FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Cfr Cluj 3 - 1

«1234»
il_scorpio03.03.2008 08:30

Unii pe aici sunt chiar contra asa. Daca nici acum cand am batut pe CFR si am jucat atat de bine tot nu sunteti multumiti ce sa mai zicem de turul trecut cand nu eram in stare sa-i batem pe Buzau. Eu personal nu am mai vazut ca aseara sa circule mingea atat de repede pe jos, atatea driblinguri , suturi la poarta de foarte mult timp.

Dayro Moreno si Mendoza au fost absolut imperiali si Dayro inca mai are multe de aratat. Eu am vazut meciul la TV si a incercat sa faca niste lucruri la care nici un jucator al Stelei n-a prea visat in ultimii 10 ani de zile. Mendoza la fel parca are mingea lipita de picior cateodata , centreaza precis , suteaza bine de la distanta a jucat fantastic aseara.

Pe langa Zapata care ne-a obisnuit sa joace bine mi-a mai placut in mod deosebit Golanski care a facut un meci foarte bun, a avut numeroase incursiuni periculoase in ofensiva si l-a "facut" de cateva ori pe Dorsin.

Suntem pe drumul cel bun si daca jucam asa nu cred ca poate sa ne mai bata cineva pana la final!!

adynezu03.03.2008 08:31
3 goluri-2 faze fixe finalizate norocos si un autogol de cascadorii rasului.

Basca 2 penaltiuri clare furate adversarilor.Ma intreb ce holocaust ar fi fost pe site daca era invers.

2 faze fixe finalizate NOROCOS?! Tu te auzi ce zici? Te-ai uitat la goluri? A, ca jucatori CFR-ului nu erau pozitionati la coltul lung, asta e alta poveste. Dar fazele fixe au fost jucate excelent de stelisti.

Cele 2 penalty-uri au fost de fapt unul.

Una peste alta, am fost peste CFR la toate capitolele (in afara de coturi in gura)

sorinf03.03.2008 08:40
mai baieti voi uitati un singur lucru, fotbalul se joaca pe goluri iar fazele fixe fac parte din meci , mai bine v-ati apuca de scris literatura sf sau sa faceti predictii ...daca...ce ar fi fost daca etc, si eu va raspund cu aceiasi moneda daca ar fi fluierat 11m meciul s-ar fi terminat 3-1 pentru ca Zapata apara tot :thumbsup: sau poate daca..... mai marcam noi ceva goluri si se termina cu 5-1 :thumbsup: , si nu mai fabulati si cautati nod in papura deoarece meciul a fost extraordinar si daca un astfel de meci vi s-a parut prost atunci ori nu cunoasteti fenomenul sau sunteti impotriva sistemului sau sunteti unguri sau total pe alaturi !!!

Nu poti sa caracterizezi un meci ca cel de aseara ca fiind slab numai in necunostinta de cauza sau rea vointa!

parere personala

60 minute foarte bune mai ales Dayro , mendoza .golanski

slabut Dica

ultimele 30 meci f slab Steaua si slab clujul

Dica tb scos

bagat Neaga sau surdu sa tina mingea

Banel catastrofal

si iar ne am bagat frate cu curu n poarta

punea todor mingea la 11 m si discutam altfel

insa eu cred ca echipa creste bine de tot

mai ales pe faza ofensiva am vazut FOTBAL

multumim Steaua

steauacri03.03.2008 08:40

bah voi la ce meci v`ati uitat...ca eu am vazut in primele 60 de min o Steaua care ajukt fotbal de calitate...care a calarit pe CFR ....si care si`a recapatat increderea si spiritul!!!! In plus cu cei doi (Dayro si medoza) Steaua a facut si spectacol..am fazut treceri..driblinguri..de toate>>Steaua joaca FOTBAL!!!! VENITI LUME LA STADION!!!...si lasati`ma cu fazele fixe..ca puteam sa dam 4 din actiune

numa Dayro putea sa dea 2 3+ plus ov Petre chiar si mendoza..IN SF dupa jum de an..echipa joaca!!!

tazonne03.03.2008 08:44
mai baieti voi uitati un singur lucru, fotbalul se joaca pe goluri iar fazele fixe fac parte din meci , mai bine v-ati apuca de scris literatura sf sau sa faceti predictii ...daca...ce ar fi fost daca etc, si eu va raspund cu aceiasi moneda daca ar fi fluierat 11m meciul s-ar fi terminat 3-1 pentru ca Zapata apara tot :thumbsup: sau poate daca..... mai marcam noi ceva goluri si se termina cu 5-1 :thumbsup: , si nu mai fabulati si cautati nod in papura deoarece meciul a fost extraordinar si daca un astfel de meci vi s-a parut prost atunci ori nu cunoasteti fenomenul sau sunteti impotriva sistemului sau sunteti unguri sau total pe alaturi !!!

