.. Totusi, nu trebuie sa uitam de blestemul meciurilor din deplasare. Campionatul se joaca, iar echipa noastra nu are voie sa faca pasi gresiti. Baietii trebuie sa se lupte pentru locul intai, pentru a ca doua pozitie nu este pentru noi, iar antrenorul Lacatus mai are mult de munca. Putin studiu al meciurilor jucate de echipa in "era" Protasov nu ar strica.

MoWeed16.03.2008 21:07

Am castigat cu noroc ce mai....

Dar totusi mi-se pare cam hazardata declaratia ca locul 2 nu e de noi. Daca stam sa analizam evolutiile contracanditatelor la locul 2 nu este o mare diferenta.

cRrapidul joaca penibil de cand a inceput returul, dinam0 sunt de-a dreptul mediocri, Unirea Urziceni este o echipa inconstanta. numai Poli bragadiru joaca mai bine ca noi in acest moment...

Publicul a fost senzational si mi-a parut bine ca nu s-a mai auzit tot meciul numai goarne....

EuroSTELIST16.03.2008 21:08

Spre deosebire de anul trecut, in sezonul acesta suntem cu mult mai aproape de a relansa campionatul si de a remonta diferenta de puncte fata de hotii de pe locul 1. Cred ca am crescut calitativ ca si joc suficient de mult sa nu mai repetam multe din greselile de anul trecut. Sunt optimist, realist, ziceti-mi cum vreti - eu cred in titlul 24!

steaua_gloria16.03.2008 21:12

Totusi nu-mi venea sa cred ca l-a scos pe Dayro ,care era suparat . Mi s-a parut a fi cel mai vioi atacant in prima repriza. Unde-i Vali Badea, ca PEPE nu face fatza...

Il Soldatino16.03.2008 21:13
Am castigat cu noroc ce mai....

Dar totusi mi-se pare cam hazardata declaratia ca locul 2 nu e de noi. Daca stam sa analizam evolutiile contracanditatelor la locul 2 nu este o mare diferenta.

cRrapidul joaca penibil de cand a inceput returul, dinam0 sunt de-a dreptul mediocri, Unirea Urziceni este o echipa inconstanta. numai Poli bragadiru joaca mai bine ca noi in acest moment...

Publicul a fost senzational si mi-a parut bine ca nu s-a mai auzit tot meciul numai goarne....

era doar un logo si nu o declaratie.

Apoi, inainte de a suna hazardat, consider ca este un indemn, o motivare, o dorinta. Adica sa nu ne multumim cu locul 2 (unul convenabil dlui Becali) ci sa luptam pentru a a-l ocupa pe primul (remember adevarata Steaua). Putem sa terminam si pe 4 dar IMPORTANT este pentr CE ne luptam.

In alta ordine de idei, daca tu in calitate de suporter consideri ca e hazardat sa afirmi faptul ca locul doi nu e de noi, atunci cand ne-am apropiat de la 11 puncte la 6 de liderul CFR, vin si te intreb amical: ce iti doresti si in ce speri?> :)

fsoica16.03.2008 21:13

cataline, sper sa te abtii de la a comenta arbitrajele si cand vor fi impotriva noastra.

mie mi-e cam rusine in privinta asta...

chiar trebuie sa devenim cea mai avantajata echipa din Romania ?

e ok asa?

prin orice mijloace chiar daca jocul e grotesc ?

MoWeed16.03.2008 21:17
Totusi nu-mi venea sa cred ca l-a scos pe Dayro ,care era suparat . Mi s-a parut a fi cel mai vioi atacant in prima repriza. Unde-i Vali Badea, ca PEPE nu face fatza...

ce mi-e Vali Badea ce mi-e pepe....

@Il Soldatino

La cum sunt ajutati CFR Cluj de arbitri momentan nu vad cum ar putea sa-i ajungem. Normal ca si eu ca orice stelist imi doresc locul 1.....pentru mine locul 2 nu este o performanta ci mai degraba o contraperformanta.

