Unii pe aici sunt chiar contra asa. Daca nici acum cand am batut pe CFR si am jucat atat de bine tot nu sunteti multumiti ce sa mai zicem de turul trecut cand nu eram in stare sa-i batem pe Buzau. Eu personal nu am mai vazut ca aseara sa circule mingea atat de repede pe jos, atatea driblinguri , suturi la poarta de foarte mult timp.
Dayro Moreno si Mendoza au fost absolut imperiali si Dayro inca mai are multe de aratat. Eu am vazut meciul la TV si a incercat sa faca niste lucruri la care nici un jucator al Stelei n-a prea visat in ultimii 10 ani de zile. Mendoza la fel parca are mingea lipita de picior cateodata , centreaza precis , suteaza bine de la distanta a jucat fantastic aseara.
Pe langa Zapata care ne-a obisnuit sa joace bine mi-a mai placut in mod deosebit Golanski care a facut un meci foarte bun, a avut numeroase incursiuni periculoase in ofensiva si l-a "facut" de cateva ori pe Dorsin.
Suntem pe drumul cel bun si daca jucam asa nu cred ca poate sa ne mai bata cineva pana la final!!