Nu poti sa caracterizezi un meci ca cel de aseara ca fiind slab numai in necunostinta de cauza sau rea vointa!

asa e , daca nici aseara nu am jucat frumos atunci nush ce v-ar mai multumii... cat despre penalty si la cum s-ar fi terminat sa nu uitam de cate dati am fost furati , de cate ori ni s-au refuzat penalty-uri mult mai clare...

ungurii cand au fost favorizati , cand au castigat in meciul cu trepadusii de sub pod cum a fost? dc muresan atotcunoscatorul nu isi dadea si atunci demisia?! cand erau favorizati ziceau ca asta e, se intampla....las ca si noi la cat am suferit din pricina arbitrajului.....

Bv baieti, Bv Laca incepi sa semeni cu antrenorul adevarat de care aveam atata nevoie.... si sa nu ma injure nimeni... bv Gigi... ai s tu partea de merit si bv ca ai inceput sa nu mai fi asa ingust in gandire... fular-campionii

wlladdy103.03.2008 09:00

Sunt anumite persoane care scriu aici daor din lipsa de alta ocupatzie....In primul rand la cadu, nu a fost 11 metri, Pepe Moreno a lovit mingea, cei care au revazut faza s-au convins ca CFR-ul prin Muresan, se dau victime ale arbitrajului, urat din partea lor tinand cont de faptul ca locul ocupat in acest moment se datoreaza multor greseli de arbitraj in favoarea lor.. Steaua a jucat excelent, cum n-a mai facut de ceva vreme, BRAVO BAIETZI>>>BRAVO Laca>>>>BRAVO SUPORTERI.....am aratat ca suntem mai buni.

stelista2303.03.2008 09:01

Steaua in meciul de aseara a reusit cel mai important lucru...sa'si creeze ocazii si sa puna presiune pe Cluj....cu toate ca golul clujenilor a fost primit pe greseala noastra,a fost mai bine asa....s'a vazut ca jucatorii clujeni nu au valoare....iar Laca i'a mobilizat foarte bine pe stelisti....ajungem cu foarte mare usurinta in fata portii si asta e un lucru important....cea mai importanta a fost victoria seara trecuta,dar si jocul facut de noi.... fular-campionii

morosanu'03.03.2008 09:21
Le-am demonstrat cine e campioana!Un meci frumos adjudecat in intregime de ros-albastri...de la posesie la scor...toate ne sunt favorabile.

Au mai ramas13derby-uri...sper din tot sufletul sa-i detronam pe Ceferisti...din pacate meciurile pierdute cu codasele ligii vor cantarii mult in economia noastra,dar eu inca sper intr-un titlu adjudecat de noi.Totusi Clujenii mai au de jucat cu Dinamo,Rapid,Urziceni,Vaslui,Timisoara...asa ca sanse mai sunt......ramane de vazut in ce masura vom reusi noi sa trecem peste acestea.

Forza Steaua!

MEREU INVINGATORI!!!

se mai pot impiedica unde nici nu te gandesti,joaca bine si echipele mici dar depinde de noi sa batem cat mai mult

si la sfarsit vom vedea. pacat de puncte pierdute aiurea: buzau,Urziceni,Cluj,Arad,acasa cu Pandurii,etc,etc

steado03.03.2008 09:26

Aseara, pentru prima oara dupa multa vreme, am reusit sa uit de ciobanul care a preluat si conduce destinul Stelei.Cioban care prin atitudinea si comportamentul sau de fanfaron a ajuns sa ne amarasca si otraveasca sufletul, in asa hal incat ajunsesem aproape sa ma bucur cand Steaua lua bataie, vazand in asta o "corectie" aplicata oierului.

Aseara insa s-a schimbat ceva, esential.Chiar daca jocul Stelei nu e inca exact tot ce ne-am dori, chiar daca in teren echilibrul a fost altul decat arata scorul, chiar daca au fost momente bune cand clujenii ne-au dominat, a existat ceva care mie mi se pare esential.In jocul Stelei a reaparut SPECTACOLUL, bucuria de a juca.Asta e lucrul cel mai important, asta aduce suporterii la stadion, asta ne face sa uitam de toate necazurile.

