@Bundy: hai frate ce atata aparare cu ultima clasata... Chiar trebuie sa faca toata lumea faza de aparare cu o echipa care se apara tot meciul sperand sa ciupeasca un 0-0?
@Bundy: hai frate ce atata aparare cu ultima clasata... Chiar trebuie sa faca toata lumea faza de aparare cu o echipa care se apara tot meciul sperand sa ciupeasca un 0-0?
VICTORIEEEE!!!!!!!Poate ca n-am jucat la fel de bine ca etapa trecuta insa am reusit sa luam trei puncte mari!ce m-a enervat cel mai tare la acest meci a fost prestatia lui coltescu care acorda fault la fiecare contact al jucatorilor nostri cu adversarii.a fragmentat jocul foarte mult.plus ca la mendoza mie mi s-a parut ca n-a fost ofsaid,iar in faza imediat urmatoare trebuia sa se acorde penalty.FORZA Steaua!!!! ![]()
Poate e um meci slab. Dar cei de la Pandurii au jucat dur si aglomerat. Macar Steaua nu a avut ca cei de la Cluj penltiuri gratuite. Steaua joaca greu fiindca joaca pe teren. Dinamo a jucat primele 2 etape cu dinamo1 si Dinamo 2. Iar acum joaca la Farul unde iarasi nu va avea probleme. Clujul are si ea cateva echipe care se da din calea lor. Pai de ce sa nu mearga Becali cu banii macar sa opreasca blaturile.
Aceasta inconstata a Stelei a devenit deja normala din cate vedem , nu este posibil ca o echipa de talia Stelei sa fie dominata in halul asta de o echipa practic retrogradata . Nici nu vreau sa ma gandesc ce deplasari ne asteapta la Vaslui , Galati sau Reghin ( cu Bistrita ) daca am ajuns sa stam cu autobaza in fata lui Arrieta si mai stiu eu cui .
Jocul de seara asta a fost deosebit de anost , cu intrari primitive ale gorjenilor si aceeasi lipsa de idei a mijlocului nostru. Daca as fi in locul lui Laca as trece cat mai repede peste problemele din vestiar si l-as chema inapoi la prima echipa si l-as introduce pe Rada in primul 11 pentru ca este deranj mare de tot in aparare.
Despre Banel nu are rost sa vorbim, este vizibil ca e cu mult sub acest tanar francez Habibou , care sper sa il vad din ce in ce mai des in teren .
PS : Daca asa arata Steaua fara Dica prefer sa ma lipsesc de ea .
avem cel mai prost joc in deplasare din toate echipele
Laca daca nu rezolva jocul in deplasare ... sincer.. ce sa mai cerem?
meci foarte slab
exact ca cel cu 1-0 Ceahlaul cand am jucat mizerabil
la fel cu 2-1 Mioveni cand am jucat mizerbil
sa nu zicem de Buzau, la U Cluj
acum nu imi vine in minte nici un meci decent in deplasare in acest sezon
Am batut e remarcabil..... dar am jucat ca niste cizme, ceea ce e ingrijorator...sa va reamintesc ca ieri CFR-ul a "dansat" cu Gloria....
Slabut spre mediocru. Cam asa ceva a aratat Steaua in seara asta.
Imi pare rau sa o spun, dar tactic vorbind Lacatus a pierdut meciul. Miscarile lui Neagoe au fost clare, un varf lasat in fata plus doua extreme rapide care s-au batut extraordinar pentru fiecare minge. Restul echipei, la alergat dupa minge si blocarea adversarului.
