FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Victorie si suferinta

«123»
fcsteaua.ro08.03.2008 21:30

Privind la jocul facut de Vasilache in aceasta seara si comparandu-l cu "solutiile" steliste Nicolita si Surdu m-a apucat jalea. Dica inlocuit de Banel. Nici nu incepuse meciul si o prosta dispozitie s-a instalat doar la auzul acestei stiri.

Este ingrijorator faptul ca Steaua nu reuseste sa fie periculoasa in atac cu exceptia fazelor fixe. Parca nu mai scapam de acest blestem desi antrenorii si jucatorii s-au tot schimbat la echipa noastra. De asemenea, greu de inteles este de ce baietii nostri nu reusesc sa faca pressing in jumatatea adversa. Cate mingi a recuperat Steaua in terenul adversarilor in aceasta seara? Nu-mi amintesc exact dar cred ca zero. Faptul ca nu reusim sa sutam la poarta periculos, ca nu incercam sa punem mingile la firul ierbii cu pase rapide ar trebui sa dea de gandit.

Cand l-am vazut pe Radoi in minutul 20 impunandu-le coechipierilor sa urce in careul advers la o lovitura libera de la aproximativ 40 de metri de poarta adversa m-a apucat disperarea. Parca era capitanul unei echipe conduse pe tabela de marcaj in ultimul minut al unei partide decisive. DUMNEZEULE, jucam cu echipa de pe ultimul loc. Aceasta este Steaua Bucuresti?

Degeaba aduci sud americani la echipa daca nu incerci sa implementezi un stil adecvat jocului rapid si tehnic. In aceasta situatie consider ca mai degraba ai reusit sa le strici prestatia pentru ca stilul de joc a ramas acelasi ca si sub comanda lui Oli sau Hagi. Putem spune mai degraba ca acesti fotbalisti si-au adoptat stilul existent incercand sa se adapteze decat l-au imbunatatit aducandu-i schimbare si prospetime.

Sa fie clar, daca sistemul de joc va ramane neschimbat, e greu de crezut ca Steaua va mai castiga o editie de campionat in viitorul apropiat. Daca acum doi ani mi-am zis ca Dinamo a beneficiat de o conjunctura favorabila castigand atat de detasat, acum imi dau seama ca liderul CFR Cluj reprezinta in fapt certitudinea ca echipa noastra este incapabila sa practice un fotbal constant bun in competitia interna bazat pe un stil ofensiv. De aici rezulta si lipsa de consistenta in joc dar si diferenta din clasament. Imi pare rau s-o afirm, dar e mai bine sa o fac in cazul unei victorii decat dupa un esec. Jocul sufera, fotbalisti fara valoare sunt inca promovati (Surdu) desi altii care si-au facut datoria nici macar nu sunt retinuti in lot.

In plus, declaratiile absolut prostesti ale domnului Becali ne zgarie in permanenta urechile. "Spectacol", "4 goluri diferenta", "mergem ca la teatru". Rezultatul? Victorii chinuite, goluri marcate in urma fazelor fixe, de preferinta cu suturi de la un metru de linia portii, mingi bubuite in fata doar doar vom avea noroc chior. Peste tot si peste toate o caruta de cartonase galbene plus trageri de timp jenante ca o confirmare a neputiintei si a lipsei de idei.

Este inutil sa faci o analiza complexa a jocului prestat odata ce toata echipa a avut o prestatie slaba. Ghionea si Radoi sunt departe de ceea ce am numi maximum de forma, iar acest aspect s-a vazut si la partida anterioara, Emegara a fost ezitant in aceasta seara, iar atacul s-a bazat pe lansarile in adancime ale lui Goian si Petre. In singurele situatii cand Dayro Moreno a primit mingi in pozitie avantajoasa (prima repriza) acesta a reusit doua lansari foarte bune catre colegii din atac. In afara de aceste doua situatii, columbianul s-a zbatut inutil asteptand lansarile colegilor, fiind integrat intr-un joc de angajament care nu-i este convenabil. In aceeasi situatie s-au aflat Pepe Moreno si Mendoza. Prinsi ca intr-un cleste in mijlocul apararii adverse, acestia nu au beneficiat de mingi "prelucrabile". Supriza placuta a acestui meci a fost Habibou. Francezul a aratat atitudine, curaj, a incercat sa faca pressing, a incercat sa dribleze adversarii fara a se precipita. In plus, golul marcat ca pe maidan de Ovidiu Petre a venit ca urmare a insistentei in atac a lui Habbib.