Intr-adevar am recuperat 5 puncte fata de franari insa cred ca deja s-a stabilit ca CFR sa iasa campioana. Si daca esti cinstit trebuie sa recunosti ca momentan nu avem un joc atat de bun incat sa castigam tot pana la final....

Sper sa ma insel si sa castigam campionatul.....crede-ma imi doresc asta la fel de mult ca si tine

Il Soldatino16.03.2008 21:18
cataline, sper sa te abtii de la a comenta arbitrajele si cand vor fi impotriva noastra.

mie mi-e cam rusine in privinta asta...

chiar trebuie sa devenim cea mai avantajata echipa din Romania ?

e ok asa?

prin orice mijloace chiar daca jocul e grotesc ?

cred ca ar fi mult mai onorabil daca ti-ai asuma de unul singur acest rol fara a ma folosi pe mine drept ricoseu, :P

Steaua a fost avantajata in aceasta seara, dar eu am vazut doua faze in care meritam lovitura de la 11 metri. Apoi, am vazut meciuri in Italia in care echipele mari - Juventus si Milan - erau mult mai avantajate. Nu trebuie sa urmaresti doar emisiunile de pe Kanal D. Crede-ma, atata rea intentie cat am observat la Chiotea si Balbaleanu, mi-a stranit toata scarba.

MoWeed16.03.2008 21:20
cred ca ar fi mult mai onorabil daca ti-ai asuma de unul singur acest rol fara a ma folosi pe mine drept ricoseu, :P

Steaua a fost avantajata in aceasta seara, dar eu am vazut doua faze in care meritam lovitura de la 11 metri. Apoi, am vazut meciuri in Italia in care echipele mari - Juventus si Milan - erau mult mai avantajate. Nu trebuie sa urmaresti doar emisiunile de pe Kanal D. Crede-ma, atata rea intentie cat am observat la Chiotea si Balbaleanu, mi-a stranit toata scarba.

Nenorocitul ala de Chiotea a atacat mereu Steaua....

Aici da sunt de acord cu tine si ei au avut 11 metri dar si noi am avut cel putin unul

Il Soldatino16.03.2008 21:21
ce mi-e Vali Badea ce mi-e pepe....

@Il Soldatino

La cum sunt ajutati CFR Cluj de arbitri momentan nu vad cum ar putea sa-i ajungem. Normal ca si eu ca orice stelist imi doresc locul 1.....pentru mine locul 2 nu este o performanta ci mai degraba o contraperformanta.

Intr-adevar am recuperat 5 puncte fata de franari insa cred ca deja s-a stabilit ca CFR sa iasa campioana. Si daca esti cinstit trebuie sa recunosti ca momentan nu avem un joc atat de bun incat sa castigam tot pana la final....

Sper sa ma insel si sa castigam campionatul.....crede-ma imi doresc asta la fel de mult ca si tine

Eu cred ca nu exista nicio diferenta intre modul in care a fost avantajata Steaua cu cel in care a fost dezavantajat CFR-ul. Sincer, am folosit titlul articolului in acest mod doar cu scop mobilizator. Admit faptul ca putem termina si pe locul trei, dar, deocamdata sunt preocupat de dorinta, de lupta in sine, de mobilizarea stelistilor in acest scop. Ce va iesi....nu depinde de mine.

MoWeed16.03.2008 21:24
Eu cred ca nu exista nicio diferenta intre modul in care a fost avantajata Steaua cu cel in care a fost dezavantajat CFR-ul. Sincer, am folosit titlul articolului in acest mod doar cu scop mobilizator. Admit faptul ca putem termina si pe locul trei, dar, deocamdata sunt preocupat de dorinta, de lupta in sine, de mobilizarea stelistilor in acest scop. Ce va iesi....nu depinde de mine.

