FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Resemnarea ultra

«123»
AdrianUltras2503.03.2008 18:17

Fost la meci...

Am plecat din Cluj, linistit, am ajuns la stadion, linistit si am mers sa intru tot linistit.

Pai cand sa intru ce vad?

Un masculist din asta imbracat in uniforma de bgs incepe sa faca scheme ca nu am voie sa intru cu tubu pvc de 16 pe stadion.Pai de ce?

Pai pentru ca tubu ala pvc care de abia se poate tine sa nu se rupa cand bate un vant mai tare poate fi folosit oricand ca racheta de croaziera!!!!!!!!!!!

Sa moara ei!

Aveam si eu un banner si tricolorul, in total 3 tubulete de un metru jumate lungime si nu am avut voie sa intru cu ele ca omoram oameni.

Ajung sa intru

Ditamai coada si jandarmii stateau si le curgeau balele.

Cand vad ca se impinge lumea, imping si ei in loc sa faca ordine.In loc sa organizeze oamenii ei incep sa impinga.

Bun...

Trec destul de repede peste asta si ajung la turnicheti.

Acolo ma intampina un masculist din asta.

Ii zic linistit tot ce am asupra mea: "Telefonu si portofelu in buzunaru din dreapta"

Si incepe baiatu sa ma pipaie.

Si ma pipaie si ma pipaie.Da cu mainile peste buzunaru din dreapta si se uita la mine cu o fata din aia de parca i-am dat in cap.

"baiatu' ce ai zis ca ai in dreapta?ia scoate tu ce ai in buzunaru din stanga!"

si bag mana in buzunarul stang si scot...aer.ii arat ca buzunarul e gol.

la care masculistu:"baiatu...am zis buzunaru' stang"

Nu stiam ce sa mai zic.Bag mana in buzunaru din dreapta.Scot portofelu' si telefonu', i le arat si ii zic:"vezi, asta e mana dreapta"

Sta si se uita la mine cu o privire tampa vreo 10 secunde si zice deodata: "hai, intra!"

Pai mai oamenilor, daca punem noi pe langa dezorganizarea lui argat-seala si inteligenta baietilor acestora e clar de ce se intampla de fiecare data ceea ce se intampla.

E o rusine treaba asta!

O echipa ca Steaua...

p.s. nu mi-a placut ca nu s-a prea cantat.si cand s-a cantat, dezorganizare totala.

dar fratilor,cum dracu sa iti mai vina sa canti cand aia de la conducerea cluburilor si de la conducerea fotbalului romanesc isi bat joc de tine?

aster1x03.03.2008 18:32

eu stau in Giurgiu

ajung mai tarziu la meci din cauza traficului de pe centura .... cam p la20:00 ... in fine

cumpar un bilet de la bisnitzari .... pentru ca daia raman casele fara bilete....

dabea intru ...din cauza organizari "foarte bune" si a intelignetei celor de la BGS

ajung la poarta... scot biletu il dau.... la care ma intreaba daca e de la bishintzari si imi spune ca nu ma lasa sa intru ca dc e de la bishnitzari...... de parca l-ar fi interesat p el de unde am eu biletu sau de parca ar fi fost banii lui.

in fine... intru

Intr-adevar s-a cantat ..... nu ca la alte meciuri dar s-a cantat

nu stiu de ce un tub PVC poate fi considerat cvontondent iar acele goarne ,pe care nu le suport, le detest si care mau si asurzit si au acoperit cantecele nu sunt considerate contondente.... ESTE FOARTE TRIST :thumbsup:

fedora03.03.2008 18:42

La Timisoara steagurile zburda in voie... Doar o observatie.

