din pacate nu jucam la fel ca in Ghencea cu Clujul:( sper sa batem macar cu 1-0:DFORZZZA Steaua!!! ![]()
![]()
poate va suparati,dar zic ca am avea nevoie de Dica...
din pacate nu jucam la fel ca in Ghencea cu Clujul:( sper sa batem macar cu 1-0:DFORZZZA Steaua!!! ![]()
![]()
poate va suparati,dar zic ca am avea nevoie de Dica...
Radoi un mare minus!
Steaua are mare noroc ....am scapat ![]()
![]()
sigur as dori sa bata Steaua dar de ce joaca incet si nu vedeti ca adversari fac trucuri Steaua nu trebuie sa mai astepte sa fluiere arbitri unde sunt combinatii trebuie miscare tot timpul asa se joaca in Liga Campionilor cred ca nu vom lua tilult Becali doar minte la inceputul campionatului a spus ca vom avea multe puncte fata de adversare inseamna ca nu stie fotbal pacat Steaua mare pacat nimine nu alearga ca Lacatus pe partea lui oare si acest meci e aranjat ma deranjeaza la ochi slabtrebuie sa joace jucatorii cu cutitul lla os trebuie facut ceva sa scapam de badjocura echipelor mici
Suntem penibili in dese randuri...
Nu putem sa ne pastram calmul cand vedem un adversar langa noi, nu suntem in stare sa ne asezam mai bine pe teren ca Pandurii!!!
A fost un cadru mai larg in care se vedea excelent cat de bine sunt organizati astia DE PE ULTIMUL LOC si cat de haotic eram dispusi noi, care LUPTAM PENTRU TITLU!!!
Din nou adversarii sunt mai: determinati, organizati, FOTBALISTI
goooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllll! Ovidelllllllllllllllllllll Petreeeeeeeelllllllll?!
bravo Ovidiu!!!ASTA ASTEPTAM!!
Urat meci
Ce comentatori de ca**t!
Bai, frate, ne domina astia de cand am dat golu', da-o-n mortii ma-sii....
Doamne, de ce suntem blestemati sa suferim cu astia mici , Doamneeeeeeeee ????
Doamne, cand vom uita obiceiurile lui Olitza, Doamneeeeeeeeeeee???
uitati-va si voi cum ne domina astia, vezi tu, noi aparam scorul, baga-mi-as................
Banele, palite-ar gripa aviara sa nu te mai vedem niciodata, ca ne imbolnavesti de ficati.......
Laca, URIASULE, CEA MAI BUNA APARARE ESTE ATACUL , TU STII FFFF BINE, BAFTA MULTA !
am inchis tvu ...nu pot sa ma uit
Ce comentatori de ca**t!
"Stelistii nu se grabeste" :laugh:
Poate acuz cu pacat dar sunt cativa olteni care joaca fffff motivati! Nu pot sa nu ma gandesc de la "ceva plati" de la clujenii aia unguresti.
LE. Problema este ca se joaca la rupere si la intimidare din primul minut! Si ca ne-am umplut de cartonase pentru niste promisiuni de bani, promisiunile care raman asa ... iar noi plecam ca bondarii, ingalbeniti!
Poate acuz cu pacat dar sunt cativa olteni care joaca fffff motivati! Nu pot sa nu ma gandesc de la "ceva plati" de la clujenii aia unguresti.
Si care-ar fi problema? ![]()
eu nu am nimic impotriva platilor adversarilor contrahentelor tale.
sporeste concurenta.
foarte bine fac.
stelisti sa isi dovedeasca valoare pe teren. asa face o echipa mare. din pacate nu arata nici a echipa de mijlocul clasamentului acuma ci mai mult de Liga 2.
1-0 scor final. un meci slab in opinia mea. Daca continuam asa nu luam titlul nici la anul ![]()
Meci foarte urat, singurul lucru bun si vital sunt cele 3 puncte pe care le-am obtinut.. Sa uitam cat mai repede acest meci, ca ne va fi mai bine...
nu meritam locul 1, anul asta... la Steaua, "mentalitatea de invingator" se traduce prin "intram pe teren si sigur adversarii nu reusesc sa ne invinga, pentru ca-s vai mama lor"... pacat! iar cand jucam in Champions League, la final spun "atat am putut in seara aceasta"... din nou, pacat!
http://ovidiu666.wordpress.com/2008/03/08/...-1-nu-i-de-noi/
![]()
![]()
Am privit asa indiferent meciul asta incat chiar nu m-as mai fi suparat daca am fi fost egalati in minutul 90+3 dintr-un penalty. Si asta e un lucru realmente rau. Dispare dracului orice pasiune, orice emotie dupa un meci precum acesta.
