FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Cfr Cluj 3 - 1

«1234»
Azazello03.03.2008 19:42
Foarte dezamagit de tot ce inseamna Steaua actuala si, foarte trist, chiar de suporterii ei.

Toate cele bune!

Vanfootball, daca esti dezamagit de tot ce-nseamna Steaua actuala, lasa-ne tata...cauta-ti o alta echipa ...nu ti-ar fi greu sa te atasezi de ea, pentru ca nu traiesti la cote absolute dragostea pentru culori.

Si lasa-ne pe noi, cu Steaua noastra, asa scandaliyati si subiectivi. lasa-ne sa ne iubim echipa pentru ca Steaua, orice ar face, orice umilinta ar indura pe teren sau in afara lui, oriunde, nu isi va pierde niciodata suporterii adevarati.

Iti multumim.

Yoyoyoi03.03.2008 19:50

A gasit GSP-ul la intrebare :D

de-aia.jpg

adynezu03.03.2008 20:45

Bun. Au facut Poli Tm si Urziceniul egal.Steaua ramane pe locul 3. Sa speram ca acesta e inceputul cursei de recuperare a punctelor. Ca tot aud ca sezonu trecut a recuperat Steaua 8 puncte in 8 etape (stiam eu ca a recuperat mult, da nu am stat niciodata sa calculez) . Deci... SE POATE fratilor, se poate! Am o presimtire ca Buzaul o sa-i ia banii lui Becali :))

vanfootball03.03.2008 21:00
Vanfootball, daca esti dezamagit de tot ce-nseamna Steaua actuala, lasa-ne tata...cauta-ti o alta echipa ...nu ti-ar fi greu sa te atasezi de ea, pentru ca nu traiesti la cote absolute dragostea pentru culori.

Si lasa-ne pe noi, cu Steaua noastra, asa scandaliyati si subiectivi. lasa-ne sa ne iubim echipa pentru ca Steaua, orice ar face, orice umilinta ar indura pe teren sau in afara lui, oriunde, nu isi va pierde niciodata suporterii adevarati.

Iti multumim.

Slabut raspuns! Aberatii gratioase si nimic mai mult.

danimarcu03.03.2008 21:25
Daca pana si Soldatino se scandalizeaza la faptul ca un comentator a indraznit sa afirme un lucru absolut evident, si anume ca a fost penalty clar ca lumina zilei pentru CFR, facandu-l cu ou si cu otet, ca e dinamovist, rapidist si ce-o mai fi el...

Esti cat se poate de rautacios,sau poate ai ceva cu Il soldatino.

Am citit si eu articolul lui,si pot spune cu tarie ca esti total pe langa subiect!

pentru ca in articol recunostea si el ca a fost penalty,dar critica maniera de a comenta a lui Baleanu...

Deci,dupa cum spunea si Soldatino,la cele 2 faze de penalty(al doilea nici nu a fost) ,comentatorul a putut foarte repede sa-si dea cu parerea ca "a fost penalty",iar la faza cu mana in gatul lui Goe a spus ca "e prea departe faza ca sa pot sa-mi fac o parere"...Observi diferenta ?Sau trebuie sa-ti desenez?...

Bagatori in seama, vesnic nemultumiti,frustrati la maxim -lasati-ne fratilor,mergeti si cantati la alte mese!...

Razvan WWE03.03.2008 21:29
aia cu goarnele lor au si ei rostul lor...dar nu stiu ei sa le foloseasca ei fac mereu si mereu pe parcursul jocului alea se dau si ele cand avem o lovitura periculoasa libera sau mai stiu eu ce dar aia sunt disperati fac pe tot parcursul meciului

Goarnele nu au ce cauta p stadion strica toata atmosfera

comore03.03.2008 22:59

Hm...cam mult realism la unii dintre suporterii stelisti. Dupa atata cenusiu, dupa atatea esecuri si egaluri aveam nevoie de un astfel de meci pentru a putea visa. Sunt unii care au dorit sa scoata in evidenta doar aspectele negative ale meciului de aseara, poate sunt prea incrancenati, poate nu mai au puterea de a vedea nimic bun la echipa in momentul de fata. Eu nu cred ca exista echipa care poate domina 90 de minute, chiar si pe teren propriu. Nu mai conteaza cum am castigat, acest meci trebuia castigat cu orice pret. Nu pot uita esecul umilitor al Rapidului pe teren propriu cu CFR. Asta ati fi vrut si pentru Steaua? Sa fie avantajat CFR-ul? Mai bine ca am beneficiat si noi de cateva greseli de arbitraj. Nu pot uita meciul Stelei de la Cluj cand, zic eu, am fost dezavantajati de arbitrii. Nu pot uita cum in tur echipa CFR a fost ajutata aproape meci de meci. Nu pot uita jignirile aduse noua, stelistilor (si in special bucurestenilor) de suporterii "civilizati" si "educati" din provincie. E bine ca am dat peste nas agresivilor si tupeistilor suporteri cfristi, care nu pierd nicio ocazie de ne improsca cu noroi pe toate blogurile si site-urile existente.

Mie mi-a placut ca echipa si-a dorit victoria, s-a daruit si ne-a redat speranta. Incredibil, dar nu ma mai tem atat de tare de meciul cu Pandurii.:D

ZiDan Stelist06.03.2008 19:12
Hm...cam mult realism la unii dintre suporterii stelisti. Dupa atata cenusiu, dupa atatea esecuri si egaluri aveam nevoie de un astfel de meci pentru a putea visa. Sunt unii care au dorit sa scoata in evidenta doar aspectele negative ale meciului de aseara, poate sunt prea incrancenati, poate nu mai au puterea de a vedea nimic bun la echipa in momentul de fata. Eu nu cred ca exista echipa care poate domina 90 de minute, chiar si pe teren propriu. Nu mai conteaza cum am castigat, acest meci trebuia castigat cu orice pret. Nu pot uita esecul umilitor al Rapidului pe teren propriu cu CFR. Asta ati fi vrut si pentru Steaua? Sa fie avantajat CFR-ul? Mai bine ca am beneficiat si noi de cateva greseli de arbitraj. Nu pot uita meciul Stelei de la Cluj cand, zic eu, am fost dezavantajati de arbitrii. Nu pot uita cum in tur echipa CFR a fost ajutata aproape meci de meci. Nu pot uita jignirile aduse noua, stelistilor (si in special bucurestenilor) de suporterii "civilizati" si "educati" din provincie. E bine ca am dat peste nas agresivilor si tupeistilor suporteri cfristi, care nu pierd nicio ocazie de ne improsca cu noroi pe toate blogurile si site-urile existente.

Mie mi-a placut ca echipa si-a dorit victoria, s-a daruit si ne-a redat speranta. Incredibil, dar nu ma mai tem atat de tare de meciul cu Pandurii.:D

stelistul stelist06.03.2008 20:34

va rog mult raspundeti'mi si mie cum pot sa dau note jucatorilor dupa fiecare meci?

adriano*****10.03.2008 09:28

muresan mananca cakat cu ambele labe. unde a vazut el gol din offside nu stiu... cred ca este chior de-a binelea

«1234»