FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Locul 2 nu e de noi

«123»
steaua-no117.03.2008 08:24
greu meci victorie meritata........dar io tot nu inteleg dc surdu..... cineva sami zica si mie:(( nu`l supoer pe jucatorul ala..... nu stie pe ce planeta e ......varza!.... habibou un meci exemplar...chiar daca au fot numai cateva minute

daca nu ma insel lovitura libera din care s-a deschis scorul aseara a fost obtinuta de surdu, asa ca si el a avut o contributie mica la gol.

nu sunt fan surdu, ba din contra cred ca nu are fata de primul 11, da' hai sa nu-i sarim in cap si atunci cand ii mai iese si lui cate ceva pe teren.

alin-b17.03.2008 09:40

jocul Stelei incape sa-si dea drumu fata de prima parte a campionatuliu

:steagcruce:

adi_steaua17.03.2008 10:14

Salut.

Ma surprinde oarecum atitudinea voastra si chiar a lui Catalin in redactarea textului.

Nu vorbeste nimeni de faptul ca Steaua a castigat al 2 meci consecutiv pe teren propriu cu ajutorul arbitrilor. In opinia mea penalti si fault in atac la portar. Nimeni nu comenteaza faptul ca Lacatus a tinut conferinta de presa de dupa meci cu 2 ziaristi si un cameraman. Oare ziaristii au considerat ca victoria echipei n-a fost meritata?Nimeni nu comenteaza ca un om, si ma refer la Dan Petrescu care este un produs suta la suta Steaua a fost injurat.

Dar ce conteaza asta...importante sunt cele 3 puncte, ce conteaza ca fraudulos?

Daca voua va place maniera in care Steaua este ajutata de arbitri, atunci inseamna ca sunt eu nebun, sunt in minoritate si imi cer scuze.

dee17.03.2008 10:24

Istoria Stelei cere locul 1, intotdeauna a fost asa, deci "locul 2, nu e pentru noi". Pe mine ma preocupa insa finalul acesta tensionat. Se vede clar ce efect are asupra echipelor: CFR-ul, care zburda detasat prin tur a inceput sa clacheze; acelasi lucru se intampla si la Dinamo si la Rapid, deci, la toate echipele angrenate in lupta pentru CL. Steaua, de asemenea, are evolutii inconstante, miza si presiunea spunandu-si cuvantul.

Singurii care au de castigat din tot acest razboi psihologic sunt cei de la Poli Timisoara, care neavand ca si obiectiv principal accederea in grupele CL, ( ei multumindu-se si cu o participare in Cupa UEFA) nu resimt presiunea fantastica la care sunt supusi ceilalti. Iancu, prin toate iesirile sale, face ca atentia sa fie focalizata asupra lui si mai putin asupra echipei, care-si face jocul obisnuit si speculeaza sansa oferita de CFR si Rapid, prin punctele pierdute de acestea. Eu, una, ii vad in frunte la finalul campionatului, nu spun ca locul 1, insa locul 2 e al lor.

Intr-un interviu, Valeriu Argaseala spunea: " de invingem CFR-ul, nu vor mai putea face fata presiunii sfarsitului " si se pare ca spusele lui se adeveresc. Nu este insa suficient ca ceilalti sa greseasca, trebuie ca Steaua sa ramana "mereu in priza",motivata pana la final , cu o evolutie constant buna, fara accidente de "genul Iasi". Intotdeauna vor exista nemultumiti, intotdeauna se vor acuza "arbitrajele partinitoare" cu Steaua, insa daca jocul echipei merge, nimeni nu va putea sa conteste victoria. Jocul slab al Stelei din ultimele meciuri vine pe fondul presiunii exercitate asupra jucatorilor. Cred ca Marius Lacatus trebuie sa-si ia in serios si rolul de psiholog.

w3bmaster17.03.2008 10:27

importnt sa invingem acu chiar nu imi mai pasa cum dar nu vreau sa vad jegurile de CRR in LC nici mort ...

Cum jucam noi cred ca din toamna vedem o adevarata Steaua acu e pentru rezultate presiune importanta fiecarui meci ...

MoWeed17.03.2008 10:29
Salut.

