FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Resemnarea ultra

«123»
criminalu200503.03.2008 22:00

sa va zic cum am trait eu meciul:

Ajung la stadion undeva in jurul orei 19 am crezut ca in maxim 10 min intru.Gesit.Am stat cam 20 min la cateva imbranceli cu alte cateva sute daca nu mii de oameni care incercau sa treaca de primul control.Mare noroc am avut ca am facut ceva rugby, am impins un pic ,mi-am croit drum, am reusit sa trec de primul control ( da, mi-au pus mana pe cuc...{nu, nu mi-a placut} ) urma cel de la intrarea in peluza ma asez la coada, mai stau 10 min ajung in fata sa ma controleze si pe mine si iar imi pun mana pe cuc ce sa-i faci probabil credeau ca am o torta ( am doar ce are orice barbat) imi gaseste potofelul si cheile de la masina le arat apoi zice sa-l desfac sa vada daca am monezi, bine ca nu aveam, erau ceva bani pe jos (cred ca-mi luam lejer un joben, ca se poarta) urc scarile spre locul obisnuit si pe scari un "suporter" - fanatic - imi sufla fix in ceafa cu o goarna ii zic ceva in gand de mama lui aia care l-a lasat la meci si trec mai departe, cum termin de urcat vad ceva frumos, in loc de vazarea la taraba s-a facut un chiosc {:))} ma amuz, trec mai departe si vad niste fiare sudate de gardu de pe ultimu rand si ma gandesc, doamne, dar baietii astia sunt super dedicati sa vezi ce coregrafie marfa au facut ( aflu ,la ceva timp ca acele garduri sunt pentru a pune banerele ). Injur un pic , mai injur inca un pic, ma rog, incepe meciul, luam gol la inceput (nimic anormal ) cand, ce sa vad, un FOST stelist da gol, se mai intampla, dar sa te bucuri in halul ala? ma rog ii zic de nevastasa cateva in gand. ca dracu poate cine stie se mai gandea si altu la asta,ii bag lui cateva pe gat cu voce tare si ma pregatesc sa cant. bag un - lupta Steaua - de cateva ori si din spate incep cateva goarne vreo 200 cred, ma intorc si ii arunc o privire unui dobitoc, ma resemnez, astia de la tara vin multi, noi suntem 2, ca pana vin alti prieteni ma fac taranii zob.Eu am stat in spatele unei brigazi(ca deobicei) am cantat ceva pe alocuri dar lipsea ceva, a FENOMENUL, fara ei, cei care stiu sa puna suflet, mai mult decat unii dintre noi nu e la fel ,daca se continua in sensul asta, eu unu, ma retrag , de tanar si voi sta undeva in fata televizorului FARA joben, FARA goarna, FARA circ pe fata, voi canta ca penibilu singur pana voi ragusi.

BAIETI VA ROG DIN SUFLET, NU CEDATI, NU DATI INAPOI SI NOI CEI CARE NU AVEM FULARE CA VOI VREM SA INCURAJAM ECHIPA SI NOI VREM STEAGURI, DAR DOAR VOI PUTETI REUSI CEVA!!!

un baiat care vine de 9 ani la meciuri....

RESPECT !!!

Rezistenta ULTRAS - acum este mare nevoie -

AdrianUltras2503.03.2008 23:10

**** trica

SSK03.03.2008 23:29

@kraken

Dincolo de argumentatia ta subiectiva si extrem de taioasa, primesti avertisment pentru ultima replica, pe care o voi cenzura pentru a impiedica un val de reactii ce vor trebui la randul lor cenzurate. Sper ca in viitor te vei exprima mai decent.

MoWeed04.03.2008 05:54

@kraken

Si cum intentionezi sa faci coregrafii din miscari corporale sau mai stiu eu ce ideei (bune, dar doar ca idee nu prea merg in practica). Chiar imi inchipui tzaranu cu goarna care vine la meci sa vada cate pungi de semite poate manca un meci intreg participand la asa ceva.Esti cam subiectiv....parerea mea

Nu sunt ultras dar parerea mea e ca nu trebuie sa desfiintezi oameni care au mers oriunde cu Steaua si care sustin echipa. Mi-se pare o aberatie ca legea sa functioneze pe unele stadioane iar pe altele nu....

Jony_stelist04.03.2008 07:21

Ba asta isi bate joc de noi pai UNI NU TIN DE O AMARATA DE PANZA 2 MINUTE si tu vrei sa ii punem sa alerge prin peluza ca sa facem colegrafia lui peste.....

Tu cred ca te-ai uitat prea mult la colegrafiile chinezilor, pai bai omule alea sunt exersate cu ani ca sa reussesca, pur si simplu aia pentru asta sunt angajati....