Una peste alta o victorie muncita, norocoasa. Dupa final imi persista in minte declaratia cel putin nefericita a lui Andrei Vochin. In urma unei incercari a lui Habibou de a crea o faza de mare finete la poarta adversa, soldata cu o executie nefericita, domnul comentator a declarat "daca i-ar fi iesit, acum n-ar mai fi fost la Steaua ci in Italia sau Spania". Ii amintesc domnului analist faptul ca Steaua Bucuresti nu reprezinta o scoala de corijare a fotbalului european si nici un depozit al caracudelor. Si la echipa noastra pot juca fotbalisti de mare valoare, iar istoria acesteia reprezinta un argument solid. Important este sa acorzi atentie acestui trecut si sa nuantezi discursul. Nu de alta, dar si asa arati cat de roman esti.

rLz08.03.2008 21:33

IORDACHE ala trebuie adus neparat .. un jucator ca ala near trebui!

idagongu08.03.2008 21:33

Am castigat. Am avut o ocazie de gol si am profitat de ea. Habibou a jucat bine, o foarfeca si o lovitura de cap. Batem si Urziceniul. 1-0 sau 2-0. forzateaua:steagcruce:

rLz08.03.2008 21:40
Am castigat. Am avut o ocazie de gol si am profitat de ea. Habibou a jucat bine, o foarfeca si o lovitura de cap. Batem si Urziceniul. 1-0 sau 2-0. forzateaua:steagcruce:

de unde atata optimism? osa ne chinuim si cu aia .. cu Cluj cred ca a fost noroc chior ca le-am dat 3 dar in fine ... gol luam sigur ca apararea scartaie dar in atac ramane de vazut... daca o sa avem baneli ca titulari suntem pierduti~

radoi8608.03.2008 21:42

Catalin, cam dramatizata situatia. Totusi a fost o victorie, chiar daca a fost chinuita. La Iasi am jucat foarte frumos si am pierdut. Azi am jucat prost dar am castigat! Ce preferi?

Cat despre Surdu, cred ca merita putina ingaduinta. A demonstat cat a avut ocazia (in amicale si la Iasi) ca e pe drumul cel bun. Iar Laca nu poate fi comparat niciodata cu Oli. Laca e simbolul Stelei si sunt absolut sigur ca nu este multumit de jocul echipei. Cu siguranta sufera cand vede neputinta echipei. Nu asta e stilul pe care il impune el echipei. A fost o conjuctura nefericita de factori (relaxarea dupa meciul cu CFR, relaxarea datorita faptului ca intalnesti ultima echipa in clasament, terenul prost) care a dus la situatia de azi. Totusi cred ca trebuie sa fim optimisti. Potential si dorinta exista!

yo_marius08.03.2008 21:43
IORDACHE ala trebuie adus neparat .. un jucator ca ala near trebui!

Iordache, ca de altfel si Vasilache, a facut meciul anului pentru el. Daca esti un asa mare fan te rog sa te uiti la urmatoarele 5 meciuri ale Pandurilor. O sa iti schimbi parerea despre el.

st_194708.03.2008 21:43

Macar de juca Steaua atat de prost si la Iasi si s-ar fi terminat tot 0-1. Cateodata jucam bine si pierdem. Bine macar ca s-a terminat si asa(totusi jalnic ca lanterna rosie sa te domine cu fundasii la mijlocul terenului mult timp!).

AdrianUltras2508.03.2008 21:46

Am miscat greu de tot.Bine ca am castigat dar am miscat greu de tot.

Nu vreau sa le gasesc scuze jucatorilor sau lui Lacatus dar ii inteleg.

Pe un teren de rahat, jucand impotriva unei echipe Pandurii foarte montate,practicand antijocul si contraatacul aproape la perfectie, e greu sa joci spectaculos.