Ma surprinde oarecum atitudinea voastra si chiar a lui Catalin in redactarea textului.

Nu vorbeste nimeni de faptul ca Steaua a castigat al 2 meci consecutiv pe teren propriu cu ajutorul arbitrilor. In opinia mea penalti si fault in atac la portar. Nimeni nu comenteaza faptul ca Lacatus a tinut conferinta de presa de dupa meci cu 2 ziaristi si un cameraman. Oare ziaristii au considerat ca victoria echipei n-a fost meritata?Nimeni nu comenteaza ca un om, si ma refer la Dan Petrescu care este un produs suta la suta Steaua a fost injurat.

Daca voua va place maniera in care Steaua este ajutata de arbitri, atunci inseamna ca sunt eu nebun, sunt in minoritate si imi cer scuze.

Nu mi s-a parut fault in atac la gol si am avut si noi si Urziceni cate un penalty refuzat. Cat despre conferinta de presa mai da-i incolo de ziaristi ca deja m-am saturat de scandalurile artificial creeate si sustinute de el...

Dan Petrescu este un produs stelist dar sa nu uitam ca a si avut declaratii impotriva Stelei de cand e antrenor si a si pupat carpa visinie

Nu cred ca cele 3 puncte sunt frauduloase cred ca au fost greseli, nu a fost nimic intentionat. Nici mie nu imi place sa castigam ajutati de arbitrii dar totusi am fost mai buni ca Urziceni(adica un fel de cei mai buni din aia slabi)

predatorpulse717.03.2008 10:42

Adi-Steaua,iti inteleg punctul de vedere si intr-o oarecare masura ti-l si impartasesc,dar eu unul nu sunt sigur ca ciobanul are arbitrii in mana,daca asta insinuezi. Logic ca nu ne place sa ne ajute arbitrii,vrem sa castigam corect meciurile,dar si noi am avut cel putin un penalti inainte de fazele litigioase ale unirii Urziceni,si stii cum e,altfel e meciul cu 1 sau 2-0 la pauza pentru noi.

Chestia asta cum ca ciobanul are arbitrii in mana o sa cred cand o sa se dovedeasca in instanta. Nu cred ca Jiji are "butoane",pentru ca CFR le-a apasat in tur,si se pare ca Steaua are butoane doar acasa in deplasare ele disparand in mod misterios.

Sau hai sa presupunem ca ai dreptate si ca ultimele 2 meciuri au fost castigate cu ajutorul arbitrilor,cum ti se pare mai bine sa castigi 2 meciuri la rand cu arbitrii cum chipurile am facut noi sau vreo 10 din tur cum a facut CFR. ca Steaua nu joaca fotbal,asta vedem cu totii,insa la faza asta cu arbitrii nu prea bag botul.

Stii ce se intampla de fapt? CFR a "furat" in tur iar noi ne impiedicam in deplasari,iar acum noi "furam" si CFR incepe sa se impiedice si ea. Eu raman la parerea mea ca majoritatea arbitrilor nu sunt corupti ci sunt f slab pregatiti tehnic si psihic,majoritatea cedeaza presiunii din teren si sunt influentati de declaratiile patronilor din fotbal. Am auzit ieri balena de Iancu spunand ca daca l-ar avea pe Jiji ar obtine sigur locul 2. Aici e vorba de polii de putere din fotbalul romanesc,pe de o pare sunt bucurestenii(jijel-Copos-cei de la Dinamo) cu Jiji in frunte,si provincialii (muresan-Iancu-mititelu-porumboiu) cu muresan si paskzany in frunte,iar intre acesi 2 Poli se impart influentele in fotbal.

Jiji e principalul acuzat si intr-adevar,e clar ca Jiji are lucruri grele in spate,poate lucruri care pot afecta si clubul,dar pana nu se dovedeste eu unul nu cred asa ceva,m-am saturat de romanescul "se stie ca...". Ma repet,daca Steaua se face vinovata,sa fie pedepsita.

Totusi,stau si ma intreb,daca Jiji are asa mare influenta in fotbalul nostru,de ce nu isi asigura domne locul 1 de la inceput ca sa nu mai avem preliminarii,si asa s-ar asigura de cele 10 milioane plus ca ia si trofeul de campioan si poate sa se laude ca nesimtitul pe la TV.