Kekea03.03.2008 09:35
parere personala

60 minute foarte bune mai ales Dayro , mendoza .golanski

slabut Dica

ultimele 30 meci f slab Steaua si slab clujul

Dica tb scos

bagat Neaga sau surdu sa tina mingea

Banel catastrofal

si iar ne am bagat frate cu curu n poarta

punea todor mingea la 11 m si discutam altfel

insa eu cred ca echipa creste bine de tot

mai ales pe faza ofensiva am vazut FOTBAL

multumim Steaua

Dica a jucat destul de bine..

Matrixone03.03.2008 09:40

Ce bulan au cei de la CFR, cred ca e al 5-lea meci in care au 1-0 din min 5!!!

Frumoasa prima repriza a Stelei, le-au ascuns "obiectul muncii" celor de la CFR care s-au intalnit cu ea numai in careul propriu si atunci o trimiteau in tribuna!!

Nu pot crede ca Steaua a "terminat benzina" din min. 65!! dandu-le ocazia ceferistilor sa ne calareasca!!(surprinzatoare si dubioasa conditia fizica a ardelenilor, tinand cont de faptul ca joi 7-8 jucatori au jucat 120 min. in cupa!!

84ava03.03.2008 09:41
Aseara, pentru prima oara dupa multa vreme, am reusit sa uit de ciobanul care a preluat si conduce destinul Stelei............Asta e lucrul cel mai important, asta aduce suporterii la stadion, asta ne face sa uitam de toate necazurile.

Care suporteri??????

Te referi la aia care vin cu 3 pungi de seminte si cu o culoare a pielii nedefinita,de aia care sufla in goarne pana isi varsa plamanii si isi iau stegulete cu 3 lei din fata??? sau la aia care au venit sa cante pana isi varsa plamanii???

pentru ca pe mine unu m-a dezamagit totul in ultimul timp si cred ca renunt in a mai veni pe Ghencea,prefer sa merg mai mult in deplasari unde imi place sa cred vine doar cine trebuie.

Numai bine!

onyx03.03.2008 09:48

Eu nu sunt nemultumit ca Steaua a marcat din faze fixe pentru ca sunt un fan al fazelor fixe. Bineinteles ca aceste faze fixe au venit datorita jocului bun in atac, dar problema e ca nu se marcheaza din actiune. Sunt nemultumit pentru ca in doua meciuri si-au creat zece ocazii si au marcat doar o singura data din actiune. Sunt foarte nemultumit de aparare, pentru ca am inceput doua meciuri de la 0-1 si pentru ca aseara au fost depasiti de prea multe ori. Sunt nemultumit ca din minutul 60 au jucat slab. Degeaba joci bine 60-70-80 minute daca la sfirsit strici tot. Si sunt foarte nemultumit ca si acum, cind exista destule solutii in lot, tot Nicolita si Lovin sunt alesi. E normal ca majoritatea sa spuna ca a fost doar un penalty, si acela discutabil, dar ginditi-va ca daca se intimplau aceleasi faze Stelei cereati 3 penalty-uri. Deocamdata cei remarcati sunt 3-4 jucatori, nicidecum echipa. N-am vazut pe nimeni sa laude echipa, se vorbeste doar de Mendoza si de Dayro. Asta ar trebui sa va dea de gindit. Eu nu ma entuziasmez asa repede, nu pot sa uit ca Elton intra in min 75, la scorul de 2-0, facea citeva jonglerii si era ales jucatorul meciului de utilizatorii acestui forum. Asta spune multe despre majoritatea celor care scriu pe aici. Se poate compara Elton cu Dayro, Mendoza sau Pepe?

tazonne03.03.2008 10:07
Care suporteri??????

Te referi la aia care vin cu 3 pungi de seminte si cu o culoare a pielii nedefinita,de aia care sufla in goarne pana isi varsa plamanii si isi iau stegulete cu 3 lei din fata??? sau la aia care au venit sa cante pana isi varsa plamanii???

pentru ca pe mine unu m-a dezamagit totul in ultimul timp si cred ca renunt in a mai veni pe Ghencea,prefer sa merg mai mult in deplasari unde imi place sa cred vine doar cine trebuie.

Numai bine!