Sunt multe chestii pe care nu le inteleg in legatura cu jocul Stelei. Si sper ca motivul pentru care nu le inteleg e ca nu sunt antrenor si nu pentru ca nu este Laca antrenor. Dezorganizarea e la locul ei pe teren, intervin cate 3 fundasi stelisti la cate o saritura de cap, vine Dayro in propriul teren sa-si ia mingi utile, ce sa mai, exact jocul din perioada Olaroiu.
In rest - ramanem o echipa de locurile 3-5, cu un joc jalnic in deplasare (demn de ultima parte a clasamentului - dar aici ii jignesc pe nedrept pe cei de la U Cluj), dar cateodata agreabil acasa. Cu putin noroc poate prindem locul 2, desi nu am dovedit ca il meritam mai mult decat alte echipe cu un nivel de joc apropiat (si aici amintesc Rapid, Poli Timisoara si Dinamo).
Uitandu-ma totusi la ce lot avem si la cat de limitat se exprima echipa, raman cu un gust amar...
3 puncte si un francez. Cam atat!
Avem 3 puncte ... foarte bine, sunt meritate! Furate sunt ale franarilor din meciul de ieri sau ... discutabile. Ne asteapta meciuri grele in fata asa ca sa zicem merci ca nu avem accidentati , la asa teren si intrari din primul minut ... tare frica mi-a fost sa nu se lase cu oase rupte si indisponibilizati. Este bine ca s-a terminat.
Meci execrabil! Lacatus dovedeste pe zi ce trece ca nu e antrenor!
Sa joci cu Banel??? Cred ca daca te duci la maternitate si intrebi un bebelus nou-nascut daca sa joci cu Banel sau nu, el o sa zica: Nuuuuuuuuuuuuuuuu! Maaaaaaaaaaammmmaaaaaaaaaaaaaa!
Problema nu e ca joaca cu Banel! Problema e ca o sa-l bage pe Surdu! De abia aici se vede ca Lacatus este antrenor mediocru si nu va ajunge mare niciodata! Asta e! Simbol, 20 titluri, 10 cupe, Cupa Campionilor, Supercupa Europei, dar daca nu e antrenor ce draq sa zic??? Ca este???
Determinare: ciuci! Lacaaaaaaaa, daca esti antrenor ii scoti pe Banel si Ovidel ca au galbene deja cam spre rosii, si ii bagi pe Habibou si Plesan! Nu ai ce face!
E bine totusi ca o lalaim noi! Ca e timp! Pana se scurge! Si unde mai pui ca trag astia o fleasca, sare dintr-un damb si intra in poarta si se face 1-0! Si atunci sa vezi distractie!
Intrati ba cu ideea sa ii mancati in primele 15-20 de minute si sa marcati! Nuuuuuuuu! Noi o lalaim pe fund!
Se merge spre 0-0 sau 1-0 pentru aia! Cam asa arata jocul! Si pentru aia care-l tot criticau pe Dica, Na! Ciuci, ca nu e pe teren sa dati vina pe el! Asta e! Macar un punct sa luam! Sau sa ma insel eu si Laca sa arate ca e antrenor si sa intre in ei la pauza! Sa-i vedem ca mananca pamantul si au 20 de ocazii mari!
Si cu cine putea sa inceapa meciul pe dreapta? Dayro nu face aparare asa bine, Banel macar ii mai sperie pe aia.![]()
Habib este peste Pepe...
Eme a fost marioneta...
de Banel... nimic nou sub soare...
Poate meciul urmator...
FORZA Steaua! FORZA Laca!
Avem 3 puncte ... foarte bine, sunt meritate! Furate sunt ale franarilor din meciul de ieri sau ... discutabile.
Novac, mare dreptate ai! Cel mai important este ca punctele au fost castigate pe teren..[ spre deosebire de altii ]