Aceste speculatii vor exista mereu si eu unul m-am saturat sa le tot comentez,sa faca dracu justitia ordine in fotbal ca in Italia si dup-aia putem sa comentam,pentru ca noi,in acest moment,nu stim si nici nu o sa stim vreodata ce se intampla in culisele fotbalului romanesc.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

eddie the 'ead17.03.2008 10:43

Cum jucam noi cred ca din toamna vedem o adevarata Steaua acu e pentru rezultate presiune importanta fiecarui meci ...

De ceva vreme incoace traim mai mult pentru viitor... "Sa vedem ce va fi la vara", "sa vedem ce va fi la iarna", "de la toamna sigur vom juca bine". O fi si presiunea, nu zic, dar e clar ca ceva lipseste in joc. Poate mijlocul, poate inspiratia jucatorilor, poate valoarea unora...

Dupa meciul de aseara am fost mult mai dezamagit decit dupa infrangerea cu Arsenal de acasa, de exemplu. Da, am luat trei puncte mari de tot, dar parca nu vreau sa mai aud de butoane, nu vreau sa vad numai degete acuzatoare spre Steaua, sa vad cum curge apa la moara detractorilor etc... Si chiar daca toate mizeriile astea ar continua, vreau sa vad echipa jucind, sa pot sa zic si eu: "Ce arbitrii, domnule? Nu vezi ca le-am dat 3 goluri si am avut o mie de ocazii?"...

Sper sa nu se vada jocul bun abia de la toamna, ci mult mai curind. Poate in meciul cu sub-Granzii de joi.

DelPiero1017.03.2008 11:05

Sa fie clar ceva!Niciodata nu o sa vreau ca Steaua sa ocupe locul 2 sau chiar sa ia campionatul daca nu-l merita PRIN JOC!Realist vorbind,titlul nu-l meritam!Am batut noi pe Chefere,dar per total,ardelenii au aratat (mai ales in deplasare) mai mult fotbal decat noi!Sa zicem ca locul 2 l-am merita,Rapid,dinamu sau Poli fiind la fel de sinusoidiale in evolutii ca si noi(un plus pentru javre)!Dar decat sa luam titlul ajutati de arbitru si apoi sa scoatem din nou un punct in UCL,mai bine in fazele superioare ale Cupei UEFA(daca ajungem acolo)!

Il Soldatino17.03.2008 11:24
Salut.

In general, atunci cand scriu articolele, le redactez "la cald", imediat dupa fluierul final. Procedez in acest mod pentru ca userii sa citeasca in timp util ceea ce vreau sa impartasesc. Daca observ faze discutabile sau erori de arbitraj le evidentiez in textul meu. Totusi, in aceasta seara daca as fi facut trimitere la aceste faze ar fi trebuit sa aduc in discutie si faptul ca si Steaua putea beneficia de doua lovituri de la 11 metri (Nesu si Dica)....adica trebuia sa ma lansez intr-o analiza complexa si sa imi lungesc textul cu inca trei patru paragrafe.

Asa cum am mai scris mai sus, scriu articolele foarte repede si nu am posibilitatea sa intru pe n posturi TV cu n comentarii avizate (Craciunescu si toata gashca) cum probabil majoritatea userilor de pe acest site o FACE. Pentru aceste analize exista Ioanitoaia, Chiotea si Baleanu, adica oameni care se hranesc si traiesc de pe urma acestor....traditii romanesti

Noroc

P.S. Amical iti sugerez sa faci o analiza a comentariului dlui Baleanu din aceasta seara si apoi sa-l alipesti la modul in care s-a desfasurat in continuare emisiunea in cadrul studioului Kanal D.

Admit faptul ca Steaua a beneficiat de ajutor din partea arbitrului, dar totodata ma declar ingretosat de micimea acestor oameni si consider ca, daca s-ar aplica un tipar al "profesionistului media", un om ca dl Baleanu ar trebui doar sa spele pe jos prin studiourile acelea.