Da lasa ca imi iau eu o goarna si rup timpanela la toti pe o raza de 10 m si sunt considerat EROU, vreau o statuie va rog frumos :notangel:

Tudor_BOSS04.03.2008 09:16

Asa e "fanatici gornisti"mi-au spart timpanele si creieru,dar nu inteleg altceva dc nu a luat nimeni atitudine macar in peluze???? Eu am incercat pe la ora 18:30 cand vreo 3-4 tzarani imparteau cu avant goarne altor tzarani din P1,dar m-am linistit ca eram singur si pana veneau baietzi mei se intampla cu siguranta ceva si nu mai vedeam meciul pe stadion.Incepe meciul in spatele nostru un disperat baga frenetic aer int-o goarna,unul dintre fratii mei ii spune sa termine cu porcaria aia dar "ultrasul gornaci"nu si nu,e bine fmm de suflator stai sa vezi nebunia suflatului in kktul ala si l-am bagat intre noi si timp de 10 min i-am suflat imbecilului in ureche.Clar dupa ce l-am lasat nu a mai stat acolo,cred ca s-a dus direct la ORL bagami-as paula in plamani lui.P.S:Cred ca e o idee buna sa cumparam cat mai multe goarne si sa le aruncam in teren sau sa nu mai venim la meciuri sa ramana Argatu cu trupa lui de suflatori.Steaua YOU WILL NEVER WALK ALLONE :steagcruce:

LanDSharK04.03.2008 14:48
hai ca suferiti aiurea.

O dinastie din China a interzis armele albe in posesia taranilor.Asa au aparut artele martiale.

In Brazilia s-au interzis artele martiale si tehnicile de lupta.Brazilienii au inventat un stil de dans aplicabil perfect unei lupte.

Sunt atatea si atatea modalitati prin care sa va aratati devotamentul.

Se pot face coregrafii in grup prin miscari corporale.

Se pot scrie mesaje cu tricouri.Se poate canta sustinut si frenetic.

Se poate aplauda intr un ritm care sa ataraga atentia.Se poate sari cu mainile in sus,in lateral,pe umerii celui de langa tine.

Se pot face cel putin 5 miscari cu fularele,care in grup arata super.Puteti sta cu spatele in forma de protest.

Voi suferiti de steaguri si fumigene.Dar in schimb purtati fulare musulmane la gat.Penibil.

E bine si reconfortant sa joci rolul de victima a opresiunii.Dar e foarte incomod sa vii cu ceva inovator care sa eludeze legea si care sa le dea in acelasi timp o palma"retarzilor militieni".

Saracul ala care scuipa camera care filma peluza cu ochii injectati se vedea si el vreun Che Guevara....

Ma scuzati,dar voi sunteti niste jalnice surogate ai fenomenului ultra de afara.

Nu mai avem acuarele,nu mai avem tempera si teava....s-a sfarsit lumea...vai vai ce nenorocire,ce apocalipsa...in timpul asta sunteti furati din toate pozitiile si toate unghiurile in tara asta de kkt si vi se nimiceste orice sansa de a trai liber si decent,civilizat si progresist.

Da lasa ca poate data viitoare imi bag o fumigena in fund si o dau,o sa fiu un erou..

[...]

Editat de moderatori!

ba kraken , dar tu spui acelasi lucru pe fiecare subiect al forumului? okei, te`am inteles, nu te pasioneaza fenomenu` ultra.foarte bine.stai pe scaunu tau la tribuna a II`a si sparge seminte pana nu mai poti.

P.S. ia`tu un pahar cu apa ca o sa`ti fie sete de la seminte!

Pace ! :)

lucvald-190205.03.2008 11:29

goarnele au fost raspandite special pentru a se folosii conducerea de taranii care populeaza stadionul.....

cu ajutorul lor se poate isca violente intre ultrasi si cetatenii trompetisti , astfel mitica ar putea argumenta de ce e buna legea lui..si se va aplica at literam legea data de el...

si varianta 2.....goarnele cred ca sunt puse ca sa nu se mai auda injuraturi / cantece....

hm..

am ceva bani pusi de-o parte..dar jur ca la urmatoru' meci dau cateva apotrofari catre taranii cu goarne..sa vedem ce se intampla.......am ajuns sa ma simt ca in ucraina ....

daca s-ar pune preturi usor mai mari la peluze...sigur am mai scapa de cativa dintre cetateni...dar asa....la 5 ron biletu'...vine tot poporu'

Tudor_BOSS05.03.2008 13:44

@lucvald-1902

Sa sti ca nu pretu e devina ci lipsa de creier a unora dintre noi.