Depinde de jucatorii de pe teren si de antrenor...Lacatus trebuie sa stie cum sa-i mobilizeze mai ales acum ca ne-am apropriat la 6 puncte de lider. O victorie in tiganie s-ar putea sa ne descatuseze...

joolie16.03.2008 21:26

In primul rand sunt de acord cu tine...Laca ar trebui sa studieze putin jocul echipei in epoca in care a fost antrenor Protasov.Totusi,important este ca am castigat,a fost un meci greu,cu o echipa foarte motivata pe umerii careia nu era nicio presiune.Mi se pare normal ca Steaua sa lupte pentru locul intai,dar trebuie sa-si revizuiasca tactica si jocul pentru ca altfel nu are nicio sansa in Champions League.La felul in care joaca acum mi se pare greu daca nu imposibil sa treaca de grupe.sa fim sinceri cred ca asta ne dorim in acest an cu totii.La sfarsit spun doar ca ma bucur ca suporterii nu au uitat ca MM a fost candva un om important pentru Steaua si chiar daca unii suporteri afirmau ca ar trebui huiduit ma bucur ca majoritatea au fost in asentimentul meu si l-au primit in Ghence asa cum merita. fular-campionii

steaua-no116.03.2008 21:40

la faza din careul nostru a fost penalty la golanski, da' sa nu uitati ca si-n prima repriza la interventia unui jucator advers la Dica a fost penalty clar.

in seara asta am jucat slab tare in prima repriza, in a doua jocul nostru imbunatatindu-se mult.

publicul a fost fantastic (pacat ca inca se mai aud uneori goarnele alea).

nu-l mai huliti atata pe surdu, daca rata de 2 ori singur cu portarul advers da trebuia fluierat, asa el la fazele alea din final s-a retras vrand sa-si ajute colegii din aparare.

" "Cam tristi, cam putini...va pare rau ca a ajuns Steaua unde a ajuns?", a glumit Lacatus cu reprezentantii mass-media prezenti in numar redus la conferinta de presa. "...............Marius erau plecati la lins in **** pe Becali, mursan. mititelu, Borcea, Copos, Iancu si alti tarani din fotbalul romanesc. imi este scarba de 95% din prea noastra.

stelistu_616.03.2008 21:57

Important sunt cele trei puncte, dar trebuie sa ne gandim la o solutie pentru constructia jocului. Avem si noroc cu Mendoza, care, parerea mea e cel mai bun jucator al Stelei alaturi de Zapata.

PS: Vezi ca ai scris "Hahibou". :P

cristian8616.03.2008 22:05
In primul rand sunt de acord cu tine...Laca ar trebui sa studieze putin jocul echipei in epoca in care a fost antrenor Protasov.

In mod normal cred ca Laca isi aminteste cum juca Steaua in perioada in care antrenor a fost Protasov, doar a fost in staff.

Problema e ca unii jucatori au atins forma maxima atunci, si acum sunt in descreste, sud-americanii veniti nu au avut inca timp sa se integreze cum trebuie. De asemenea, si fotbalul din Romania s-a schimbat.In perioada 2005-2006 de abia ieseam din perioada cenusie a anilor inceputului de mileniu, ani negri ca si performante pentru fotbalul romanesc. Acum se investesc (dupa caz, se spala) mult mai multi bani decat atunci.

Revenind la joc, se intrezareste o schimbare fata de cum jucam in tur (exasperant pe alocuri) acum cel putin legam faze si punem chiar presiune pe echipele adverse, este un pas mic spre "normalitate". Eu zic sa avem rabdare, cred ca suntem pe drumul cel bun, cu toate poticnelile inerente, este posibil sa punem bazele unui trend ascendent. Important este sa continue investitiile in jucatori profesionisti, nu amatori, si probabil si rezultatele in Europa se vor vedea.

bodanelu16.03.2008 22:17

@ cristian86 good point! :thumbsup:

David_Steaua200716.03.2008 22:18

E bine ca am castigat ,desi jocul a cam scartait(asta si datorita faptului ca Unirea a fost foarte bine asezata in teren).Cu regret o spun ,a inceput sa ma deranjeze faptul ca in 2 meciuri ,din 3 penaltyuri clare impotriva noastra, nu s-a dat niciunu!!Acum sa nu ma intelegeti gresit,nu vreau sa fim noi cea mai corecta echipa din campionat,dar nici nu vreau sa ajungem ca Dinamo!!Mi-e cam scarba ca a zis prostanacul de oier ca apasa pe "butoane" si parca au inceput sa se vada rezultatele!!Da nu mai zic nimic...