Radu1803.03.2008 18:47

la Timisoara au voie cu steaguri si bannere...dar am si eu o singura intrebare catre oamenii importanti din peluze...de ce nu se incearca o intalnire cu Argaseala sau cu cineva din conducere...sa se discute despre bannere si steaguri...cred ca s-ar ajunge la un numitor comun

seby603.03.2008 18:51

A fost foarte dezolant aseara in peluze.E foarte urat fara banere si fara steaguri parca am asistat la un spectacol mut.In legatura cu cei care populeaza peluzele,vb de Peluza Sud unde ma duc eu, au fost foarte multi care, sincer nu aveau nici o treaba.Injurau,cantau ce vroiau ei,suflau din goarnele alea pana nu mai puteau si bineinteles isi serveau portia de seminte.

Din pacate in loc sa avansam in peluze ni se pune bete in roate si pentru asta ar trebui sa facem si noi ceva.Respect SUD.

**alex**03.03.2008 18:54

Probabil Argaseala a interzis steagurile ca sa nu se arunce cu betele in teren, dar el nu se uita ca cei care arunca sunt chiar cei de la tribuna 1, de unde zboara constant pungi de seminte si brichete (ce control o fi la tribune nu stiu, dar la peluze aproape te dezbraca).

Legat de problema goarnelor e mult pana o sa ajunga una in teren ca pe urma o sa le interzica. Dar intrebarea e cine se risca ?

Radu1803.03.2008 18:57

eu cred ca daca s-ar discuta cu cineva din conducere s-ar ajunge la un numitor comun...

Surferul03.03.2008 19:05
la Timisoara au voie cu steaguri si bannere...dar am si eu o singura intrebare catre oamenii importanti din peluze...de ce nu se incearca o intalnire cu Argaseala sau cu cineva din conducere...sa se discute despre bannere si steaguri...cred ca s-ar ajunge la un numitor comun

au fost intalniri si cu Argat seala stai linistit! ... s-a vb de familia Stelei... ca facem parte....pe pshi pe tine de ras... sau de plans..ce natie suntem noi romanii astia pfffff

Tupac Amaru03.03.2008 19:08
eu cred ca daca s-ar discuta cu cineva din conducere s-ar ajunge la un numitor comun...

Eu NU cred, Radule. Sunt toti, fara exceptie, niste imbecili irecuperabili. Singura lor grija este sa il pupe in kur pe Becali. De-aia au si rezistat atat, in ciuda coabitarii extrem de dificile cu un dezaxat precum Becali.

MoWeed03.03.2008 19:10

Sincer sa fiu eu nu cred ca-i intereseaza prea mult pe cei din conducere. Au dat goarne acum exista tarani sa sufle in ele sa faca galagie(desi nu sustin cu nimic echipa daca sufla in draciile alea)

bobo_PH03.03.2008 19:14

pentru ca UNII .....repet UNII....din conducerea galeriei .....se ocupa cu bilete.....

andyro03.03.2008 19:15

@Radu18 - s-a cam discutat cu cei din conducere si nu prea s-a ajuns la un numitor comun.

Cumva in aceeasi nota - cand am facut "O mare de steaguri", din cele 1800 de steaguri la meciul urmator am mai vazut...hai sa zic 5, desi as fi optimist. Nu stiu de ce am o presimtire ca goarnele se vor "intoarce" in numar mult mai mare :)

joseph03.03.2008 19:15

nope. au fost mai multe sedinte si s-a ajuns clar la concluzia ca Argaseala nu vrea peluze active. el s-a aparat cu un fax de la Liga in care un articol din lege e trunchiat si prin care se declara steagurile de gard interzise. e clar ca i-a convenit situatia pentru ca daca iei faxul si legea si le compari nu prea au legatura si oricum s-a vazut ca pe unele stadioane n-au fost probleme.

e destul de clara situatia. decizia asta este in mana clubului, care o arunca in carca observatorului si gata.. totul e ok. mai dai si niste sute-mii de goarne si ai rezolvat si problema fondului sonor.