Stiam dinainte ca o sa fie un meci greu si din cauza asta ma bucura mult victoria.

Ramane de vazut cum vor juca Pandurii contra celorlalte echipe(personal nu cred ca se vor prea omori dar e treaba lor).

Iar in ceea ce priveste arbitrajul s-a vazut clar ca coltescu a fost "dresat" de cei de la FRF.

Inainte era un arbitru corect cat de cat.Cel putin incerca sa fie.Dar se pare ca l-au "facut" ferefistii.

L-au suspendat cateva etape anul trecut, l-au scos de pe lista fifa in dauna unor arbitrii ca corpodean,dezgustus Constantin si balaj si i-au aratat ce patesti daca nu arbitrezi cum vrea nasul.

Pacat de el.

Din ce am vazut eu:

In prima repriza un jucator gorjean putea fi eliminat la un fault dur asupra lui Golanski.A intrat direct pe glezna Stelistului fara sa joace mingea.

La sfaristul primei reprize, la un corner sau lovitura libera, Goian a fost faultat in careu-Penalty nedat!

Rosu la vancea in minutul 50.

Plus un offside la Mendoza care nu a prea fost si cateva galbene nedate pandurilor.

Arbitrajul a fost zic eu mai mult de 5% pentru gazde dar asta e.

Bine ca am batut.

Sunt sigur ca in acest moment, pe undeva prin Cluj, un obez, un cetatean de etnie si un falcos isi dau palme si isi baga unghia in gat de ciuda!

p.s.

haideti sa nu ne ambalam si sa transferam jucatori de la Pandurii.

si Cristea a jucat bine contra noastra, si branet si multi altii.

dar sunt gata sa bag mana in foc ca, contra cefereului, branet o sa scoata vreo 7 din poarta.

fedora08.03.2008 21:46
Iar Laca nu poate fi comparat niciodata cu Oli. Laca e simbolul Stelei si sunt absolut sigur ca nu este multumit de jocul echipei. Cu siguranta sufera cand vede neputinta echipei. Nu asta e stilul pe care il impune el echipei.

De suferit, suferim toti!

Intrebarea este daca Laca are tot ce-i trebuie ca sa elimine evolutiile palide precum cea de azi.

Il Soldatino08.03.2008 21:50
Catalin, cam dramatizata situatia. Totusi a fost o victorie, chiar daca a fost chinuita. La Iasi am jucat foarte frumos si am pierdut. Azi am jucat prost dar am castigat! Ce preferi?

Cat despre Surdu, cred ca merita putina ingaduinta. A demonstat cat a avut ocazia (in amicale si la Iasi) ca e pe drumul cel bun. Iar Laca nu poate fi comparat niciodata cu Oli. Laca e simbolul Stelei si sunt absolut sigur ca nu este multumit de jocul echipei. Cu siguranta sufera cand vede neputinta echipei. Nu asta e stilul pe care il impune el echipei. A fost o conjuctura nefericita de factori (relaxarea dupa meciul cu CFR, relaxarea datorita faptului ca intalnesti ultima echipa in clasament, terenul prost) care a dus la situatia de azi. Totusi cred ca trebuie sa fim optimisti. Potential si dorinta exista!

E cam mult de scris daca vrei sa iti precizez ce prefer. Mai simplu ar fi sa iti trimit cateva ore cu selectii ale meciurilor Stelei din perioada 87-1999. Era vremea cand dadeam 3-5 goluri pe meci, cand pierdeam partide in conditiile in care atacam cu fundasii centrali si aveam si doua bare, cand reuseam sa castigam si in 10 oameni. An de an golghetetul fostei Divizii A era un jucator al Stelei.

