Adi-Steaua,iti inteleg punctul de vedere si intr-o oarecare masura ti-l si impartasesc,dar eu unul nu sunt sigur ca ciobanul are arbitrii in mana,daca asta insinuezi. Logic ca nu ne place sa ne ajute arbitrii,vrem sa castigam corect meciurile,dar si noi am avut cel putin un penalti inainte de fazele litigioase ale unirii Urziceni,si stii cum e,altfel e meciul cu 1 sau 2-0 la pauza pentru noi.
Chestia asta cum ca ciobanul are arbitrii in mana o sa cred cand o sa se dovedeasca in instanta. Nu cred ca Jiji are "butoane",pentru ca CFR le-a apasat in tur,si se pare ca Steaua are butoane doar acasa in deplasare ele disparand in mod misterios.
Sau hai sa presupunem ca ai dreptate si ca ultimele 2 meciuri au fost castigate cu ajutorul arbitrilor,cum ti se pare mai bine sa castigi 2 meciuri la rand cu arbitrii cum chipurile am facut noi sau vreo 10 din tur cum a facut CFR. ca Steaua nu joaca fotbal,asta vedem cu totii,insa la faza asta cu arbitrii nu prea bag botul.
Stii ce se intampla de fapt? CFR a "furat" in tur iar noi ne impiedicam in deplasari,iar acum noi "furam" si CFR incepe sa se impiedice si ea. Eu raman la parerea mea ca majoritatea arbitrilor nu sunt corupti ci sunt f slab pregatiti tehnic si psihic,majoritatea cedeaza presiunii din teren si sunt influentati de declaratiile patronilor din fotbal. Am auzit ieri balena de Iancu spunand ca daca l-ar avea pe Jiji ar obtine sigur locul 2. Aici e vorba de polii de putere din fotbalul romanesc,pe de o pare sunt bucurestenii(jijel-Copos-cei de la Dinamo) cu Jiji in frunte,si provincialii (muresan-Iancu-mititelu-porumboiu) cu muresan si paskzany in frunte,iar intre acesi 2 Poli se impart influentele in fotbal.
Jiji e principalul acuzat si intr-adevar,e clar ca Jiji are lucruri grele in spate,poate lucruri care pot afecta si clubul,dar pana nu se dovedeste eu unul nu cred asa ceva,m-am saturat de romanescul "se stie ca...". Ma repet,daca Steaua se face vinovata,sa fie pedepsita.
Totusi,stau si ma intreb,daca Jiji are asa mare influenta in fotbalul nostru,de ce nu isi asigura domne locul 1 de la inceput ca sa nu mai avem preliminarii,si asa s-ar asigura de cele 10 milioane plus ca ia si trofeul de campioan si poate sa se laude ca nesimtitul pe la TV.
Aceste speculatii vor exista mereu si eu unul m-am saturat sa le tot comentez,sa faca dracu justitia ordine in fotbal ca in Italia si dup-aia putem sa comentam,pentru ca noi,in acest moment,nu stim si nici nu o sa stim vreodata ce se intampla in culisele fotbalului romanesc.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.