FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pandurii - Steaua/ LIVE

«123»
fcsteaua.ro08.03.2008 18:55

Meciul din aceasta seara dintre Pandurii si Steaua Bucuresti, va fi transmis LIVE pe site- ul fcsteaua.ro .

Echipele probabile:

Steaua: Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Emeghara - Ovidiu Petre, Radoi - Nicolițã, Dayro, Mendoza - Pepe Moreno

Panduri: Mingote - Popete, Rus, Chibulcutean, Djapka - Orac, Stîngã, Vancea, Vasilache - Ilie Iordache, Piturca

Click aici pentru a urmari meciul LIVE

62 GOOOOOOOOL Steaua Marcator Ovidiu Petre

MD_4Steaua08.03.2008 19:34

Fratilor, unde vad eu meciul online pe net? Prin sopcast nu vrea...

LARI08.03.2008 19:45

@MD_4Steaua

Incearca pe http://www.webtv.3x.ro/tv_online_sport.htm

Daca nu vrea pe posturile de sport, cauta la "posturi romanesti", poate cine stie...

dr.adrian908.03.2008 19:45

http://www.astazi.TV/content/view/83/73/

numai cu internet explorer

p.s. jucam excrecabil

Tudor_BOSS08.03.2008 19:47

Pe gsp.ro :steagcruce:

MoWeed08.03.2008 19:48

Partea lui Banel e moarta in atac....sper ca il va schimba la pauza :wall:

ss lucki08.03.2008 19:49

da aceeasi ciorba reincalzita de 1000 de ori. nu mai putem construi, ne domina retrogradati intotdeauna si suntem si bezmetici

zloty08.03.2008 19:50

ce cauta robotu ala de nicolitza pe teren???doamne ,sper sa zboare unu din mijlocasi defensivi in repr a doua ca asea numai marcam deloc

adynezu08.03.2008 19:50

@MoWeed

Eu unul il vad pe Plesan in locul lui Banel.... Si pozitiile sa fie ca la meciul cu CFR, numai ca o sa fie Plesan in locul lui Dica.. Apropo, repriza slaba a Stelei...

MoWeed08.03.2008 19:52

@adynezu

Exact asa gandeam si eu. Plesan e mai bun ca Banel la orice ora din zi

leoc98008.03.2008 19:53

SopCast vad ca a picat..

eu il vad pe gesepe.ro . te inscrii si primesti un cod.. vezi ca in pauza nu merge.. sau dacate tine conexiunea pe sectiunea live de pe antena1.ro

AmuntBoy08.03.2008 19:54

acelasi meci infect ca si cu Poli Iasi

jucam penibil in deplasare

eme trebuia de mult sa mai stea pe bara numai greseli face dupa meciuri slabe cu Iasi si CFR

Nicolita nici nu mai vorbesc

fedora08.03.2008 19:54

Hai frate jucam cu enspe inchizatori in fata LANTERNEI ROSII, o echipa care nu are altceva de facut decat sa joace la noroc aparandu-se tot meciul...

alexynho08.03.2008 19:54

Pe cat pariem ca se va termina 0-0 ?

strezahuzum08.03.2008 19:56

Laca tata, ce dracu astepti ? Daca nu zboara de urgenta Nicolita si/sau Radoi de pe teren, nu dam gol nici pana la pastele cailor. Fundasii laterali de ce nu urca ? Da-o naibii de treaba, se vede din spatiu ca Pandurii au un singur plan, aparare cu disperare, Piturca lasat in fata, extremele sa se retraga de urgenta. Chiar nu pricepi ca nu putem da gol cu 3 jucatori de atac (sud-americanii) contra 7-8 aparatori ? Pe Banel nu-l pun la socoteala, ba chiar am putea sa-l socotim la adversari.

La cum merge treaba, ne indreptam cu viteza maxima spre inca un 0-0. Trezirea ! Scoate dracului nulitatile din teren Laca, invingatorul are intotdeauna dreptate. Indiferent ce tampenii spun creditorii.

Bundy08.03.2008 19:56

Strangem din dinti si reusim! Forza Steaua!

Virgil08.03.2008 19:57

Steaua joaca fara vointa de a castiga, fara determinare, e lenta. Ma asteptam la mult mai mult din partea ei. Sper sa castigam, dar sunt convins ca atitudinea jucatorilor din prima repriza, sa dispara si sa ia locul calitatile enumerate mai inainte: vointa, determinare, viteza.

alexmk1708.03.2008 20:01

Meci execrabil! Lacatus dovedeste pe zi ce trece ca nu e antrenor!

Sa joci cu Banel??? Cred ca daca te duci la maternitate si intrebi un bebelus nou-nascut daca sa joci cu Banel sau nu, el o sa zica: Nuuuuuuuuuuuuuuuu! Maaaaaaaaaaammmmaaaaaaaaaaaaaa!

Problema nu e ca joaca cu Banel! Problema e ca o sa-l bage pe Surdu! De abia aici se vede ca Lacatus este antrenor mediocru si nu va ajunge mare niciodata! Asta e! Simbol, 20 titluri, 10 cupe, Cupa Campionilor, Supercupa Europei, dar daca nu e antrenor ce draq sa zic??? Ca este???

Determinare: ciuci! Lacaaaaaaaa, daca esti antrenor ii scoti pe Banel si Ovidel ca au galbene deja cam spre rosii, si ii bagi pe Habibou si Plesan! Nu ai ce face!

E bine totusi ca o lalaim noi! Ca e timp! Pana se scurge! Si unde mai pui ca trag astia o fleasca, sare dintr-un damb si intra in poarta si se face 1-0! Si atunci sa vezi distractie!

Intrati ba cu ideea sa ii mancati in primele 15-20 de minute si sa marcati! Nuuuuuuuu! Noi o lalaim pe fund!

Se merge spre 0-0 sau 1-0 pentru aia! Cam asa arata jocul! Si pentru aia care-l tot criticau pe Dica, Na! Ciuci, ca nu e pe teren sa dati vina pe el! Asta e! Macar un punct sa luam! Sau sa ma insel eu si Laca sa arate ca e antrenor si sa intre in ei la pauza! Sa-i vedem ca mananca pamantul si au 20 de ocazii mari!

MoWeed08.03.2008 20:01

Nici o schimbare.......de ce dracu-l mai tine pe mortu ala de Banel in teren nu inteleg..

bogdan_the_boss200608.03.2008 20:02
zloty08.03.2008 20:05

intra habibou sper sa zboare Banel:D

asea e doamne numi vine sa cred , mai bine nul baga pa teren

MoWeed08.03.2008 20:06

In sfarsit a iesit Banel :yeahh:

alexmk1708.03.2008 20:06

In sfarsit! Iese Banel!

Banel, banelule, lasa-ne baiatule!

alexynho08.03.2008 20:06

Exista un Dumnezeu ... a iesit nea' Banel, si a intrat Habibou \:D/

LARI08.03.2008 20:07

M-a enervat in prima repriza atat faptul ca ne chinuim sa ducem mingea in fata careului de 16 metri (advers), cat si faptul ca iarasi am ratat din situatii clare... Daca nici singuri cu portaru' n-o dam in ate, intr-un meci ca asta e greu sa mai speri la altceva...

Ce arbitrii idioti avem... fluiera fault la niste contacte microscopice si nu dau cartonase galbene atunci cand e evident ca una din echipe va incerca sa fragmenteze jocul cat mai mult...

P.S. Esteeee, a iesit Banel! Forza Habib!!! Deja a facut omu' o faza de generic... Ca Banel, la Iasi, numa' ca francezu' s-a prins repede care-i poarta care trebuie...

«123»