mighy0706.03.2008 09:55

cei din conducere sunt inconstienti.probabil le e mai bine fara noi,cei care traim pentru aceasta echipa,dak tot incurajeaza disparitia fenomenului.nu inteleg ce au avut in cap atunci cand au dat acele goarne,care acopera ca totul ambianta sonora,acopera toate cantecele...si nu stiu ce au in cap acei cetateni care sufla de mama focului in acele goarne...baieti,plamani aveti,deci puteti canta.nu este greu sa invatati cateva cantece...sau sunt teoreme complicate pentru voi?si dak nu va duce capul sa memorati cateva versuri(cele mai simple bineinteles),macar lasati goarnele acasa si respectati-ne si pe noi,care incercam sa va acoperim ''sirena'' voastra.ca poate la meciul viitor ne piere si noua respectul fata de ''cetateni'' si apoi o sa zica mult stimatul domn Mitik ca legea lui nu e total nefolositoare.de-aia sunt mai frumoase deplasarile,pentru ca acolo putem canta,ne putem auzi(chiar dak suntem inzecit mai putini),pe cand in Templu se aud goarnele...bine ca nu va dau niste claxoane de tir ceva,sa stim sigur ca nu avem nicio sansa.si fara steaguri si bannere este o atmosfera ''senzationala''.suntem ca niste cetateni care stiu sa cante(nu sa sufle),si care avem fulare la gat ciudate pentru unii.probabil nu suntem folositori nimanui,dak s-a ajuns in situatia asta.oare?

mighy0706.03.2008 10:09
hai ca suferiti aiurea.

O dinastie din China a interzis armele albe in posesia taranilor.Asa au aparut artele martiale.

In Brazilia s-au interzis artele martiale si tehnicile de lupta.Brazilienii au inventat un stil de dans aplicabil perfect unei lupte.

Sunt atatea si atatea modalitati prin care sa va aratati devotamentul.

Se pot face coregrafii in grup prin miscari corporale.

Se pot scrie mesaje cu tricouri.Se poate canta sustinut si frenetic.

Se poate aplauda intr un ritm care sa ataraga atentia.Se poate sari cu mainile in sus,in lateral,pe umerii celui de langa tine.

Se pot face cel putin 5 miscari cu fularele,care in grup arata super.Puteti sta cu spatele in forma de protest.

Voi suferiti de steaguri si fumigene.Dar in schimb purtati fulare musulmane la gat.Penibil.

E bine si reconfortant sa joci rolul de victima a opresiunii.Dar e foarte incomod sa vii cu ceva inovator care sa eludeze legea si care sa le dea in acelasi timp o palma"retarzilor militieni".

Saracul ala care scuipa camera care filma peluza cu ochii injectati se vedea si el vreun Che Guevara....

Ma scuzati,dar voi sunteti niste jalnice surogate ai fenomenului ultra de afara.

Nu mai avem acuarele,nu mai avem tempera si teava....s-a sfarsit lumea...vai vai ce nenorocire,ce apocalipsa...in timpul asta sunteti furati din toate pozitiile si toate unghiurile in tara asta de kkt si vi se nimiceste orice sansa de a trai liber si decent,civilizat si progresist.

Da lasa ca poate data viitoare imi bag o fumigena in fund si o dau,o sa fiu un erou..

[...]

Editat de moderatori!

probabil esti un gornist...nu probabil,ci sigur.esti incostient ca coregrafia corporala...tu nu esti in stare sa canti si vrei sa faci coregrafie corporala?''se poate sari ca mainile in sus''-frate,esti penibil,lasa-te de idei de-astea,ar trebui sa se inventeze pentru tine ''Taranii spun lucruri traZnite''.acum ati ajuns sa ne invatati si cum se sustine echipa.ia vino si tu intr-o deplasare(nu la Urziceni ca masina personala),si o sa vezi cum e.veniti de 2 ori acasa la meciuri,suflati in goarna,plecati si apoi ne invatati sa facem coregrafii corporale si sa cantam sustinut si frenetic.noi dupa un meci sa fi sigur ca a doua zi numai putem vorbi,e de ajuns de frenetic pentru tine?am uitat de cele 5 miscari ca fularele...=)) de unde ai aparut fratica?si mai e ceva:incerci sa exprimi idei simpliste ca niste cuvinte pompoase(cred ca vrei sa pari un bun cetatean,un ins cultivat),dar simplele tale idei te arata ca pe un bun cetatean...dar nu pentru echipa,ci pentru societate.

vladtataee06.03.2008 10:21

Eu zic ca nu vom putea tine piept cu ei (suflatori de goarne, argaseli, becalieni, mitici si sanduleni..). Sunt prea multi, prea indobitociti, prea limitati incat sa fie capabili sa inteleaga fenomenul ultra. Eu nu inteleg de ce nu se lasa ca steaguri! Pur si simplu nu pot sa inteleg de ce un steag este considerata arma.....chiar si cand vezi ca ultrasul da in gabor cu tubul de la steag pe diferite filmulete, nu vad cum ai putea sa-l ranesti....NU VAD(ca ala nene e plin de armuri si casti din plexic). Iar nu ineleg de ce s-a luat modelul Angliei si nu Italiei din U.E. cand s-a facut acea lege.....adica daca vrei sa dai o lege anti-huliganica......TINE CONT NENE DE MAI MULTE MODELE! Total scrabit si resemnat sunt! Ma jur....Romania e o tara de toata gluma! LOL mare in loc de stema as pune pe tricolor !

«123»