membri trupei Scooter! ![]()
P.S. Oana e buna! pacat de ea...
membri trupei Scooter! ![]()
Asa zic si eu, pacat de ea.. ![]()
Ah, si era sa uit : Partidul fotomodelelor, in frunte cu Sanziana Buruiana. :biggrin:
Asa zic si eu, pacat de ea..
Ah, si era sa uit : Partidul fotomodelelor, in frunte cu Sanziana Buruiana. :biggrin:
Partidul fotomodelelor,in fund,cu Sanziana Buruiana!
Mie de exemplu ,ce mai antipatica "vedeta" care tine cu Dinamo mi se pare Geambasu Jr.E un fel de Giani Kirita,Daniel Pancu,Zicu si Sumudica la un loc! ![]()
Toti care tin cu dinamu sunt aroganti!Ma refer la vedete!Observati va rog...
Nu ai idee ce bine striga pentru. Steaua cand a fost printre noi la Madrid..cu tot cu sotie!![]()
Partidul fotomodelelor,in fund,cu Sanziana Buruiana!Mie de exemplu ,ce mai antipatica "vedeta" care tine cu Dinamo mi se pare Geambasu Jr.E un fel de Giani Kirita,Daniel Pancu,Zicu si Sumudica la un loc!
Iar mie cel mai antipatic 'vip' dinamovist (la el in cartier) mi se pare Nick, ex-N&D. Pe-ala l-as juca pe cap.
Geambasu am impresia ca in poza din buletin e imbracat cu tricoul lui Dinamo. ![]()
Din cate stiu eu Stefan Banica Jr. e dinamovist, chiar foarte bun prieten cu Ionut Lupescu.
@axl
Pai Stefan B.Jr. are si cateva melodii facute despre Dinamo.
PS: Adi de la Valcea, stelist&dinamovist&oltean si viitor CFR-ist.
@c.ronaldo17
Pãi toți maneliștii sunt CFR-iști... Dar ar fi bine sã fie menționați cã acum câteva luni erau steliști...
gainusa de la cronica carcotasilor,Dan negru,mitza de la bere gratis,lucian viziru
in peluza la madrid era enachescu,si mai sus scria cineva ca ar fi dinamovist declarat
am vbit cu el si mi-a zis ca e stelist.. la fel si ceilalti doi,cosmescu si gradinescu
asta da situatie confuza
)
@c.ronaldo17
Pãi toți maneliștii sunt CFR-iști... Dar ar fi bine sã fie menționați cã acum câteva luni erau steliști...
Gresit! Acum cateva luni erau dinamovisti. Stelisti au fost in anul 2006.
Ar trebui sa facem un sondaj: cu cine vor mai tine la anul:)))
Enachescu e dinamovist declarat!Ca si Moraru de la sport.ro...
lol moraru?moraru e cioara de cioara....
draghici e cu doagele...
stelisti,ha?
de la TV: costi mocanu-declarat...emil gradinescu-nedeclarat:D olaianos de la tvr.
muzica: paula seling,cristina rusu,ala de la bere gratis + sarmalele reci...bateristul de la holograf,horia moculescu
politica: emil boc(pe bune
) Bogdan olteanu,iliescu..bleah...hrebenciuc.
ps seful DNA:))Astãzi, dupã ședința de plen a Consiliului Superior al Magistraturii, Daniel Morar a spus cã simpatizeazã cu echipa finanțatã de Gigi Becali.
nu stiu cat de stelist e seful DNA. am vazut declaratia lui la TV si a zis-o mai mult asa sa scape de ziaristi...
membri trupei Scooter!
Oare?
Ar fi bine,Scooter e trupa mea favorita!
nu era mort,Nick de la ex N&D?
O fi înviat ca 2Pac...
nu stiu cat de stelist e seful DNA. am vazut declaratia lui la TV si a zis-o mai mult asa sa scape de ziaristi...
Mai degraba intra in gura presei, in felul asta, de parca ar avea vreo legatura simpatiile respectivului, cu competenta de care (nu) da dovada. Da' deh..gazetarii romani..
Petre Grigoras
de unde si pana unde Grigoras stelist?
Gina Pistol e stelista ![]()
ea sau corpul ei?
)
vlase de la zob .a fost in destule deplasari inclusiv in groapa atunci .gaborii spurcati i-au rupt o mana.restu, aproape toti sunt de umplutura ,panarame.tineau si ei cu Steaua ca asa era "tendinta" dar nu stiu un cantec/ nu au fost la vreun meci.cum sunt astia acum cu CFR .stiti cum e" vara asta se poarta...."
Gina Pistol e stelista
cine mai e si asta?!
ce tare ar fi, brigazi de vedete. sa-l vezi pe mitza la o bataie cu banica jr, sau pe gina pistol cu luciu
)