Ori de cate ori Steaua ar putea beneficia de o lovitura de pedeapsa in cadrul unui meci, omul face o pauza, apoi incepe sa o dea cotita, gaseste cuvinte elegante pentru a-l acoperi pe arbitru...cand este invers, este FERM o spune raspicat si fara a sta pe ganduri. "A fost penalty"..Daca as fi ca dl Becali l-as numi jigodie, dar eu sunt mai delicat: domnul Baleanu este un personaj cu o cultura sportiva relativa (gandeste-te la cate greseli face in timpul comentariilor sale) dar si un comentator de mana a doua.

Il Soldatino17.03.2008 11:30
Sa fie clar ceva!Niciodata nu o sa vreau ca Steaua sa ocupe locul 2 sau chiar sa ia campionatul daca nu-l merita PRIN JOC!Realist vorbind,titlul nu-l meritam!Am batut noi pe Chefere,dar per total,ardelenii au aratat (mai ales in deplasare) mai mult fotbal decat noi!Sa zicem ca locul 2 l-am merita,Rapid,dinamu sau Poli fiind la fel de sinusoidiale in evolutii ca si noi(un plus pentru javre)!Dar decat sa luam titlul ajutati de arbitru si apoi sa scoatem din nou un punct in UCL,mai bine in fazele superioare ale Cupei UEFA(daca ajungem acolo)!

Nu te grabi. Mai sunt destule partide de jucat pana la finalul acestui campionat. Sincer, in acest retur, CFR nu a aratat mare lucru (cu exceptia meciului din Ghencea), iar Steaua si Timisoara stau la panda. Daca Steaua va castiga impotriva Rapidului cu adevarat se va pune o presiune fantastica pe CFR.

Apoi, nu trebuie sa te gandesti ca alde Muresan sau Paskany vor sta degeaba. Nu uita cum au castigat contra Rapidului in tur sau cum au obtinut egalul cu Gloria Bistrita. Crezi ca au fost intamplatoare acele greseli de arbitraj?

DelPiero1017.03.2008 11:34

M-am referit strict de meciurile de pana acum!Nu stiu ce se poate intampla in continuare!Dar vreau ca Steaua sa dea gol di altfel in afara de faze fixe!M-am saturat sa vad acelasi joc stereotip de 1 an si jumatate...

cicerone17.03.2008 11:47

Victoria este muncita fara doar si poate! N/are rost sa ne erijam in aparatorii arbitrajului fara greseala,este adevarat au fost scapari de ambele sensuri dar (ca in justitie)lipseste elementul intentie din partea cavalerilor fluierului. Rezultat meritat contra unei echipe ultra defensive care numai pentru joc nu a venit in Gencea,au venit la mila,la plesneala poate prind o contra si inchide jocul dar n/a fost sa fie asa. Felicitari lui Laca si echipei! Acum nu ne ramane decat sa ne luam biletele pentru joi si sa fim alaturi de culori cu trup su suflet. Forza Steaua!

kosm1n17.03.2008 11:52

Cand joci cu Lovin & Ov. Petre la mijloc tot ce poti sa speri e ca Ov. Petre sa dea un sut bun si ca Lovin sa fie spectator pentru ca pur si simplu nu contribuie nici spre bn nici spre rau "ca patrunjelul in ciorba, nici nu drege nici nu strica"! M-a saturat sa vad cum isi baga Becali ciocu la echipa deci in primul rand lotul Stelei ar trebui sa fie asa!

Zapata

Golanski Goian Ghionea Emeghara

Mendoza Radoi Plesan Dayro

Dica

PEPE

in formula asta zic ca am avea cat de cat creativitate insa cu doi forbalisti ca Lovin si Petre care nu sunt deloc creativi o sa vedem numai victorii cu 1-0 asta in cel mai bun caz cum s-a intamplat aseara!

laur_2317.03.2008 12:14

cred ca este aiurea sa mai vorbim despre comentariile tendentioase facute de baleni, chioteni....si altii ca ei in timpul meciurilor Stelei sau dupa terminarea acestora!

acesti complexati, frustrati etc au avut intotdeauna o imensa dorinta de a epata si de a distorsiona lucrurile, in asa fel incat Steaua sa Para o echipa ce reprezinta marele rau al fotbalului romanesc...aduceti-va aminte de imensa bucurie a baleanului in meciul tur din sferturile Cupei UEFA, de acum doi ani, in momentul in care jegul de crrramoldovan a inscris ; si as putea da multe exemple de acest gen, dar nu vreau sa umplu pagina cu acesti nimeni!!!

revenind la subiect, am spus-o de cate ori am avut ocazia, decat locul doi(obtinut indiferent cum, mai ales prin ''butoane''...), mai bine linistiti in UEFA!

