Nu vreau sa fiu eu cel care nu e de acord cu restul dar trebuie sa imi expun parerea.....si aceasta consta in ideea ca Lovin NU e jucator de Steaua! Si trecand peste impresia generala care o creaza prin stangaciile sale , pasele inapoi etc....(spunand ca oricum rolul lui e sa joace pasa cu portaru'
) ). Ceea ce ma deranjeaza la el e tocmai ideea ca nu mi se pare deloc ca ar fi el mare "ros-albastru"!
Zic si de ce.: Recent a dat un interviu in care a fost intrebat ce prefera: Prima pentru titlu, sau imnul Ligii?
Domnului Flori i s'a parut chiar comica intrebarea, raspunzand ceva de genu : "Ce intrebare...NORMAL ca prima pentru titlu, ca doar oricum totul se rezuma la bani in ziua de azi, fie ca vrem sau nu"
Nush sincer daca Radoi ar fi zis asa ceva vreodata, sau prea multi jucatori de la Steaua. Si asta din bun-simt macar...nu de alta!
Sau daca tot ar vrut sa Para realist si sincer...macar trebuia sa puna problema ceva mai subtil....ca daca intra in Liga vor veni si banii....de exemplu!
DE RETINUT: NU e prima data cand Lovin face astfel de declaratii...nu imi vine acum in cap dar sunt convins ca il retineti pentru declaratiile nu prea optimiste pe care obisnuia sa le faca, mai ales in meciurile din Liga!
Dar ma rog, e DOAR o parere!
In rest...respect stelistilor adevarati...FORZA Steaua