E atat de mult de scris daca e sa raspund postului tau...Surdu - ingaduinta, prestatii bune in....meciuri amicale. Mereu ne jucam cu astfel de cuvinte. Avem ingaduinta si-l facem capitan pe Nicolita, il iubim pentru ca ne baga mingea in poarta, il adulam pe Becali pentru ca le mareste salariile...si tot asa. Unde este severitatea militara? Unde este masura SFANTA si spartana a VALORII? Pentru ca aceasta a fost Steaua: valoare, absenta slabiciunii si taria de caracter. Echipa care se ridica si lupa cu onoare fara a trage de timp cu o lanterna a campionatului... Din pacate, in prezent avem de-a face cu altceva. Mereu dupa meciurile Stelei exista motive care umbresc victoriile. Din acest motiv prefer sa pierdem uneori decat sa castigam rusinos. Tu te multumesti cu victoria in aceasta seara, eu imi doresc mai mult.

Ai pomenit de drama. Crede-ma ca acum e desperare si gust amar. La drama ma pricep cel mai bine, doar ca nu-mi da nimeni motive sa dramatizez.

AdrianUltras2508.03.2008 21:53

bai, inainte de toate Laca e suporterul Stelei.

Va asigur ca sufera si ca nu ii place jocul Stelei.

Dar ce sa faca?

Nu e numai vina lui.

Il Soldatino,

Din pacate, Steaua Militara a murit odata cu Ion Alecsandrescu.

Ramane de vazut daca va renaste vreodata din propria cenusa.

Virgil08.03.2008 21:58

Vasilache si Iordache. Celor doi mijlocasi de banda ai Pandurilor le-a mers jocul in aceasta seara. Indeosebi lui Vasilache, care s-a jucat de-a soarecele si pisica cu Eme. Totusi, sa nu incurcam borcanele. Daca ar fi fost atat de bun meci de meci, ar fi fost titular la echipa nationala, sau ar fi jucat la o echipa mai acatarii... Jocul lui a impresionat asta seara, dar i-a lipsit golul sau macar pasa de gol. Cu alte cuvinte s-a zbatut mult dar, din fericire pentru noi, degeaba.

In ceea ce il priveste pe Banel, e clar ca trece printr-o pasa proasta prelungita, iar conducerea tehnica incearca sa-i ridice moralul. Poate ca ar fi mai indicat sa fie ajutat de un psiholog. Altfel a fost de multe ori de folos Stelei.

Comportamentului slab al Stelei din aceasta seara nu-i gasesc nicio scuza. Nu e posibil ca o echipa care isi doreste la final locul doi sa joace atat de slab. Vina cea mai mare apartine bancii tehnice care nu a stiut sa motiveze jucatorii.

Si ce daca nu a jucat Dica? L-am avut in teren pe "Dica II Moreno", care e drept inca nu s-a acomodat cu fotbalul din Romania.

Sper sa se rezolve ceva la nivel mental, atat pentru jucatori cat si pentru conducerea tehnica.

Pana la urma e bine ca totul s-a terminat cu bine si am castigat 3 puncte.

strezahuzum08.03.2008 22:00

Slabut spre mediocru. Cam asa ceva a aratat Steaua in seara asta.

Imi pare rau sa o spun, dar tactic vorbind Lacatus a pierdut meciul. Miscarile lui Neagoe au fost clare, un varf lasat in fata plus doua extreme rapide care s-au batut extraordinar pentru fiecare minge. Restul echipei, la alergat dupa minge si blocarea adversarului.

Si la toate astea, care a fost raspunsul lui Lacatus ? Mai intai, cea mai proasta miscare posibila, titularizarea antitalentului Nicolita, plus doi mijlocasi defensivi. Fundasii laterali n-au urcat mai deloc, probabil asta a fost solutia lui Lacatus pentru a-i bloca pe Iordache si Vasilache. N-a mers. Rezultatul a fost ca 3 jucatori ofensivi (sud-americanii) ramaneau sa lupte singuri contra 5-6 adversari. Nicolita a facut literalmente NUMAI PROSTII, iar Radoi si Ov. Petre nu sunt jucatori de constructie, chestie stiuta si rascunoscuta. In aceste conditii meciul se indrepta vesel spre 0-0, daca nu mai aparea vreo balbaiala in defensiva Stelei. A mai incercat Lacatus sa dreaga busuiocul la pauza, scotand mana moarta Nicolita si facand loc in echipa lui Plesan, dar tot din faza fixa am dat gol, speculand un moment de neatentie a Pandurilor. Dupa care oltenii s-au aruncat in atac, si desi n-au avut decat o singura faza cu adevarat periculoasa, n-a lipsit mult sa si reuseasca egalarea.