Si la toate astea, care a fost raspunsul lui Lacatus ? Mai intai, cea mai proasta miscare posibila, titularizarea antitalentului Nicolita, plus doi mijlocasi defensivi. Fundasii laterali n-au urcat mai deloc, probabil asta a fost solutia lui Lacatus pentru a-i bloca pe Iordache si Vasilache. N-a mers. Rezultatul a fost ca 3 jucatori ofensivi (sud-americanii) ramaneau sa lupte singuri contra 5-6 adversari. Nicolita a facut literalmente NUMAI PROSTII, iar Radoi si Ov. Petre nu sunt jucatori de constructie, chestie stiuta si rascunoscuta. In aceste conditii meciul se indrepta vesel spre 0-0, daca nu mai aparea vreo balbaiala in defensiva Stelei. A mai incercat Lacatus sa dreaga busuiocul la pauza, scotand mana moarta Nicolita si facand loc in echipa lui Plesan, dar tot din faza fixa am dat gol, speculand un moment de neatentie a Pandurilor. Dupa care oltenii s-au aruncat in atac, si desi n-au avut decat o singura faza cu adevarat periculoasa, n-a lipsit mult sa si reuseasca egalarea.
Nici cei doi Moreno n-au rupt gura targului azi, dovada ca ar fi o mare greseala sa ne asteptam vesnic ca sud-americanii sa ne rezolve meciul.
mda.. si etapa viitoare un meci f important cu Urziceniu .. Dayro Moreno suspendat ![]()
Doamne, de ce suntem blestemati sa suferim cu astia mici , Doamneeeeeeeee ????Doamne, cand vom uita obiceiurile lui Olitza, Doamneeeeeeeeeeee???
uitati-va si voi cum ne domina astia, vezi tu, noi aparam scorul, baga-mi-as................
Banele, palite-ar gripa aviara sa nu te mai vedem niciodata, ca ne imbolnavesti de ficati.......
Laca, URIASULE, CEA MAI BUNA APARARE ESTE ATACUL , TU STII FFFF BINE, BAFTA MULTA !
chiar ca parca suntem blestemati!!!!greu meci.si cand te gandesti ca sunt pe ultimul loc....insa la modul cum au jucat in seara asta Pandurii se pare ca au fost bine motivati.nici nu trebuie sa mai spun de catre cine ca se stie!
FORZA Steaua!!!!!!
Traiam cu convingerea ca in deplasare, echipele care se apara ne pun cu adevarat probleme, dar vad ca si cele care ataca ne fac viata grea. Jucam praf in deplasare, azi am avut noroc. Acasa se pare ca rupem tot in schimb.![]()
3 puncte si cam atat....
Un joc extrem de slab se pare ca in deplasare inca nu ne descurcam.
Bine ca am castigat cele 3 puncte dar ne`am chinuit nu gluma .(daca se termina 1-1 erea echitabil ,parerea mea)
Dar:
Cand o sa incetam sa jucam cu 2 mijlocasi defensivi ?Unu e de ajuns !
Cand o sa isi dea seama lacatusi ca Radoi NU e de mijlocu terenului?
................................................................................
......................
Sper sa nu`l mai vad pe Nicolita titular prea curand .
![]()
![]()
Locul din clasament o pune pe Steaua in postura in care nu-si permite altceva decat 3 puncte...
Conteaza ca am castigat. Am avut ocazia de a da gol si am profitat. Bravo Ovidiu Petre. Iar pentru debutul lui Habibou, tot respectul meu, a avut o foarfeca si o lovitura de cap. A tras. Chiar cu masca aia caraghioasa pe cap. ![]()
Batem si Urziceniul, 1-0 sau 2-0. ![]()
Nu pot sa cred ca nu putem sa tinem la respect o echipa cu un picior in divizia b...
Suferim in deplasare,si mai ales cu echipele mici.Sper sa se schimbe treaba asta cat mai curand,daca vrem sa terminam pe locul doi!Ca de locul 1 nu cred ca mai putem vorbi...
Banel ar trebui sa se duca la Buzau pana isi revine(adica pana iese la pensie,ca de revenit nu are sanse,intrucat atat poate...),Emeghara a fost prastie,Radoi cam varza...
Despre sud-americani cred ca ies mult mai mult in evidenta cand joaca si Dica.Habibou a inviorat jocul,iar Ovidiu Petre merita felicitat pentru joc si pentru golurile din ultimele doua meciuri.
