FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Victorie si suferinta

«123»
AdrianUltras2508.03.2008 22:34

Bai da' ne certam acum?

Steaua nu mai joaca spectaculos de mult.Nu e o noutate.

Si chiar nu e o surpriza faptul ca Pandurii s-au montat in asa hal!

Era clar ca asa va fi!

Hai sa ne bucuram ca macar am castigat.Si sa asteptam sa vedem meciul cu Urziceniul.

Eu zic ca acolo o sa fie spectacol.

Pe Ghencea terenul e bun, Dan nu e un antrenor care sa faca antijocul, Urziceniul nu e o echipa aservita nimanui si cred ca o sa fie deci un meci frumos.

Sper sa il castigam noi!

swamp08.03.2008 22:38

Subscriu vlad_75 si blood 2 hot. Nu ai ce cauta cu 2 inchizatori cu Pandurii. Se pare insa ca presiunea lui Becali cel mic si prost isi face din ce in ce mai mult cunoscuta prezenta. Viteazul lui peste prajit face spume grele in club, jucatorii simt ca daca jocul nu le va iesi,vor fi pusi la zidul infamiei, plus declaratii gen " facem scor" mergem la plimbare samd...

Nu e loc pentru atitudine negativa , dar realitatea din pacate e goala si o vede toata lumea fara patratel rosu. Banel ?? Exponentul din teren al prostiei imense a patronului cel bagaretz ca un tampon OB

DE aceea : MARS DE LA Steaua , CIOBAN NEMERNIC SI INCULT !!

PS : BLESTEMAT SA FII IN VECI , VIOREL Paunescu !!!

enjoy08.03.2008 22:39

ma abtin pana data viitoare; azi a fost ziua femeilor!

Fear08.03.2008 22:46

urmatorul meci fara Dayro

AdrianUltras2508.03.2008 22:47

Bai oamenilor, gresiti!

In momentul de fata, Steaua are nevoie imensa de 2 inchizatori.

Jucatorii care sunt in fata nu fac aproape deloc faza defensinva.

Pepe,Dica,Mendoza,Dayro - sunt 4 oameni care nu vin in aparare.Daca am juca cu un singur inchizator si inca un mijlocas ofensiv, echipa ar fi si rupta in 2 si descoperita in aparare.

Asa, e doar rupta in 2.

Aici trebuie sa lucreze Laca.

Sa gaseasca formula potrivita si sa faca din Steaua o echipa cum trebuie.

diego_cj08.03.2008 23:02
Nu ai ce cauta cu 2 inchizatori cu Pandurii.

pentru mine e clar demult... Nu avem nici o sansa atat timp cat jucam cu 2 INCHIZATORI.. indiferent ca se cheama Ov.Petre, Radoi sau Lovin..Si daca langa astia mai e si Banel.. e clar... cine sa mai si paseze? cine sa faca jocul?? cine sa-i lanseze pe cei doi Moreno+Mendoza.. cine sa limpezeasca jocul? Eu nu intzeleg cum fosti jucatori si antrenori ca A.Ilie, Lacatus, Hagi, Olaroiu ... insista cu acest sistem.. Playmaker, regista.. ati auzit? In Liga, cand eram echipa la distrugere, merge.. Dar in campionat acest sistem e SINUCIDERE.. e CHIN... Ne trebuie oameni creativi la mijloc.. sa desfaca apararile tip "autobaza""

P.s. stiu ca multi si-au dorit ca Dica sa plece, doar ciobanul a zis ca franeaza jocul, ca e indolent, eiiii in seara asta ati vazut "Steaua fara Dica" ... v-a placut???

AdrianUltras2508.03.2008 23:09

Diego

nu ne-ar trebui playmaker daca jocul colectiv ar merge.

Si oricum avem doar un singur playmaker:Plesan

Dar ca sa joci si cu playmaker si cu un singur mijlocas defensiv iti trebuie 2 mijlocasi de banda care sa faca ambele faze.Ori Dayro si Mendoza nu pot sa faca asta.

P.s. Steaua nu trebuie sa fie dependenta de un jucator!!!

Cu sau fara Dica, jocul ar trebui sa mearga.

Problema e ca nu merge nici cu el nici fara el.

1uLy4Nn08.03.2008 23:11

pacat..mare pacat..unde este mentalitatea de luptator si de invingator la Steaua? pe teren vad doar niste "vedete" care nu se mai obosesc sa alerge dupa fiecare balon...oacat fularsteaua2

Yoyoyoi08.03.2008 23:24

a declarat Lacatus la inceputul anului ca Steaua va sacrifica spectacolul pentru rezultate. Si pana la urma ce preferam? Sa jucam frumos ca la Iasi, dar sa pierdem? Sau sa jucam urat, dar sa castigam?