Nici cei doi Moreno n-au rupt gura targului azi, dovada ca ar fi o mare greseala sa ne asteptam vesnic ca sud-americanii sa ne rezolve meciul.

Oricum, o echipa atat de inconstanta si care nu reuseste deloc sa-si impuna jocul in deplasare n-are cum sa emita pretentii la campionat, decat daca rivalele joaca la fel slab. Un fel de "au fost altii mai prosti ca noi". Pana una-alta, au trecut 3 etape si clasamentul arata exact la fel ca la inceput. Aproape sigur va arata la fel si la final, nu vad alta miscare posibila decat o rocada intre Steaua si Rapid, Steaua si Dinamo sau Steaua si Timisoara. Sansele ca CFR-ul sa mai piarda campionatul au devenit deja din slabe, extrem de mici. Si au sa se micsoreze cu fiecare etapa.

vlad7508.03.2008 22:04

Antijocul facut de Ciprian Vasilache a dat peste cap tehnica incontestabila a lui Banel Nicolita.Cand Dumnezeu echipele astea mici vor invata sa joace fotbal???!!!

Foarte slab joaca Steaua.Un meci de duzina,parca as fi vazut un meci gen:UTA-Gloria(Buzau,Bistrita..whatever).Lacatus este foarte fricos.Oricum il va da Becali pe usa din dos afara,ca asa-i obiceiul la ciobani.Macar risca ceva Laca.Fa ceva cu acesti jucatori.Poate este si vina antrenorului pentru acest joc foarte slab.Steaua se stinge usor cu acest patron care pune presiune pe tot ce misca in club.Poate doar pe Virgil il mai slabeste putin.Nu Virgil,colegul nostru de forum ci Virgil Varul!Becali Nu vrei tu sa dai o "gheara" prin alte parti decat la clubul nostru??Cum Dumnezeu a putut debita acea fraza:"Daca vine cineva maine si-mi garanteaza ca daca dau de 30 de milioane sa iau campionatul pe loc platesc".Pentru ce sa platesti Ciobane?Pentru 9 milioane de la UEFA??Ce afacerist esti tu "bai"Ciobane (sau Ghiolbane)???Cu 30 de milioane poti cumpara cativa jucatori peste nivelul campionatului si faci trupa la club.Evident si un antrenor cu cojones mai trebuie pentru Steaua.

Revin la meci:nesiguranta in jocul echipei noastre dragi.Sarea mingea din picioarele lor exact ca mingile acele ade 35 de lei de pe vremea lui Ceasca.Alea ovale .Mai erau unele usoare de 19 lei care aveau acelasi efect.Pai cand jucam noi fotbal cu o minge de piele,un Artex(era 400 de lei) nu mai puteam de bucurie.Jucam tata de drag.Daca mai pupam si un Tango ....pfffff,PARFUM!Si pseudo-vedetele noastre joaca numai cu ghete rosii si albe,ca megastarurile,put a parfum pe teren si vin cu gelul in par(Vali Badea este tatic la gel in par).

Bai meseriasilor ,aia dinaintea vostra de au luat cupe si campionate isi dadeau cu apa cu zahar in par dar jucau FOTBAL!

Va e gandul doar la discoteci !In final iar imi vine Banel in minte.L-a umflat presa,l-a facut amabasador pe la ONU ca-i om cu caracter si-i de-o modestie rara(???)Mie unul nu-mi pare!Un atlet care bate pasul pe loc!Ce modestie sa fie la unul care s-a trezit pe-un sac de bani si-a uitat de unde a plecat.Pana la urma tine doar de caracterul fiecaruia..

Ati fost jalnici asta seara!Cu echipa de pe ultimul loc!!!!!!

AdrianUltras2508.03.2008 22:05

p.s. Nicolita ar trebui trimis la Steaua 2 ca sa ii creasca moralul.