Apropo:super tare faza de dupa meci,in care Mihai Stoica trecea printre suporteri si unul ii zice ceva de genul "Nea-ti chinuit nea Mihai" la care acesta ii raspunde razand"Nu-i nimic,v-am antrenat bine pentru meciul cu tiganii" :))))Jumatate de drum am ras pe faza asta!!Orice s-ar spune si oricate boacane a facut Mihai Stoica,nimeni nu poate contesta ca el a fost si este in continuare stelist!!

Cu Steaua pana la moarte!! :)

amarel16.03.2008 22:57

Jocul incepe sa mearga, chiar ma asteptam sa mearga mai bine URZICENIUL, sa ne creeze mai multe probleme ,insa ,in repriza a doua ,i-am dominat fara drept de apel ! DAVID_

DAR dde penalty-urile de care am fost privati ,de ce nu zici nimic ?? Eu tare cred ca tu ai incurcat site-urile !!!! :nono:

David_Steaua200716.03.2008 23:51

Amarel tata,nu am incurcat siteurile te asigur!!Nu stiu de ce penaltyuri zici dumneata(am avut si noi cateva faze in care am fost dezavantajati,dar parca nu se compara cu avantajele) dar eu mi-am exprimat senzatia care a ramas dupa aceste arbitraje!!Oricat de dusa la extrem ar fi pasiunea pentru Steaua, nu poti sa nu fi de acord cu mine ca noi am fost cei mai avantajati in retur (si CFR in tur)!!Nu inteleg ce nu ti-a placut la comentariul meu anterior!!Sunt foarte bucuros ca am castigat, dar as fi si mai bucuros daca meciul urmator l-am castiga fara sa mai aibe de ce sa se lege "prietenii nostri"!!In rest,toate bune!!

Cum am mai zis:Cu Steaua pana la moarte!!

freak17.03.2008 00:17

greu meci victorie meritata........dar io tot nu inteleg dc surdu..... cineva sami zica si mie:(( nu`l supoer pe jucatorul ala..... nu stie pe ce planeta e ......varza!.... habibou un meci exemplar...chiar daca au fot numai cateva minute

freak17.03.2008 00:22

oricum surdu e varza nusi are locu la Steaua..... lasati`l mai bine pe pepe....pe Dayro pe habibou.... si mendoza joaca exemplar .... nu o sa poata castiga meci dupa meci trebuie si acomodarea.....

oricum surdu e varza nusi are locu la Steaua..... lasati`l mai bine pe pepe....pe Dayro pe habibou.... si mendoza joaca exemplar .... nu o sa poata castiga meci dupa meci trebuie si acomodarea.....

AdrianUltras2517.03.2008 00:33

Am mai zis-o si o mai zic.

Noi nu dam gol pentru ca:

1.Jucam doar cu 1 varf.

2.Jucam cu Pepe Moreno varf - un varf care nu da goluri!!!

3.Jucam cu Dica - un jucator care incetineste mult jocul si care mai mult sta pe teren.

4.Folosim marcatori pe post de coordonatori.Mendoza,Dica si Dayro Moreno sunt golgeteri, marcatori pursange.Si sunt folositi mijlocasi. O PROSTIE IMENSA!

Din declaratiile lui Laca am vazut ca el constientizeaza acest lucru.

Sa vedem daca va face ceva ca sa schimbe aceasta situatie.

Eu as juca la Steaua un 4-3-3 cu linia de fund asemanatoare, 3 mijlocasi Lovin-OvPetre-Plesan (primii 2 sa tina mijlocul si sa recupereze mingi iar Plesan sa fie servantul,playmakerul daca vreti) si 3 atacanti care sa faca schimb de locuri intre ei in foarte mult Dayro Moreno-Mendoza-Habibou.ATENTIE! Am zis 3 varfuri nu un varf si 2 extreme.Cei 3 pot sa si ajute flancurile, nu zic nu, dar neaparat tot timpul sa fie in careul advers cel putin 2 atacanti.