Am avut un joc haotic in defensiva, ne-a calarit lanterna rosie ca la cursele de obstacole. Pana la urma am castigat. Nu se poate ca in fiecare etapa sa joci superb si sa castigi la diferente de 2-3 goluri.

Oricum, din punctul meu de vedere, sezonul acesta este compromis. Insa se poate forma o formatie sudata si puternica pana in vara si cu 1-2 mijlocasi ofensivi de calibru anul viitor nu ne mai sta nimeni in cale.

MooxuLeTz`08.03.2008 23:26
Bai oamenilor, gresiti!

Pepe,Dica,Mendoza,Dayro - sunt 4 oameni care nu vin in aparare.Daca am juca cu un singur inchizator si inca un mijlocas ofensiv, echipa ar fi si rupta in 2 si descoperita in aparare.

Asa, e doar rupta in 2.

da dar eu nu vad echipa ....si nu vad traseeeeeee de joc ...jucam la plesneala si doare... o echipa potrivita ar fii ---zapata--

-golansky-Goian--Ghionea-emegara--

--Radoi-plesan-

daryo Dica mendoza

v.Badea(pepe) dar nici asa nu vom juca nimik pentru ca nu sunt trasee nu sunt scheme sa ajungem in fata sa sutam ..... nu mege .... si (Lovin este peste ov.Petre) .....e in crestere mare Lovin.... oricum ..........Speram...la camp si forzzaa Steaua ORICE AR FII :X

Ariel08.03.2008 23:26

Chiar nu v-ati dat seama ca Pandurii au presat mai puternic atunci cand a fost scos Nicolita si a fost introdus Habibou? Toti aveti ceva cu Banel dar nimeni nu vrea sa bage de seama ca Dayro a fost ca si inexistent in faza defensiva, la fel ca de altfel si Mendoza. Cand a fost scos Banel s-a jucat la ruleta, care inscrie primul. Am avut noroc ca am jucat cu o echipa mai putin experimentata, ca daca se juca asa in Europa luam pe putin doua goluri. Imediat ce s-a dat golul s-a reechilibrat jocul prin introducerea lui Plesan si, daca erati mai atenti, vedeati ca introducerea lui Plesan fusese hotarata chiar inainte de inscrierea golului pentru ca-si dadusera seama de eroare.

Dupa parerea mea a contat faptul ca si Radoi si Ov. Petre sunt jucatori asemanatori care pot face foarte bine faza defensiva dar nu pot face legatura cu cei din inaintare si asa s-a revenit la jocul cu pase lungi date de Ghionea si Goian. Cred ca aici este buba.

greenyes08.03.2008 23:29
Diego

nu ne-ar trebui playmaker daca jocul colectiv ar merge.

Si oricum avem doar un singur playmaker:Plesan

Dar ca sa joci si cu playmaker si cu un singur mijlocas defensiv iti trebuie 2 mijlocasi de banda care sa faca ambele faze.Ori Dayro si Mendoza nu pot sa faca asta.

uuupppsss they did it again and again and again.....they = conducerea, pardon berbecii care conduc Steaua, conduc .....nu stiu ce conduc...dar ei cica conduc.....

Dayro si Mendoza sunt ATACANTI de meserie. La noi echipa e facuta numai din REPROFILATI.....si uite asa in cateva meciuri o sa fie luati la bani marunti degeaba de toti "cunoscatorii".

Cum a mai spus cineva mai sus, cand l am vazut pe atlet in echipa mi a pierit tot elanul :((((. Si mai vine si......mancand rahat ca e foarte suparat....ce sa mai....pacat ca ne apuca lehamitea din cauza acestui personaj care a inceput din nou sa fie promovat intensiv de dobitocii din "presurile" (presa) sportive si nu numai. E mai rau ca lepra.

st_194708.03.2008 23:38
Ce mã îngrijroeazã pe mine mai mult este forma lui Zapata. A avut câteva ezitãri de când a început campionatul. Inclusiv în seara asta.

Te-a ingrijorat si interventia la lovitura de cap a lui Fabbiani din repriza a II-a?

simamachedonu08.03.2008 23:39
Subscriu vlad_75 si blood 2 hot. Nu ai ce cauta cu 2 inchizatori cu Pandurii. Se pare insa ca presiunea lui Becali cel mic si prost isi face din ce in ce mai mult cunoscuta prezenta. Viteazul lui peste prajit face spume grele in club, jucatorii simt ca daca jocul nu le va iesi,vor fi pusi la zidul infamiei, plus declaratii gen " facem scor" mergem la plimbare samd...