White Power03.03.2008 19:16

rusine!!!

fara steaguri de gard, de fluturat...

dar cu MULTE goarne... :cursing:

ai dracu' tarani.... mari suporteri ai Stelei daca sufla in prostiile alea...

catalinMLK03.03.2008 19:53

NU CREDEAM CA AM SA VAD UN STADION PLIN (MAI ALES TEMPLUL FOTBALULUI ROMANESC) FARA NICI UN STEAG....RUSINE CONDUCERII CARE CONTINUA SA NU-SI RESPECTE SUPORTERII....

P.S. ECHIPA SE INCURAJEAZA PRIN CANTECE NU PRIN GOARNE (OBIECTE DE PROST GUST CARE NU AU CE CAUTA PE UN STADION)

jon00703.03.2008 19:54

la meciu cu unguri, am obsevat ca in Peluza Nord nu mai exista un adevarat lider de galerie<acel lider de galerie care e,vine doar la meciurile cu Rapid si dinamu>, multi care vin canta cum ii taie capu<ma refer la cei care vin in peluza sa manance seminte si sa sufle in goarnele alea, si sa injure toata jucatori aiurea>pe langa ca avem multi tarani care habar nu au ce inseamna sa stai in peluza,mai e si acea lege tampita a lu' mitica care e cea mai mare aberatie, si argasica o mare marioneta

cozmin03.03.2008 20:02

bravo..foarte bun articol.ai punctat exact acolo unde ne doare cel mai tare =(( :(( =(( .sa-i tragem la **** lu nea` Vali

Jony_stelist03.03.2008 20:35

Domane, 1000 de nervi am avut duminica la meci:

1 Sa intru, ma pune jandarmu sa ii arat pachetu de tigari, il arat si ma intreaba "desteptu" ;"pai si bricheta nu ai"

II zic ca stiu ca nu am voie cu ea pe stadion si ca nu are rost sa o aduc, pentru ca oricum o voi arunca....

"Desteptu" nu domne ca tu ai bricheta si imi zice sa ma descalt

Eu il intreb unde scrie asta..

El zice ca scrie in nustiu ce lege

Eu ii spun sa imi arate legea

El spune ca nu o are

Eu ii spun sa imi mai zica odata legea ca sa sun pe cineva sa imi confierme

El imi zice legea si eu sun sa aflu despre ce e vorba si ghici, era ceva legat de vanzarea si cumpararea de terenuri extravilane....doamne, in fine tace "desteptu" si eu trec mai departe

2 Ajung la alti destepti bgs-ul p...... mele

Controleaza pachetu de tagari de 2-ori, controleaza-ma de 3-ori peste tot(mai trebuia sa puna mana pe...)

Apoi cand scot eu abonamentu, vede unu ca am abonament si cica sunt HOOLIGAN :| si iar m-au controlat de 2 ori, parca aduceam bombe cu mine

3 Intru pe stadion, incep sa ma cert cu un om redus mintal( nu e o jignire, asta e adevarul), la care singura lui stisfactie( nu cred ca a mai ajut alta) era sa sufle intr-o goarna la 5 metri de mine.NU te pori intelege cu el, iei goarna si dai cu ea de pamant. Primesc cateva reprosuri din partea unora, iau de la unu o goarna si le suflu in urechi(da chiar in ele) timp de 5 min si i-am intrebat cum e....mi-au dat dreptate

4 Stau si eu pe scaun, vin 2 ca cia acolo e scaunu lor....doamne, bine nene, stai aici, daca in toata peluza nu te poti simti bine, stai aici

Incepe jocu si peste vro 10 min vin tot asa 2 oameni ca acolo e locul lor, noi eram vro 15 oameni si cica sa stam toti in grup si vin aia si se baga intre noi, pai in 5 min au plecat de acolo.