Desi, nu prea cred ca s-ar putea impune in fata unor jucatori ca Dodan,Stratila,Iancu sau Abuzatoaie(am pus si mijlocasii stanga pentru ca cica el poate juca si pe stanga)

blood_2_hot08.03.2008 22:06

Dezastrul din jocul Stelei din aceasta seara poate fi explicat destul de simplu: nu avem mijlocasi

Asa cum a jucat Steaua azi este jocul tipic al unei formatii formata din fundasi si atacantii. Fundasi blazati si atacanti indolenti.

Daca nu schimbam ceva repede, nu avem sanse nici la locul 5, daramite la 1-2

Zapata- nesigur; Golanski - extrem de slab, depasit la toate fazele, nu are fatza de fundas.

Goian si Ghionea - nesiguri, haotici ; Emeghara - slab, depasit complet

Radoi - penibil la mijloc, ridiculizat in aparare; Nicolita-obisnuit, adica jenant - sunt tineri de 18-23 ani, care nu au loc la cluburi si joaca pe maidane, si sunt mult mai buni ca el.

Mendoza,Pepe,Dayro - indolenta totala, plus ca nu avea cine sa le dea mingea

Plesan - dezamagitor

Lacatus - total neinspirat, nu-si cunoaste deloc jucatorii. Ce cauta Nicolita in teren, de ce 2 inchizatori cu Pandurii?, nici un pic de idee de joc, nici o tactica - la ce oare or folosi turneele amicale?

Singurii care au jucat multumitor - Ov. Petre si Habibou

AdrianUltras2508.03.2008 22:11

sa nu sarim sa criticam pe cei nou-veniti!

trebuie totusi sa tinem cont ca ei au venit din campionate unde terenurile sunt practicabile, antijoc nu prea exista si nici intrarile nu sunt asa de dure.

I.N.Money08.03.2008 22:12

Problema lui Eme este ca a ratat in mare intreaga perioada de pregatire alaturi de Steaua , cauzata de prezenta sa la Cupa Africii . Steaua devine usor , usor o echipa de "casa" care in deplasare e dezastru absolut , fiind dominata de toti necunoscutii care uneori chiar sunt motivati de unii adversari .

Dar pana la urma cine e vinovat ca Banel a ajuns la Steaua ? Ca la insistentele stim noi cui a aparut azi titular ? Problema este ca jucatorii nostri sunt grupati in bisericute si pana nu o sa fie o familie cum era vechea Steaua , stilul de joc nu o sa se schimbe prea curand .

Pe Lacatus trebuie sa il sustinem pana in panzele albe , chiar daca nu este un antrenor exceptional pentru ca ne-a daruit prea multe ca tocmai noi sa ii intoarcem spatele .

alexblaja08.03.2008 22:12
Iordache, ca de altfel si Vasilache, a facut meciul anului pentru el.

De acord cu tine, astia apartin tipologiei jucatorilor care cu alte echipe nu o sa mai joace asa. Vasilache cel putin sigur nu o sa mai joace asa cu Rapidul.

Ce e clar insa e ca nu merge ceva in jocul Stelei. Si probabil ca este vorba de lipsa unui mijlocas de valoare.

In alta ordine de idei, nu-mi dau seama ce se intampla cu Jiji. Ia uite ce declaratie de bun-simt da dupa meci:

"Cum sã nu fiu supãrat? Așa trebuie sã joace Steaua? Am dat un gol, dar nu am controlat meciul! doar noroc, a fost Dumnezeu cu noi. Nu pot sã îmi dau seama ce se întâmplã cu jocul Stelei, nu conteazã cum a jucat Pandurii, conteazã cum a jucat Steaua. Într-adevãr, am luat trei puncte, dar dacã vom continua sã jucãm așa nu mai putem avea pretenții la campionat." a tunat latifundiarul.

Cred ca vin alegerile si si-a dat seama ca daca face scandal scad voturile. Incearca si el varianta "Jiji bun", poate asta tine la fra...pardon, electorat

vlad7508.03.2008 22:16
Radoi - penibil la mijloc, ridiculizat in aparare; Nicolita-obisnuit, adica jenant - sunt tineri de 18-23 ani, care nu au loc la cluburi si joaca pe maidane, si sunt mult mai buni ca el.

