FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pledoarie

«123»
swamp04.03.2008 22:09

Tot respectul insa , baieti ,activand latura emotionala in acest fel ,vom mai trai meciuri precum cel cu Pandurii de pe Ghencea din tur. Nu este posibil asa ceva. Nu la Steaua , fratilor. Aici nu e loc de sentimentalisme . MUlti ar rupe pamantul asa cum spuneti unii dintre voi , dar daca mama natura ti-a dat doar putin , nu poti mai mult decat atat. Lovin , baiat bun , dar alearga ca pe banda. La fel Nicolita, Ovidiu Petre moale si caruia ii trebuie doua preluari pentru o pasa cat de cat , mereu cu sabia deasupra capului ( sa fie deposedat ). Champions League nu iarta , remember ? Iar glezna fina cu cheltuiala se tine. S-auzim de bine.

armanovici04.03.2008 23:01

Lovin s-a referit la faptul ca fanii i-au purtat spre o victorie mare.

Chiar azi in conferinta de presa a spus ca a ramas surprins ca fata de alte meciuri la 0-1 fanii au incurajat echipa...Avea dreptate.

Ti se pare normal sa fluieri echipa daca e condusa, sau ti se pare normal sa o incurajezi.

Sunt satul peste cap de suporterii de conjunctura, imi aduc aminte si acum de inceputul meciului cu Boro de pe 23 august cand langa mine era un "suporter" care il injura la greu pe Dica din minutul 1!...I-a inchis gura cu acel gol de povestit nepotilor...Sunt convins ca acel suporter il injura si acum pe Dica la prima ocazie!

1on04.03.2008 23:16
Cand aud Lovin imi aduc aminte de declaratia facuta de el dupa dezastrul din acea seara, atunci cand singurele lucruri pe care a putut sa le scoata pe gura au fost sa laude atmosfera si fanii senzationali ai lui boro, de la care suporterii romani ar avea multe de invatat. Tin minte ca priveam cu lacrimi in ochi cum mizeria asta mai avea puterea sa arunce cu rahat in fanii Stelei dupa ce a fost partas la umilitoarea descalificare.

Pãi și cu ce a greșit? Cã fãrã fanii ãia nu trecea Boro 100 de ani de Steaua. E drept cã reacția lor a fost încurajatã și de primul gol al englezilor.

steauacri05.03.2008 06:37
Zi-mi tu 5 meciuri in care Lovin a demonstrat ca merita sa joace la Steaua? Mi-se pare ca voi fanii lui Lovin judecati prematur dupa un meci bun....

Si azi a declarat ca pe el il intereseaza prima de titlu nu sa joace cu Steaua in CL. Halal stelist!!!

pentru TOTI STELISTI!!!!Trebuie sa reconstruim Armata ULTRA!!!!ce atatea grupari AISS..si nuj mai care!!!...SA aratam ce inseamna fenomenul ultras la noi!!! cand trecem prin groapa sa se ascunda toti cateii!!!! Vrem din noua sa fim din nou acel "grup adevarat"!!!!!!TREBUIE!!!!BRE JEAN PAVEL !!!!!cu totii trebuie sa ne unim ...sa nu mai fie dispute in galerie!!!!>>Armata ULTRA SE INTOARCE

Ovidiu_IASHI_Steaua05.03.2008 08:41

Nu vreau sa fiu eu cel care nu e de acord cu restul dar trebuie sa imi expun parerea.....si aceasta consta in ideea ca Lovin NU e jucator de Steaua! Si trecand peste impresia generala care o creaza prin stangaciile sale , pasele inapoi etc....(spunand ca oricum rolul lui e sa joace pasa cu portaru' ;)) ). Ceea ce ma deranjeaza la el e tocmai ideea ca nu mi se pare deloc ca ar fi el mare "ros-albastru"!

Zic si de ce.: Recent a dat un interviu in care a fost intrebat ce prefera: Prima pentru titlu, sau imnul Ligii?

Domnului Flori i s'a parut chiar comica intrebarea, raspunzand ceva de genu : "Ce intrebare...NORMAL ca prima pentru titlu, ca doar oricum totul se rezuma la bani in ziua de azi, fie ca vrem sau nu"

Nush sincer daca Radoi ar fi zis asa ceva vreodata, sau prea multi jucatori de la Steaua. Si asta din bun-simt macar...nu de alta!

Sau daca tot ar vrut sa Para realist si sincer...macar trebuia sa puna problema ceva mai subtil....ca daca intra in Liga vor veni si banii....de exemplu!