Nu e loc pentru atitudine negativa , dar realitatea din pacate e goala si o vede toata lumea fara patratel rosu. Banel ?? Exponentul din teren al prostiei imense a patronului cel bagaretz ca un tampon OB

DE aceea : MARS DE LA Steaua , CIOBAN NEMERNIC SI INCULT !!

PS : BLESTEMAT SA FII IN VECI , VIOREL Paunescu !!!

AI VORBIT DE PARCA ESTI COMUNIST...NU AI NICI O TREABA CU Steaua

floroflores08.03.2008 23:51

Prietene,Asavoaie,sunt nascut si crescut in Bucuresti si nu apar conducerea echipei noastre in niciun caz...dar,haide sa fim alaturi de Steaua,mai ales ca e mai bine acum decat era la sfarsitul turului...de exemplu...construim incet...esti suporter adevarat??? ok..deci stii sa si sa si suferi daca e cazul...pacat ca te tradeaza si gramatica uneori...tu iei toate incercarile ca pe reusite fara niciun efort in viata??? si nu uita...daca nu stii...pana sa apari tu,in anii 65-83...echipa asta a mai avut si de suferit...pentru SUPORTERII ADEVARATI FORZA IL MIO LEGENDARE Steaua!!!

ana raluk09.03.2008 00:02

mdea...uneori e nevoie de suferinta sh e chiar buna ca aunci cand vine binele s sti s te bucuri...in sf au castigat 2 la rand au castigat sh ei afara...#-O....=D>...oricum joc slab sh s tragi de timp cu o echipa care tre s retrogradeze sh s mai stea sh fanii cu morcovul...oricum noroc de un ov Petre in vena sh de dorinta lui habibou de a se afirma ca altfel...:-j.....ashea nu mai mere trebe dorinta....oricum tre s fim alaturi de ei sh s avem incredere...!!!!!!!!!!!!!!!

LARI09.03.2008 00:47

In opinia mea, lipsa a doi inchizatori ar fi sinonima cu un joc de pressing sufocant in terenul advers, pentru a nu risca contraatacuri devastatoare ale adversarilor, asa cum a gandit Neagoe meciul in seara asta. Cred ca olteanul ar fi dat lovitura daca Vasilache si Iordache ar fi jucat, cu schimbul, pe centrul apararii noastre, acolo unde Goian si Ghionea se misca precum bunicu'.

In opinia mea, Golanski a jucat satisfactor (totusi, nu e Roberto Carlos sa reduca la tacere orice adversar, oricand; mai mult, eu cred ca Pawel ar da un randament mult mai bun ca mijlocas), marile ocazii de gol aparand pe partea lui Emeghara (cum a putut asta sa joace atat de bine in Liga si atat de slab azi?): atat bara, cat si faza cu Ilie Iordache marcand un eseu din 6 metri, singur cu Zapata (si eu cred ca joaca ezitant in ultima vreme; nu stiu cum nimeni nu a vazut gafa lui de la golul victoriei ieșenilor!)

Si eu sunt de parere ca Lacatus e un tehnician care nu are sange-n instalatie... Daca la lotul asta nu esti capabil sa sufoci o echipa precum Pandurii, cu 3-4 fotbalisti talentati (nu certitudini, talentati)...

Am senzatia, totusi, ca terenurile nasoale ne ingreuneaza constructia: am vazut si in partidele amicale si in jocul cu CFR incercarea jucatorilor (chiar si la Lovin si Ovidel) ca se incearca un joc din maximum 2 atingeri. Asa ceva e imposibil la Targu Jiu, Iasi, Galati sau Craiova.

Joga Bonito09.03.2008 00:58

Halal de suporteri.

Observ tendinta generala: o saptamana ridicam in slavi (Lacatus e mare antrenor, jucatorii au jucat perfect, sud-americanii au jucat nemaipomenit etc...), o saptamana mai tarziu ii desfiintam.

Imi e sila de voi. Ori esti stelist pana la moarte, ori esti stelist pe moment, cand e "trendy" sa tii cu semifinalista Cupei UEFA, singura echipa romaneasca din CL etc... Atat pentru o categorie de useri.

Si tu Gica Ghioru, esti mai praf decat Lacatus de 10 ori. Ma mir ca te-ai gasit sa te bagi in seama, la fel ca bivolul pe care il "iubesti" atata. Poate de la prea iubire, bivolul tau preferat, o sa ti-l aduca pe Mourinho... Dar nici atunci, inteligenta ta artificiala nu o sa fie de acord. Ma opresc aici, incredibil de iritat de postul tau. Dc se poate numi post, ceea ce ai indrugat tu acolo. :chair:

AdrianUltras, tata, iar facem experimente pe Steaua?