FortuneTeller17.03.2008 03:51

Deranj mare, Steaua a castigat! Nu am vazut meciul cu Urziceniul lui Dan Petrescu, dar la cat scandal s-a facut am crezut ca a fost ceva necurat marca Gigi. Insa dupa ce am vazut golul m-am convins ca n-a fost nici poveste de fault, Stelea era pe vine iar 2 jucatori de la Steaua la 2m de poarta. Ma intreb daca era faza la poarta lui Zapata si se fluiera fault in atac ce ar fi comentat turma anti-stelista? Oricum, asta nu scuza calitatea meciului. Este cu adevarat deranjant ca Steaua, CFR, Rapid, etc., joaca ca-n curtea scolii si doar decibelii patronilor si managerilor sunt la nivel de LC. Bravo lui Adi Ilie ca-si pastreaza cumpatul, insa ma intreb unde sunt sanctiunile pentru alde Iancu si Muresan? Cate luni a fost suspendat MM pentru acelasi gen de comentarii? De ce atunci MM era prezentat in presa ca un scandalagiu iar acum Iancu si Muresan apar pe post de oameni care stiu ce spun? Este foarte posibil ca Becali sa lucreze acum cu arbitrii, dar nici cu CFR, Timisoara, Rapid sau Dinamo nu mi-e rusine, plus ca acestea beneficiaza si de o atitudine suportiva din partea presei. In fine, cel mai jenant va fii din nou in LC, unde rahatul asta va exploda din plin. Acolo Fabbiani isi va juca rolul de dulap second-hand, Habib & Pepe vor primi fix 0.5 pase pe meci, Pancu si Rednic ne vor explica cum e cu tactica in meciul urmator celui pierdut in etapa curenta, Iancu va da vina pe primarie si tot asa mai departe. In aceasta mare de mediocritate un sincer bravo Urziceniului, fara pretentii exagerate si numai cu munca pot ajunge sa fie un exemplu cum se poate totusi juca ceva fotbal fara aere de vedetism, fara declaratii fara numar, fara amenintari si alte balcanisme.

vlad7517.03.2008 05:15

Noi trebuie sa fim alaturi de Steaua pana la final.Poti sa ai si esecuri,poti sa ai si succesuri.Nu trebuie sa ne cramponam de Chiotea sau Baleanu.Pot sa fie oameni care nu vor sa vorbesc cu tine.

Din nefericire pentru Becali exista si locul 2.Machiavelli ne spune ca scopul scuza mijoacele,pardon,butoanele!Un tampit!

Habib este un jucatoar care pune foarte mult suflet dar si stie fotbal.Dupa cele 6 luni de contract ar trebui pastrat.

Dica,Dica....hai ca poti mult mai mult.

Publcul fantastic. :worthy:

O intrebare celor care au fost la meci.A mai pocnit MM pe cineva cand era huiduit Dica????

Si la final,nu pot uita acea declaratie hazile a lui MM dupa meciul din tur:"Steaua mea nu tragea de timp". Urziceniul lui tragea de timp din primul minut.

Hai Steaua!

morosanu'17.03.2008 08:23
era doar un logo si nu o declaratie.

Apoi, inainte de a suna hazardat, consider ca este un indemn, o motivare, o dorinta. Adica sa nu ne multumim cu locul 2 (unul convenabil dlui Becali) ci sa luptam pentru a a-l ocupa pe primul (remember adevarata Steaua). Putem sa terminam si pe 4 dar IMPORTANT este pentr CE ne luptam.

In alta ordine de idei, daca tu in calitate de suporter consideri ca e hazardat sa afirmi faptul ca locul doi nu e de noi, atunci cand ne-am apropiat de la 11 puncte la 6 de liderul CFR, vin si te intreb amical: ce iti doresti si in ce speri?> :)

pentru mine si locul 3 ar fi ok dar sa joace echipa,e adevarat am batut ultimele 3 meciuri ,dar cu cantec,victorii umbrite de unele decizii dubioase9pe drept),dar parca mi dor mai mult de Cupa UEFA,de acel parcurs fantastic decat de UCL

«123»