DE RETINUT: NU e prima data cand Lovin face astfel de declaratii...nu imi vine acum in cap dar sunt convins ca il retineti pentru declaratiile nu prea optimiste pe care obisnuia sa le faca, mai ales in meciurile din Liga!

Dar ma rog, e DOAR o parere!

In rest...respect stelistilor adevarati...FORZA Steaua

Danntes05.03.2008 08:54

Lovin e un ratat ca si Nicolita, cand o sa avem un mijlocas capabil va veti cutremura la gandul...cum de am jucat cu ratatul asta la mijloc? - acelasi lucru si cu tontu' de Nicolita.

Acest articol a dat cu bata'n'balta.

Virgil05.03.2008 08:54

@ Ovidiu_IASHI_Steaua

Raspunsul lui Lovin a fost unul subtil. Banii pentru titlu sunt urmati obligatoriu de Imnul Champions League. :)

Ovidiu_IASHI_Steaua05.03.2008 08:58
@ Ovidiu_IASHI_Steaua

Raspunsul lui Lovin a fost unul subtil. Banii pentru titlu sunt urmati obligatoriu de Imnul Champions League. :)

Recunosc ca nu am citat exact , insa nici nu tin minte sa fi fost subtil :-<! In orice caz, mi se pare atipic omu asta! :)

forza Steaua ;)

Virgil05.03.2008 09:01

Poate ca de fapt intrebarea a fost subtila si el a fost materialist. Trebuia sa fie mai diplomat pentru ca oricum ia banii daca titlul va veni in Ghencea. :)

JDERUL05.03.2008 09:39

Cel putin in meciul cu CFR-ul,cred ca Lovin s-a achitat bine de sarcinile trasate de Marius si a dovedit ca are si o conditie fizica buna.In sprijinul acestei afirmatii stau si cele doua sprinturi prelungite la final de meci.Desigur nu este un geniu fotbalistic si el este constient de acest lucru,desigur sunt multi altii mai valorosi pe postul sau dar care,din pacate, nu sunt legitimati la Steaua.El este constient de faptul ca atunci cand nu va mai fii nevoie de el ,,va sari din schema",dar pana atunci isi face meseria asa cum stie.Sa il acuzam ca nu poate mai mult?

Cat despre latura pecuniara la care vad ca se fac mai multe referiri ce pot sa spun? Il putem acuza ca nu are sange ros-albastru daca s-a exprimat sincer ca il intereseaza si banii? Oare credeti ca in zilele noastre se mai face misionariat? Strainii care au venit la Steaua si care ne-au incantat cu evolutiile lor credeti ca au venit la echipa noastra patrunsi de dragoste ros-albastra? Sau pentru a castiga mai multi bani? Daca D. Moreno, Mendosa,Habib,Pepe si ceilalti vor face meciuri memorabile iar la sfarsitul campionatului li se vor face oferte mai mari si jjjj va da curs acestor oferte,ce vom zice despre ei?

Cum vom reactiona daca vom afla ca pleaca pentru salarii mai mari? Ii vom huidui sau le vom multumi pentru ceea ce au facut pentru noi?

udaradu05.03.2008 12:59
Lovin e un ratat ca si Nicolita, cand o sa avem un mijlocas capabil va veti cutremura la gandul...cum de am jucat cu ratatul asta la mijloc? - acelasi lucru si cu tontu' de Nicolita.

Acest articol a dat cu bata'n'balta.

AS fi foarte curios de capacitatea ta intelectuala si fizica....cu ce drept ii injosesti in halul asta.....mi-e rusine cu tine,nu as sta cu tine in aceas tribuna......mai judeca inainte sa dai cu bita.

endorama05.03.2008 20:22

mai, mie mi-a ajuns un sezon de Liga Campionilor in care ne-am bazat pe Lovin si Ov. Petre la mijloc... am luat exact un punct... desi adev e ca vina principala pentru asta o are Hagi

eu sper sa-si revina Plesan la forma din vara fiindca ne e de ajuns un mijlocas central care nu stie sa construiasca. iar de la vara sper sa vina un jucator adevarat pe postul ala. diferenta dintre Croitoru si Mendoza e suficienta ca sa sugereze ce inseamna un fotbalist adevarat

bogdan_the_boss200605.03.2008 20:51

...trebuie sa gandim mult tacticile de acum in colo daka mai vrem sa speram la Liga... fie ka jucam ku Barcelona fie ka jukam cu c.s. bucharest...bine ar fi sa le batem pe amandoua(toate)...

«123»