Respect, floflores...

1on09.03.2008 01:02
Bai oamenilor, gresiti!

Asa, e doar rupta in 2.

Aici sunt și eu de acord. ªi ca echipa sã nu mai fie ruptã în douã, ar trebui ca unul dintre închizãtori sã știe sã mai facã și altceva cu mingea, în afarã de pase înapoi (o combinație, o pasã pe culoar, un un-doi, sã plece cu ea la picior). ªi aici s-ar încadra perfect Pleșan într-o formã mai bunã. ªi se încadra odatã și Paraschiv.

micodo09.03.2008 02:38

Ai oglindit corect situatia echipei, Cataline. Articol perfect!

Lacatus, un antrenor foarte slab.

Tupac Amaru09.03.2008 05:23

Sa ma scuzati, dar pe mine iar m-a luat somnul la acest meci! Nici n-am vazut golul! Cred ca Nicolita titular este reteta acestei stari somnolente!

Oricum, din ceea ce vad eu ca se scrie pe aici constat ca majoritatea suporterilor sunt cam suparati - bietii de ei, chiar credeau dupa meciul cu CFR Cluj ca s-a construit o echipa performanta la Steaua.

Oricum, Steaua, la ora asta, mi se pare o gluma extrem de reusita, mai ales prin prisma asa - zisei conduceri!

hypno09.03.2008 05:31

Banel fuge ca prostu' manca pamantu' dar la ce folos ? Vorba ciobanului ... atat poate ... dar daca numai atat poate si este introdus titular ... inseamna ca Steaua atata vrea nu ? sa fim seriosi si sa recunoastem ca suntem de tot rahatu cand jucam cu echipe care stiu sa se apere si sa parjoleasca terenu' in calea noastra. Am batut pe Chefereu pentru ca ei au deschis jocu si ne-au lasat spatii sa ne facem de cap cu Mendoza si Dayro ... dar cu o echipa ca Poli sau Pandurii stam la bulan si la faze fixe ... Singura concluzie din asta este ca stam prost tactic ... antrenoru cat de mult l-oi iiubi ca ii Lacatus, nu stie sa-i puna in teren si sa profite de caracteristicile lor. Zenga sau Protasov ... un exemplu de antrenori care au stiut sa profite de calitatile fiecaruia ... teoria se adapteaza si la capabilitatile jucatorilor ... daca Banel nu poate il scoti sau suplinesti cumva deficientele lui ... oricum in ritmu asta sincer nu avem ce cauta in CL. Mai bine sa joace chefereu ca macar is deschisi la joc si pot face nitzel spectacol ... sa nu uitam cum dam un gol si ne bagam cu autobaza in poarta. Asta nu e fotbal tata ... ii un rahat pe batz. Poate mai trebe timp sa se obisnuiasca jucatorii intre ei, dar ar trebui totusi sa multumim jucatorilor care si-au dat plamanii pentru Steaua si sa ii dam ... Steaua acum vrea sa joace la un alt nivel decat Zaglebie Lublin sau cum le-o zice la aia ... daca vrem CL in primul rand ne trebuie jucatori si mentalitate de CL. NU roata de branza de la cioban, jucatori care viseaza ciobani noaptea si antrenori care nu au facut performante.

Singurii antrenori (romani) care ii respect ca antrenori in divizia asta a lu mitica sunt Dan Petrescu, Ionut Popa si Lucescu jr. Oricat ar comenta unii, ei sunt singurii care au putut face ceva cu loturile care le-au avut ... cat or putut, dar or facut ... noi acuma avem un lot care intrece lotul portughezilor expirati de le cheferu .. .dar ... ? Ne cacam pe noi cu Pandurii si buzaul ... ce rahatu meu sa facem in CL unde joaca Arsenal, REal si altele ... sa fim seriosi ... niente ...

Noapte buna ... si Forza Steaua ... pana in panzele albe

vlad7509.03.2008 06:18
Pe acei tineri "talentati" care bat mingea in curtea scolii, daca i-ai pune sa dea 3 ture de teren i-ai lua lesinati, cu targa. Te-as ruga eu sa nu vorbim vorbe. E adevarat ca avem unii jucatori foarte slabi in lot, asa cum au absolut toate echipele(de ce ai nostri prin echipa, pe cand altii nu, e alta discutie), insa pana la a spune enormitatile pe care le spui tu e o cale foarte lunga!