Arbitrul a fost cel putin penibil,dupa cum penibili au fost si cei doi comentatori ai antenei 1(dar aici nu e nimic nou...)
Adversarii au jucat foarte motivati,si imi pun intrebarea cum de toate echipele mici fac doar impotriva noastra meciuri bune? ![]()
Boul de Jiji Becali motiveaza jucatorii echipelor care joaca impotriva rivalelor noastre si striga in gura mare.Clujenii fac acelasi lucru,dar sunt mai inteligenti si tac din gura.Dar sunt la fel de imorali ca si el...
Bine ca am castigat!Greu ,dar cinstit.
E, pe naiba... Dayro e suspendat pentru meciul urmator???
Nu am vazut meciul, dar pentru ce a primit Dayro galben ? - simulare? Cu cine avem urmatorul meci? Urziceni?
Nimic nou sub soare. Vedem acelasi film de vreo 10 ani ,de cand castigam titlul numai in ultima etapa si jocul din deplasare e execrabil, de echipa mica. Vreau sa dominam campionatul asa cum o face CFR-ul, cum au facut-o Dinamo si rapid. M-am saturat de nesimtirea asta si de nenorocitul de oier, cauza acestui joc infect. Lacatus nu e antrenor...viitorul e negru...adio campionate de cand cu mizeria de sampion lig de pe locul 2.
Nu avem nicio speranta.
Poate acuz cu pacat dar sunt cativa olteni care joaca fffff motivati! Nu pot sa nu ma gandesc de la "ceva plati" de la clujenii aia unguresti.
Pandurii sunt pe ultimul loc, este normal sa fie motivati. Nu avem nici o scuza ca am fost penibili in fata ultimei clasate. Sper sa fie ultima oara cand jucam ca o echipa mica, dominata rusinos de o viitoare retrogradata.
ati vazut ce a spus Gigi Becali dupa meci-ca daca jucam asa ca in seara asta nu avem nici o sansa la titlu.si cred ca are dreptate.suntem cam inconstanti in joc si chestia asta ar trebui sa-i dea de gandit lui Laca.si sa-l nu mai titularizeze pe Nicolita daca nu si-a revenit. ![]()
Calm si cu rabdare...N-am rupt gura targului, nici nu se putea, Pandurii sunt deja cu un picior in B si-apoi se vede clar ca suntem dependenti de Dica,l-am vazut pe Dica la meciul cu CFR tinut deseori de 2-3 jucatori, ceea ce-nseamna libertate de miscare pentru altii.M-am convins, Dica e Dica...Calm, fara injuraturi, echipa trebuie sa fie sudata, jucatorii obisnuiti unii cu altii.Habibou are stofa fratilor !
mda.. si etapa viitoare un meci f important cu Urziceniu .. Dayro Moreno suspendat![]()
De unde pana unde Dayro suspendat ? E abia la al treilea meci in campionat.
In alta ordine de idei, ma bucura victoria pentru ca victoriile aduc victorii. In rest un meci modest ingreunat de trenul f greu, de jocul dur al gorjenilor si eterna superioritate cu care noi Steaua tratam echipele mici. Imi e dor de o Stea care sa spulbere astfel de adversari dar trebuie sa privim cu incredere in viitor. Pentru noi acest mini-retur e un nou inceput de drum.
O noua "urecheala" pentru criticii lui Ovidiu Petre care din nou a recuperat mult la mijloc, a alergat foarte bine si a marcat fiind omul potrivit la locul potrivit. Bravo.
Foarte buna schimbarea Banel - Habib, cu trecerea lui Dayro pe flanc.
In cele din urma fotbalul se joaca pe goluri.
Bravo baieti si la mai mare.
Dayro nu este suspendat pentru meciul cu Urziceni.
Este la al 2`lea cartonas galben in acest sezon si din cate stiu abia la 6 se da suspendare o etapa.
nu mai tot laudati cine stie ce jucatori. de exemplu habibou azi. a jucat si el ceva mai bine decat echipa dar nici sa nu il ridicam in slavi.
incetati visurile si trezitiva la realitate