Acesti tineri talentati care bat mingea prin curtea scolii,daca incropesc o echipa pe loc ar bate o Stea cu Nicolita si Surdu titulari la orice ora.Ar trece oricand pe langa Pasarila(aka Lovin)cu mare usurinta.Cred ca numai in urechiuse l-ar tine!Au ajuns echipele slab cotata din Liga lui Muresan,pardon :Mitica,sa faca ce vor din Steaua.Si cu autobaza in poarta este frectie la picior de lemn!Pai daca isi baga unii autobaza in poarta,iti fac invitatie la poarta lor.Pai trage tata din toate pozitiile si cu totii oamenii daca aia nu vor sa joace fotbal.Dar este cea mai buna scuza pentru tehnicii nostri jucatori:Banel,Lovin,Surdu,Plesan..samd!

dr.adrian908.03.2008 22:20
sa nu sarim sa criticam pe cei nou-veniti!

trebuie totusi sa tinem cont ca ei au venit din campionate unde terenurile sunt practicabile, antijoc nu prea exista si nici intrarile nu sunt asa de dure.

o bieti de ei. sa nu isi rupa cumva un par.

ce plm sau facut fotbalisti. la fel si romani.

pai eu sa fiu fotbalist. mas antrena 10 pe zi. si sambata in meci oficial as manca pamatu.

ce draq aici e vorba de mentalitate la Steaua.

in Romania si la Steaua NU se lucreaza NU se munceste.

AdrianUltras2508.03.2008 22:25

Adrian, stai linistit.

Mai ales strainii muncesc.

Doar ca una e sa fii obijnuit sa joci toata viata ta pe un teren ca masa de biliard si alta e sa fii pus sa joci pe aratura.

yo_marius08.03.2008 22:25
Acesti tineri talentati care bat mingea prin curtea scolii,daca incropesc o echipa pe loc ar bate o Stea cu Nicolita si Surdu titulari la orice ora.Ar trece oricand pe langa Pasarila(aka Lovin)cu mare usurinta.Cred ca numai in urechiuse l-ar tine!Au ajuns echipele slab cotata din Liga lui Muresan,pardon :Mitica,sa faca ce vor din Steaua.Si cu autobaza in poarta este frectie la picior de lemn!Pai daca isi baga unii autobaza in poarta,iti fac invitatie la poarta lor.Pai trage tata din toate pozitiile si cu totii oamenii daca aia nu vor sa joace fotbal.Dar este cea mai buna scuza pentru tehnicii nostri jucatori:Banel,Lovin,Surdu,Plesan..samd!

Pe acei tineri "talentati" care bat mingea in curtea scolii, daca i-ai pune sa dea 3 ture de teren i-ai lua lesinati, cu targa. Te-as ruga eu sa nu vorbim vorbe. E adevarat ca avem unii jucatori foarte slabi in lot, asa cum au absolut toate echipele(de ce ai nostri prin echipa, pe cand altii nu, e alta discutie), insa pana la a spune enormitatile pe care le spui tu e o cale foarte lunga!

1on08.03.2008 22:30

Ce mã îngrijroeazã pe mine mai mult este forma lui Zapata. A avut câteva ezitãri de când a început campionatul. Inclusiv în seara asta.

Gica Chioru08.03.2008 22:32

Lacatus este cel mai slab antrenor din istoria Stelei. Dupa multi ani de zile avem un lot format din jucatori foarte buni dar de data asta nu avem antrenor. Si asta pentru ca bivolu a vrut sa inchida gura suporterilor. A reusit. De ce? Pentru ca suporterii sunt la fel de necunoscatori in ceea ce priveste istoria Stelei ca si bivolul nostru de creditor. Pentru ca importanta clubului nostru, macar felul in care percepem noi aceasta importanta, ca maretie, ne-a coplesit si nu ne dorim decat sa fim pe primul loc.

Lacatus trebuie sa plece! Acum, imediat! Bivolul nu-l va da afara acum pentru ca suntem in an electoral, ar trebui sa-l dam noi. Hehehehe, care NOI?!

«123»