NU SUPORT acest loc!!!!!!!!

NOI suntem facuti pentru locul 1-si numai pentru acest loc!

toata viata mea de stelist traita pe stadion( sau la TV), incepand de la semifinala cu Anderlecht, am avut acea mentalitate specifica primului loc, stiam ca Steaua este facuta pentru acest loc, ca are an de an acest obiectiv, ca lupta numai pentru indeplinirea acestuia, ca nu are in vocabular locul doi sau altceva...

anul trecut am fost scarbit de modul in care s-a perceput obtinerea locului secund la final, la o distanta apreciabila de mizerabilii de la d, numai si numai fiindca se obtinuse participarea in preliminariile U.C.L., aproape toti cantand si urland de fericire pentru un loc care NU NE REPREZINTA!!!

in cazul(nefericit )in care am ocupa locul 2 la finalul acestui sezon, dar dupa ce am vazut o lupat stransa la titlu, un joc bun al echipei noastre, plus o daruire exemplara din partea jucatorilor, as spune ''da, domle', nu s-a putut mai mult, felicitari jucatorilor, bravo lor!'', incercam la anul...

Sa speram ca vom avea satisfactia suprema!1!1!1

greco17.03.2008 12:20

Eu unul am spus-o mereu... locul 2 pur și simplu nu ar trebui sã prezinte atâta interes pentru suporterul stelist. Conteazã dacã luãm Campionatul sau nu, dacã luãm Cupa României sau nu, și dupã asta sã facem performanțã în cupele europene.

A nu se înțelege de aici cã trebuie sã trântim meciurile rãmase dacã nu ne-a mai rãmas altceva decât sã ne luptãm pentru acea poziție, dar ea nu trebuie sã fie un obiectiv în sine. Niciodatã!

Tot ce vreau în retur e sã luãm titlul și sã batem pe Dinamo, restul nu mai conteazã. :)

FortuneTeller17.03.2008 14:01

@adi_steaua

Nu stiu exact ce face Becali cu butoanele, si nu-mi place ca Steaua sa fie ajutata de arbitrii. Dar oare daca CFR nu avea atatea puncte in fata DIN CAUZA ajutorului de la arbitrii, oare ar fi fost nevoie de butoane la Becali pe birou? N-am vazut meciul, dar fault la portar nu a fost, Stelea avea exact 0.01% sanse sa apere capul lui Habib, plus ca in spatele lui Habib mai era un jucator de la Steaua pentru o eventuala minge respinsa. Oricum, de ce mi-e jena este calitatea jocului, caci toate butoanele din Liga burgerilor nu valoreaza cat 3 note din imnul LC.

ANTIgigi17.03.2008 15:02

@Catalin

In mare masura articolul tau e cat se poate de pertinent. Dar nu stiu din ce motiv nu ai adus in discutie fazele incriminate (eu zic pe buna dreptate) de catre "Urziceni" si nu numai. Daca era una ziceam....dar din pacate sunt mai multe. Sper sa terminam cu ajutoarele arbitrilor si sa ne ajutam singuri....pe teren.

mircea2717.03.2008 16:15

@Il Soldatino

Citat:

"Daca as fi ca dl Becali l-as numi jigodie, dar eu sunt mai delicat: domnul Baleanu este un personaj cu o cultura sportiva relativa (gandeste-te la cate greseli face in timpul comentariilor sale) dar si un comentator de mana a doua."

Mare concurenta ar avea cu Dorin Chiotea, alta mizerie pe post de comentator/redactor sportiv.

Bafta Stelisti !!! (hai fara goarnele alea stupide) !

MooxuLeTz`17.03.2008 17:06
@Il Soldatino

Citat:

"Daca as fi ca dl Becali l-as numi jigodie, dar eu sunt mai delicat: domnul Baleanu este un personaj cu o cultura sportiva relativa (gandeste-te la cate greseli face in timpul comentariilor sale) dar si un comentator de mana a doua."

