sa va zic cum am trait eu meciul:
Ajung la stadion undeva in jurul orei 19 am crezut ca in maxim 10 min intru.Gesit.Am stat cam 20 min la cateva imbranceli cu alte cateva sute daca nu mii de oameni care incercau sa treaca de primul control.Mare noroc am avut ca am facut ceva rugby, am impins un pic ,mi-am croit drum, am reusit sa trec de primul control ( da, mi-au pus mana pe cuc...{nu, nu mi-a placut} ) urma cel de la intrarea in peluza ma asez la coada, mai stau 10 min ajung in fata sa ma controleze si pe mine si iar imi pun mana pe cuc ce sa-i faci probabil credeau ca am o torta ( am doar ce are orice barbat) imi gaseste potofelul si cheile de la masina le arat apoi zice sa-l desfac sa vada daca am monezi, bine ca nu aveam, erau ceva bani pe jos (cred ca-mi luam lejer un joben, ca se poarta) urc scarile spre locul obisnuit si pe scari un "suporter" - fanatic - imi sufla fix in ceafa cu o goarna ii zic ceva in gand de mama lui aia care l-a lasat la meci si trec mai departe, cum termin de urcat vad ceva frumos, in loc de vazarea la taraba s-a facut un chiosc {
} ma amuz, trec mai departe si vad niste fiare sudate de gardu de pe ultimu rand si ma gandesc, doamne, dar baietii astia sunt super dedicati sa vezi ce coregrafie marfa au facut ( aflu ,la ceva timp ca acele garduri sunt pentru a pune banerele ). Injur un pic , mai injur inca un pic, ma rog, incepe meciul, luam gol la inceput (nimic anormal ) cand, ce sa vad, un FOST stelist da gol, se mai intampla, dar sa te bucuri in halul ala? ma rog ii zic de nevastasa cateva in gand. ca dracu poate cine stie se mai gandea si altu la asta,ii bag lui cateva pe gat cu voce tare si ma pregatesc sa cant. bag un - lupta Steaua - de cateva ori si din spate incep cateva goarne vreo 200 cred, ma intorc si ii arunc o privire unui dobitoc, ma resemnez, astia de la tara vin multi, noi suntem 2, ca pana vin alti prieteni ma fac taranii zob.Eu am stat in spatele unei brigazi(ca deobicei) am cantat ceva pe alocuri dar lipsea ceva, a FENOMENUL, fara ei, cei care stiu sa puna suflet, mai mult decat unii dintre noi nu e la fel ,daca se continua in sensul asta, eu unu, ma retrag , de tanar si voi sta undeva in fata televizorului FARA joben, FARA goarna, FARA circ pe fata, voi canta ca penibilu singur pana voi ragusi.
BAIETI VA ROG DIN SUFLET, NU CEDATI, NU DATI INAPOI SI NOI CEI CARE NU AVEM FULARE CA VOI VREM SA INCURAJAM ECHIPA SI NOI VREM STEAGURI, DAR DOAR VOI PUTETI REUSI CEVA!!!
un baiat care vine de 9 ani la meciuri....
RESPECT !!!
Rezistenta ULTRAS - acum este mare nevoie -