Care ar fi problema daca vine un tata cu fiu cu o punga de seminte si privesc un spectacol??? care e problema ca isi ia un stegulet de 3 lei de la intrare? daca are o culoare mai"nedefinita" a pielii nu poate fi un suporter normal? da sunt si huligani, dar sunt si cei cu acea culoare mai alba a pielii.

mergi in deplasari , urla , manifesta-te cum vrei... daca altul nu are steag de 10m si nu racneste tot meciul asta nu inseamna ca nu poate fi suporter, daca mananca seminte sau fumeaza o tigare la fel nu inseamna e degeaba!

JDERUL03.03.2008 10:08

...surprinzatoare si dubioasa conditia fizica a ardelenilor, tinand cont de faptul ca joi 7-8 jucatori au jucat 120 min. in cupa!!

Si eu imi pun aceeasi intrbare de mai mult timp! Si mi se pare ciudata privirea lor fixa atunci cand camerele de luat vederi le iau prim-planuri. Parc-ar fii in transa.Cine stie? Sunt atatea substante dopante care nu sunt trecute pe lista celor interzise...

DelPiero1003.03.2008 10:11

Drogati,nedrogati,i-am batut!60 de minute am jucat ca o mare echipa!Dar trebuie sa ne preocupe si restul de 30...

Joint03.03.2008 10:24

Eu zic sa nu fim mai catolici decat Papa.

E clar, nu s-a acordat un penalty pentru "clujeni" iar la o alta faza, majoritatea emisiunilor TV au spus ca nu a fost fault.

Mie mi-a placut modul in care am jucat o mare parte din meci si m-a bucurat foarte mult faptul ca i-am batut pe baietii astia umflati de presa, de fapt jucatori de o calitate mai mult decat indoielnica. Cei care pun victoria pe seama greselilor sa nu uite totusi ca pana in minutul 65, CFR nu a existat pe terene. Golul lor a fost dupa parerea mea o intamplare.

Ce nu mi-a placut a fost faptul ca desi aveam potential sa le mai dam goluri, am ales IARASI varianta cu bagatul cu fundul in poarta, ca o echipa neinsemnata. Poate a Laca a ales varianta asta ca sa salveze rezultatul si implicit si postul, numai ca daca nu era din nou Zapata, puteam sa primim gol si meciul s-ar fi terminat 2-2.

Nu imi place sa afirm asta, dar antrenorul Lacatus imi displace din ce in ce mai mult. Spre deosebire de toti predecesorii lui, el chiar are "material" cu care sa alcatuiasca o echipa ofensiva si sa renunte la autobaza.

Colybashu03.03.2008 10:27
Aseara am vazut adevarata valoare a echipei Steaua , acest meci a decis soarta campionatului.Steaua e cea mai tare ,meritul cel mai mare este al jucatorilor, care au facut un meci de fotbal frumos.Trebuie sa recunoastem ca de data aceasta dak Gigi Becali a dat sfaturi la echipa, lea dat BINE.Noi toti SUPORTERII ECHIPEI Steaua ne dorim sa vedem aceasta echipa la fiecare meci jucat in deplasare sau in Ghencea.Forza Steaua!!!
udaradu03.03.2008 10:31
Dica a jucat destul de bine..

poate te superi pe mine dar.......Dica....Dica....Dica....daca nu-si va imbunatati reactiile si mobilitatea nu cred ca va mai apare mult in primul 11(este adevarat ca nu are cine sa-l inlocuiasca)poate ????Plesan???.

84ava03.03.2008 10:37
Care ar fi problema daca vine un tata cu fiu cu o punga de seminte si privesc un spectacol??? care e problema ca isi ia un stegulet de 3 lei de la intrare? daca are o culoare mai"nedefinita" a pielii nu poate fi un suporter normal? da sunt si huligani, dar sunt si cei cu acea culoare mai alba a pielii.

mergi in deplasari , urla , manifesta-te cum vrei... daca altul nu are steag de 10m si nu racneste tot meciul asta nu inseamna ca nu poate fi suporter, daca mananca seminte sau fumeaza o tigare la fel nu inseamna e degeaba!

Chiar nu am nici o problema cu tatii care isi aduc copii pe stadion,ba chiar ma bucura nespus chiar si cand vad doamne sau domnisoare.Nu e nici o problema,nu la aspectul asta m-am referit.Si apropo,numai huligani nu sunt aia care au "acea culoare a pielii"=)),recunosc un pic cam deplasata expresia.