Mare concurenta ar avea cu Dorin Chiotea, alta mizerie pe post de comentator/redactor sportiv.

Bafta Stelisti !!! (hai fara goarnele alea stupide) !

PELUZA II FORTA FORTELOR AU CANTAT TOT MECIU AU AVUT COREGRAFIE , N-am auzit o goarna din zona aia iar tribunele cel putin 0 jale mare.....peluza I incerca sa cante ...si nu se auzeau de goarnele de acolo idiotienie curata.........cu goarnele.....dupa ce ca mananca semintze si nu canta nu misca ceva pentru echipa nu stiu ce cauta pe stadion dc nu stau acasa.........:| si sorry pentru off topic....daca e cazul

greco17.03.2008 18:07
PELUZA II FORTA FORTELOR AU CANTAT TOT MECIU AU AVUT COREGRAFIE , N-am auzit o goarna din zona aia iar tribunele cel putin 0 jale mare.....peluza I incerca sa cante ...

Acum sã nu exagerãm... eu zic cã ambele peluze s-au comportat onorabil. De-ar fi așa la toate meciurile!

adynezu17.03.2008 19:08

off-topic: S-a deschis magazinul oficial virtual al Stelei. Mi se pare un lucru remarcabil, pentru ca eu zic ca o sa ne aduca venituri importante cu trecerea timpului. Desi inca nu are prea multe produse (cateva categorii nu au niciun produs), odata cu trecerea timpului sigur se va imbunatati oferta.

Inca odata scuze pentru off-topic, dar mi s-a parut un eveniment care merita remarcat (cel putin pentru mine, care sunt la dracu'n praznic :)) , Sulina)

Sunnyblack17.03.2008 19:17

sunt total de acord cu tine.

mise pare ca Steaua se cinuie foarte mult sa obtine victoria nu numa in meciul asta.

nu vad nici de cum Steaua in Champions League. Steaua joaca lent in nici un caz ca o echipa bine pregatita si pusa la punkt. pentru mine Protasov o fost ultimul antrenor care o stiu sa pregateasca echipa asa cum trebuie.

sincer eu dupa ce am vazut ieri nu cred ca o sa batem la rapid.

ANTIgigi17.03.2008 19:30
off-topic: S-a deschis magazinul oficial virtual al Stelei. Mi se pare un lucru remarcabil, pentru ca eu zic ca o sa ne aduca venituri importante cu trecerea timpului. Desi inca nu are prea multe produse (cateva categorii nu au niciun produs), odata cu trecerea timpului sigur se va imbunatati oferta.

Inca odata scuze pentru off-topic, dar mi s-a parut un eveniment care merita remarcat (cel putin pentru mine, care sunt la dracu'n praznic :)) , Sulina)

"o sa NE aduca?".....sau "o sa-I aduca.....oierului" ? totusi e o diferenta. Inseamna ca nu ai inteles nimic din transferurile lui Ogararu si Thereau si urmarile acestora.

Piece of Mind17.03.2008 19:44
N-am vazut meciul, dar fault la portar nu a fost, Stelea avea exact 0.01% sanse sa apere capul lui Habib, plus ca in spatele lui Habib mai era un jucator de la Steaua pentru o eventuala minge respinsa.

FT, esti unul din userii ale caror comentarii le apreciez cel mai mult, dar cred ca acum te pripesti.

A fost un faul grosolan, care se vedea si de pe Luna, fie ca a fost comis din inertie sau nu si indiferent de sansele pe care Stelea le mai avea sau nu sa apere lovitura de cap a lui Habibou. In suprafata de 6 m portarul are o protectie absoluta si orice busculare la care este supus se sanctioneaza cu fault in atac. Punct.

Este pacat ca incercam prin orice mijloace sa castigam acest titlu sau sa terminam in final pe acest blestemat loc 2, calificant in preliminariile Ligii.

Onoarea si corectitudinea erau atributele esentiale ale acestui club. Prezenta creditorul ne face insa sa vorbim despre ele la modul trecut...

«123»