@yo_marius mi se pare mie ca vrei sa-mi impui gandirea ta?Te rog sa nu vii sa-mi spui mie ca esti cel mai in masura sa-ti dai doar tu cu parerea despre fotbal.Te rog sa nu tragi tu concluziile la ceea ce spun eu.Sa stii dragul meu ca si eu am facut fotbal si-ti spun cu mana pe inima ca jucatori ca Banel sau Surdu nici nu aveau ce cauta intr-o echipa de fotbal.Cei tineri pe care ii scoti tu cu targa dupa 3 ture sunt cei care vin la fotbal dupa o noapte in discoteca ,care vin cu pachetele de tigari si cutiile de bere sa faca un joc de 10 minute sau 2 goluri.Eu nu vorbeam despre ei.Ca jucatori de genul asta au majoritatea echipelor din campionatul nostru.Ti se pare tie ca ca Steaua joaca la alt nivel??Joaca cumva intr-un campionat cu Real,Barca ,Milan,s.a.?Joaca fotbal cu niste desculti din campionat.Daca erau mari jucatori faceau si altceva in afara de purici prin Europa,acolo unde arati ca esti fotbalist.Iti vine sa crezi sau nu dar,si noi jucam pe teren mare ,90 de minute si nu mi s-a intamplat sa vad pe unul lesinat din cauza ca a facut 3 ture de teren.In concluzie @yo_marius ,noi vorbim de cei care joaca fotbal,adevarati copii talentati, nu de pensionari sau de fotbalisti de weekend.

PS Eu citesc comentariile celor de aici si nu mi-am permis sa vin vreodata sa spun ca parerea cuiva este o enormitate.Citesc si respect opinia oricarui coleg de pe forum(nu aprob jignirile).

yo_marius09.03.2008 08:40

@Vlad

In primul rand, nu vreau sa impun nimic nimanui. La fel, se spune ca la fotbal si politica ne pricepem toti, asa ca oricine isi poate da cu parerea despre fotbal, fiind la fel de indreptatit ca altii sa faca acest lucru. Despre ceea ce ai spus, am dreptul sa am o parere, chiar daca e diferita de a ta. Sa-ti explic si motivele:

Tu ai vorbit de "tinerii talentati care bat mingea in curtea scolii". Perfect de acord, ei exista, insa daca iei 2 baieti din curtea scolii si ii pui pe un teren mare vor da chix cu siguranta. Cauzele sunt multiple dar cea mai pregnanta este ca la fotbalul pe teren mic primeaza tehnica si mai putin pregatirea fizica. Baietii sunt tehnici, chiar foarte tehnici dar, pe un teren mare dupa ce scoti din joc un adversar prin dribling, de cele mai multe ori mai ai zeci de metri pana la poarta adversa, nu 5-6 ca pe teren mic. Acolo e buba, pentru ca ar urma ori un sprint, ori o pasa, sa-i zicem filtranta(am inteles ca vorbim de mijlocasi, aia mai talentati la Nicolita & co.).

Apoi, din ce stiu eu, prin Bucuresti, majoritatea celor talentati joaca si la echipe de divizia C sau D, la juniori. De acolo, din "n" cauze cei mai multi nu fac pasul in fata (antrenori slab pregatiti, lipsa echipamente, alte prioritati in viata etc.). Sunt sigur ca lucrurile astea le stii. Ca si tine, si eu am 5-6 prieteni pe care cateodata ii vad fara nici o problema in primul 11 al Stelei. Dar atat.

In fine, pentru a evita off-topicul, iti propun ca, daca ai un raspuns pentru mine sa il trimiti in PM unde as fi bucuros sa continuam discutia. Ai observa ca stilul nostru de a gandi nu e chiar asa diferit.

laur_2309.03.2008 09:03

Il Soldatino

Gresesti cand spui ca an de an golgeterul Ligii I sau Diviziei A(cum se numea ea) era dat de Steaua...

insa, mereu echipa noastra a avut atacanti de mare valoare, care se aflau intre primii marcatori ai tarii...asta da!

din ce-mi aduc aminte, ultimii golgeteri dati de Steaua au fost Sabin Ilie('96-'97) si Claudiu Raducanu (2000-2001), sper sa nu ma insel...

cat despre meci...SLAB, in afara de Ovidiu Petre(bravo lui ca a dat din nou gol si ce gol important!), Goian si Habib, restul au fost fara orizont si destul de stersi...

DAR...importanta e victoria! si sunt ferm convins ca in Ghencea, unde vor da din nou de un gazon perfect(oricum cel de aseara n-a fost execrabil ca la Iasi !), sud americanii vor face alt joc, vom vedea alt fotbal, va reintra si Dica si vom invinge Urziceniul!

«123»