Unde vroiam eu sa ajung e ca "lumea buna" si dak vrei,prin lume buna eu inteleg si ma refer la vechii suporteri ai Stelei,de dinainte de cioban au renuntat sa mai vina pe stadion scarbiti de circul ieftin iar locul lor a fost luat de suporterii fani Gigi Becali si nu are rost sa ma contrazici aici si poate ca Steaua e din ce in ce mai iubita numai ca pe mine nu ma incalzeste cu nimik asta.

Ti-o spune unu care de la 13 ani lua bani de la maicasa din portofel si pleca de aksa,mergea 5 ore cu trenu ca sa ajunga in Bucuresti sa ii vada pe ai lui.De 5 ani locuiesc aici si nu am pierdut nici un meci numai ca regresul in materie de calitate a suporterului stelist e evident.Poate ca ar trebui sa fie si pentru tine daca vii meci de meci.Dar ai o alta parere,nici o problema,o respect.

Numai bine!!!

cReEp200603.03.2008 10:54

Am fost placut surprins de un joc mai bun ca de obicei al lui Golanski (chiar daca a avut o parte din vina la golul CFR-ului), de la care au plecat multe atacuri foarte bune pe flancul drept. Deasemenea, transferurile sud-americane facute in iarna au dat dovada de creativitate , spontaneitate si experienta. Cred ca dupa ce au revenit Ghionea si Radoi apararea s-a reparat complet , atacul , care trebuia innoit 100 % si-a spus valoarea in meciurile de pregatire si la meciul cu CFR asa ca am incredere ca vor mentine ritmul foarte bun care i-a lipsit Stelei total in ultimii ani.

Pentru prima data in ani buni echipa este completa in toate 3 zonele principale ale jocului si cu cel mai bun 11 in teren (greu de selectat acum cand sunt foarte putini jucatori de valoare mai scazuta in lot) Steaua se poate bate de la egal la egal cu orice nume din Champions League . ( Nota personala: inainte sa ziceti ca nu am dreptate acceptati faptu' ca foarte multe echipe sunt considerate mai bune doar pentru ca am un nume mai "sonor" si nu pentru. ca au neaparat o valoare de neinvins de catre o echipa romaneasca precum Steaua )

Forzza Steaua!!!

mario_one03.03.2008 10:57

asta da fotbal ... nu mai am nimic de zis...felicitari daylo morena si mendoza,dupa parerea mea cei mai buni ,dar si intreaga echipa merita felicitari.pot sa spun ca am vazut un Lovin si un ov Petre schimbati ,mai hotarati si mai activi ....exact cum trebuie sa fie un mijlocas central.

ovidiu_hanzeli03.03.2008 11:19
:steagcruce: :steagcruce: asta e adevarata noastra echipa am demonstrat ca suntem buni avem sanse la titlu sa speram ca se mai incurca cfrunguriiiiii si noi batem tot FORZZA STEAUAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fularultras fularultras
danutz54alb03.03.2008 11:44

mi-a placut mult de Lacatus dupa ce a fost jignit ca la usa cortului in Ghencea, dupa meci nu a vrut sa-l puna pe Trica intr-o lumina proasta si a zis ca este tensiune, nervi. Totusi Trica stie foarte bine cine e Laca. Andone este de admirat pentru cum a comentat meciul la sfarsit recunoscand ca Steaua a fost mai buna. Chiar ciudat. Oricum o prima repriza cum nu stiu cand vom mai vedea. Super tare Steluta noastra

Tudor_BOSS03.03.2008 11:55
sa fim seriosi sa nu ne imbatam cu apa rece.

3 goluri-2 faze fixe finalizate norocos si un autogol de cascadorii rasului.

Basca 2 penaltiuri clare furate adversarilor.Ma intreb ce holocaust ar fi fost pe site daca era invers.

Astia sunt ultrasii?Strigoi care expectoreaza camera de filmare?Jalnic.

MAi e mult pana departe.

Nu te supara dar fazele fixe fac parte din jocul de fotbal si mai sunt si lucrate la antrenamente,iar "2 penaltiuri clare"au fost unul si la ala am dubii.Te-ai uitat cumva la meci in prima repriza am avut faze de poarta din actiuni.Oricum nu am chef de polemici am incredere in echipa si sunt optimist.P.S.:Esti suporter care vine la meciuri si traieste 90 de min intens sau doar un cetatean? :steagcruce:

«1234»