In rest samantari, "gornari", multi care "au stat la galerie" si nu stiu un cantec, multi clovni(la cum erau vopsiti pe fata, nu ma puteam abtine sa nu rad cand vedeam pe unu, chiar daca eram nesimtit), cul ii place lui Jiji, Dragomir&comp

seby603.03.2008 20:36
La Timisoara steagurile zburda in voie... Doar o observatie.

da dar la Timisoara nu e presedinte Argaseala.Pacat,mare pacat ca ni se fura spectacolul,dar asta e Romania!!!

lbj03.03.2008 20:53

Fenomenul ultra dispare, violenta ramane

Inca de cand a intrat in vigoare controversata lege a lui Mitica Dragomir am avut curiozitatea sa vad ce efecte ar avea aceasta in peluzele din arenele de fotbal romanesti. Inca din prima etapa de la reluarea campioantului am asistat la o crestere a numarului de spectatori fata de turul campionatului: aproximativ 55 000 de microbisti au luat loc in tribunele stadioanelor pentru a-si urmari favoritii, iar la Iasi toate biletele la meciul cu Steaua au fost vandute.

Fenomenul s-a amplificat in cea de-a doua etapa. Stadioane pline la Galati si in Ghencea, dar si prezenta fanilor in celelalte arene a crescut numarul acestora la peste 75 000 de spectatori. Sustinatorii legii pentru combaterea violentei pe stadioane, ar spune ca acest fenomen se datoreaza faptului ca oamenii vin in numar mai mare la stadion tocmai pentru masurile de siguranta pe care legea le impune in arenele sportive.

Ca pana acum suporterii n-au venit la meciuri de frica evenimentelor violente ce ar putea avea loc, de teama de a nu fi batuti sau raniti de fanii adversi sau de ambuscadele obisnuite cu jandarmeria.

Cu toate acestea, etapa a doua a primaverii a adus in prim plan evenimente care nu s-au mai petrecut niciodata sau de foarte mult timp pe stadioanele de fotbal din Romania. La Buzau, un barbat (garda de corp a fostului antrenor al Gloriei, Ion Viorel) a intrat in teren si i-a amenintat pe jucatorii si oficialii ieseni cu pistolul, bruscandu-l pe Andrei Cristea, jucatorul moldovenilor.

La Galati, un suporter a patruns pe teren si l-a atacat pe centralul partidei, Ovidiu Hategan, fiind cu greu oprit de fortele de ordine. La Craiova, dupa meciul dintre Universitatea si Pandurii, secundul celor din Tg. Jiu, Florin Bejinariu, a fost batut in vestiar de colegii portughezi din staff-ul tehnic.

Unde a fost siguranta legii lui Mitica in aceste cazuri? Cum se poate ca o persoana inarmata sa patrunda in terenul de fotbal pentru a se rafui cu fotbalistii si tehnicienii echipei adverse? Cum s-au efectuat controalele la intrarea pe stadion la Buzau, sau la Galati, unde suporterii au aruncat in teren cu tot ce-au avut la indemana, de la pungi de seminte si brichete, pana la chei si telefoane mobile? Pana unde vor ajunge aceste masuri de asigurare a securitatii spectatorilor?

Dupa ce ca spectacolul din tribune a fost ucis, galeriilor din campionatul romanesc fiindu-le interzisa patrunderea in tribune cu steaguri mari sau mici, torte sau alte obiecte de recuzita considerate periculoase de mult mai periculosii jandarmi, s-a ajuns ca in Ghencea aseara sa fie interzise si bannerele sau steagurile de gard, doar cateva reusind sa treaca neobservate de "vigilenta" fortelor de ordine. Si cu toate aceste masuri de securitate au avut loc evenimente grave. Evenimente mai grave decat daca vedeam o peluza plina de steaguri ros-alb-albastre la Galati, sau japoneze cu mesaje colorate in alb-negru la Cluj, chiar confeti alb-albastre la Craiova.

Poate e prea devreme sa ne facem o idee despre ce inseamna aceasta lege si despre ce reprezinta ea pentru suporterii romani, pentru acei oameni care meci de meci isi sustin echipa favorita din peluza, indiferent de vreme, starea de sanatate, nivelul financiar sau locul in clasament al formatiei. Ce putem, insa, observa la o prima vedere, este ca violenta nu doar ca exista, dar chiar a escaladat, iar suporterii se vad nevoiti sa inghita in sec si sa accepte si umilinta de a renunta la orice obiect de recuzita, care facea parte in trecut din arsenalul obligatoriu al unei peluze, doar pentru a-si putea urmari favoritii pe viu.

Cu toate acestea sperante exista. Fanii Stelei au realizat un superb sciarpata, pe finalul meciului din Ghencea cand o mare parte a suporterilor din cele doua peluze si-au ridicat fularele deasupra capetelor si le-au invartit in ritm frenetic, realizand o atmosfera extraordinara. Atat le-a mai ramas pentru a-si exprima devotamentul fata de echipa. Asta si goarnele, puse la dispozitie de organizatori. 25 000 de goarne care , spre surprinderea tuturor, nu au fost considerate obiecte periculoase, de parca acestea n-ar fi putut fi aruncate in teren sau spre fanii adversarului.

Ce se va intampla in continuare este greu de estimat. Probabil oficialii si sefii forurilor fotbalistice vor indulci relatia cu galeriile. Sau, din contra, vor inaspri masurile de siguranta, putandu-se ajunge pana la obligativitatea de a intra in lenjerie intima in tribune, lucru care ar asigura fortele de ordine ca suporterii n-au nimic periculos asupra lor in afara chilotilor. Dar sciarpata se poate realiza si cu acestia, nu?

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...enta-ramane.htm

Razvan WWE03.03.2008 21:24
@Radu18 - s-a cam discutat cu cei din conducere si nu prea s-a ajuns la un numitor comun.

Cumva in aceeasi nota - cand am facut "O mare de steaguri", din cele 1800 de steaguri la meciul urmator am mai vazut...hai sa zic 5, desi as fi optimist. Nu stiu de ce am o presimtire ca goarnele se vor "intoarce" in numar mult mai mare :)

Orice s ar intampla fenomenu ultra' nu v a disparea. In primul rand pentru ca este un mod d viatza si dup parerea mea nimeni si nimic nu ne va strica pasinea!!!

morosanu'03.03.2008 21:30
Excelent articolul.

Imi amintesc de un meci cu Ceahlaul de pe Ghencea de acum vreo 3 ani,afara erau -10 grd,frig rau si un pic de viscol intr-o sambata seara tarziu si noi eram 100 pe tot stadionu....si totusi nu imi era frig.

Aseara erau 25000... si am inghetat...Curios nu?!

Felicitari andyro!!!

ai mai imbatranit cu 3 ani... sau erai pleazna de beat atunci...

Razvypitesti03.03.2008 21:34
nope. au fost mai multe sedinte si s-a ajuns clar la concluzia ca Argaseala nu vrea peluze active. el s-a aparat cu un fax de la Liga in care un articol din lege e trunchiat si prin care se declara steagurile de gard interzise. e clar ca i-a convenit situatia pentru ca daca iei faxul si legea si le compari nu prea au legatura si oricum s-a vazut ca pe unele stadioane n-au fost probleme.

e destul de clara situatia. decizia asta este in mana clubului, care o arunca in carca observatorului si gata.. totul e ok. mai dai si niste sute-mii de goarne si ai rezolvat si problema fondului sonor.

nu e vinovat argãsealã, noi suntem vinovații, hai sã nu mai mergem la niciun meci, se vor duce semințarii la meciurile importante acas și vor sufla în gorane, ia lãsați echipa fãrã galerie în deplasãri și la celelalte meciuri sã fedeți, o sã vã facã argãsealã staguri sã veniți. HAI SÃ FIM ACUM UNIÞI - nu mai mergem la niciun meci

el_kappa1803.03.2008 21:38

NO COMMENT!! Oleee Oleee...Oleee Olaaa.. Noi Ne Pi.am pe legea Ta!!! Mitica la puscarie...la pucarie... fularultras resemnat pentru moment!!!

AdrianUltras2503.03.2008 21:46

toti alcoolistii si drogatii striga

sa iti dam cuie mitica de la Liga

«123»